![]() |
#91 | |
Przyczajenie
|
Dot.: 5kg do Wielkanocy
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Tez uwielbiam kiszona kapustke. Ale na noc nie chce nic jesc.
Dzis podjadlam ze 3 kostki czarnej czekolady z malinkami. Pycha ale to taka moja slabosc. A slyszalyscie ze niby chalwe mozna jesc na diecie ze jest zdrowa, chociaz tez o ile sie nie myle ma sporo kalorii ![]() Edytowane przez monisia230186 Czas edycji: 2013-02-27 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zmykam.do jutra.pa
Starsze szczęście 31.12.2009 Maja Młodsze szczęście 03.03.2015 Weronika Edytowane przez marta24171 Czas edycji: 2013-02-27 o 22:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
nowy dzień zaczynam zmotywowana
![]() ![]() co do chałwy - nie przepadam, ale też aż ciężko uwierzyć, że można ją jeść - to jest sam tłuszcz i cukier ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem na diecie slow carb ale jakoś nie odczuwam większej utraty wagi, mam nadzieje, że to się zmieni.. ! i chce już wiosnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() brawo, że to tylko 3 kawałki i ani jeden wiecej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() racje masz, poza tym pamiętajmy że to jest dużo zdrowsze dla naszego organizmu, ten nasz nowy styl życia ![]() Cytat:
![]() a na czym polega to twoje slow carb? ![]() wczoraj za mną 43 minuty biegu tempem 7,5 km/h ![]() ![]() i brzusio miałam dziś taki ładniutki ![]() jesli chodzi o mnie to.. robiłam badania i mam problem z nerkami ![]() ![]() wiec co do moich ćwiczeń i jedzenia: to jest mój nowy, zdrowy styl życia, który lubię i akceptuję ![]() ![]() ![]() wam oczywiście zyczę powodzenia i wytrwałosci!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
ojej :/ no nerki to nie żarty, mam nadzieję że leczenie się uda i wrócisz szybko do zdrowia!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A u mnie Dziewczyny dzisiaj w końcu waga drgnęła. 62,2. Cud ![]() ![]() Któraś z Was wspominała o sosie koperkowym do ryby. Same robicie? Na bazie jogurtu czy jak? Bo też już za mną rybką pieczona chodzi. U mnie dzisiaj takie słońce piękne, że aż miło! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Ja jadlam wczoraj rybke z sosem koperkowym. Ja gotuje bulion , dodaje swierzy koperek- duuuzo koperku
![]() ![]() Dzis dzien zaczelam od wizyty u lekarza. Mam problem z wlosami-tlusty lupiez ![]() ![]() Cwiczenia jeszcze przede mna! Ps. Ja dzis tez 1.5 kg na wadze mniej zobaczylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zazdroszczę spadającej wagi ![]() no, no poranny jogging darujemy ale wieczorem to już przypilnujemy żebyś dotarła na ten fitness ![]() Cytat:
zdrowa dieta to nie tylko spadające kilogramy. to nowy tryb życia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, widzę, ze leci u Was waga, super, gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() chałwa... nie sądzę, aby była wybitnie zdrowa, owszem niby z sezamu, ale mnóstwo tłuszczu... ja dzis dzień też pełen siły i motywacji ![]() ![]() mój jadlospis: 6:30 - pół bułki z serem białym i pomidorem 12 - serek wiejski 14:30 - udko kurczaka pieczone + surówka z kapuchy kiszonej i marchewki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
a ja jakos nie moge sie przekonac do tego octu...
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Jak u wasdzisiaj idzie? U m nie jest nie zle dzis zadnego podjadania duuuzo wody. S serek wiejsci+ swierzy ogorek z tymiankiem 2 S jogurt Activia O Kasza jeczmienna+brokoly,cwiart ki pomidorow,cebula, papryka+serek do smarowania lekki wszystko zapieczone ![]() K garsc pestek z dyni + zielona herbatka z wisnia Dzis 1,5 kg mniej na wadze rano zobaczymy jak bedzie dalej... Zostalo 21 dn!! Ale w Polsce mam nadzieje tez bede trzymala diete, tylko zapewne z cwiczeniami bedzie ciezko... Milej nocki! Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
słoneczko wiesz co, ja przez pierwsze 3 czy 4 dni piłam z zatkanym nosem i teraz myślę, że to był błąd - dzisiaj drugi dzień piłam tak normalnie "na żywca" i jest dużo lepiej, bo teraz aromat jest taki średnio intensywny, a po paru łykach wręcz znośny. Jak zatykałam nos, to i tak czułam ten smak ale w takich mega intensywnych "uderzeniach" także teraz na trzy cztery piję, bez ceregieli
![]() laski, rozmawiałam z rodzicami na skype'ie i TATA sam zauważył, że zaczęłam chudnąć na twarzy!!! mama potwierdziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie standard I został mi twarożek ze śniadania więc go dokończyłam z 3 chrupkimi II activia III pieczone wędzone udko z surówką z sałaty lodowej i teraz się zacznie:wypiłam 4 drinki,wódka+cola,ale o dziwo zero zakazanych przekąsek,jadłam surówkę bo została mi z obiadu,każdy patrzył troche dziwnie na mnie,ale zdziwią się dopiero porządnie za parę tygodni jak będzie mnie ubywało ![]() Chodakowskiej dzisiaj niestety niebyło,ale przed spotkaniem zrobiłam 90 brzuszków,pajacyków i pompek 3 serie po 30 razy
![]() |
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wydaje mi się, by wystarczył ten rodzaj aktywności fizycznej by schudnąć. jednak... ![]() ![]() Cytat:
trochę bym się tu nie zgodziła. nie można - mięsa wołowego? chude nie jest zabronione. ryby tuste to przeciez tez makrela, łosoś - jedne z najzdrowszych, najbardziej bogatych w NNKT rybek. ryż, makaron - dlaczego nie brązowy? dlaczego nie pełnoziarnisty? o kaszy również pierwsze słyszę. masło z umiarem jest ok, to samo rodzynki czy inne owoce suszone albo orzechy?!?! dlaczego też nie ketchup? nie podoba mi się ta lista ![]()
Rozsunąć suwak, by Zdjąć skafander ciała Zapomnieć Wejść w nowe życie W zwiewnej sukience Edytowane przez Phynn Czas edycji: 2013-03-01 o 09:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Zrobiłam dziś papryczki faszerowane najadłam się bardzo i pomyślałam, że się podzielę przepisem fajne smaczne i takie dla nas ![]() ![]() Składniki Papryka 5 szt ( Najlepsza czerwona ![]() Twarożek 150g Śmietana lub jogurt naturalny 2 łyżki Ketchup 2 łyżki Czosnek 1 ząbek ( posiekać lub przecisnąć przez praskę ) Tymianek (szczypta) sól, pieprz (do smaku) jajko ser (do posypania - 5 min przed końcem pieczenia ) i to nie koniecznie ale, że Ja lubię ser to choć troszeczkę ![]() To co zostanie po odcięciu z papryki - w kosteczkę i do farszu dołożyć Piecyk 180C - 30 min Smacznego mam nadzieję, że się skusicie ![]()
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
wyglądają fantastycznie i nawet dla mnie się nadają, bo bez mięsa
![]() na pewno wypróbuję, pewnie jak pojadę do Polski, bo dla siebie jedną robić, to mi się nie chce ![]() dzisiaj byłam na siłowni i na spacerze 2,5 km, ale dostałam kopa energii.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() U mnie dzis lenistwo. Nie cwiczylam, ale za to dietki pilnuje jak cholera ![]() Sniadanie Serek Wiejski z warzywami II S platki fitness z mlekiem i suszonymi owocami O kasza z brokolami(z wczoraj) No nic 'Ksiega Ocalenia' sie konczy i w kimonko. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
o matko, to ty po obiedzie już nic nie jesz??
![]() ja dzisiaj: Ś jogurt (0,1%tłuszczu) z płatkami i jabłko IIŚ pomarańcza O kasza jaglana - woreczek, bez dodatków P trochę winogrona i kaszka manna z 3 łyżek K jogurt z płatkami i garść ziaren (dynia, słonecznik + rodzynki) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
malutko jecie.. ja tam 1600 ckal wcinam na spokojnie
![]() wczoraj 60 minut siłowni, dziś może łyżwy, może rower? zobaczymy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Witam!
![]() Dzis u nas takie sloneczko ze odrazu power do zycia!! do cwiczen ![]() Mam19 dni dam rade.... a jak z wasza mobilizacja mam nadzieje ze zadna nie odpuszcza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
![]() Pięknie i ładnie waga 74,6 szału nie ma ale ciągle do przodu ![]() Dziś kombinuję z jajkami myślę zrobić z nich kotlety z brokułami i obtoczyć migdałami ( niestety brak orzechów w szafce ) Jak wyjdzie dobre podzielę sie przepisem ![]() Udanej i pięknej soboty robaczki ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() tak odpowiem grupowo: ja też nie liczę kalorii, robiłam to w zeszłym roku i było bezsensowne moim zdaniem - liczenie, papierki, ołówki wszędzie no masakra. Po co się tak męczyć?! A i wiem, że niewiele jem, ale nie chodzę głodna, więc zupełnie mi to nie przeszkadza ![]() efekty są, bo tata mi znowu powiedział, że jak przyjadę to będę laska hahahah ![]() ![]() dzisiaj: Ś jogurt z płatkami, gruszka II Ś pół jabłka, kiwi O kawałek łososia i mini marchewki P owsianka K jajko i 2 pieczywka Wasa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Hej a u mnie odwrotnie. Po ciele nie widze nic a nic zebym schudla za to waga... moja przyjaciolka pokazuje codziennie mniejsza liczbe. To mnie w jakis sposob mobilizuje ze warto!! I moze w koncu zauwaze jakas poprawe w wygladzie...
Dzis posililam sie: S platki z mlekiem II S serek wiejski z ziolami O Dorsz z brokulami, kalafiorem i mini marcheweczkami. ![]() K Jogurt Activia Buziaki!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Ah zapomniałam - udało mi się dzisiaj kupić jakiś wyjątkowy ocet jabłkowy - ten co mam z Polski jest przeźroczysty - Kamis.
A dzisiaj, w Danii kupiłam ekologiczny! Jest brązowawy, w płynie coś mętnego pływa i ma 1% mniej kwasowości ![]() także, teraz jak mam go dużo, zaczynam pić przed każdym posiłkiem!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pij ile możesz jeśli dajesz rade to pij jest jaki jest ale jak by nie było 10 kg jest mnie mniej i uważam, że właśnie dzięki niemu ( muszę w coś wierzyć ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak trzymaj ![]() co do octu, to na początku było ciężko, kilka dni temu nauczyłam się pić bez zatkniętego nosa, a dzisiaj to już mi prawie smakuje - przyzwyczaiłam się do smaku i nie różni mi się to od wody z cytryną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
zważyłam się dzisiaj i schudłam fantastyczne... 1 kg. Słownie: JEDEN KILO.
![]() nie nie, nie poddaję się. ale wkurzające to ci jest... Może nie będzie źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
![]() ![]() ![]() Ja w zasadzie ważę się codziennie choć zapisuję sobie wagę raz w tygodniu weekend przyszedł to i więcej się działo mniej jadło i moja waga oszalała pokazała mi 73,4 no w takim tempie to Ja przed świętami będę wieszakiem ![]() ![]() Przepisu nie daje bo nie zrobiłam okazało się, że jednak mam lenia ![]() ![]() ![]() ![]() Pięknej Niedzieli Wam życzę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.