|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Podobnie zresztą, jak te, które są w podanym przez Ciebie w opisie linku .Z fotek wynika, że pogoda nie była taka straszna... . Ja byłam tam w zeszłym roku od 28 VIII do 12 IX i przez cały czas było słonecznie i upalnie .
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pokażmy zdjęcia z wakacji :D
ja z moim dopiero co poslubionym kochanym mezem bylismy na mazurach, konkretnie okolice gizycka. moze mniej wypasione,ale rownie malownicze widoczki, pozatym piekna pogoda i chwila oddechu po przedslubnym zamieszaniu. bylo cudownie
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja byłam na Krecie 4 lata temu, spędziłam tam blisko trzy fantastyczne tygodnie i dzięki temu zwiedziłam ją niemal wzdłuż i wszerz. Niestety nie mam w komputerze zdjęć, nie miałam wtedy cyfrówki i nie zrobiłam skanów. Mam jednak jeszcze klisze, może je kiedyś zeskanuję .Mnie Kreta podoba się właśnie jako całość - przez różnorodność jej krajobrazu, egzotykę i te cudne zakamarki, o których piszecie, a które dopełniają całokształt |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Demoniku ja byłam 2 tygodnie i też wiele zwiedziliśmy, niestety zgubiłam jedną kartę ze zdjęciami (zapewne do tej pory bawi na Krecie
) czyli jakieś 300 zdjęć
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zdjęcia są cudowną pamiątką, dzięki nim nasze wspomnienia dłużej żyją... |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pogoda nie byla najlepsza. Z osmiu dni tylko 3 byly sloneczne. Ostatnie trzy dni juz tak lalo ze sie stamtad ewakulowalismy.Ale ta sa chyba jakies anomalia. |
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W kazdym badz razie to ta co ma podobno rozowawy kolor? Na zachodzie wyspy?
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Tanzanit, piekne zdjecia z cudownego miejsca.
|
|
#99 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
tanzanit zgubić karte to mieć nieźle zepsuty humor!
ale tak to jest jak się jest maniakiem fotografowania i lata się jak wariat i strzela fotki nie zwracają uwagi, że prezerwatywka na aparat, w której jest już pełna karta (i zapasowa bateria hyhy), nagle postanawia zabawić gdzieś dłużej i wymyka się bez słowa ![]() a waracając do Elafonisos (Elafonisi) to faktycznie południowo zachodni koniuszek wyspy, piasek różowy, woda płytka więc od wysepki do wysepki można sobie w wodzie spacerować, tylko wieje potwornie ![]() i to gdzieś tam bawi moja karta
|
|
|
#101 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Polecam gorąco bo jest co!!!!!
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
ja też byłam w Pradze i też się zakochałam w tym mieście
i chciałabym tam jeszcze wiele razy pojechać !!! a podobno najlepiej odwiedzić Pragę jesienią ...
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
To jest dziwne, bo jest tak blisko, a jednocześnie jest ( a raczej była) mi bardzo obca, natomiast po tych wakacjach całkowicie zmieniłam zdanie
Nie wiem, czy jeszcze kiedyś tam pojade, bo jest tak wiele miejsc, które chciałabym jeszcze zobaczyć, ale na pewno długo będę wspomiać te wspaniałe miejsca, które odwiedziłam, cudowne widoki, które zobaczyłam i miłych ludzi, których poznałam... Ach znów się rozmarzyłam
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
ale super macie zdjęcia dziewczyny! Demonik - nie ma to jak lustrzanka...marzy mi się właśnie taki Canon
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wówczas to była najnowsza wersja tego modelu (EOS 300) i sporo za niego zapłaciliśmy. Marzył nam się wtedy EOS 50, który jest aparatem półprofesjonalnym, ale jego cena była dla nas zaporowa.W ciągu tych paru lat cena naszego aparatu sporo spadła a i nam zmienił się obiekt westchnień: Canon EOS 350D . |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Demoniku ja mam EOS 300V, uwielbiam ten aparat ale.... też aktualnie wzdycham do 350 D
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam właśnie chrapkę na lustrzankę, tymbardziej, że teraz wszysycy przerzucają się na cyfrowe i pozbywaja się całkiem fajnych aparatów np. na allegro - można tam kupić naprawdę w niezłej cenie. No ale ten 350D ... no nie powiem, całkiem całkiem, też mi wpadł w oko. Póki co cieszę się tym Nikonem, który kupiliśmy z narzeczonym miesiąc temu. Wcześniej robiłam zdjęcia półprofesjonalną Minoltą, też sobie chwalę ten aparat, chociaż na początku byłam do niego zrażona.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Ev@,Demoniku,Zuzanko,koko - Wasze zdjęcia są przepiekne!
Ja byłam przez miesiąc w Moskwie(oj, dużo wrażeń było ), a że za bardzo nie umiem i nie lubie robic zdjęć, to za dużo ich nie mam, tym niemniej chciałabym Wam kilka pokazać![]() Buziaki Edytowane przez Hyang Czas edycji: 2007-01-11 o 18:36 |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Na trze3cim zdjęciu nawet chmury wyszły prawie symetrycznie
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
ja w tym roku bylam w lebie-tam po prostu jest cudownie, a te wydmy.......czulam sie jak na prawdziwej pustyni
![]() Tanzanit a drogie sa wczasy w chorwacji?? chcialabym za rok pojechac z moim TŻ ale nie wiem ile to kosztuje. gdzie mieszkalas??
|
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam w Mielnie już trzeci raz i jak zwykle było super
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Eva.. Przepiękne foty.... Zwłaszcza ten motyl ujął mnie za serce.....
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
A to są zdjęcia z tegorocznych wakacji w Nysie nad jeziorem Głębinowym
było superr
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
dziekuję Aga, część robiłam ja, część mój TŻ. Sami jesteśmy zaskoczeni jakością niektórych zdjęć, ten aparat mamy dopiero od miesiąca, a w sumie jest to już dość stary model. Tutaj jest inne ujęcie motylka
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, w jakich wy pieknych miejscach bywalyscie
Tez cos zamieszcze ![]() Pierwsza partia to wieś gdzie mieszka moja rodzinka . Podczas tych wakacji bylam tam dwa razy... Zamieszczone zdjecia sa z pobytu lipcowego.http://pics.cig.canon-europe.com/pri...708620C878.jpg http://pics.cig.canon-europe.com/pri...70867DE878.jpg http://pics.cig.canon-europe.com/pri...706019A400.jpg Kolejne fotki to już Jezioro Głuszyńskie (znajduje sie na Kujawach) http://pics.cig.canon-europe.com/pri...104C7327B8.jpg http://pics.cig.canon-europe.com/pri...408A900F68.jpg (zdjecie z wiatrakami idealnie ukazuje pogode jaka nam wowczas towarzyszyla - patrz na niebo )Ostatnie zdjecia są świeżutkie bo z mojego weekendowego pobytu w Trójmieście. Przed chwilą wrzuciłam je na komputer. Było wspaniale Jedno zdjecie to dzisiejszy wschód Słońca.
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny piekne sa te wasze zdjecia,az sie rozmarzylam,wiele bym dala ,zeby znalezc sie gdzies w cichym i zielonym miejscu
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Moje z Łeby
|
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Evciu twoje zdjęcia są fantastyczne-brak mi słów-jak by były robione super profesjonalnym aparatem
ja umieszczam swoje z Bieszczad-koniec lipca 05
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

Niestety pogoda udala sie tak srednio jak widac na jednym ze zdjec 
.
. Ja byłam tam w zeszłym roku od 28 VIII do 12 IX i przez cały czas było słonecznie i upalnie 

.