![]() |
#91 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
I od razu napiszę o ubrankach R. - strój kociaka wymiata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
My też mamy ten niekapek ale generalnie u nas na razie żaden szału nie zrobił ![]() Cytat:
![]() Młody wykąpany, nakarmiony i śpi. Ale usypiałam go przez jakieś 30 minut a jak na niego to bardzo długo. Do tego chciałam go nakarmić kaszką na noc. Jak tylko dostał ją do ust (a otwierał chętnie) to zaczął się cyrk - krztusił się, pluł, próbował zwymiotować. Dodałam do kaszki trochę jabłek z marchewką i wciągnął prawie całą porcję. Nie wiem co o tym myśleć ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłam małemu pierwszy normalny jogurt z nestle waniliowy, jutro dam ciekawa jestem jak mu posmakuje ![]() dzisiaj od rana, wstyd sie przyznac, siedziałam z maszyna i szyłam ![]() potem bylismy u znajomych, mały ejst tak duzy jak ich 13-sto misięczna córka ![]() Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2013-02-17 o 18:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bo masz wysokiego chłopca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() witam się w nowej części ![]() ![]() u nas średniawo-znów mamy w domu jęczydło....dosłownie.... chwila zabawy-jęki, jedzenie-jęki, na rękach chwilę-jęki....oszaleć idzie.... ![]() mam nadzieję, że to tylko zęby i że jęki kiedyś odejdą, bo miałam przecież grzeczniutkie Dziecię ![]() wczoraj na spacerze jak ją dzwony kościelne obudziły i już spania nie było, to było 0,5h ryku w drodze do domu, bo nie chciała w gondoli leżeć, bo nuda, więc dziś był test gondoli-spała 2,5h ![]() wczoraj dostała moje danie i znów ledwo co jadła... ![]() ![]() dobrze, że Małż w pracy ma zastój to jakoś razem dajemy radę, ale od środy pracuje....uroki macierzyństwa ![]() a jutro idę w miasto SAMA-muszę kupić strój na basen, bo ja mam tylko bikini, jej mierzyłam już kilka-tragedia, czuję się w tym okropnie, ja wiem, że to nie wybieg, ale te stroje są akobiece Jakie Wy na basen macie?? no i oczywiście 100lat dla Kubusia i Wojtusia ![]() ![]() ![]()
#97 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
allegro mi nie dziala
![]()
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Karolka ja mam strój typowy do pływania, do tego bardzo zabudowany, bo aż pod szyję i plecy też zakryte
![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-02-17 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
ooo mamka, czytałam, że zdecydowaliscie sie na maclarena xt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Victoria, Agunia ja nie chcę być sexi, ani leżeć, ale mierzyłam już chyba z 5 i każdy wpija mi się w tyłek, w talii wisi i wcale nie trzyma biustu
![]() ![]()
#103 |
Zakorzenienie
|
ja swój strój jakiś czas temu szyłam na zamówienie. Na all babka oferowała. Ale czy tam jeszcze jest nie wiem, to było wieki temu
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jeszcze jedno - jak będziesz kupować strój to powiedz, że ma być na basen to ponoć ważne bo chlor możesz szybko uszkodzić strój który jest do tego nie przeznaczony. Mój kolega tak kupił kąpielówki i mu się rozleciały. Jak poszedł do sklepu z reklamacją to mu powiedzieli, że sam sobie winien bo one nie były na basen. Ale ja nic takiego nie mówiłam kupując strój i się trzyma więc nie wiem jak to w końcu z tym jest ![]() Jutro sfocę i wrzucę zdjątka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
tak kochana nawet na ten sam kolor :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/stroj-kapielowy-st...024018094.html z wkładkami, może takie będą lepiej biust trzymać ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
no juz sie przymierzala
![]() bardzo i sie podoba ten wozek i wygladal na stosunkowo maly w porownaniu do reszty bo staly wszystkie w jednym rzedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
U nas dzisiaj był super słoneczny dzien więc wybraliśmy sie na długi spacer. Tak bym chciała aby była już wiosna
![]() Agunia, Prince super zakupy ![]() Wiktoria tabu rewelacja, nie zastanawiaj sie tylko kupuj ![]()
http://suwaczki.maluchy.pl/li-60657.png ![]() ![]() ![]() ![]() "Wędrówką jedną życie jest człowieka..." Edytowane przez ewka5891 Czas edycji: 2013-02-17 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż nasza inglesina niewiele mu ustępuje ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Heja!
Dziewczyny, współczuję problemów z dziećmi, szczególnie tych zdrowotnych. U nas odpukać nie ma tego problemu jeszcze (nasza pani doktor powiedziała, żeby się nie łudzić, nasze dziecko nie będzie wyjątkiem i na pewno będzie chorowało). Za to B. zrobiła się z dnia na dzień coraz bardziej ruchliwa. Dzisiaj np. spadła mi z fotela - matka ma refleks i ją w locie złapała, ale jakbym nie była tak szybka, to byłby niezły guz na głowie... No i spina się strasznie, dziś obniżyliśmy bardzo łóżeczko - miała dość nisko, a teraz jest bardzo nisko - tak, że jak mała stoi, to ma poręcz na wysokości nosa (chyba). Ale poza tym to jest grzeczna. Wciąż zasypia sama odłożona do łóżeczka. Duma mnie rozpiera, zwłaszcza po tym, jaki koszmar w tej materii przeżywałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoj tez mi sie badzo podoba , wyglada zgrabnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Za nami kolejny udany dzionek ![]() Odwiedził nas dziś chrzestny Leosia z szesnastomiesięczną córeczką. Ale słodko się bawiły te nasze maluchy. Zwłaszcza Leoś uroczo zagadywał kuzynkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Podczytuję, ale jakaś taka jestem, że mimo, że mam odpowiedzi w głowie, to prawie nic nie napisałam. TŻ pracował całą dobę i o 8 rano zlędował dziś do domu - nadgodziny = kasa, ale dziś jest padnięty. Mała właśnie zasnęła ![]() Byliśmy dziś tez pooglądać wózki, ale ubogi tu u nas wybór. Najlepiej prowadził się Baby Jogger i Espiro Magic, o którym już poczytałam złe opinie. Poza tym dno. Zastanawiam się, jak lekka musiałaby być spacerówka, żebym ją niosła złożoną w ręce, gdy Tynia już będzie biegać... Pewnie 7 kg to za dużo, więc równie dobrze może być 8? Byle zajmowała mniej miejsca w bagażniku. Nie ogarniam do końca kryteriów ![]() A propos doidy, to ja mam taki kubek ![]() Widziałam też te niekapki MAM 6+ i jestem wkurzona, bo kupiłam swego czasu 4+ nie mając pojęcia o tym, że one mają twarde ustniki, a 6+ miękkie! W życiu bym na to nie wpadła. Najprawdopodobniej wrzuciłam więc 30zł w błoto, bo z tego 4+ ciężko się pije - myślę, że 6+ będzie bardziej przyjazny. No i byłam na zakupach w Rossmannie, ale nie dostałam 10% rabatu mimo wypełnienia ankiety - ktoś wie, na jakich zasadach to miało się naliczyć? Ja już nie pamiętam. Wielkie życzonka dla jubilatów - Kubusia i Wojtusia ![]() Współczuję nieśpiącym i chorym dzieciaczkom oraz tego co z nimi przechodzicie. Mam nadzieję, że to się wreszcie skończy. Tym samym strasznie cieszę się, że Martynka zdrowa i mam nadzieję, ze tak pozostanie ![]() Jutro dowiem się, czy we środę mogę pisać egzamin - chciałabym mieć to z głowy. Oczywiście okazało się, że mam takie notatki jak wszyscy - wniosek: prof. podał je z błędem, heh. |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękujemy. ![]() Idę spać póki młode śpi ![]() Dobrej nocy kobietki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednoczęściowy, coś takiego jak agunia wkleiła w linku. Nie oszukujmy się, ale strój kąpielowy spłaszcza biust, bo taka jego rola. Ma czynić ciało opływowym. Mi osobiście wcale to nie przeszkadza. Na plażę w nim nie chodzę, a na pływalni nie muszę się martwić, ze to i owo mi się przypadkowo odkryje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.