![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Hej dziewczyny !
Chciałabym się do Was dołączyć jeżeli można ![]() Od 11.02 ćwicze na siłowni , ale jeszcze nie ustaliłam diety . Zrobiłam tylko oczyszczanie 10 dniowe owocowo -warzywne -drobiowe na początku , które pomogło mi odzyskać energię ![]() Myślę ,że będzie 1600 , nawet kupiłam wagę kuchenna . Chciałabym chudnac tak 2-4kg miesięcznie i wsparcie bardzo poszukiwane ! Zaczynalam z 73,6kg , teraz mam 71,5 kg wzrost 168 cm . Wymiary z przed miesiąc to 101-81-97 udo 65 cm Obecne 95-77-97 udo 61 cm Też Wam tak z piersi schodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To w ogóle bardzo dobry pomysł ! Zrobiliscie może zdj w samej bieliznie ? Ja sobie dzisiaj zrobię i jak osiągane cel będą one mogły motywować potomnych ![]() Edytowane przez somethinggood Czas edycji: 2013-03-10 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam zdjęcia w sportowym stroju kompielowym 2 częściowym ;D Może nie są pierwszej nowości ale jakieś są... musze pomyśleć nad zrobieniem nowych ![]() Jakie macie podejście do mięśni w swoim ciele.. zależy wam na ich widoczności? jeśli tak to nad którymi najbardziej? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ja chciałabym mieć lekko zarysowane ramiona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie chciałabym mieć zarysowane mięśnie brzucha, rąk.. lekko nóg i pleców.. Wiadomo, wszystko z umiarem.. ale marzą mi się mięśnie zamiast tłustych fałdek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Ja też dzisiaj zrobię , tyko wcześniej się wypeelinguje i wywoskuje
![]() Pośladki i brzuch ! Nie podoba mi się przerosniety brzuchaty łydki , dlatego po schodach zawsze wskakuje po 2 schodki :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Witam, mam nadziej że mogę się przyłączyć
![]() sport towarzyszy mi od zawsze (taniec,6 lat judo, teraz siłownia i fitness) Nigdy nie byłam szczupła, od 3 lat przyjmuje hormony i od tego czasu duużo przytyłam do 67 kg ![]() Moje wymiary : Biust 89 Talia 71 Biodra 87 ![]() Udo w najgrubszym miejscu 57 ![]() W najszczuplejszym miejscu udo 38 Lydka 36 dodatkowo jestem dziwnie zbudowana mam bardzo chude obojczyki umięśnione ręce i nogi (mam mocno zrysowane mięśnie) 3-5 razy w tyg jestem na siłowni po około 2h treningu 4 razy w tyg zajęcia sportowe w szkole (niestety się jeszcze uczę) Co dzisiaj zjadłam śniadanie 9.00 kaszka manna(3 łyżki) na wodzie z dżemem nisko słodzonym i jedną macą razową 2 śniadanie koło 13 mała gruszka i śliwka + 2 chochle (niecałe) zupy krem borowikowej ze szczypiorkiem gotowanej na kostce dla wegetarian Obiad będzie koło 16-17 pieczone ziemniaki bez tłuszczu z twarożkiem i groszkiem Kolacja Twaróg
Odchudzam się od 28.01.13 Było 67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 ![]() "Zawsze najlepszym momentem na rozpoczęcie odchudzania jest tu i teraz. Jutro - to tylko kolejny dzień." Mój blog http://cocinar-gotowanie.blogspot.com/ Edytowane przez justka09 Czas edycji: 2013-03-10 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Ja niestety mam ogromne łydy - nienawidzę ich - a niestety łydki ciężko odchudzić
![]() Witam nowe Dziewczyny ![]() ![]() nadalka sporo zrzuciłaś - nic dziwnego, że skóra została rozciągnięta - to spory problem , a tak w ogóle gratuluję spadku wagi ![]() ja już po treningu 1h fitnessu i 20min orbitreka. Teraz biorę się za obiad - udko z kurczaka i surówkę ![]()
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie zrobiłam sobie zdjęcie w spodenkach które chciałabym nosić latem, teraz niestety są na mnie za małe.. Mam nadzieje, że w czerwcu będzie co porównać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
.
Żona jednego małża. ![]() Pani tłumacz na swoim. ![]() Kierowca in progress ![]() Edytowane przez martyyn Czas edycji: 2013-08-09 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj dużo na siłowni pracowałam na ręce , mam zakwasy ![]() Nadalka sprobuj się peelingowac kawą jak najczęściej , ja to robię dwa razy w tyg , za każdym razem coś tam innego do tej kawy wlewam , ale po miesiacu mam cudowna skórę ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Hej, tak czytam Wasz wątek i zastanawiam się, czy będę mieć wystarczająco dużo siły, by przezwyciężyć swoje nawyki.
Mam 160 cm i 62 kg. W tamtym roku się odchudzałam, schudłam do 55kg, ale szybko to zaprzepaściłam. Chyba zacznę od zmiany nawyków żywieniowych i powoli będę wprowadzać ćwiczenia. Czekam na ładną pogodę, aby móc chociaż pobiegać czy pojeździć rowerem. Mój cel to 50kg, ale nawet z 55 będę bardzo zadowolona. Mam szerokie biodra i dodatkowo tłuszcz na nich paskudnie wygląda. Boczki się wylewają, brzuch jeszcze do niedawna był ok, jednak teraz to się zmieniło. W moim przypadku wydaje mi się, że wystarczy zacząć się ruszać, a efekt już będzie widoczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie mam neta, piszę od koleżanki, we wtorek powinnam mieć. Wtedy was nadrobię i odpowiem na ewentualne pytania skierowane do mnie. Trzymajcie się cieplutko.
![]() Nawet nie macie pojęcia jakie mam wyrzuty sumienia, że zjadłam te frytki, bo właściwie po co je zjadłam? ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
somethinggood mam po prostu grube łydki - nie są obtłuszczone, ale nie są też bardzo umięśnione - kiedyś nie ćwiczyłam i ważyłam mniej o jakieś 10kg a łydki i tak były stosunkowo duże
![]() nadalka Peeling kawowy uwielbiam - działa dobrze na cellulit - tylko trzeba robić go regularnie. Ja po prostu zaparzam 3-4 łyzeczki kawy(wody tyle, żeby pokryło kawę ) i ...tyle - masuję później tym ciało.Czasem dodaję peeling cukrowy do tego. I jeszcze w rossmanie jest taka gąbka b.szorstka antycellulitowa - świetnie pobudza krążenie - może też by Ci pomogłam na tą skórę AguskaGCW2 mam podobny wzrost i wagę do Ciebie ![]() Sekretny nie rób nam tego, żadnych fast foodów.... za to 15 min truchtu w miejscu - już!!!
zakupoholiczka ![]() Edytowane przez who_i_am Czas edycji: 2013-03-10 o 13:37 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
cześć! chcę się przyłączyć, mam 162 cm wzr. i ok. 65 kg (nie wiem dokładnie bo się nie chce przerazić :P) w każdym razie mi nie zależy na wadze tylko na samopoczuciu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zaparzam kawę, w zasadzie to nalewam troszkę gorącej wody do kawy . Jak jest za rzadkie to dosypuje kawy na końcu. I leje co mam w domu :P Ostatnio zrobiłam z oliwa , to miałam super nawilzona skórę . Albo kupiłam taka oliwke w rossmanie pod natrysk za 6 zł i teraz z nią mieszam kawę. Dolewalam też oliwke dla dzieci i olejek lawendowy , bo miałam końcówkę i już chciałam wyrzucić opakowanie. Raz dosypalam cynamonu , raz przyprawy do szarlotki , raz kakao. Generalnie ważne żeby była kawa i coś tlustego , a reszta to jak lubisz. Uważaj z tymi przyprawami , niektórzy mają uczulenie po takich eksperymentach , ja nie ma tendencji w ogóle więc wsypuje jak leci ![]() Moja koleżankę wysypuje po cynamonie i ona się masuje tylko oliwke dla dzieci i kawa. Wyskakuje po natrysk i masuje uda, pośladki , brzuch , ręce , boczki i łydki aż mnie ręce bolą ![]() ![]() Nie robię tylko piersi i dekoltu , tam skóra jest zbyt delikatna na takie zabieg , ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() Jeżeli waga Cię przeraża , to się pomierz centymetrem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
.
Żona jednego małża. ![]() Pani tłumacz na swoim. ![]() Kierowca in progress ![]() Edytowane przez martyyn Czas edycji: 2013-08-09 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
ja używam peelingu kawowego 1-2 razy w tyg. plus kremik na wewnętrzną stronę ud bo mam rozstępy ;(
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe dziewczyny.
![]() ![]() Ja dziś tradycyjnie mam wolne od ćwiczeń. Ćwiczę od poniedziałku do soboty, a niedziele zawsze sobie robię sobie wolną. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo rozsądnie mieć taki systematyczny plan , ja niestety nie daje rady ćwiczyć codziennie , więc ten dzień wolnego mam ruchomy i na niedzielę nigdy nie trafia ![]() Jeżeli już nas tak dużo , to może ustalimy jak wcześniej pisalyscie , dzień w którym chwalimy się osiągnięciami ![]() No wiecie zagubione cm , kg lub ile cwiczylysmy w danym tygodniu . Może co niedzielę , tak symbolicznie na koniec tygodnia . Ja mierze się co 2 tyg, więc co druga niedziel zapisywala bym zamiast wymiarów co dla siebie zrobiłam , w style byłam 4 razy na fitness, co daje 2000 kcal mniej ![]() Co o tym myślicie ? ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |||
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę dziewczyny z BMI poniżej 25 :
Cytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- No i jednak bazujemy tutaj najbardziej na wadze i BMI niż na centymetrach (chyba że jesteśmy blisko celu). Z marysieńką chciałybyśmy ( ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Martyn : Cytat:
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Sekretny ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Rozumiem że pewnie dla Ciebie to mega dużo, ale moim zdaniem również mega przesadzasz. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Ja zaczynałam z BMI 26.13 więc niestety nadwaga.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, powtórzę. Zapraszamy tu dziewczyny które mają rzeczywistą nadwagę i otyłość! I najlepiej poprosiłabym takie osoby o podanie wagi i wzrostu które zostały by umieszczone na pierwszej stronie. Dziewczynki, chcące zrzucić parę kilo ale nie mające nawet nadwagi, wiem że to może być dobry wątek na motywację do nie podjadania ale my chcemy tu zmagać się z "prawdziwymi" kilogramami które dzięki obliczeniom utwierdzają nas że mamy nadwagę czy otyłość. Wy przede wszystkim chcecie sobie poprawić samopoczucie, nie koniecznie chodzi o kilogramy, ale sorki . Mi takim podejściem wcale samopoczucia nie poprawiacie a wręcz pogarszacie. Myślę że jest dużo wątków gdzie "dziewczyny poprawiają sobie samopoczucie" ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Nie mówię konkretnie o Tobie , tylko ogólnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.