5kg do Wielkanocy - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-27, 22:10   #91
ka_siulka
Przyczajenie

GG do ka_siulka
Dot.: 5kg do Wielkanocy

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
ja dzis miałam lekkie załamanie i dałam się pokusom, niby tylko kostka czekolady, ale ogólnie takich zwykłych rzeczy było za dużo... no trudno, jutro będzie lepszy dzień
jutro będzie bieganie i ćwiczenia
małe grzeszki (z naciskiem na małe) nie powinny zaszkodzić, a potrafią czasem nieźle podtrzymać na duchu - trzymam kciuki!

"Kto stawia sobie za cel doskonałość, osiąga więcej niż przeciętność; kto stawia sobie za cel przeciętność, nie osiągnie nawet tyle"
ka_siulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 22:11   #92
monisia230186
Raczkowanie

Tez uwielbiam kiszona kapustke. Ale na noc nie chce nic jesc.
Dzis podjadlam ze 3 kostki czarnej czekolady z malinkami. Pycha ale to taka moja slabosc. A slyszalyscie ze niby chalwe mozna jesc na diecie ze jest zdrowa, chociaz tez o ile sie nie myle ma sporo kalorii

Edytowane przez monisia230186
Czas edycji: 2013-02-27 o 22:13
monisia230186 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-27, 22:17   #93
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monisia230186 Pokaż wiadomość
Dzis podjadlam ze 3 kostki czarnej czekolady z malinkami. Pycha ale to taka moja slabosc. A slyszalyscie ze niby chalwe mozna jesc na diecie ze jest zdrowa, chociaz tez o ile sie nie myle ma sporo kalorii
ja nie przepadam za chałwą,bo troszku dla mnie za słodka

zmykam.do jutra.pa

Edytowane przez marta24171
Czas edycji: 2013-02-27 o 22:49
marta24171 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-28, 08:22   #94
ladyasia
Raczkowanie

nowy dzień zaczynam zmotywowana jak tam u was dziewczyny? doszłam do wniosku dzisiaj rano, że w przyrodzie nic nie ginie i każdy nasz wysiłek prędzej czy później przyniesie rezultat, chociażby nie wiem co!

co do chałwy - nie przepadam, ale też aż ciężko uwierzyć, że można ją jeść - to jest sam tłuszcz i cukier
ladyasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-28, 08:31   #95
_agnessa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladyasia Pokaż wiadomość
nowy dzień zaczynam zmotywowana jak tam u was dziewczyny? doszłam do wniosku dzisiaj rano, że w przyrodzie nic nie ginie i każdy nasz wysiłek prędzej czy później przyniesie rezultat, chociażby nie wiem co!

co do chałwy - nie przepadam, ale też aż ciężko uwierzyć, że można ją jeść - to jest sam tłuszcz i cukier
w przyrodzie nic nie ginie - tylko kilogramy!;D a ja właśnie jem sałatkę, nie mogłam obejść się bez zrobienia sosu... ale z jogurtu naturalnego plus przyprawy także nie sądzę, żeby był to wielki grzech...
jestem na diecie slow carb ale jakoś nie odczuwam większej utraty wagi, mam nadzieje, że to się zmieni.. ! i chce już wiosnę)

obecnie dwa super podkłady w dobrej cenie!
_agnessa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-28, 08:42   #96
klaudiak96
Rozeznanie

Cytat:
chałwa? zdrowa? dziwne. ale wiecie co, tyle mitów jest na temat odchudzania że i ten puśćmy w niepamięć!
brawo, że to tylko 3 kawałki i ani jeden wiecej
Cytat:

az się miło czyta o cudzej motywacji od razu i samemu dostaje sie kopa
racje masz, poza tym pamiętajmy że to jest dużo zdrowsze dla naszego organizmu, ten nasz nowy styl życia
Cytat:
Napisane przez _agnessa_ Pokaż wiadomość
w przyrodzie nic nie ginie - tylko kilogramy!;D a ja właśnie jem sałatkę, nie mogłam obejść się bez zrobienia sosu... ale z jogurtu naturalnego plus przyprawy także nie sądzę, żeby był to wielki grzech...
jestem na diecie slow carb ale jakoś nie odczuwam większej utraty wagi, mam nadzieje, że to się zmieni.. ! i chce już wiosnę)
sosik na jogurcie naturalnym jest ok
a na czym polega to twoje slow carb?

wczoraj za mną 43 minuty biegu tempem 7,5 km/h coraz lepiej mi idzie, polubiłam bieżnię
i brzusio miałam dziś taki ładniutki
jesli chodzi o mnie to.. robiłam badania i mam problem z nerkami nie filtrują mi wody czy coś, czeka mnie leczenie. przez to mam ogromne zatrzymanie wody w organizmie i dlatego ostatnie 4 kg mi przybyło, mimo że tłuszczu mam w niedomiarze eh.
wiec co do moich ćwiczeń i jedzenia: to jest mój nowy, zdrowy styl życia, który lubię i akceptuję i prez najbliższy czas muszę robić lżejsze ćwiczenia typu skalpel( choć uwielbiam się pocić) i jedzeniowo bardzo nie musze się starać, mogę jeść 1600-1800 ckal, bo nie chodzi mi teraz o chudnięcie a o utrzymanie i gdy wyzdrowieję to wtedy zrzucamy tą wodę
wam oczywiście zyczę powodzenia i wytrwałosci!!
klaudiak96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-28, 09:11   #97
ladyasia
Raczkowanie

ojej :/ no nerki to nie żarty, mam nadzieję że leczenie się uda i wrócisz szybko do zdrowia!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 10:41   #98
Imelda89
Raczkowanie

Cytat:

I to jest dobre podejście! Też sobie tak powtarzam

A u mnie Dziewczyny dzisiaj w końcu waga drgnęła. 62,2. Cud Miałam dzisiaj rano iść biegać, ale na treningu wczoraj tak w kość dostałam, że nie dałam rady się z łóżka sturlać. Ale fitnessu wieczorem nie odpuszczę. Chociaż tyle

Któraś z Was wspominała o sosie koperkowym do ryby. Same robicie? Na bazie jogurtu czy jak? Bo też już za mną rybką pieczona chodzi.

U mnie dzisiaj takie słońce piękne, że aż miło!
Imelda89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-28, 12:08   #99
monisia230186
Raczkowanie

Ja jadlam wczoraj rybke z sosem koperkowym. Ja gotuje bulion , dodaje swierzy koperek- duuuzo koperku zdejmuje z ognia i jak ostygnie dodaje 12%smietanke z odrobina maki i mieszam wszystko. stawiam na palnik i mieszkam a sosik gestnieje. polewam rybke i do piekarnika. Oczywiscie rybke marynuje 2 h przed pieczeniem. Pycha

Dzis dzien zaczelam od wizyty u lekarza. Mam problem z wlosami-tlusty lupiez i mnustwo lekow. Niebawem ide na specjalistyczne badania;/ Mam nadzieje ze sie tego go...a w koncu pozbede... I musze bardzo uwazac na diete. Bo mozliwe ze od mojej niezbyt zdroowej diety tego sie nabawilam. Wiec dzieczyneczki kochane trzeba jesc duuuzo witaminek przy nasszych dietkach.

Cwiczenia jeszcze przede mna! Ps. Ja dzis tez 1.5 kg na wadze mniej zobaczylam
Stary 2013-02-28, 12:13   #100
klaudiak96
Rozeznanie

Cytat:
ojej :/ no nerki to nie żarty, mam nadzieję że leczenie się uda i wrócisz szybko do zdrowia!!!
dziękuję
Cytat:
Napisane przez Imelda89 Pokaż wiadomość
I to jest dobre podejście! Też sobie tak powtarzam

A u mnie Dziewczyny dzisiaj w końcu waga drgnęła. 62,2. Cud Miałam dzisiaj rano iść biegać, ale na treningu wczoraj tak w kość dostałam, że nie dałam rady się z łóżka sturlać. Ale fitnessu wieczorem nie odpuszczę. Chociaż tyle

Któraś z Was wspominała o sosie koperkowym do ryby. Same robicie? Na bazie jogurtu czy jak? Bo też już za mną rybką pieczona chodzi.

U mnie dzisiaj takie słońce piękne, że aż miło!
sosik na bazie jogurtu, owszem
zazdroszczę spadającej wagi oby tak dalej !
no, no poranny jogging darujemy ale wieczorem to już przypilnujemy żebyś dotarła na ten fitness
Cytat:
Ja jadlam wczoraj rybke z sosem koperkowym. Ja gotuje bulion , dodaje swierzy koperek- duuuzo koperku zdejmuje z ognia i jak ostygnie dodaje 12%smietanke z odrobina maki i mieszam wszystko. stawiam na palnik i mieszkam a sosik gestnieje. polewam rybke i do piekarnika. Oczywiscie rybke marynuje 2 h przed pieczeniem. Pycha

Dzis dzien zaczelam od wizyty u lekarza. Mam problem z wlosami-tlusty lupiez i mnustwo lekow. Niebawem ide na specjalistyczne badania;/ Mam nadzieje ze sie tego go...a w koncu pozbede... I musze bardzo uwazac na diete. Bo mozliwe ze od mojej niezbyt zdroowej diety tego sie nabawilam. Wiec dzieczyneczki kochane trzeba jesc duuuzo witaminek przy nasszych dietkach.

Cwiczenia jeszcze przede mna! Ps. Ja dzis tez 1.5 kg na wadze mniej zobaczylam
dokładnie !
zdrowa dieta to nie tylko spadające kilogramy. to nowy tryb życia
Stary 2013-02-28, 14:04   #101
aza3994
Zakorzenienie

Dziewczyny, widzę, ze leci u Was waga, super, gratulacje bardzo się z tego cieszę ja jutro mam ważenie, zobaczymy, czy będzie jakaś zmiana, mam nadzieję, że chociaż trochę tydzień temu było 63,5 ...
chałwa... nie sądzę, aby była wybitnie zdrowa, owszem niby z sezamu, ale mnóstwo tłuszczu...
ja dzis dzień też pełen siły i motywacji wieczorkiem pobiegam, poćwiczę
mój jadlospis:
6:30 - pół bułki z serem białym i pomidorem
12 - serek wiejski
14:30 - udko kurczaka pieczone + surówka z kapuchy kiszonej i marchewki

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 18:06   #102
*sloneczko*
Zadomowienie

a ja jakos nie moge sie przekonac do tego octu...
Stary 2013-02-28, 21:05   #103
monisia230186
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Jak u wasdzisiaj idzie? U m nie jest nie zle dzis zadnego podjadania duuuzo wody.
S serek wiejsci+ swierzy ogorek z tymiankiem
2 S jogurt Activia
O Kasza jeczmienna+brokoly,cwiart ki pomidorow,cebula, papryka+serek do smarowania lekki wszystko zapieczone!
K garsc pestek z dyni + zielona herbatka z wisnia
Dzis 1,5 kg mniej na wadze rano zobaczymy jak bedzie dalej... Zostalo 21 dn!! Ale w Polsce mam nadzieje tez bede trzymala diete, tylko zapewne z cwiczeniami bedzie ciezko...
Milej nocki! Do jutra
Stary 2013-02-28, 21:08   #104
ladyasia
Raczkowanie

słoneczko wiesz co, ja przez pierwsze 3 czy 4 dni piłam z zatkanym nosem i teraz myślę, że to był błąd - dzisiaj drugi dzień piłam tak normalnie "na żywca" i jest dużo lepiej, bo teraz aromat jest taki średnio intensywny, a po paru łykach wręcz znośny. Jak zatykałam nos, to i tak czułam ten smak ale w takich mega intensywnych "uderzeniach" także teraz na trzy cztery piję, bez ceregieli

laski, rozmawiałam z rodzicami na skype'ie i TATA sam zauważył, że zaczęłam chudnąć na twarzy!!! mama potwierdziła ale wiecie, jak już tata zauważył, to coś na rzeczy jest!
Stary 2013-02-28, 22:08   #105
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Hej dziewczyny
Jak u wasdzisiaj idzie? U m nie jest nie zle dzis zadnego podjadania duuuzo wody.
S serek wiejsci+ swierzy ogorek z tymiankiem
2 S jogurt Activia
O Kasza jeczmienna+brokoly,cwiart ki pomidorow,cebula, papryka+serek do smarowania lekki wszystko zapieczone!
K garsc pestek z dyni + zielona herbatka z wisnia
Dzis 1,5 kg mniej na wadze rano zobaczymy jak bedzie dalej... Zostalo 21 dn!! Ale w Polsce mam nadzieje tez bede trzymala diete, tylko zapewne z cwiczeniami bedzie ciezko...
Milej nocki! Do jutra
za spadek wagi,PIĘKNIE

u mnie standard
I został mi twarożek ze śniadania więc go dokończyłam z 3 chrupkimi
II activia
III pieczone wędzone udko z surówką z sałaty lodowej

i teraz się zacznie:wypiłam 4 drinki,wódka+cola,ale o dziwo zero zakazanych przekąsek,jadłam surówkę bo została mi z obiadu,każdy patrzył troche dziwnie na mnie,ale zdziwią się dopiero porządnie za parę tygodni jak będzie mnie ubywało

Chodakowskiej dzisiaj niestety niebyło,ale przed spotkaniem zrobiłam 90 brzuszków,pajacyków i pompek 3 serie po 30 razy
Stary 2013-03-01, 09:53   #106
Phynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudiak96 Pokaż wiadomość

a joga daje efekty? pytam z ciekawości, może i ja pomyślę
jesteś zmęczona po ćwiczeniach?

nie wydaje mi się, by wystarczył ten rodzaj aktywności fizycznej by schudnąć.
jednak... bywają dni, że faktycznie jestem zmęczona, w zależności od ćwiczeń. są różne rodzaje, bardziej relaksacyjne, rozciągające a czasem bardziej dynamiczne. jednak dużym plusem jest spory wzrost sprawności, co przydać się moze przy wykonowanywaniu innych ćwiczeń. też o wiele większe rozciągnięcie. no i samopoczucie!
Cytat:
Napisane przez chomi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ja od początku stycznia jestem na diecie, którą dała mi moja Mama, ona zaś dostała ją od dietetyczki. Nigdy się nie odchudzałam, dlatego stan był tragiczny, szczególnie, że nie jestem fanką ćwiczeń fizycznych.
W mojej diecie chudnie się kilogram tygodniowo (faktycznie kilogram!), ważę się co tydzień i tylko raz waga spadła o pół kilo, ale to było gdy na walentynki nażarłam się czekoladek :P
Generalnie wygląda to tak:
śniadanie: kromka (lub dwie) pieczywa razowego z plasterkiem chudej drobiowej wędlinki lub chudego serka (jakiś wiejski albo typu fit), gorzka herbata
drugie śniadanie: miseczka ciemnych płatków (typu Frutina, ale bez owoców) bądź otrębów (im więcej błonnika tym lepiej) z chudym mlekiem już jogurtem, jabłko (lub gruszka, kiwi, pomarańczko)
obiad: filet z kurczaka albo ryby przyrządzony na parze, gotowany, pieczony lub smażony bez tłuszczu (dzienny limit tłuszczu to 2 łyżki oliwy, ale na patelni teflonowej nie trzeba używać tłuszczu, nie bójcie się), jakaś sałatka z pomidora, ogórka, cebuli itd.
Osobiście jadam mieszankę pół puszki tuńczyka + kilka łyżek jogurtu + pokrojone w kosteczkę 2 ogórki konserwowe + jajko w kosteczkę
podwieczorek: identycznie jak drugie śniadanie
kolacja: osobiście nie jadam, bo podwieczorek jem już dość późno, ale można przyrządzić sobie jakąś sałatkę z kurczaczkiem, czy rybą, albo jajko na miękko...

Przede wszystkim trzymać się 4-5 posiłków mniej więcej co 3-4 godziny, pić wodę, oraz przestrzegać zasady "co mogę jeść, czego nie mogę":

Co można jeść: chude mięso drobiowe, ryby chude, chudy twaróg, jajka, ciemne pieczywo (razowe), słodziki, chude mleko, jabłka, gruszki, pomarańcze, śliwki, kiwi, truskawki, czereśnie, pomidory, ogórki, cebula, buraki, surowa marchew, kalafior, brokuły, pieczarki.
Czego unikać: mięso wieprzowe, wołowe, ryby tłuste, ryż, makaron, ziemniaki, mąka, kasza, tłuste sery, tłuste mleko, jasne pieczywo, winogrona, banany, kaki, fasola, groszek, marchew gotowana, buraki gotowane, masło, margaryna, kukurydza, cukier, słodycze, keczup, majonez, rodzynki, owoce suszone, orzechy.

Jak macie jakieś pytanie to piszcie
Trzymam kciuki za was, zaraz wiosna na pewno zjedziemy ten zimowy tłuszczyk!!

trochę bym się tu nie zgodziła.
nie można - mięsa wołowego? chude nie jest zabronione. ryby tuste to przeciez tez makrela, łosoś - jedne z najzdrowszych, najbardziej bogatych w NNKT rybek. ryż, makaron - dlaczego nie brązowy? dlaczego nie pełnoziarnisty? o kaszy również pierwsze słyszę. masło z umiarem jest ok, to samo rodzynki czy inne owoce suszone albo orzechy?!?! dlaczego też nie ketchup?
nie podoba mi się ta lista

Rozsunąć suwak, by
Zdjąć skafander ciała
Zapomnieć
Wejść w nowe życie
W zwiewnej sukience

Edytowane przez Phynn
Czas edycji: 2013-03-01 o 09:55
Phynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-01, 13:07   #107
As Ko
Raczkowanie

Dzień dobry

Zrobiłam dziś papryczki faszerowane najadłam się bardzo i pomyślałam, że się podzielę przepisem fajne smaczne i takie dla nas

Składniki
Papryka 5 szt ( Najlepsza czerwona )

Twarożek 150g
Śmietana lub jogurt naturalny 2 łyżki
Ketchup 2 łyżki
Czosnek 1 ząbek ( posiekać lub przecisnąć przez praskę )
Tymianek (szczypta)
sól, pieprz (do smaku)
jajko
ser (do posypania - 5 min przed końcem pieczenia ) i to nie koniecznie ale, że Ja lubię ser to choć troszeczkę

To co zostanie po odcięciu z papryki - w kosteczkę i do farszu dołożyć
Piecyk 180C - 30 min

Smacznego mam nadzieję, że się skusicie
Stary 2013-03-01, 16:22   #108
ladyasia
Raczkowanie

wyglądają fantastycznie i nawet dla mnie się nadają, bo bez mięsa
na pewno wypróbuję, pewnie jak pojadę do Polski, bo dla siebie jedną robić, to mi się nie chce

dzisiaj byłam na siłowni i na spacerze 2,5 km, ale dostałam kopa energii....
Stary 2013-03-01, 21:25   #109
monisia230186
Raczkowanie

Hej dziewczyny co tak dzis cichutko? Wszystkie cwicza i niema czasu pisac) Hehe
U mnie dzis lenistwo.
Nie cwiczylam, ale za to dietki pilnuje jak cholera
Sniadanie Serek Wiejski z warzywami
II S platki fitness z mlekiem i suszonymi owocami
O kasza z brokolami(z wczoraj)
No nic 'Ksiega Ocalenia' sie konczy i w kimonko.
Do jutra chudzinki!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-01, 22:54   #110
ladyasia
Raczkowanie

o matko, to ty po obiedzie już nic nie jesz??

ja dzisiaj:
Ś jogurt (0,1%tłuszczu) z płatkami i jabłko
IIŚ pomarańcza
O kasza jaglana - woreczek, bez dodatków
P trochę winogrona i kaszka manna z 3 łyżek
K jogurt z płatkami i garść ziaren (dynia, słonecznik + rodzynki)

Stary 2013-03-02, 09:12   #111
klaudiak96
Rozeznanie

malutko jecie.. ja tam 1600 ckal wcinam na spokojnie
wczoraj 60 minut siłowni, dziś może łyżwy, może rower? zobaczymy..
Stary 2013-03-02, 09:35   #112
monisia230186
Raczkowanie

Witam! Obiad jadam 16-17 wiec to taka obiado-kolacja.Nie jem zbyt duzo, ale pijac ponad 3 litry wody dziennie jakos nie odczuwam glodu. Kiedys probowalam jakis glodowek, ale to nie dla mnie, bo nie mam sily nawet chodzic a co dopiero cwiczyc. Teraz jem tyle ile potrzebuje. Kalorii liczyc nie bede ale mysle ze na pewno dziennie jest ponad 1000.
Dzis u nas takie sloneczko ze odrazu power do zycia!! do cwiczen
Mam19 dni dam rade....
a jak z wasza mobilizacja mam nadzieje ze zadna nie odpuszcza) Pozdrawiam cieplutko
Stary 2013-03-02, 09:41   #113
As Ko
Raczkowanie

Dzień Dobry

Pięknie i ładnie waga 74,6 szału nie ma ale ciągle do przodu

Dziś kombinuję z jajkami myślę zrobić z nich kotlety z brokułami i obtoczyć migdałami ( niestety brak orzechów w szafce ) Jak wyjdzie dobre podzielę sie przepisem

Udanej i pięknej soboty robaczki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-02, 17:50   #114
ladyasia
Raczkowanie

cześć dziewczyny

tak odpowiem grupowo: ja też nie liczę kalorii, robiłam to w zeszłym roku i było bezsensowne moim zdaniem - liczenie, papierki, ołówki wszędzie no masakra. Po co się tak męczyć?!
A i wiem, że niewiele jem, ale nie chodzę głodna, więc zupełnie mi to nie przeszkadza

efekty są, bo tata mi znowu powiedział, że jak przyjadę to będę laska hahahah ale na wadze do tej pory nic nie schudłam... jutro znowu się ważę, może choć trochę schudnę? ale serio, widzę efekty w wyglądzie, a to najważniejsze

dzisiaj:
Ś jogurt z płatkami, gruszka
II Ś pół jabłka, kiwi
O kawałek łososia i mini marchewki
P owsianka
K jajko i 2 pieczywka Wasa
Stary 2013-03-02, 17:58   #115
monisia230186
Raczkowanie

Hej a u mnie odwrotnie. Po ciele nie widze nic a nic zebym schudla za to waga... moja przyjaciolka pokazuje codziennie mniejsza liczbe. To mnie w jakis sposob mobilizuje ze warto!! I moze w koncu zauwaze jakas poprawe w wygladzie...
Dzis posililam sie:
S platki z mlekiem
II S serek wiejski z ziolami
O Dorsz z brokulami, kalafiorem i mini marcheweczkami.
K Jogurt Activia
Buziaki!!
Stary 2013-03-02, 18:00   #116
ladyasia
Raczkowanie

Ah zapomniałam - udało mi się dzisiaj kupić jakiś wyjątkowy ocet jabłkowy - ten co mam z Polski jest przeźroczysty - Kamis.

A dzisiaj, w Danii kupiłam ekologiczny! Jest brązowawy, w płynie coś mętnego pływa i ma 1% mniej kwasowości
także, teraz jak mam go dużo, zaczynam pić przed każdym posiłkiem!!! wcześniej piłam raz dziennie, bo bałam się że mi się skończy ten Kamis, a nie będę mogła znaleźć w Danii nowego
Stary 2013-03-02, 22:01   #117
As Ko
Raczkowanie

Cytat:
Ah zapomniałam - udało mi się dzisiaj kupić jakiś wyjątkowy ocet jabłkowy - ten co mam z Polski jest przeźroczysty - Kamis.

A dzisiaj, w Danii kupiłam ekologiczny! Jest brązowawy, w płynie coś mętnego pływa i ma 1% mniej kwasowości
także, teraz jak mam go dużo, zaczynam pić przed każdym posiłkiem!!! wcześniej piłam raz dziennie, bo bałam się że mi się skończy ten Kamis, a nie będę mogła znaleźć w Danii nowego
Hey słońce
Pij ile możesz jeśli dajesz rade to pij jest jaki jest ale jak by nie było 10 kg jest mnie mniej i uważam, że właśnie dzięki niemu ( muszę w coś wierzyć ) a to daje mi kopa mnie ubywa Dziś tylko na baleciku usłyszałam " szok " "ale tyle" "naprawdę widać efekty ....
Stary 2013-03-02, 23:13   #118
ladyasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez As Ko Pokaż wiadomość
Hey słońce
Pij ile możesz jeśli dajesz rade to pij jest jaki jest ale jak by nie było 10 kg jest mnie mniej i uważam, że właśnie dzięki niemu ( muszę w coś wierzyć ) a to daje mi kopa mnie ubywa Dziś tylko na baleciku usłyszałam " szok " "ale tyle" "naprawdę widać efekty ....
nooooooooooooo to gratulacje!!!!
tak trzymaj

co do octu, to na początku było ciężko, kilka dni temu nauczyłam się pić bez zatkniętego nosa, a dzisiaj to już mi prawie smakuje - przyzwyczaiłam się do smaku i nie różni mi się to od wody z cytryną
Stary 2013-03-03, 07:56   #119
ladyasia
Raczkowanie

zważyłam się dzisiaj i schudłam fantastyczne... 1 kg. Słownie: JEDEN KILO.

nie nie, nie poddaję się. ale wkurzające to ci jest... Może nie będzie źle jak bym miała chudnąć kilo tygodniowo, wciąż jest szansa na 3kg, a więc 4 razem - prawie plan by był zrealizowany ;D
Stary 2013-03-03, 08:27   #120
As Ko
Raczkowanie

Dzień Dobry

Ja w zasadzie ważę się codziennie choć zapisuję sobie wagę raz w tygodniu weekend przyszedł to i więcej się działo mniej jadło i moja waga oszalała pokazała mi 73,4 no w takim tempie to Ja przed świętami będę wieszakiem a poważnie cieszę się, że jakoś to idzie

Przepisu nie daje bo nie zrobiłam okazało się, że jednak mam lenia i ulepiłam coś na szybko ( pierś na teflonie posypałam pieprzem ziołowym starłam do tego jajko ( już było na twardo ugotowane ) trochę szyneczki musztardy i ketchupu o i zaspokoiłam głód a potem to już mnie nie było

Pięknej Niedzieli Wam życzę
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości