Blogowanie to moje drugie zycie.. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-03, 23:58   #91
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Dot.: Blogowanie to moje drugie zycie..

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Nie o to chodzi, zeby miec tysiace jak niektorzy, nie zamierzam z tego zyc. Po prostu nie lubie gadac do siebie ani do sciany. Nie lubie sie produkowac i pisac innym komentarze, wiedzac ze oni nie maja zamiaru nigdzie zagladac. To tez nie o to chodzi, zeby pisac do siebie, od tego sa pamietniki a nie blogi w swiatowej sieci.
Wydaje mi się, że blog pisany z myślą 'muszę mieć jak najwięcej obserwatorów' długo nie przetrwa bo to nie o to w tym chodzi ale to tylko moje zdanie.
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 00:25   #92
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że blog pisany z myślą 'muszę mieć jak najwięcej obserwatorów' długo nie przetrwa bo to nie o to w tym chodzi ale to tylko moje zdanie.
Przeciez mowie, ze nie o to mi chodzi, zeby jak najwiecej. Jak mam jeden to juz sie ciesze. Po prostu jak napisze sto komentarzy innym a sama nie dostane nic to juz sie dziwnie czuje olana. Wlasnie to dla mnie w blogu jest fajne, ze mozna z kims pogadac, poznac i cieszyc sie na widok kazdej jego notki. A nie na zasadzie padnijcie przede mna na kolana, daje wam notke to sie cieszcie i nie wymagajcie nic ode mnie, a takich sporo widzialam.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 00:30   #93
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Przeciez mowie, ze nie o to mi chodzi, zeby jak najwiecej. Jak mam jeden to juz sie ciesze. Po prostu jak napisze sto komentarzy innym a sama nie dostane nic to juz sie dziwnie czuje olana. Wlasnie to dla mnie w blogu jest fajne, ze mozna z kims pogadac, poznac i cieszyc sie na widok kazdej jego notki. A nie na zasadzie padnijcie przede mna na kolana, daje wam notke to sie cieszcie i nie wymagajcie nic ode mnie, a takich sporo widzialam.
To nie pisz tylu komentarzy i problem się rozwiąże może jestem dziwna ale nie przeszkadza mi, że ci, którym ja piszę komentarze często nie odpisują - bo rozumiem, że można nie mieć czasu.
Dla mnie nieważna jest ilość komentarzy ale ich treść.

Edytowane przez cholerna romantyczka
Czas edycji: 2013-01-04 o 01:03
Stary 2013-01-04, 00:48   #94
Katrinnnn
Raczkowanie

sama założyłam niedawno bloga i często komentuję inne. Nie chodzi mi oto, że komentuję tylko po to że czekam na odzew po prostu czasem aż ciśnie mi się coś na usta, a zwłaszcza teraz gdy ponad tydzień jestem chora bardzo dużo czasu gapię się na inne blogi po prostu to lubię

https://www.youtube.com/channel/UCCl..._as=subscriber

To dopiero początek, jeśli Ci się spodoba zostaw łapkę w górę i daj suba

Katrinnnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 00:54   #95
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Mi się też coś ciśnie na usta ale wolę się już nie odzywać.

Edytowane przez cholerna romantyczka
Czas edycji: 2013-01-04 o 01:02
Stary 2013-01-04, 00:56   #96
201604250941
Konto usunięte

Kat- ja tez lubie i sie nie poddaje XD

Ladne jest to cos co na szybie zrobilas. Tez bym chciala ale mam rusztowanie za oknem i robotnikow, nie odslaniam teraz zaluzji wcale. Troche mnie to juz dobija.
Stary 2013-01-04, 01:04   #97
Katrinnnn
Raczkowanie

Cytat:

Ladne jest to cos co na szybie zrobilas. Tez bym chciala ale mam rusztowanie za oknem i robotnikow, nie odslaniam teraz zaluzji wcale. Troche mnie to juz dobija.
Dziękuje ale już mam poturbowane te pierdoły co były niżej na oknie bo pewnego pięknego dnia moje kocisko się wkurzyło i łapą rozwaliła mikołaja i 2 śnieżynki

https://www.youtube.com/channel/UCCl..._as=subscriber

To dopiero początek, jeśli Ci się spodoba zostaw łapkę w górę i daj suba

Katrinnnn jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-04, 08:13   #98
smakowanie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Ja będę robić na blogu DIY Yankee Tarts, ale muszę znaleźć dobre olejki.

Jakbym jadła marchew z ryżem to bym przeżyła. Tylko co z kosmetykami

Dużo spamujecie
czekam na tutka, bo też wpadłam po uszy w YC, wędzę się w przeróżnych zapachach codziennie i miło byłoby umieć zrobić coś takiego w domu

btw, jeśli o marchew i kosmetyki chodzi... jeszcze niedawno wychodziłam z podobnego założenia, tak całkiem serio serio, ale na szczęście mi przeszło

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Dobre olejki to podstawa. Ja czasem wkrapiam olejki eteryczne w wypalone woski z YC. Są fajną bazą. Jednak nie znam olejków o takich zapachach jak YC. Ale żeby nie było, mam jeszcze woski aromabotniacal (muszę o nich coś więcej napisać) i są też bardzo dobre, ale nie wiem gdzie je kupować.
A co do marchewki z ryżem- chyba muszę powiedzieć Tż :P Byśmy jeszcze schudli :P
Tylko trzeba też trafić w "swoje" zapachy, bo gdybym zaczynała np. od soft blanket czy christmas cupcake, to chyba miłości by z tego nie było
o aromabotanical nigdy nie słyszałam, poguglam. a wracając do YC, zaczęłam od baby powder i tak mi się spodobał, że nie mogę bez niego żyć, natomiast wszystkie woski, jakie mam, są raczej owocowo-słodkie, nie zamawiałam więcej tych świeżych czy pudrowych - Lele, możesz mi powiedzieć, które są podobne do baby powder?

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
To nie pisz tylu komentarzy i problem się rozwiąże może jestem dziwna ale nie przeszkadza mi, że ci, którym ja piszę komentarze często nie odpisują - bo rozumiem, że można nie mieć czasu.

Cytat:

a mnie się oczywiście podoba szminka z najnowszego posta, po raz kolejny... no nie te rimmelki z kolekcji Kate Moss to najfajniejsze pomadki, jakie kiedykolwiek miałam (już 4 szt w kolekcji :P)
smakowanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:18   #99
kaarooo
Zakorzenienie

Wyjść na chwilkę, a nabijecie stron jak nie powiem co

Witam wszystkie "nowe" dziewczyny

Cytat:
Oooo, o prywatnym nie wiedziałam :P
Bo się niedawno przeniosłam z bloga na blogspota Potrzebuję się odnaleźć w tym wszystkim

Cytat:
Napisane przez thePhantom Pokaż wiadomość
dziękuję bardzo swoją drogą, nie wiem jaką godzinę ustalę, bo blogger oszalał i mam jakąś totalnie kosmiczną strefe czasową myślałam, że została strefa czasowa z USA, bo stamtąd też dodawałam notki, ale to nie różnica 6 h tylko kilkunastu
Aaaa, ja pamiętam jak czytałam z zapartym tchem Twój wyjazd do USA

Cytat:
Niektóre przetrwają, tylko co to za blogi..?

Dzień dobry, muszę reaktywować bloga pocztówkowego, bo kurka wodna ostatnio rzadko co wrzucam, porobić kosmetykę na kosmetycznym, bo mam kilka pomysłów tylko wykonanie leży i kwiczy

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:33   #100
aagusiaa88
Zakorzenienie

To ja zapraszam w takim razie na moj blog kosmetyczny

link http://oneandonlyagg.blogspot.com

ewentualnie jeszcze w podpisie

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

pare juz sobie dodalam do obserwowanych fajnie, ze jest taki temat o wszystkich blogach
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:40   #101
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smakowanie Pokaż wiadomość
a mnie się oczywiście podoba szminka z najnowszego posta, po raz kolejny... no nie te rimmelki z kolekcji Kate Moss to najfajniejsze pomadki, jakie kiedykolwiek miałam (już 4 szt w kolekcji :P)
Mnie również, wszyscy o niej piszą.

Katrinnnn - warto? Wciąż się waham nad zakupem.

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

pare juz sobie dodalam do obserwowanych fajnie, ze jest taki temat o wszystkich blogach
Też dodałam, widzę że masz taką metodę jak ja, plakatujesz pokój zdjęciami jędrnych ciał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-04, 08:48   #102
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
Mnie również, wszyscy o niej piszą.

Katrinnnn - warto? Wciąż się waham nad zakupem.

Też dodałam, widzę że masz taką metodę jak ja, plakatujesz pokój zdjęciami jędrnych ciał
hahahah, tak, pomyślałam, że może to mi da większego kopa
Stary 2013-01-04, 09:07   #103
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
hahahah, tak, pomyślałam, że może to mi da większego kopa
Mi dało jakiś czas temu, teraz nie mogę się zabrać do tego ponownie
Stary 2013-01-04, 09:08   #104
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Mi dało jakiś czas temu, teraz nie mogę się zabrać do tego ponownie
spoko, ja juz mialam x dziesiat podejsc i teraz juz musze cos ze soba zrobic, dlatego napisalam tego posta na blogu, zeby nie bylo, ze moge odpuscic
Stary 2013-01-04, 09:17   #105
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
spoko, ja juz mialam x dziesiat podejsc i teraz juz musze cos ze soba zrobic, dlatego napisalam tego posta na blogu, zeby nie bylo, ze moge odpuscic
Też mam ambitny plan, ale na cały 2013 rok i obwieściłam mój pomysł na blogu, jakoś mi głupio będzie potem się przed Wami przyznać, że taka byłam entuzjastka w styczniu, a potem dałam sobie spokój

Mnie zawsze motywował widok tego brzucha, jak dla mnie idealny, nie wychodzony, nie wklęsły, ale jędrny i bez boczków:

http://images1.fanpop.com/images/ima..._1344_1790.jpg
Stary 2013-01-04, 09:17   #106
smakowanie
Rozeznanie

Cytat:
trzymam kciuki, też zaczynam
smakowanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 09:21   #107
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam ambitny plan, ale na cały 2013 rok i obwieściłam mój pomysł na blogu, jakoś mi głupio będzie potem się przed Wami przyznać, że taka byłam entuzjastka w styczniu, a potem dałam sobie spokój

Mnie zawsze motywował widok tego brzucha, jak dla mnie idealny, nie wychodzony, nie wklęsły, ale jędrny i bez boczków:

http://images1.fanpop.com/images/ima..._1344_1790.jpg
no fajny brzusio

ja mam poskladane pare zdjec na 1 stronie. 1 zdjecie to tak chamsko wypiety tylek ale jest tak ladny, gladziutki i jedrny, ze musialam go tam wrzucic
Cytat:
trzymam kciuki za Ciebie
Stary 2013-01-04, 09:26   #108
kaarooo
Zakorzenienie

Ja gdzieś na bebzolu widziałam fajną babkę, ściągnęłam i co jakiś czas na nią zerkam - motywuje mnie
Też na blogu obwieściłam swoje postanowienia

Stary 2013-01-04, 09:33   #109
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Właściwie napisałam Ci komentarz na blogu, ale wkleję moje odkrycie również tutaj, może dziewczyny, które walczą o linię skorzystają z tej metody:

Mam sprawdzony sposób, przetestowałam na sobie Jest niedrogi, nie zajmuje dużo miejsca, do tego można ćwiczyć i np. oglądać ulubiony serial Kup Twister, choćby taki: http://www.empik.com/spokey-twister,p1061623102,sport-p i wykonuj ćwiczenia zgodnie z instrukcją z filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=bD3FkFF0ZsU Ja ćwiczyłam 5x w tygodniu dwie serie po 15 minut (bez ćwiczeń na ręce), zrezygnowałam ze słodyczy, jadłam mniej tłusto i niezdrowo, a po 3 miesiącach osiągnęłam zamierzony efekt
Stary 2013-01-04, 09:38   #110
aagusiaa88
Zakorzenienie

ja podejrzewam, ze bym to kupila i po 2 dniach bym odlozyla w kąt kupilam kiedys skakanke i skakalam moze 2 razy

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

to samo z hula hop, stoi za lozkiem i juz sie pokrzywilo
Stary 2013-01-04, 10:00   #111
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Przeciez mowie, ze nie o to mi chodzi, zeby jak najwiecej. Jak mam jeden to juz sie ciesze. Po prostu jak napisze sto komentarzy innym a sama nie dostane nic to juz sie dziwnie czuje olana.
Ja na komentarze odpisuję u siebie. Nie lubię takich pojedynczych zdań w komentarzach wyrwanych z kontekstu. Gdy sama napiszę gdzieś jakieś pytanie, to przy następnej wizycie na blogu zaglądam, aby sprawdzić odpowiedź lub ustalam powiadomienie o nowych komentarzach.

Cytat:
Napisane przez Katrinnnn Pokaż wiadomość
sama założyłam niedawno bloga i często komentuję inne. Nie chodzi mi oto, że komentuję tylko po to że czekam na odzew po prostu czasem aż ciśnie mi się coś na usta, a zwłaszcza teraz gdy ponad tydzień jestem chora bardzo dużo czasu gapię się na inne blogi po prostu to lubię
Ja staram się zostawiać komentarz, gdy byłam na jakimś blogu, jednak czasem nie mam nic do powiedzenia, więc nie piszę nic.

Cytat:
o aromabotanical nigdy nie słyszałam, poguglam. a wracając do YC, zaczęłam od baby powder i tak mi się spodobał, że nie mogę bez niego żyć, natomiast wszystkie woski, jakie mam, są raczej owocowo-słodkie, nie zamawiałam więcej tych świeżych czy pudrowych - Lele, możesz mi powiedzieć, które są podobne do baby powder?
...
Ja ich produkty kupuję w tk maxx, ale dawno już nie widziałam. Baby powder mam, ale nie paliłam jeszcze. Wąchając przez folię myślę, że możesz spróbować zapach tego miesiąca, czyli fluffy towels. Ewentualnie soft balnket, ale on dość ambrowy jest.
Też kocham Kaśki, ale w wersji czerwonej- mam 4 i jedną z czarnej.

Cytat:

Cześć

Cytat:
ja mam poskladane pare zdjec na 1 stronie. 1 zdjecie to tak chamsko wypiety tylek ale jest tak ladny, gladziutki i jedrny, ze musialam go tam wrzucic
pewnie wyretuszowany :P
Cytat:
Właściwie napisałam Ci komentarz na blogu, ale wkleję moje odkrycie również tutaj, może dziewczyny, które walczą o linię skorzystają z tej metody:

Mam sprawdzony sposób, przetestowałam na sobie Jest niedrogi, nie zajmuje dużo miejsca, do tego można ćwiczyć i np. oglądać ulubiony serial Kup Twister, choćby taki: http://www.empik.com/spokey-twister,p1061623102,sport-p i wykonuj ćwiczenia zgodnie z instrukcją z filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=bD3FkFF0ZsU Ja ćwiczyłam 5x w tygodniu dwie serie po 15 minut (bez ćwiczeń na ręce), zrezygnowałam ze słodyczy, jadłam mniej tłusto i niezdrowo, a po 3 miesiącach osiągnęłam zamierzony efekt
Też mam twister, a w zasadzie 2. Może z powodu braku diety, nie miałam spektakularnych efektów. Ale muszę do niego wrócić, bo się ciała nabrało...
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:03   #112
201604250941
Konto usunięte

Cwicze juz pol roku, zwykle 5 razy w tygodniu silownia kolo 2h. I niiiiic. To tak zle dziala na motywacje. Coraz ciasniejsze sa te moje ubrania. Fakt, ze mam wiecej sily, o to tez mi chodzilo, ale centymetry tylko przybywaja. A tak to robilam wlasnie takie youtubowe przez ostatnie 3 lata. Albo ja jestem magiczna albo to te trenerki sa magiczne. Jak widze te metamorfozy przed i po i pisza ze w pol roku zrzucily sto kilo to mi siebie zal XD

Pododawalam juz chyba wszystkie blogi, ogolnie to nie myslalam wczesniej ze mi sie takie obrazkowe spodobaja o niczym, ale to jest bardzo ladne i lepsze niz instagram, ktorego nie rozumiem za bardzo, jego obsluga mnie jednak przerasta poza obrobka zdjec. Nie jestem jednak hipsterę ;/
Stary 2013-01-04, 10:06   #113
kaarooo
Zakorzenienie

Ja mam hh (nie używam), skakankę (nie skaczę) i stepper (leży w szafie), trzeba zacząć używać. A na wiosnę bieganie i poiki

Dobra, zbieram się, miłego!

Stary 2013-01-04, 10:09   #114
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:

pewnie wyretuszowany :P
a to oczywiscie, ale moj bedzie taki bez PS'a
Cytat:
Cwicze juz pol roku, zwykle 5 razy w tygodniu silownia kolo 2h. I niiiiic. To tak zle dziala na motywacje. Coraz ciasniejsze sa te moje ubrania. Fakt, ze mam wiecej sily, o to tez mi chodzilo, ale centymetry tylko przybywaja. A tak to robilam wlasnie takie youtubowe przez ostatnie 3 lata. Albo ja jestem magiczna albo to te trenerki sa magiczne. Jak widze te metamorfozy przed i po i pisza ze w pol roku zrzucily sto kilo to mi siebie zal XD

Pododawalam juz chyba wszystkie blogi, ogolnie to nie myslalam wczesniej ze mi sie takie obrazkowe spodobaja o niczym, ale to jest bardzo ladne i lepsze niz instagram, ktorego nie rozumiem za bardzo, jego obsluga mnie jednak przerasta poza obrobka zdjec. Nie jestem jednak hipsterę ;/
hahahaha dobre

ja tam jakos kg nie mam do zrzucenia, tylko wlasnie raczej ujedrnienie, bo tyłek flak nie jest raczej podniecający
Stary 2013-01-04, 10:09   #115
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
z tym pogrubionym się jak najbardziej zgadzam - osobiście nie lubię komentarzy do każdej notki, które brzmią: "nie próbowałam jeszcze tego szamponu", albo "miałam go, był spoko" albo nie daj bór "fajnie zapraszam do mnie" jak taki komentarz ktoś napisze mi raz na jakiś czas, to spoko, ale jeśli non stop do każdej notki muszę mieć komentarz od tej samej osoby, który tak brzmi, to się czuję jakby zaatakował mnie jakiś robot do spamu, bez kitu

aaguusiaa, dobrze Cię kojarzyłam z wrocławskiego wątku, albo jeszcze innego którego nazwy już nie pamiętam
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:12   #116
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
z tym pogrubionym się jak najbardziej zgadzam - osobiście nie lubię komentarzy do każdej notki, które brzmią: "nie próbowałam jeszcze tego szamponu", albo "miałam go, był spoko" albo nie daj bór "fajnie zapraszam do mnie" jak taki komentarz ktoś napisze mi raz na jakiś czas, to spoko, ale jeśli non stop do każdej notki muszę mieć komentarz od tej samej osoby, który tak brzmi, to się czuję jakby zaatakował mnie jakiś robot do spamu, bez kitu

aaguusiaa, dobrze Cię kojarzyłam z wrocławskiego wątku, albo jeszcze innego którego nazwy już nie pamiętam
a nie wiem, mozliwe, bo ja tam czasem cos napisze, np. o slynnym burżujskim skytowerze

co do komentarzy... jak bylam na poczatku zdesperowana i mialam jakies dziwne cisnienie, to dawalam, ze zapraszam do mnie, ale to bylo moze 5 komentarzy potem dalam sobie z tym siana, bo jak ktos ma do mnie trafi to i tak trafi
Stary 2013-01-04, 10:19   #117
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Przestańcie rozmawiać o ćwiczeniach bo mi się nie chce nawet palcem zagiąć a Tż jeszcze mnie utwierdza w tym, że nie potrzebuję ...
Stary 2013-01-04, 10:19   #118
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość

Dobra, zbieram się, miłego!
Miłego!

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość

Bardzo mi się Wrocław podoba. Nawet z Tz myślimy o pomieszkaniu tam przez jakiś czas.

Cytat:
a nie wiem, mozliwe, bo ja tam czasem cos napisze, np. o slynnym burżujskim skytowerze
W śmiesznym miejscu go postawiono.

Edytowane przez lele
Czas edycji: 2013-01-04 o 10:41
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:25   #119
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo mi się Wrocław podoba. Nawet z Tz myślimy o pomieszkaniu tam przez jakiś czas.

W śmiesznym miejscu go postawiono.
ja wroclaw kocham caly swoim sercem, ale nie wiem czemu uzbduralam sobie, ze kiedys bym chciala zamieszkac w gdansku... co najlepsze.. ngidy w zyciu tam nie bylam, wiec nawet nie wiem jak to miasto wyglada
Stary 2013-01-04, 10:41   #120
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam jakos kg nie mam do zrzucenia, tylko wlasnie raczej ujedrnienie, bo tyłek flak nie jest raczej podniecający

W śmiesznym miejscu go postawiono.[/QUOTE]
zapraszam i polecam, już sobie nie wyobrażam powrotu na stałe do swojego rodzinnego miasta, tak pokochałam Wrocław
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości