|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Katarzynko, bylam w albumikach...jakie cudne zdjecia rodzinki masz. Dzieci przecudne I chyba młodsza corcia zblizona wiekiem do mojej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
dobry wieczor wszystkim!!!!!
Amorcio: PIEKNY BIUST MASZ ![]() ![]() ![]() Miki: biedaku, jaka jestes opuchnieta ![]() ![]() ![]() foamclene i malina: JUZ JESTESCIE CYCATKI ![]() ![]() przyszly DWA ostatnie staniki ktore zamowilam i oficjalnie oswiadczam, ze to koniec zakupow na jakis czas ![]() ![]()
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Amania bardzo fajne te staniczki i chyba Ty nie masz wiekszego problemu z kupnem stanikow prawda? Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-05 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Amorcio, to ja sie boje pytac jak one wygladaly kiedys !!!!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- i ja rowniez! Cytat:
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Powiedz mi Kobieto o ktorych fotkach mowisz i czy czytalas podpisy? Bo te pelne to jak w listopadzie odstawialam corcie od cycuszka a, ze bylam juz z Wami to fotki cyknelam dla porownania, wstAwilam tez taka niewyrazna robiona wczoraj w nocy ale cos tam widac, jaki stan jezt teraz
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- mowie w ogole o Twoich piersiach i tych niewyraznych i tych karmiacych - ja, ktora nie mialam NIC - dla mnie taka piers jak Twoja to istne cudo ![]()
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje.
![]() Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-05 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
oj...oczywiscie ze tak jest.. u siebie widzimy najwiecej.. tez trudno jest nam czesto zrozumiec kompleksy innej osoby jak same takich nie mamy.. pewnie dlatego tak dobrze sie tutaj rozumiemy wszystkie
![]() ![]()
#99 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz jest u mnie tesciowa podnieobecnosc TZ bo sie martwil ze bede sama z dziecmi (ucze sie cierpliwosci hi hi ale babcie dzieci miec musza a dla nich duzo moge zniesc)
W kazdym razie ogladala ze mna sekrety i nie zdawala sobie sprawy ze kobiety moga miec takie brzuchy i cycki po ciazy i to majac 25lat, bardzo je dopingowala ale nie wie, ze ja tez planuje bo jej na siebie zal pieniedzy wydawac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
lipiec na maksa!!! :)
|
piżamka mało seksowna, bo z działu dziecięcego w Kappahlu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mąż fotografem jest ![]() Moja mała ma 16mc, a Twoja? Cytat:
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tez macie problem z zalogowaniem sie na wizaz?
![]() ![]()
#104 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie mam ale mialam problemy z wyslaniem postow
Ide zmywac olej z wlosow i cykac lepsze fotki ![]() Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-05 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Witam się dziewczynki- raaany, ile już stron
![]() Za dzisiejsze dziewczynki trzymałam kciuki- i oczywiście wierzę że wszystko poszło dobrze ![]() A Olivko wygrała wczoraj nagrodę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :http://www.youtube.com/watch?v=rsOwRoaRh4I Cytat:
Cytat:
![]() A jeśli chcecie by nie było widać, że się tu udzielacie najlepiej jest założyć drugie konto i z niego pisać na innych działach.
![]() |
#107 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
łojjjj cud się zdarzył udało mi sie zalogować
![]() ![]() ![]() Ciekawe czy mnie znowu nie wywali ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-02-05 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to jestem strażnik normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() Ta nagroda to ma jakis termin? bo dzis juz chyba nie dam rady ![]() Mya co myslisz o masci cebulowej na blizny?moja mi sie juz konczy i zastanawiam sie czy zainwestowac w droga czy tansza cebulowa o ktorej slyszyalam niejednokrotnie ze jest dobra. Kupilam sobie dzis przeciw rozstepom mustelle i jestem rozczarowana...przez pierwsze minuty super bo ladnie pachniała ale teraz robi mi sie jakby skora sie za mocno opalila i schodzila ![]() ![]() I mam kolejny problem moja blizna w lewej piersi strasznie mnie ciagnie boli nie wiem jak to nawet opisac, czy to mi minie?? to jest blizna w ktorej mam bliznowca...
![]() ![]() 12.07.2012r. ![]() 485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa ![]() 27.07.2016r. ![]() Usta - 5ty ml ![]() Edytowane przez Olivkaa200 Czas edycji: 2013-02-05 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#111 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Choć czasem niestety okazało się to zgubne... ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
Chyba go nie pszczę do przedszkola,no ale na urodziny chyba pójdziemy,bo już potwierdzałam... ![]() Nie ma to jak dzieci chore...wszystkie plany biorą w łeb ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
Dla otoczenia to ma zawsze jakieś usprawiedliwienie,ale dla mnie to już nie ma żadnego ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() Ale czasem fakt-coś tu nawala bo są momenty,ze nie mozna wysłac wiadomosci...hm ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co mysliscie o takim staniczku???
http://www.3suisses.pl/pl/shop/produ...7961-7968.html bardzo dlugo zastanawialm sie co bede nosic latem i stwierdzam ze stanik jednak pozostanie ze mna ale chce cos co jest bez ramiaczek i nie bedze czula dyskomfortu jak to czasami jest z bardotkami. Myslicie ze bedzie mi ladnie trzymal piersi i je podnosil??jak u pani na zdjeciu ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki
![]() ![]() ![]() FRENCH-MIKI malina986 Foamclene123 SUPER ZE JUZ JESTESCIE PO!1 ![]() teraz opowiem wam moja wizyte u T.K. wrazenia super gdyby nie to ze bylam tak zestresowana ze zapomnialam doslownie WSZYSTKO O CO MIALAM SPYTAC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doktor zaproponowal mi 420ml i powiedzial mi ze to bedzie F i i wtedy cie przerazilam mowie ze chcialam duze D a on mowi ze zalezy od Firmy i ze raz moge miec D a raz F i nie bardzo rozumiem jak moze byc taka duza rozbieznosc??????:confuse d: ![]() ![]() i tak sie zastanawiam czy nie ma wiekszych od 375 ale mniejszych od 420??? takie pomiedzy np.400 jakby byly mysle ze bylyby idealne juz sama nie wiem doradzcie.......powiedzia l ze na zabieg przygotuje mi jedne i drugie i wtedy ostatecznie wybiore......i nie moge myslec o niczym innym tylko caly czas mysle ktore wybrac wiec licze na wasza pomoc przypomne ze mam wzrost 170 i waze 50 kg i wyjsciowke podobno mam 65 C....boje sie ze te 420 beda za duze a te 375 za male ![]() ![]() PROSZE DORADZCIE JAKIE WYBRAC PLISSS ![]() ![]() wogole zaczelam czytac o tych powiklaniach i mam coraz wieksze watpliwosci.....ale jutro wplacam zaliczke wiec juz wtedy napewno nie zrezygnuje ![]() I MAM TERMIN NA 6 MAARCAAAA!!!!!!! ![]() ![]() ![]() dobranoc dziewczynki i czekam na wasze rady....... ![]() ![]()
#114 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
jeszcez sie tak zastanawiam jesli bym wziela ostatecznie te 420 ml to jak bede karmic dziecko jakie wielkie cycory bede miala i czy takie duze szybko nie obwisna....
![]()
#116 | |
Zadomowienie
|
Chiquitkaaa,
to żeś nam wysmarowała "maila", a Pan doktorek to chyba wieczorami w sklepie z bielizną dorabia ![]() Pewnie dziewczyny bardziej obeznane Ci podpowiedzą,co z tym fantem zrobić-ja nie widziałam Twojej wyjściówki więc nic nie wiem,ale zdaj się może na doktora,są rozmiary pomiedzy na pewno-jak 395,czy 400 ale chodzi tez o wymiary implantu!! Daj znac co Ci doktorek napisał mailem, a do Dziewczyn przed konsultacją: SPISUJCIE PYTANIA NA KARTCE-TO POMAGA NA WIZYCIE!!! Jusi, Masz do dopisania dwie dziewczynki: Kulkaaga na 19lutego i pierwsza "marcówka" się trafiła ![]() I tym skromnym zdaniem życze wszystkim Spokojnych Snów! ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dobranoc, już naprawdę spadam,pa;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Olivko ten staniczek wyglada super, sama sobie taki zakupie jak juz bedzie ten czas
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maść cebulowa jest najlepsza na wypukłe blizny- a więc przerostowe ( piszesz że masz bliznowca - a czemu? może to blizna przerostowa a nie bliznowiec). Więc jeśli Ci się jedna maść kończy- kup sobie teraz na próbę tubkę cebulowej. Za dwa msc zobaczysz jak się spisuje u Ciebie. Ona jest dobra- na określone blizny. Szew ciągnie więc go masuj , musisz go rozluźniać mechanicznie i smarować maścią. Jeśli na prawdę okaże się że to bliznowiec, który nadal będzie rósł (będzie ciągnął i bolał cały czas)- wtedy trzeba do lekarza. Niech wymyśla zabiegi. ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() Ale efekt będzie z pewnością olbrzymi ![]()
![]() |
#119 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzięki za podnoszenie na duchu, mam nadzieję, że minie ![]() wiedziałam, że mogę liczyć na trochę otuchy z Waszej strony ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja też miałam mnóstwo problemów z logowaniem się Olivko, mam nadzieję, że to minie. Dobranoc i do jutra!
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=dreamer365;39052021]Witam się w nowej części
![]() i składam podpis: Droga Pani Katrinko!!! Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku, poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności... Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście.... [B]iloona79 Myadiva belseno Krystel13 Ania2003 tomatti jusi84 margo50100 foamclene123 Zabulek1 dreamer365 Krokus26
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.