![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: I zostały niedobitki, ale fajne z nas kobitki - mamusie maj-czerwiec 2009, cz.
To ja myślałam, że wszystkie fotki to Aleks
![]() Więc już wszystko jasne ![]() Selka ludu, to szczęście, że nie zaufałaś tej lekarce. A gdzie złożyłaś skargę na tamtą? W przychodni, w Okręgowej Izbie Lekarskiej, NFZ...? Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2013-03-16 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: I zostały niedobitki, ale fajne z nas kobitki - mamusie maj-czerwiec 2009, cz.
Cytat:
Naprawdę myślałaś że ten mały grubasek to Aleks? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Ja też myślałam, że wszędzie jest Aleks
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poszliśmy wczoraj spać po 23 jak nigdy i tak się wyspaliśmy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Hej!
A ja dzisiaj nadaję od rana od mojej mamy ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- O i od poniedziałku wchodzi ten dłuższy macierzyński http://www.tvn24.pl/od-poniedzialku-...,312419,s.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Cinka, no to zarwałaś noc. Aż mnie zaczyna kusić ten Grey, ale ja przy moich nie dam rady
![]() ![]() Jutro my chyba wyjedziemy na 2 noce do mojej mamy, bo mąż musi skończyć ważne artykuły i potrzebuje ciszy. No i należy mu się chwila samotności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | ||
Zadomowienie
|
Witajcie!
Cały dzień spędziłam z Jaśkiem u mojej mamy bo brat przyjechał i musiał siostrzeńca porozpieszczać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak jak mówisz siły w masaż trzeba włożyc, ale jak się już wpadnie w rytm i nauczy jak robić to nie jest tak źle ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja jak skończyłam pierwszą część Greya to myślałam, ze się wścieknę bo tyle emocji a ja nie mam następnej ![]() ![]() Idę spać... dla reszty pozdrówki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Seona Grey jest świetną książką. Polecam! Fajny odmóżdżacz
![]() ![]() ![]() ![]() Superzabula no ja miałam wczoraj takie same odczucia, jak Ty, gdy skończyłam czytać. Jakbym miała pod ręką wtedy II cześć, to z marszu bym zaczęła ją czytać i by mi zupełnie czas do rana zleciał. Najgorsze jest to, ze zadzwoniłam do siostry, żeby pożyczyć od niej książkę, a ona mi mówi, że wszystkie części są u mamy. No to szukam, bo akurat tam byłam, i nic. Nie znalazłam i oczywiście nikt nie wie, gdzie one aktualnie się znajdują. Wkurzyłam się więc, znalazłam w necie i z kompa zaczęłam czytać. W domu już jestem to trochę czytam, trochę słucham z mp3, bo nie mogę ciągle zajmować kompa ![]() ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2013-03-17 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Ja Ci nie pomogę bo sama noga jestem w tych sprawach, ale też się zastanawiałam nad zakupem, ale potem mój zapał opadł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Piszecie o książkach, a ja na czytanie nie mam czasu ![]() ![]() Marcie ospa już powoli schodzi Nowe kropki jej nie wyszły a stare się zasuszyły. I prosszę Was o kciuki - jutro jedziemy na badanie słuchu z Mają. Po porodzie wyszło, że na jedno uszko nie słyszy. Teraz mają to szczegółowo sprawdzić. Już mam takiego stresa że... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Monia trzymam kciuki za badanie słuchu ![]() U mnie również czasu na czytanie brak, więc zarywam noce ![]() I też na tapecie praca magisterska- w końcu zdecydowałam się na temat ![]() ![]() Cinka skargę na "pediatrę" złożyłam do właściciela przychodni (prywatna), w NFZ czy tym bardziej Izbie odpuszczam sobie, bo ciężko będzie udowodnić kobiecie błąd. Tym bardziej, że nie chcę w to mieszać tej drugiej pediatry. Szkoda, że nie mieszkamy bliżej- pożyczyłabym Ci Grey'a ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
hej baby
![]() fajnie że wątek zyje ![]() ![]() ![]() Cinka ja kompletnie nie wiem co widzicxie w Greyu ![]() ![]() Selka drogi ten szpital ![]() ![]() Czy robiłaś wlosy? encanto? ja kiedyś miałam dwie serie właśnie tego ale robiłam sama, nie u fryzjera. zadania chętnie wypełnie z tym że ja oficjalnie jestem samotna ![]() Gosia jacy oni podobni ![]() potrzebuję wiosny!!
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Seona, u nas też Aleks chudy a Anika jeszcze trochę dzidziusiowato grubiutka, ale powoli chudnie. Kolorystycznie są podobni ale rysy mają zupełnie inne, tu podobieństwa nie ma wcale. Cinka, no nie, 4-latek ma już zupełnie inną budowę i nie sądziłam że można mieć wątpliwości na fotce z golasem ![]() Zabula, moje dzieci mają zupełnie inne oczy, tylko kolor taki sam. Tak samo zupełnie odmienne rysy i owal twarzy. Zmylić mogą tylko włosy, a i to już coraz mniej bo Anice zapuszczamy a Aleksa jednak podcinamy. O łał, jak się zawzięłaś, podziwiam ![]() ![]() Monia, trzymam kciuki oczywiście ![]() ![]() Kuro, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Gosikk to nie Anikę braliśmy za 4 latkę, tylko właśnie chciałam stwierdzić, że Aleks wygląda "młodo" jak na 4 lata
![]() ![]() kurko opisy "rżnięcia" i "sexu waniliowego" jak to jest określane w książce, tak pobudzają, ze ja szybko rzucałam się na Tż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaaaaa........... i najważniejsze: MAMY KREDYT
!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2013-03-18 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Cinka !!!!! aaaaa !!!! to kiedy się przeprowadzacie na swoje??!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My byłyśmy cały dzień u mojej mamy. Miałyśmy zostać na noc, ale Lili w pewnej chwili zaczęła stać przy drzwiach i wołać "brum brum tata" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale dużo do czytania!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Co do dziewic kończących studia, to moje koleżanki skończyły i nadal były dziewicami, jedna jest nadal - ma 30 lat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Moonia, ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Selka, ankietę wypełnimy - wyślę Ci mojego meila na pw. ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Aha i wesoła wiadomość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Moonia ale to dobrze, że Marta ma teraz ospę. Lepiej teraz niż, jak będzie nastolatką. Po tym często zostają blizny, a takiemu małemu dziecku to zbytnio nie grozi, bo wraz z wzrostem blizny by się rozeszły
![]() ![]() Seona nie wiem kiedy się przeprowadzamy. Dostałam już z banku projekt umowy kredytowej, aby się zapoznać i na jutro się umówiłam do omówienia wszelkich nurtujących nas niejasności, ewentualnych poprawek itp. Zapoznałam się i zastrzeżeń nie mam, tylko muszę jedną rzecz wyjaśnić bardziej szczegółowo, tzn. podwyższoną marżę do czasu wpisu hipoteki. Znaczy ja to rozumiem, tylko w naszym wypadku zachodzą pewne inne okoliczności z tym związane i to muszę tylko wypytać. Dzisiaj przeanalizowałam całą umowę punkt po punkcie z moim szwagrem z konkurencji i nawet on stwierdził, że mamy bardzo dobre warunki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Cinka GRATULACJE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosik cudne dzieciaczki te włoski ![]() u mnie Oluś ma ok 107-108cm 16kg więc średniak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cinka, gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seona, gratki zmieszczenia się w spodnie ![]() ![]() ![]() Blondi, to chudziak z Bruna, Anika waży koło 11 kilo a ma raczej niewiele powyżej 80cm wzrostu. Nie jest chuda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Seona jestem w szoku spodnie z liceum marzenie
![]() Gossik 32 kg OMG mój M od 3 mies w domu bo wiadomo pogoda nie pozwala na prace i nie jestem w stanie Was nadrobić.Jak Tż w domu to staram się kompa ograniczać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() CINKA ![]() ![]() ![]() ![]() Kurka na włosy położyłam, właściwie to fryzjerka ![]() Seona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Ja dopiero do domu zlazłam
![]() Nie mam siły nawet pisać na klawiaturze. Łaziłam z Niną cały dzień, to na śniegu, to w mieście, to u mojej mamy chwilkę i tak szybko zleciało. Chyba zaraz pójdę spać. Nina właśnie ząbki myje, położy się i zmykam spać razem z nią ![]() gosikk mnie sama czynność przeprowadzki też wcale nie cieszy. Jak pomyślę o tym pakowaniu, noszeniu, rozpakowywaniu, składaniu... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- SELKA mi też ankiety możesz podesłać ![]() ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2013-03-19 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
CInka
![]() ![]() ![]() aż mi radość wróciła ![]() a książka jednak nei zachęciłaś, mnie tam "zachęt" nie trzeba (jeszcze ![]() ale napisz jak się kulki sprawuja ![]() Selka czyli nie wiesz dokładnie jaki preparat? bo rozumiem że wprasowywała Ci ją we włosy ? (czystej keratyny się nie wprasowuje, sama może wysuszać) ![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
![]() melduję się, wróciłam od mamy. Lili znowu odtańczyła taniec radości jak wróciła do domu. Drugi dzień mam migrenę - łapie mnie u mamy i mija po powrocie do domu ![]() Blondynka, co z przedszkolem, które wybrałaś? Cinka, a ile mieszkaliście na tym mieszkaniu? och czekam na fotki jak się tam urządzicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Tu gdzie teraz mieszkaliśmy, to od września 2011 roku, czyli jakieś półtora roku. Nie będe pokazywać żadnych fotek po urządzeniu, bo my nie kupujemy żadnych nowych mebli, bo nie stać nas teraz na to. Musimy iść ze starymi, bo na razie pralkę, lodówkę i dużą szafę muszę kupić na raty...
![]() Żeby się konkretniej urządzić, to nowe meble będziemy kupować dopiero w połowie przyszłego roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Cinka to ze starymi meblami pokaż
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Super ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Byłyśmy wczoraj na tym badaniu słuchu. Niestsey Maja ma niedosłuch lewego ucha. Za 3 miesiące sprawdzimy czy się pogłebia i czy konieczny będzie aparat. Nie mogłam się wczoraj pozbierać, bo się nakręciliśmy, że w szpitalu źle ją zbadali. Tak się martwię o moja małą dziewczynkę. Myśl, że nie słyszy wszystkich dźwięków mnie dobija. Nie wiem też czy będzie to miało wpływ na jej mowę, ehh nic nie wiem ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Byczę się - mam dziś wolne
![]() Ninka w przedszkolu ale tylko do obiadu. Przed leżakowaniem ją zabieram. Poszła, bo wczoraj kupiłyśmy owoce, ponieważ w przedszkolu dzisiaj "dzień owoców" a z tej okazji konkursy z nagrodami ![]() Po 11:00 lecę po nią z powrotem. Nie chce mi się sprzątać i kawy w domu nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.