|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to moje drugie zycie..
Cytat:
ale to tylko moje zdanie.
|
|
|
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
Przeciez mowie, ze nie o to mi chodzi, zeby jak najwiecej. Jak mam jeden to juz sie ciesze. Po prostu jak napisze sto komentarzy innym a sama nie dostane nic to juz sie dziwnie czuje olana. Wlasnie to dla mnie w blogu jest fajne, ze mozna z kims pogadac, poznac i cieszyc sie na widok kazdej jego notki. A nie na zasadzie padnijcie przede mna na kolana, daje wam notke to sie cieszcie i nie wymagajcie nic ode mnie, a takich sporo widzialam.
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jestem dziwna ale nie przeszkadza mi, że ci, którym ja piszę komentarze często nie odpisują - bo rozumiem, że można nie mieć czasu.Dla mnie nieważna jest ilość komentarzy ale ich treść. Edytowane przez cholerna romantyczka Czas edycji: 2013-01-04 o 02:03 |
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
sama założyłam niedawno bloga i często komentuję inne. Nie chodzi mi oto, że komentuję tylko po to że czekam na odzew po prostu czasem aż ciśnie mi się coś na usta, a zwłaszcza teraz gdy ponad tydzień jestem chora bardzo dużo czasu gapię się na inne blogi
po prostu to lubię
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się też coś ciśnie na usta ale wolę się już nie odzywać.
Edytowane przez cholerna romantyczka Czas edycji: 2013-01-04 o 02:02 |
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
Kat- ja tez lubie i sie nie poddaje XD
Ladne jest to cos co na szybie zrobilas. Tez bym chciala ale mam rusztowanie za oknem i robotnikow, nie odslaniam teraz zaluzji wcale. Troche mnie to juz dobija. |
|
|
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() btw, jeśli o marchew i kosmetyki chodzi... jeszcze niedawno wychodziłam z podobnego założenia, tak całkiem serio serio, ale na szczęście mi przeszło ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
te rimmelki z kolekcji Kate Moss to najfajniejsze pomadki, jakie kiedykolwiek miałam (już 4 szt w kolekcji :P)
|
||||
|
|
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wyjść na chwilkę, a nabijecie stron jak nie powiem co
Witam wszystkie "nowe" dziewczyny Bo się niedawno przeniosłam z bloga na blogspota Potrzebuję się odnaleźć w tym wszystkim ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry, muszę reaktywować bloga pocztówkowego, bo kurka wodna ostatnio rzadko co wrzucam, porobić kosmetykę na kosmetycznym, bo mam kilka pomysłów tylko wykonanie leży i kwiczy
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
To ja zapraszam w takim razie na moj blog kosmetyczny
![]() link http://oneandonlyagg.blogspot.com ewentualnie jeszcze w podpisie ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- pare juz sobie dodalam do obserwowanych fajnie, ze jest taki temat o wszystkich blogach
|
|
|
|
#101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katrinnnn - warto? Wciąż się waham nad zakupem. Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dało jakiś czas temu, teraz nie mogę się zabrać do tego ponownie
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie zawsze motywował widok tego brzucha, jak dla mnie idealny, nie wychodzony, nie wklęsły, ale jędrny i bez boczków: http://images1.fanpop.com/images/ima..._1344_1790.jpg
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam poskladane pare zdjec na 1 stronie. 1 zdjecie to tak chamsko wypiety tylek ale jest tak ladny, gladziutki i jedrny, ze musialam go tam wrzucic ![]() trzymam kciuki za Ciebie
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Ja gdzieś na bebzolu widziałam fajną babkę, ściągnęłam i co jakiś czas na nią zerkam - motywuje mnie
![]() Też na blogu obwieściłam swoje postanowienia
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Właściwie napisałam Ci komentarz na blogu, ale wkleję moje odkrycie również tutaj, może dziewczyny, które walczą o linię skorzystają z tej metody:
Mam sprawdzony sposób, przetestowałam na sobie Jest niedrogi, nie zajmuje dużo miejsca, do tego można ćwiczyć i np. oglądać ulubiony serial Kup Twister, choćby taki: http://www.empik.com/spokey-twister,p1061623102,sport-p i wykonuj ćwiczenia zgodnie z instrukcją z filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=bD3FkFF0ZsU Ja ćwiczyłam 5x w tygodniu dwie serie po 15 minut (bez ćwiczeń na ręce), zrezygnowałam ze słodyczy, jadłam mniej tłusto i niezdrowo, a po 3 miesiącach osiągnęłam zamierzony efekt
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
ja podejrzewam, ze bym to kupila i po 2 dniach bym odlozyla w kąt
kupilam kiedys skakanke i skakalam moze 2 razy ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- to samo z hula hop, stoi za lozkiem i juz sie pokrzywilo
|
|
|
|
#111 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też kocham Kaśki, ale w wersji czerwonej- mam 4 i jedną z czarnej. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#112 |
|
Konto usunięte
|
Cwicze juz pol roku, zwykle 5 razy w tygodniu silownia kolo 2h. I niiiiic. To tak zle dziala na motywacje. Coraz ciasniejsze sa te moje ubrania. Fakt, ze mam wiecej sily, o to tez mi chodzilo, ale centymetry tylko przybywaja. A tak to robilam wlasnie takie youtubowe przez ostatnie 3 lata. Albo ja jestem magiczna albo to te trenerki sa magiczne. Jak widze te metamorfozy przed i po i pisza ze w pol roku zrzucily sto kilo to mi siebie zal XD
Pododawalam juz chyba wszystkie blogi, ogolnie to nie myslalam wczesniej ze mi sie takie obrazkowe spodobaja o niczym, ale to jest bardzo ladne i lepsze niz instagram, ktorego nie rozumiem za bardzo, jego obsluga mnie jednak przerasta poza obrobka zdjec. Nie jestem jednak hipsterę ;/ |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam hh (nie używam), skakankę (nie skaczę) i stepper (leży w szafie), trzeba zacząć używać. A na wiosnę bieganie i poiki
Dobra, zbieram się, miłego!
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
a to oczywiscie, ale moj bedzie taki bez PS'a
![]() Cytat:
dobre ja tam jakos kg nie mam do zrzucenia, tylko wlasnie raczej ujedrnienie, bo tyłek flak nie jest raczej podniecający |
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapraszam do mnie" jak taki komentarz ktoś napisze mi raz na jakiś czas, to spoko, ale jeśli non stop do każdej notki muszę mieć komentarz od tej samej osoby, który tak brzmi, to się czuję jakby zaatakował mnie jakiś robot do spamu, bez kitu ![]() aaguusiaa, dobrze Cię kojarzyłam z wrocławskiego wątku, albo jeszcze innego którego nazwy już nie pamiętam
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do komentarzy... jak bylam na poczatku zdesperowana i mialam jakies dziwne cisnienie, to dawalam, ze zapraszam do mnie, ale to bylo moze 5 komentarzy potem dalam sobie z tym siana, bo jak ktos ma do mnie trafi to i tak trafi
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Przestańcie rozmawiać o ćwiczeniach bo mi się nie chce nawet palcem zagiąć a Tż jeszcze mnie utwierdza w tym, że nie potrzebuję ...
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Miłego!
Cytat:
W śmiesznym miejscu go postawiono. Edytowane przez lele Czas edycji: 2013-01-04 o 11:41 |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W śmiesznym miejscu go postawiono.[/QUOTE] zapraszam i polecam, już sobie nie wyobrażam powrotu na stałe do swojego rodzinnego miasta, tak pokochałam Wrocław
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

ale to tylko moje zdanie.

po prostu to lubię

おはよう! 

ale jest tak ladny, gladziutki i jedrny, ze musialam go tam wrzucic 

kupilam kiedys skakanke i skakalam moze 2 razy
jak taki komentarz ktoś napisze mi raz na jakiś czas, to spoko, ale jeśli non stop do każdej notki muszę mieć komentarz od tej samej osoby, który tak brzmi, to się czuję jakby zaatakował mnie jakiś robot do spamu, bez kitu