|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 37 553
|
Dot.: Roz³±ka z Ukochanym - ods³ona II - rok 2013 :D
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 003
|
Obla³am wczorajszy egzamin
ale po wyje¼dzie t¿a nie by³am w stanie siê uczyæ... patrz±c na was doceniam,¿e mam z moim kontakt codziennie przez prawie ca³y dzieñ,nawet na g³upim gg ![]() piêkny cytat w pierwszym po¶cie
|
#93 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 8 711
|
klub.
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 488
|
I ja do³±czam do 2 cz. w±tku
Ja dzisiaj mia³am ma³e spiêcie z T¿, ale wszystko wyja¶nione... On to ma do mnie anielsk± cierpliwo¶æ xD Mam wra¿enie, ¿e mnie jakie¶ przeziêbienie bierze... Boli mnie g³owa i jako¶ tak mi s³abiej.
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 161
|
Cytat:
|
|
#96 |
|
BAN sta³y
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 003
|
Ja chce przeczytaæ Atlas chmur
by³am na filmie i mnie bardzo zaciekawi³o jak w ksi±¿ce wszystko jest opisane
|
#98 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 807
|
Dziewczyny, jak zwykle nie zawiod³y¶cie i musia³am trochê nadrobiæ
Kupi³am kilka rzeczy, nagada³am siê z kole¿ank± jak g³upia i wróci³am do domu ![]() Ja ogl±da³am film Trzy metry nad niebem, ale hiszpañski, nie w³oski Ksi±¿kê mam gdzie¶ na kompie, ale nie czyta³am. G³ówny bohater w filmie mega przystojny jak dla mnie G³ówna bohaterka taka sobie, nijaka jaka¶ Ogólnie film fajny, chocia¿ historia oklepana
|
|
|
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 524
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#100 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 501
|
Uff, na dzisiaj nauka skoñczona
My¶lê, ¿e nawet gdyby ten egzamin by³by jutro to bym sobie w miarê poradzi³a Jutro tylko ostatnie szlify i mogê pisaæ. Teraz ju¿ tylko wiza¿ I oczywi¶cie wci±¿ czekam na telefon
|
|
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#102 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 524
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
No ale dlaczego nie dzwoni?
|
|
|
|
#105 |
|
Konto usuniête
|
Dla mnie te¿, ta ca³a Babi mnie wnerwia³a strasznie
Ale chodzi mi ogólnie o film, ta druga czê¶æ taka dziwaczna trochê ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Spokojnie, jeszcze zadzwoni Sama pisa³a¶, ¿e koñczy pracê o ró¿nych godzinach, widaæ jeszcze nie skoñczy³.
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Ale ja jestem dziwna
Jeszcze rano by³am na T¿-a z³a, pó¼niej sobie wszystko wyja¶nili¶my i posz³am siê k±paæ. Wracam, a tu 4 smsy od niego, 2 normalne o tym co on robi i pyta³ mnie jak nauka, a pó¼niej w kolejnych zacz±³ prosiæ, ¿ebym siê nie gniewa³a... A¿ mi siê g³upio zrobi³o, zadz do niego i powiedzia³am, ¿e mu nie odpisywa³am, bo by³am pod prysznicem no i przeprosi³am, ¿e siê martwi³. Naprawdê nie zrobi³am tego celowo, po prostu wyja¶nili¶my wszystko sobie i zadowolona posz³am pod prysznic. Jeszcze wczoraj czy dzisiaj rano pomy¶la³am, ¿e chcia³abym ¿eby on chocia¿ raz, choæ trochê zobaczy³ jak to jest, kiedy partner nie odpisuje ani siê nie odzywa, a kiedy to siê sta³o, to siê czujê po prostu... okropnie... jak jaka¶ najgorsza na ¶wiecie dziewczyna, ¿e mój Skarb siê martwi³, bo ja tak naprawdê d³u¿ej ni¿ 3 godziny nie umiem siê na niego gniewaæ Jutro jako¶ mu muszê wynagrodziæ ten dzisiejszy dzieñ pe³en nieporozumieñ. Nied³ugo koñcz± mi siê ferie (8.02) i ju¿ nie bêdzie tak na "wyci±gniêcie rêki" i bêdziemy siê widywaæ co 2 tygodnie... Eh. Naprawdê okropnie siê czujê...
|
|
|
|
#107 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
A z ostatnich dni ferii korzystaj jak najbardziej
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 191
|
Karolinko odpisa³am w klubie
Ja przed chwil± skoñczy³am pracê. Muszê siê poprzygl±daæ tym tytu³om filmów o których piszecie. Atlas chmur ogl±da³am i uwa¿am ¿e ¶wietny film, widzia³am ostatnio nawet ksi±¿kê ale mia³am inne wydatki na g³owie, zreszt± jak ja wejdê do ksiêgarni to zawsze wydam za du¿o..
|
#109 |
|
Konto usuniête
|
Ksi±¿ki niestety sporo kosztuj±... Zreszt± co teraz nie kosztuje? Wszystko takie drogie, ¿e szok
|
|
|
|
#110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Tyle mi dzisiaj mi³ych rzeczy powiedzia³ przez telefon, a ja durna jak zawsze ze sob± wszêdzie telefon noszê, tak akurat wtedy musia³am zostawiæ. . .
|
|
|
|
#112 |
|
Konto usuniête
|
Azalia1992 nie przejmuj siê tym tak, wszystko mu wyja¶ni³a¶, na pewno nie ma Ci tego za z³e
|
|
|
|
#113 |
|
BAN sta³y
|
a ja dzisiaj sama z siebie (?) olewam t¿. Nie odzywa³ siê ca³e popo³udnie, wiêc ja siê nie odzywam teraz. Mo¿e ca³kiem mi bije, ale wiem, ¿e jestem w takim humorze, ¿e nie chcê powiedzieæ czego¶ czego bêdê ¿a³owaæ, wiêc milczê.
|
|
|
|
#114 |
|
Konto usuniête
|
Kurcze, ja to mojego nigdy nie potrafiê olaæ
Nawet jak jestem z³a, ba, w¶ciek³a na niego to nie potrafiê
|
|
|
|
#115 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() a ja ostatnio w ksiêgarni wyda³am 80z³ nie na ksi±¿ki, szczêkê zbiera³am d³uuuuugo z pod³ogi ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Frumoasa Domnisoara mi mojego te¿ trudno dzisiaj olaæ, ale muszê no, nie chcê doprowadzaæ do k³ótni jak jest pomiêdzy nami ok, a wiem ¿e mog³abym z powodu mojego pod³ego humoru.. nie odzywa³ siê ca³e popo³udnie, wiêc ja teraz pomilczê, dobrze nam to zrobi, w koñcu on siê pomartwi raz o mnie, a ja bêdê spokojna bo nie bêdzie jaki¶ nieprzyjemnych sytuacji. |
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 191
|
W sumie lepiej na ksi±¿ki ni¿ na jakie¶ g³upoty.
![]() Azalia za bardzo siê przejmujesz przecie¿ nic takiego siê nie sta³o
|
#117 |
|
Konto usuniête
|
booombelek to na co wyda³a¶ tyle kasy?
Sama wiesz najlepiej co jest dla Ciebie i dla Was dobre Czasami faktycznie lepiej pomilczeæ ni¿ powiedzieæ o jedno s³owo za du¿o.---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Znowu mi co¶ wiza¿ ¶wiruje |
|
|
|
#118 |
|
BAN sta³y
|
Frumoasa Domnisoara kasa posz³a w sumie na kilka torebek na prezenty i ksi±¿eczkê dla siostry na chrzciny, typu "mój album" gdzie mama wpisuje wszystkie szczególiki
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 120
|
Azalia, nie przesadzaj. nie siedzia³a¶ pó³ dnia pod prysznicem tylko ile? max 30 minut
my tu rozprawiamy jak siê dekle nie odzywaj± ca³ymi dnami ![]() ja zmykam do spania w sumie, padniêta jestem. a jutro szoping |
|
|
|
#120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem ju¿ tak zdenerwowana, ¿e z jednej strony bêdê z³a na maxa jak nie zadzwoni, a z drugiej wystarczaj±co jestem z³a, ¿eby siê z nim pok³óciæ gdyby zadzwoni³ |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.

ale po wyje¼dzie t¿a nie by³am w stanie siê uczyæ... patrz±c na was doceniam,¿e mam z moim kontakt codziennie przez prawie ca³y dzieñ,nawet na g³upim gg 
Ja dzisiaj mia³am ma³e spiêcie z T¿, ale wszystko wyja¶nione... On to ma do mnie anielsk± cierpliwo¶æ xD Mam wra¿enie, ¿e mnie jakie¶ przeziêbienie bierze... Boli mnie g³owa i jako¶ tak mi s³abiej.
by³am na filmie i mnie bardzo zaciekawi³o jak w ksi±¿ce wszystko jest opisane 

Kupi³am kilka rzeczy, nagada³am siê z kole¿ank± jak g³upia i wróci³am do domu 

Jeszcze rano by³am na T¿-a z³a, pó¼niej sobie wszystko wyja¶nili¶my i posz³am siê k±paæ. Wracam, a tu 4 smsy od niego, 2 normalne o tym co on robi i pyta³ mnie jak nauka, a pó¼niej w kolejnych zacz±³ prosiæ, ¿ebym siê nie gniewa³a... A¿ mi siê g³upio zrobi³o, zadz do niego i powiedzia³am, ¿e mu nie odpisywa³am, bo by³am pod prysznicem no i przeprosi³am, ¿e siê martwi³. Naprawdê nie zrobi³am tego celowo, po prostu wyja¶nili¶my wszystko sobie i zadowolona posz³am pod prysznic. Jeszcze wczoraj czy dzisiaj rano pomy¶la³am, ¿e chcia³abym ¿eby on chocia¿ raz, choæ trochê zobaczy³ jak to jest, kiedy partner nie odpisuje ani siê nie odzywa, a kiedy to siê sta³o, to siê czujê po prostu... okropnie... jak jaka¶ najgorsza na ¶wiecie dziewczyna, ¿e mój Skarb siê martwi³, bo ja tak naprawdê d³u¿ej ni¿ 3 godziny nie umiem siê na niego gniewaæ