![]() |
#91 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też nie mam ochoty na pracę... Cytat:
![]() A mnie tak wzięlo na spanie u cięłam sobie drzemkę 2,5h...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Jestem
![]() Przede wszystkim wynik bety: 420 ![]() Witam nową koleżankę w Naszym gronie ![]() Kasiunka, piękna beta ![]() ![]() Dziewczynki padam dzisiaj z nóg... biorę kąpiel i uciekam do łóżeczka. |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuuuuuluję ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Koala stosunkowo niski, niecałe 30 więc mocz mógł nawet nie załapać tego wyniku.
Ale dziś zrobiłam test plytkowy,bo stwierdziłam ze pozytyw bedzie wystarczajacym dowodem na to,ze rośnie ![]() Dzastin, ciesz się tym.Wszystkie się cieszcie.Nawet tym zniecierpliwieniem.Czas bardzo szybko ucieka,wspomnienia sa ulotne a to najpiękniejsze chwile Waszego życia. Ja cudownie wspominam tamten czas, nawet te uciążliwe chwile i strach. Ale warto było. ![]() Nie chce wyjść na ignorantkę... Po prostu przy wcześniejszych ciążach się naliczyłam, nasprawdzałam, naczytalam...a teraz nie chce.Los i tak zdecyduje za mnie.Oczywiście jeśli bede czula ze coś nie tak to migiem do lekarza. Chyba się starzeję ![]() Acha, Kobietki.Gdyby coś się u Was działo,nie dajcie sobie wmówić, ze plamienie,poronienie zawsze oznacza,ze z zarodkiem musialo być coś nie tak itd. Czasem to nasze ciało zawodzi,a nie dziecko i jego zdrowie.Ja w ciąży z córka zaczęłam plamic koło 8 tygodnia.Czarne myśli,bo to już 3ci raz..ale postanowilam ze nie dam sie zbyć. Zaczęłam brać duphaston,a moja córka jest w 100% zdrowym dzieckiem.To mój organizm wytwarzał za mało progesteronu. A,i przepraszam za nadmiar interpunkcji albo brak polskich znaków, ale często gesto pisze z telefonu w przeblyskach "wolnej" chwili. Gratuluje ładnych przyrostów z bety i oby tak dalej ![]()
#96 |
Raczkowanie
|
widzę, że senność i zmęczenie dopada większość zafasolkowanych
![]() ![]() ![]() dziewczyny a czy nie zauważyłyście częstego oddawania moczu?? Bo ja nie zliczę ile razy byłam w wc od wczoraj rano ![]() ![]() Pomadka wow u Ciebie to wogóle piękna betka ![]() ![]() koala ja obstawiam, że plemniczki poczekały sobie z 10 lutego ![]() dzidziadziumdzia dobrze, że tak spokojnie podchodzisz do ciąży ![]() ![]() ja to siedzę, czytam, czytam, oglądam zdjęcia zarodków, brzuszków, wózków itp. Muszę się nacieszyć i przywyknąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja myślalam ze to zapalenie pecherza mam zanim sie dowiedzialam o ciązy ![]() dość czesto odwiedzam toalete ![]() 3 dni poczekały to pewnie dziewczynka bedzie, meskie podobno szybciej giną ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no to przekonamy się za kilka m-cy ![]() wiem, że najważniejsze aby bobas był zdrowy ale czasami taki przebłysk w głowie się pojawia, że fajnie byłoby żeby pierwszym dzieckiem był chłopiec/była dziewczynka - jak jest u Was?? Ja zawsze chciałam pierwszego chłopca i coś czuję, że tak może być. Mąz jak dowiedział się że będzie tatą to bez zastanowienia zwraca się o dziecku "on" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
kasiunka8998 ja po 1 becie już byłam u gina, ponieważ w tym właśnie cyklu miałam robione badania hormonalne i miałam bardzo mocno przekroczony testosteron i hormon tarczycy dosyć blisko normy, więc poszłam bo nie wiedziałam czy to może źle wpływać i dostałam zapobiegawczo duphaston. Ale gdyby nie te wyniki testosteronu to raczej bym się pewnie wstrzymała do końca 5 tyg przynajmniej z wizytą.
Czy też tak macie, że brzuch wam się "nadyma" jak balon w ciągu dnia, potem odpuszcza i znowu wieczorem? Jakbym się najadała za bardzo ![]()
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tż caly czas sie głowi nad imieniem dla syna a do imień damskich nawet jeszcze nie doszedł ![]() mi sie podoba imie Janusz, Leon i Alicja a tżowi podoba sie Eliasz ale nie wiem czy to nie jest za 'mocne' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-) hU
Kasiunka kiedyś marzyłam o 2 starszych synach i najmlodszej corce. Potem chciałam córeczkę i mam córeczkę.Następna też bym chciała...(zresztą nie tylko ja ) i chyba tak będzie.
No chyba, że bedzie dwojka ![]() ![]() Dziewczyny powiedzcie cos o sobie. Skąd jesteście, ile macie lat, jak macie na imię, czym zajmujecie się na co dzień...Co Wy na to?
#102 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jak dobrze pójdzie to do Was dołączę ![]() Dokładnie 3 miesiące temu rodziłam pierwszego synka, w grudniu tego roku chce urodzić drugie dzieciątko ![]() I serdecznie Wam gratuluje pięknych testów ciążowych! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
![]() aaaaaaaaaleeeeee ten czas leci ![]() ![]() ![]() Mamusia Listopadowa 2011 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-) hU
Cytat:
![]() mam na imię Kasia lat 24, mężatka od sierpnia'10, północno-wschodnia Polska, pracuję w handlu ![]() ale piękna pogoda dziś u nas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Jestem mamusią grudniową 2011. Wczoraj zrobiłam test i o ile wszystko pójdzie dobrze zostanę mamusią listopadową 2013 ![]()
#106 |
Zakorzenienie
|
niesmialo pukam
![]() mialam byc mamusia czerwcowa 2013, niestety los zadecydowal inaczej. teraz dal mi druga szanse i jak Pan Bog pozwoli zostane mama listopadowa... ![]() mam ogromne opory przed pisaniem tutaj, zeby nie zapeszac. dlatego narazie sie melduje i bede Was czytac, a jak juz bede po lekarzu, co bedzie dopiero 26 marca to zaczne sie udzielac regularnie ![]() a tak troche o mnie: w maju 24lata, rowniez w maju pierwsza roznica slubu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
rojku witaj !
![]() ![]() santom hej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Chciałam się przyłączyć, początki były dość trudne, ale wczoraj byłam u lekarza i wygląda, ze jest dobrze. Mamy już jedną córę, aktualnie w przedszkolu, znosi do domu co się da (wszystkie wirusiska i choroby) ![]() ![]() Życzę wszystkim spokojnego oczekiwania na nasze upragnione małe szczęścia. Jeśli chodzi o prywatne sprawy to też jestem za klubem. |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
i w klubiku bedzie mozna foty brzucholow wstawiac;D
![]() ![]() a pobobolewaja Was brzuchy? bo mnie caly czas cos tam meczy, nie mocno, ale caly czas czuje. wiem, ze to normalne, ale pewnie lepiej bym sie czula jakbym nie ja jedna miala cos takiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
mnie czasem coś zaboli leciutko ale glownie w dniach spodziewanego okresu, teraz juz nawet nie , mnie nic nie mdli, mam potworny apetyt, jem za dwoch ! w nocy bylam tak glodna ze zjadlam dwie bulki z feta,pomidorkiem,cebula,o liwkami i kukurydzą i nożke z kurczaka z garnuszkiem lodow malinowych.
jak bedzie tak dalej to przytyje 50kg ![]() zaraz ide po wyniki bety tylko sie ubiore bo wstalam 40 min temu. trzymajcie kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
to ja mam na odwrot
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Witam, można się dołączyć ??
![]() Dwie kreseczki zobaczyłam wczoraj, dziś powtórzyłam test i druga była wyraźniejsza niż wczoraj ![]() Magda, w maju 24 lata, udało się w 3 cyklu. Pod koniec tygodnia idę na betkę a za jakieś 2 tygodnie do gin ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
madzia to my rowiesniczki z tego samego miesiaca;D z ktorego maja jestes?;D
mnie pobolewa brzuch okresowo, termin @ byl w niedziele, wtedy test jeszcze nie wyszedl w ogole. a w poniedzialek nagle boooom;D i 2 wyrazne krechy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A Ty?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
6 dni starsza jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kasiunka8998- Witam Cie kochana , milo Cie widziec , z calego serca gratuluje ![]() Co do bolow brzucha , chodzi mi o takie jak okresowe , to sie nei przejmujcie. W pierwszej ciazy mialam je do 6/7 tygodnia , tym razem do okolo 9 ( o ile to dziewiaty ? ![]() ![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
trele to zdecydowanie rozumiemy sie. ja mieszkam w Norwegii i tutaj podejscie do ciazy maja takie samo jak w uk(gdzie zreszta tez 2 lata mieszkalam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie czekam na pierwsze usg w 12 tygodniu , planowane na przyszly poniedzialek . Choc tak naprawde nikt nie wie kiedy u mnie bedzie 12 tydzien bo miedzy poronieniem a kolejna ciaza nie mialam okresu . Wiec moze to teraz 12 tydzien a moze 7? Paranoja , ale coz .. Jestem pelna nadzieji ze tym razem bedzie dobrze , choc panicznie sie boje tego usg i tego wstretnego szpitala ..
Dobra nie bede juz zanudzac .. Wszystko bedzie dobrze i kazda z nas na Boze Narodzenie bedzie miala swojego slicznego , malutkiego Mikolaja z pelnym pampersem ![]() U mnie tez nikt jeszcze nie wie , procz mojej mamy i szefa . Jesli wszystko w poniedzialek pojdzie dobrze , mamy zamiar w Wielkanoc powiedziec rodzince Tzt ![]() ![]() A tak na marginesie .. Wiecie co robia baby w ZUSie ? Grzebia w PITach ![]() Musialam sie podzielic , myslalam ze padne hahaahha..
Majeczka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Trele_Morele Czas edycji: 2013-03-05 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a u nas wiemy tylko my i moja przyjaciolka. ze wzgledu na poprzednie # stwierdzilismy, ze w razie czego nie chcemy nikomu sie tlumaczyc. co ma byc to bedzie, ale nie chce przekazywac zlej wiadomosci. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.