Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-05, 19:49   #91
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Katarzynko, bylam w albumikach...jakie cudne zdjecia rodzinki masz. Dzieci przecudne I chyba młodsza corcia zblizona wiekiem do mojej
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 19:50   #92
Amanina
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

dobry wieczor wszystkim!!!!!

Amorcio: PIEKNY BIUST MASZ
Miki: biedaku, jaka jestes opuchnieta tez tak mialam, to mija niczym sie teraz nie martw

foamclene i malina: JUZ JESTESCIE CYCATKI witamy!!

przyszly DWA ostatnie staniki ktore zamowilam i oficjalnie oswiadczam, ze to koniec zakupow na jakis czas wlasnie wrzucam zdjecia do albumu z opisami co to za staniki
Stary 2013-02-05, 19:54   #93
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość

Miki: biedaku, jaka jestes opuchnieta tez tak mialam, to mija niczym sie teraz nie martw

przyszly DWA ostatnie staniki ktore zamowilam i oficjalnie oswiadczam, ze to koniec zakupow na jakis czas wlasnie wrzucam zdjecia do albumu z opisami co to za staniki
Amania dziekuje ale ten piekny to w czasie przeszlym, ten terazniejszy nie jest brzydki ale maly.

Amania bardzo fajne te staniczki i chyba Ty nie masz wiekszego problemu z kupnem stanikow prawda?

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-05 o 20:01
Stary 2013-02-05, 20:02   #94
Amanina
Raczkowanie

Amorcio, to ja sie boje pytac jak one wygladaly kiedys !!!!

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

i ja rowniez!

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

[/COLOR]
Droga Pani Katrinko!!!
Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku,
poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności...
Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście....
iloona79
Myadiva
belseno
Krystel13
Ania2003
tomatti
jusi84
margo50100
foamclene123
Zabulek1
dreamer365
przedpo
kicia_nh

celina777
maja 2013
buziol04
katarzynka00
anika75
amanina
Stary 2013-02-05, 20:03   #95
Amorcio
Wtajemniczenie

Powiedz mi Kobieto o ktorych fotkach mowisz i czy czytalas podpisy? Bo te pelne to jak w listopadzie odstawialam corcie od cycuszka a, ze bylam juz z Wami to fotki cyknelam dla porownania, wstAwilam tez taka niewyrazna robiona wczoraj w nocy ale cos tam widac, jaki stan jezt teraz
Stary 2013-02-05, 20:07   #96
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Amania dziekuje ale ten piekny to w czasie przeszlym, ten terazniejszy nie jest brzydki ale maly
Amorcio, roznie to bywa, zamowilam tych stanikow 5, 3 oddalam bo byly niedobre

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

mowie w ogole o Twoich piersiach i tych niewyraznych i tych karmiacych - ja, ktora nie mialam NIC - dla mnie taka piers jak Twoja to istne cudo
Stary 2013-02-05, 20:24   #97
Amorcio
Wtajemniczenie

Dziekuje. A wiesz ja sobie ostatnio myslalam, ze wszystkie dziewczyny ktore nie mialy lub nie maja nic i mowia, ze takie moja miekkie lekko obwisle cycuszki ktore mialam juz majac 20lat bo w wieku 16-17lat schudlam 20kg, to gdyby te dziewczyny mialy takie jak ja cycuszki to by wcale teraz nie pisaly, ze moje to takie fajne. Na dodatek 18lat temu nie bylo czegos takiego jak push up. Pierwsze push upy byly na rynkach takie tandetne, ze bycie w zyciu nie kupily, jak by sie chlopak przytulil to mial by wrazenie, ze zderzaki tuli takie twarde, pancerne, niewygodne byly. Przewaznie nam sie nam wydaje, ze ktos ma cos lepsze. Ja co prawda nie mialam kompleksu malych cycuszkow bo inny wielki kompleks spedzal mi sen z powiek, duzo trudniejszy bo trzeba bylo sie go pozbyć a nawet dzis nie jest to proste , nie chodzi mi o nadwage bo bardzo szczupla bylam. Dopiero ze 4-5 lat temu uporalam sie z moim problemem na tyle na ile sie dalo

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-05 o 20:26

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 20:50   #98
Amanina
Raczkowanie

oj...oczywiscie ze tak jest.. u siebie widzimy najwiecej.. tez trudno jest nam czesto zrozumiec kompleksy innej osoby jak same takich nie mamy.. pewnie dlatego tak dobrze sie tutaj rozumiemy wszystkie ktora kobieta z duzym pelnym biustem by nas zrozumiala )
Stary 2013-02-05, 21:03   #99
Amorcio
Wtajemniczenie

Wiesz jest u mnie tesciowa podnieobecnosc TZ bo sie martwil ze bede sama z dziecmi (ucze sie cierpliwosci hi hi ale babcie dzieci miec musza a dla nich duzo moge zniesc)
W kazdym razie ogladala ze mna sekrety i nie zdawala sobie sprawy ze kobiety moga miec takie brzuchy i cycki po ciazy i to majac 25lat, bardzo je dopingowala ale nie wie, ze ja tez planuje bo jej na siebie zal pieniedzy wydawac a powinna
Stary 2013-02-05, 21:10   #100
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

piżamka mało seksowna, bo z działu dziecięcego w Kappahlu z Hello Kitty, satynowa dół bardzo mi się podoba, wiem, że będę w niej spać, góra spisana na straty

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:15   #101
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Katarzynko, bylam w albumikach...jakie cudne zdjecia rodzinki masz. Dzieci przecudne I chyba młodsza corcia zblizona wiekiem do mojej
thx
mąż fotografem jest
Moja mała ma 16mc, a Twoja?
Cytat:
oj...oczywiscie ze tak jest.. u siebie widzimy najwiecej.. tez trudno jest nam czesto zrozumiec kompleksy innej osoby jak same takich nie mamy.. pewnie dlatego tak dobrze sie tutaj rozumiemy wszystkie ktora kobieta z duzym pelnym biustem by nas zrozumiala )
o właśnie.Np.moja mama niby rozumie,niby wie że chce to zrobić, nie zakazuje, nie wykrzykuje,ale właśnie chwile temu mówię że może jutrzejsze usg przyda się przed op,to skomentowała,że tłucze mi się to po głowie...
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:15   #102
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
piżamka mało seksowna, bo z działu dziecięcego w Kappahlu z Hello Kitty, satynowa dół bardzo mi się podoba, wiem, że będę w niej spać, góra spisana na straty
No wiesz Hello Kitty jest sexi ja mam paputki wlochacze z pomponikami tej serii, moj TZ mi zakupil
Stary 2013-02-05, 21:16   #103
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny tez macie problem z zalogowaniem sie na wizaz? ja próbowałam chyba z godzine...

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:19   #104
Amorcio
Wtajemniczenie

Ja nie mam ale mialam problemy z wyslaniem postow

Ide zmywac olej z wlosow i cykac lepsze fotki do zobaczenia jutro dziewczynki

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-05 o 21:44
Stary 2013-02-05, 21:58   #105
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Kulkaaga,
widzę,ze masz ten sam problem co i ja miałam, z tym że już go nie mam-wątpliwości się rozwiały
Wysłałam Ci maila na priv!
Dostałam, odpisałam

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość

Wyliczanka na luty powala na kolana Ile NAS jest już
A dalej co? Cisza będzie?
Do lutego mogę się jeszcze ja dopisać - równo za dwa tyg
Stary 2013-02-05, 22:01   #106
MyaDiva
Zakorzenienie

Witam się dziewczynki- raaany, ile już stron

Za dzisiejsze dziewczynki trzymałam kciuki- i oczywiście wierzę że wszystko poszło dobrze

A Olivko wygrała wczoraj nagrodę - jako pierwsza na wątku . Do tego wstrzeliła się w godz 00.00 Olivko wygrałaś 10 min treningu pośladków bardzo proszę
:http://www.youtube.com/watch?v=rsOwRoaRh4I

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Wklejam jeszcze raz pytanie, od wczoraj nie moge znaleźć odpowiedzi....

Klikając na nick użytkownikna na forum pojawia się opcja Znajdź więcej postów użytkownika....
Czy można to ustawić jako niewidoczne?
Chodzi mi o to aby osoby spoza tego wątku nie widziały że się tu udzielałam, poprzez ta funkcję

Wie ktos ja to zrobić?
Cytat:
A widzisz nie pamietalam kto pytal. Szukalam, grzebalam i nic nie wymyslilam A przydala by sie taka funkcja. Moze trza napisac do obslugi wizazu z takim zapytaniem
A ja myślę, że to świetna funkcja. Bardzo przydatna - wiele razy pozwoliła nam na wykrycie trolli Ja lubię przejrzyste sytuacje- a możliwość przejrzenia historii użytkownika daje mi pewność z kim pisze. Ja jestem za ta funkcją.
A jeśli chcecie by nie było widać, że się tu udzielacie najlepiej jest założyć drugie konto i z niego pisać na innych działach.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 22:05   #107
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tez macie problem z zalogowaniem sie na wizaz? ja próbowałam chyba z godzine...
Tak, tak, mamy. Już myślałam, że dostałam bana

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Dostałam, odpisałam

Do lutego mogę się jeszcze ja dopisać - równo za dwa tyg
To do Jusi proszę się zwrócić, ona zarządza wyliczanką (chyba).

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 22:09   #108
belseno
Zadomowienie

łojjjj cud się zdarzył udało mi sie zalogować
Ciekawe czy mnie znowu nie wywali Witam się i ja w nowej części
Cytat:
Napisane przez ona1960 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Widzę, ze jesteście w sprawie powiększania biustu specjalistkami więc mam nadzieję , że mi doradzicie.
Otóż ja biustu nie mam praktycznie wcale. Nie jest to nawet miseczka A. Jest to dla mnie duży problem, dyskomfort i największy kompleks. Od dawna zastanawiałam sie nad operacja i jestem pewna że jej chce. Mam jednak dopiero 20 lat i nie wiem czy jest to przeciwwskazaniem. Wiem że mozna operować od 18 ale ponoć najlepiej po 21 r. życia. Myślicie że moge sie zdecydować na to już teraz? Czy lepiej czekać ?
Zastanawia mnie także cena taka orientacyjna ale w lepszej klinice Myślę że zdecydowałabym się na okrągłe implanty, niezbyt duże, takie małe C.
a na co chcesz czekać? Jeśli masz kase i nie planujesz w najbliższym czasie ciąży to chyba nie ma co liczyć, że Ci urosną? Na konsultacje możesz iść, zobaczysz co Ci lekarz powie i wówczas zdecydujesz czy już właściwa pora nadeszła

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-05 o 22:10
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 22:17   #109
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Witam się dziewczynki- raaany, ile już stron

A Olivko wygrała wczoraj nagrodę - jako pierwsza na wątku . Do tego wstrzeliła się w godz 00.00 Olivko wygrałaś 10 min treningu pośladków bardzo proszę
:http://www.youtube.com/watch?v=rsOwRoaRh4I
Czesc Mya
Ja to jestem strażnik normalnie nagroma mi sie chyba nalezy )))( chyba jako jedyna przeczytalam wszystkie czesci) a udzielam sie od 6
Ta nagroda to ma jakis termin? bo dzis juz chyba nie dam rady

Mya co myslisz o masci cebulowej na blizny?moja mi sie juz konczy i zastanawiam sie czy zainwestowac w droga czy tansza cebulowa o ktorej slyszyalam niejednokrotnie ze jest dobra.

Kupilam sobie dzis przeciw rozstepom mustelle i jestem rozczarowana...przez pierwsze minuty super bo ladnie pachniała ale teraz robi mi sie jakby skora sie za mocno opalila i schodzila to czy te smarowanie ma jakis sens

I mam kolejny problem moja blizna w lewej piersi strasznie mnie ciagnie boli nie wiem jak to nawet opisac, czy to mi minie?? to jest blizna w ktorej mam bliznowca...

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml

Edytowane przez Olivkaa200
Czas edycji: 2013-02-05 o 22:18
Stary 2013-02-05, 22:22   #110
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem, ze już o tym pisałyście , ale ja jestem 3 tygodnie po spadło mi 2 cm i czy będzie jeszcze spadać , czy jest szansa na to że jeszcze się wybiją , a jak tak to mniej więcej kiedy? Nie wiem, czy mam gorsze dni, ale coś te moje piersi wydają się trochę małe ;-(
ja się w zasadzie nie mierzyłam tak systematycznie i nie wiem ile mi spadało czy przybywało ale po stanikach widzę, że "rosną" z tego co śledzę posty innych dziewczyn to też im "rosną" więc i u Ciebie pewnie coś się zmieni
Stary 2013-02-05, 22:41   #111
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Gdy ja potrzebuje kupic jakis konkretny ciuch to nigdy go nie ma wiec staram sie kupowac wtedy gdy cos bardzo mi sie podoba i czeka na okazje. Moze i tak bedziesz miala z tym stanikiem, trafisz przypadkiem
To prawda-najlepsze zakupy to te przypadkowe!!
Choć czasem niestety okazało się to zgubne...

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
po 14 zadzwoniła do mnie pani z przedszkola mały miał 39,5 gorączki masakra mówił, że go ucho boli w przychodni to mnie z łaską przyjęła pani dr ale urodziny syn miał teraz już lepiej jestem padnięta idę lulkać kochane ciągle coś się dzieje a żeczywiście coraz szybciej mi mija czas do op haha
do juterka
Mi Młody też coś zaczął pociągać nosem,przez co też czasem zakaszle,a jutro urodziny u koleżanki z przedszkola-cała grupa zaproszona!!
Chyba go nie pszczę do przedszkola,no ale na urodziny chyba pójdziemy,bo już potwierdzałam...
Nie ma to jak dzieci chore...wszystkie plany biorą w łeb

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Dobre Ale to fakt-oni mają dużą rozmiarówkę i sama kiedyś kupiłam komplet majtek dziewczęcych

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
.moja mama niby rozumie,niby wie że chce to zrobić, nie zakazuje, nie wykrzykuje,ale właśnie chwile temu mówię że może jutrzejsze usg przyda się przed op,to skomentowała,że tłucze mi się to po głowie...
To tak jak u mnie i ze wszytkim.
Dla otoczenia to ma zawsze jakieś usprawiedliwienie,ale
dla mnie to już nie ma żadnego

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Ja sobie ustawiłam funkcję na komputerze,ze mam zapamiętany login i hasło,więc nie loguję się nigdy od nowa-może tak spróbujcie...choc nie polecam tego,jeśli komp jest do spółki z kimś innym

Ale czasem fakt-coś tu nawala bo są momenty,ze nie mozna wysłac wiadomosci...hm nie wiem od czego to zależy...
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 22:45   #112
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny co mysliscie o takim staniczku???
http://www.3suisses.pl/pl/shop/produ...7961-7968.html
bardzo dlugo zastanawialm sie co bede nosic latem i stwierdzam ze stanik jednak pozostanie ze mna ale chce cos co jest bez ramiaczek i nie bedze czula dyskomfortu jak to czasami jest z bardotkami. Myslicie ze bedzie mi ladnie trzymal piersi i je podnosil??jak u pani na zdjeciu

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Ja sobie ustawiłam funkcję na komputerze,ze mam zapamiętany login i hasło,więc nie loguję się nigdy od nowa-może tak spróbujcie...choc nie polecam tego,jeśli komp jest do spółki z kimś innym

Ale czasem fakt-coś tu nawala bo są momenty,ze nie mozna wysłac wiadomosci...hm nie wiem od czego to zależy...
U mnie niestety TZ korzysta z mojego komputerka wiec nie zapamiętuje mojego loginu i hasla oczywiscie wie ze sidze na forum trudno to ukryc ale nie musi wiedziec wszystkiego

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-02-05, 22:48   #113
chiquitkaaa
Raczkowanie

czesc dziewczynki:c mok:nie bylo mnie kilka dni i teraz nie moge nadrobic z postami tyle napisalyscie nie wiem od czego zaczac moze od tego ze GRATULUJE:
FRENCH-MIKI
malina986
Foamclene123 SUPER ZE JUZ JESTESCIE PO!1
teraz opowiem wam moja wizyte u T.K. wrazenia super gdyby nie to ze bylam tak zestresowana ze zapomnialam doslownie WSZYSTKO O CO MIALAM SPYTACbardzo fajny wyluzowany gosc z tego T.K. !!bylam tak zestresowana ze jak weszlam mowie mu ze sie denerwuje a on pyta w jakiej spr przychodze ja mowie ze mialam pelno pytan ale z tego stresu zapomnialam wszystko wiem tylko ze chce cycki heheh jak sie rozebralam to zapytal po co ja cycki robie jak mam fajny biust tyle ze maly ale jedrny i proporcjonalny i zebym sie zastanowila i tu zaczelam miec watpliwosci............?? ???no ale powiedzialam ze chce i juz!!!i zaczal mnie mierzyc ta suwmiarka i pytac o moje oczekiwania powiedzialam ze podobaja mi sie okragle ale teraz tez zastanawiam sie nad anatomami ze juz mam totalny metlik niech mi doradzi jakie by mi odpowiadaly.Najlepsze jest to ze nie pamietam jakie to bedzie ciecie i nawet firmy implantow zapomnialam a o profil tez nie spytalam;-( wiec zaraz bede pisac emaila do doktorka zeby mi napisal firme itp nie wiem jak mozna byc tak glupim zeby sobie tego nie zapisac!!! wogole pyta sie jaki stanik nosze ja mowie ze roznie ale chyba 75b a on mi mowi ze mam zle dobrany bo powinnam nosic 65 Ca ja nawet nie wiedzialam ze jest taki rozmiar 65???i totalnie zglupialam
doktor zaproponowal mi 420ml i powiedzial mi ze to bedzie F i i wtedy cie przerazilam mowie ze chcialam duze D a on mowi ze zalezy od Firmy i ze raz moge miec D a raz F i nie bardzo rozumiem jak moze byc taka duza rozbieznosc??????:confuse d: i byly super naprawde ale nie wiem dziewczynki czyNIE ZA DUZE!! przymierzylam wiec mniejsze 375ml i te mi sie znowu wydaly za male......dramat mowie wam nie moglam sie zdecydowac jeszcze taka zestresowana bylam ......
i tak sie zastanawiam czy nie ma wiekszych od 375 ale mniejszych od 420??? takie pomiedzy np.400 jakby byly mysle ze bylyby idealne juz sama nie wiem doradzcie.......powiedzia l ze na zabieg przygotuje mi jedne i drugie i wtedy ostatecznie wybiore......i nie moge myslec o niczym innym tylko caly czas mysle ktore wybrac wiec licze na wasza pomoc przypomne ze mam wzrost 170 i waze 50 kg i wyjsciowke podobno mam 65 C....boje sie ze te 420 beda za duze a te 375 za male aha i jeszcze powiedzialam mu ze duzo cwicze i wzielismy implant teksturowany ale niestety firmy nie pamietam ani ciecia buuu
PROSZE DORADZCIE JAKIE WYBRAC PLISSS:confused :
wogole zaczelam czytac o tych powiklaniach i mam coraz wieksze watpliwosci.....ale jutro wplacam zaliczke wiec juz wtedy napewno nie zrezygnuje

I MAM TERMIN NA 6 MAARCAAAA!!!!!!!:ju pi:

dobranoc dziewczynki i czekam na wasze rady.......
Stary 2013-02-05, 22:57   #114
iloona79
Zadomowienie

Cytat:

U mnie niestety TZ korzysta z mojego komputerka wiec nie zapamiętuje mojego loginu i hasla oczywiscie wie ze sidze na forum trudno to ukryc ale nie musi wiedziec wszystkiego
I bardzo dobrze-oni nie muszą wszystkiego wiedzieć
Stary 2013-02-05, 23:00   #115
chiquitkaaa
Raczkowanie

jeszcez sie tak zastanawiam jesli bym wziela ostatecznie te 420 ml to jak bede karmic dziecko jakie wielkie cycory bede miala i czy takie duze szybko nie obwisna....
Stary 2013-02-05, 23:06   #116
iloona79
Zadomowienie

Chiquitkaaa,
to żeś nam wysmarowała "maila",
a Pan doktorek to chyba wieczorami w sklepie z bielizną dorabia
Pewnie dziewczyny bardziej obeznane Ci podpowiedzą,co z tym fantem zrobić-ja nie widziałam Twojej wyjściówki więc nic nie wiem,ale zdaj się może na doktora,są rozmiary pomiedzy na pewno-jak 395,czy 400 ale chodzi tez o wymiary implantu!!
Daj znac co Ci doktorek napisał mailem,
a do Dziewczyn przed konsultacją:
SPISUJCIE PYTANIA NA KARTCE-TO POMAGA NA WIZYCIE!!!

Jusi,
Masz do dopisania dwie dziewczynki:
Kulkaaga na 19lutego i pierwsza "marcówka"
się trafiła Chiquitkaaa na 06.03

I tym skromnym zdaniem życze wszystkim Spokojnych Snów!

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
jeszcez sie tak zastanawiam jesli bym wziela ostatecznie te 420 ml to jak bede karmic dziecko jakie wielkie cycory bede miala i czy takie duze szybko nie obwisna....
Horo_2 karmiła mając rozmiar 615cc,więc nie przeżywaj tak tych 420cc

Dobranoc,
już naprawdę spadam,pa;-)
Stary 2013-02-05, 23:10   #117
Amorcio
Wtajemniczenie

Olivko ten staniczek wyglada super, sama sobie taki zakupie jak juz bedzie ten czas
Stary 2013-02-05, 23:34   #118
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Mya
Ja to jestem strażnik normalnie nagroma mi sie chyba nalezy )))( chyba jako jedyna przeczytalam wszystkie czesci) a udzielam sie od 6
Ta nagroda to ma jakis termin? bo dzis juz chyba nie dam rady

Mya co myslisz o masci cebulowej na blizny?moja mi sie juz konczy i zastanawiam sie czy zainwestowac w droga czy tansza cebulowa o ktorej slyszyalam niejednokrotnie ze jest dobra.

Kupilam sobie dzis przeciw rozstepom mustelle i jestem rozczarowana...przez pierwsze minuty super bo ladnie pachniała ale teraz robi mi sie jakby skora sie za mocno opalila i schodzila to czy te smarowanie ma jakis sens

I mam kolejny problem moja blizna w lewej piersi strasznie mnie ciagnie boli nie wiem jak to nawet opisac, czy to mi minie?? to jest blizna w ktorej mam bliznowca...
Spoko- nagrodę odbierz kiedy dasz radę
Maść cebulowa jest najlepsza na wypukłe blizny- a więc przerostowe ( piszesz że masz bliznowca - a czemu? może to blizna przerostowa a nie bliznowiec). Więc jeśli Ci się jedna maść kończy- kup sobie teraz na próbę tubkę cebulowej. Za dwa msc zobaczysz jak się spisuje u Ciebie. Ona jest dobra- na określone blizny. Szew ciągnie więc go masuj , musisz go rozluźniać mechanicznie i smarować maścią. Jeśli na prawdę okaże się że to bliznowiec, który nadal będzie rósł (będzie ciągnął i bolał cały czas)- wtedy trzeba do lekarza. Niech wymyśla zabiegi.

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Cytat:
bardzo dlugo zastanawialm sie co bede nosic latem i stwierdzam ze stanik jednak pozostanie ze mna ale chce cos co jest bez ramiaczek i nie bedze czula dyskomfortu jak to czasami jest z bardotkami. Myslicie ze bedzie mi ladnie trzymal piersi i je podnosil??jak u pani na zdjeciu[COLOR="Silver"]
Dotykałam ten uciskacz w sklepie - hihihi wątpię by to był dobry pomysł
Ale efekt będzie z pewnością olbrzymi

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 23:37   #119
french_miki
Raczkowanie

Cytat:

Zgadzam się! Amorcio cycki pierwsza klasa
Dzięki za podnoszenie na duchu, mam nadzieję, że minie
wiedziałam, że mogę liczyć na trochę otuchy z Waszej strony

Cytat:
bardzo dlugo zastanawialm sie co bede nosic latem i stwierdzam ze stanik jednak pozostanie ze mna ale chce cos co jest bez ramiaczek i nie bedze czula dyskomfortu jak to czasami jest z bardotkami. Myslicie ze bedzie mi ladnie trzymal piersi i je podnosil??jak u pani na zdjeciu

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Staniczek wygląda cudownie u pani na zdjęciu, ciekawe jak jest w rzeczywistości ;>
Ja też miałam mnóstwo problemów z logowaniem się Olivko, mam nadzieję, że to minie.

Dobranoc i do jutra!
Stary 2013-02-05, 23:43   #120
krokus26
Raczkowanie

[QUOTE=dreamer365;39052021]Witam się w nowej części
i składam podpis:
Droga Pani Katrinko!!!
Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku,
poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności...
Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście....
[B]iloona79
Myadiva
belseno
Krystel13
Ania2003
tomatti
jusi84
margo50100
foamclene123
Zabulek1
dreamer365
Krokus26

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości