![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowałyście? :D
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Mira Bai jest śliczna, warto miec chociazby małą buteleczkę
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie kupowałam w ciemno, a na allegro ani razu, a przy okazji chciałam zapytać jak " odzapaszyć" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak Mira...nie bedzie mi się podobala, to odkupicie? ![]() Aha, ma pyt. chciałam kupic te limitowane OPIUM, niestety perfumy sa w Poznaniu, ale nie ma testera. Czy któras poratowałaby próbeczka , albo nas aczonym paseczkiem? Odwdzięcze się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
To i ja się podłącze pod wątek
![]() ![]() Testowałam też Innocenta, podoba mi się szalenie, tylko wszyscy go na mnie czują, a ja wcale ![]() ciekawa jestem strasznie jeszcze Pure Wisha, bo nie znam tego zapachu, a czuje że może mi się spodobać. Jednak na bliższą znajomość z klasycznym Wishem jeszcze nie jestem gotowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpachnianie fiolek to dluuugi proces. Moi znajomi mają przykazane zbierać dla mnie te fiolki po próbkach które są bez atomizera. Szkło się dobrze odpachnia, gorzej z plastikiem - największy problem odpachnić plastikowy korek. Ja napierw przede wszystkim myję dokladnie fiolki w ciepłej wodzie z płynem, korki szoruję ze zdwojoną siłą, potem jeszcze zostawiam je trochę żeby się pomoczyły. Najlepiej jeszcze je potem zamozyć w czystym spirytusie - jest bezwonny i doskonale usuwa pozostałości zapachu. Robię tak od jakiegoś czasu i sprawdza mi się ten system ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kosmetyk 2005 ma próbki tego zapachu,nie wiem co robić ![]() Infiniment bardzo mi sie podoba, a ten kupilabym zupełnie w ciemno |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem cena jest bardzo korzystna, to w końcu aż 50 ml
![]() NIe musisz kupować od razu w ślepo całego flakonu, możesz kupić od kosmetyku te próbki - to też sprawdzony sprzedawca (kupowałam od niego miniaturki i nie mam żadnych zastrzeżeń). |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Smoczyco , przepraszam ,ze smęcę, ale czy naprawdę on jest taki piękny? ![]() A wg Ciebie , który ładniejszy Infiniment czy Mira Bai? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Infinimentu - cóż, też mi się bardzo spodobał jak się pojawił w Polsce, z pewnym opóźnieniem jednakże. Nawet poważnie się nosiłam z zamiarem kupna ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
geoniu, kupuj
![]() jak cos Ci nie podpasuje, odkupie ![]() tez mnie nęci, a buteleczka na allegro jest tylko jedna i nie chce ci jej zwinac sprzed nosa... Od powstania forum "perfumy", moja lisa niebezpiecznie ( dla portfela) sie wydluzylaaaaa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że Mira Bai jest może odrobinę ciekawszy, ale to tylko i wyłącznie moje prywatne zdanie
![]() ![]() Ciężko jest przyrównać Mira Bai do czegoś - mi w ogóle nie wychodzą takie porównania - Mira Bai najbardziej przypomina mi lekką wersję Casmiru (też Choparda) tylko bardziej owocową. Kojarzy mi się też z zapachem Hanae Mori, tym ciasteczkowym "motylkiem" który kiedyś wywąchałam na Benicie - też ma coś wspólnego, oczywiście jest o wiele lżejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobra Madziu.....klikam, jak mi się nie spodobaja to odkupisz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
O mamusiu! No toż ja nikogo nie namawiam, daję słowo! Jestem w szponach nalogu ostrych i nie radzę iść w moje ślady, naprawdę! Wciąga jak diabli...
Geonia - myślę że jak Ci się Mira Bai nie spodoba, to spokojnie dasz radę się pozbyć i ktoś odkupi od Ciebie albo się wymienisz ![]() A Mira Bai na allegro się ciągle pojawia więc i dla innych chętnych się znajdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Wystawil druga i juz też ja ktoś kupił, facet chyba zdziwiony, że tak mu mIra Bai schodzi....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chyba pojadę do Smoczycy na ekspertyzę ![]() Smoczuś, błagam uspokoj mnie i powiedz, że kupiłam oryginał.....chyba zawału dostane, juz mu przelałam kase żeby je jak najszybciej miec w domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
gratuluje zakupu , ja kocham kupowac w ciemno, taka ruletka jest najfajniejsza, szczególnie, że zawsze trafiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Geonia, to na pewno oryginał
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam kiedyś Wisch, Infiniment bardzo mi sie podoba, wiec mam nadzieje , że Chopard mnie nie zawiedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
![]()
Geoniu
Ja choć nie jestem tak wielkim perfumiarskim ekspertem, jak Kobietki, które tu podziwiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hmmm, ale ze mnie ryzykantka, nie znałam sie z tej strony ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kasiulko, zobaczymy , wierzę ,że bedzie ok ![]() A co do naszej wymiany to jeszcze nic nie wiem, bede łaziła po perfumeriach w piątek. Dam Ci znać co i jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Oczywiście Geoniu, sprawdź sobie zapach na spokojnie. U mnie on leży zamknięty w kartoniku i czeka na nową właścicielkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do dystrybucji, to tez się za bardzo nie znam, ale jedno jest pewne, w Moskwie jest WSZYSTKO, teraz taki swiat, że jak "kogos,czegos" tam nie ma, to tak jakby nie było wcale, wszystkie szanujące sie marki (te mniejsze i najwieksze) po prostu muszą tam być. Mam znajomego w 3city, który jest maniakiem Mac'a i ma znajomego, który w Moskiwe prowadzi sklep firmowy, jakich sie przy nich opowieści na temat moskiewskiego sposobu zycia nasłuchałam, to byłam dosłownie blada. Coś niesamowitego i niewyobrażalnego nawet w zawsze cytowanych Stanach ![]() Zreszta wystarczy spojrzec na rosyjskie ceny w ich sklepach internetowych, żal nosek ściska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Nie wierzę we własne szczęście: właśnie dopadłam na allegro Belle de minuit.
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.