![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Idealne wymiary :O
Cześć! Jestem tu nowa. Przeraziłyście mnie Waszymi wymiarami
![]() pielowym wyglą dam okropnie. Chcę to zmienic! Mam w zwią zku z tym takie pytanko w wielu dietach pisza np. tak 2kg w cią gu tygodnia albo 3 kg w 2 dni itp. a ile można schudnąć cm? no to zaczynam od dziś zbliżać sie do ideału! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
mnie ten brzuszek przeszkadza i zaczęłam brzuszki robić i na skakance skakać - zobaczymy co z tego będzie, teraz mam troche czasu to popracuje nad sobą
![]() ![]() ![]() może przylączycie się do mnie ....... która chętna,w kilka osób zawsze lepiej ![]() ![]() napiszcie jak wam idzie buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja wolę jazdę na rowerze więc może na tym się skupie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Mazia mozesz schudnac nawet 10 kilo przez dwa tygodnie, kosztem zdrowych wloskow, paznokci, skory i calego zdrowia. nie ma recepty na super diete, bo kazdy organizm jest inny. moim zdaniem nie ma czegos takiego jak super dieta, jest [b]sposob odzywiania optymalny dla danej osoby.[b/] swoja droga dieta to styl odzywiania, zycia, a nie dieta odchudzajaca
![]() nie da sie okreslic ile da sie schudnac w centymetrach, jednej najpierw leci z piersi ainnej z bioder itp.
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
![]()
Straszny leń ze mnie powiem Wam
![]() ![]() A zauważyłam że jak poćwiczę to od razu lepiej się czuję fizycznie-mam dużo energii i jestem "pozytywnie naładowana" no i psychicznie- mam poczucie że wreszcie robię z sobą coś dobrego ![]() A tak to śpię cały dzień, siedzę na kompie i jem ![]() ![]() Dlatego postanawiam od dzisiaj coś zacząć robić ![]()
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
A jakaś się mieści w tych wymiarach
![]() Kurczę, ja mam gdzie niegdzie za mało (szyja,kostka), a potem to już za dużo (udo, talia,biust) ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Wow, mam tabelkowe wymiary...
![]() ![]() ![]() parodia :O |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Voodia Czas edycji: 2005-12-21 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedz wobec tego zabieram sie za siebie
![]() tek może rowerek i cwiczenia z kasety a poźniej sie zobaczy może basen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ps. a jeździc na rowerze też lubie, w sumie kazdy sport uwielbiam ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
A ja nie jestem wymiarowa
![]() Moje wymiary: 167 cm wzrostu 51 kg wagi biust- 81 cm biodra- 89 cm (to jest najgorsze....) talia - 64cm Chciałabym mieć tyle samo w biuście co w biodrach.....ahh marzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
![]()
Muszę się pochwalić bo byłam dziś na basenie
![]() Ostatni raz przed końcem wakacji, ale i tak mam w szkole zajęcia z basenu i to dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Madz!uHa dziekuje Ci za ten wątek
![]() Zawsze myslałam ze mam za szerokie ramiona a teraz okazało sie ze mam idealne !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reszta: Przy 168 i budowie srednio szczupłej: piersi 89- 3 za mało (ale to jakby nie ode mnie zalezy ![]() biodra 92 - 2 za mało talia 64 - 4 za duzo ale obiecuje ze bede cwiczyc ![]() ramiona 99 - idealnie ;P szyja 33 - idealnie ![]() udo 49,5 - zalezy w ktorym miejscu mierzy sie ( i tutaj pytanie do Was) jesli na samej gorze (w najgrubszym miejscu) to mam az 4 za duzo ale juz nad tym pracuje ![]() kolano 35,5 - 36 ![]() no i pytanie drugie z kolei jak mozna wyszczuplic łydki i kostki ?? ![]() bo chociaz zawsze wydawało mi sie ze jest ok to wole popracowac ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
A ja mam 174 cm i mimo ze mieszcze sie w tych przedziałach prawidłowych w cm podanych na samym początku tego posta to wiem ze mam nadwage.bo waze ((tam tam tam- 75 kg). od około miesiąca ćwiczę codzienie, chodze duzo i staram sie biegać ale mam chore serce i od 12 lat zwolnienie z WF (czyli od poczatku szkoły :P). A kondycja to jest cos czego u mnie od dawna nie widziano.
![]() wydaje mi sie ze nie wolno dać sie zwariować... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
kostek (niestety) nie da sie wyszczuplić. Tylko optycznie nosząć wysokie obcasy - ale buty bez jakiegoś czegoś wokól kostki bo to je pogrubi, no i popracowac nad łydkami aby były troche krąglejsze to tez da optyczny efekt.
buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
satanna: jeśli mieścisz się w przedziałach, to znaczy że nie masz nadwagi. Możesz mieć po prostu ciężkie kości, takim najwidoczniej jesteś typem budowy. Ja mam lekko ponad 150 cm wzrostu i ważę 57 kg, przy czym wyglądam na dużo mniej. Pewnie, że u mnie kupa ciała to tłuszczyk (do zmieszczenia się w przedziałach z początku wą tku mi daleeeko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
![]()
No to ja też si dopisze :P Dodam jeszcze ze jestem ostatnio załamana bo nie moge przestać się obrzerać
![]() ![]() Wzielam dla siebie mocna budowe bo uważam że taką mam. Wzrost: ok.166cm Waga: w sumie teraz nie wiem ale widze sie gdzies na 60 cool ![]() ![]() Biust: ekhm.... 80cm ;( a to tylko z racji szerokich plecow :P bo wyglada na 30 :P ----------> 90,5 brakuje mi skromne 10 cm :P Biodra: 87 albo i wiecej ![]() Talia: na czczo gdzies 63cm -----> 65,5 ja tam daze do 58 bo wiem ze moge tyle miec Udo: gdzies ok.49/50cm ----> 50,5 na pukcie ud mam kompleksy chce 46cm ![]() Reszty nie mierze bo to głupota dla mnie ![]() Tak więc mam duzy dosyćcel do osiagniecia tylko coś mi nie wychodzi ![]() ![]() Aha od dzis zbieram na silikony ]:-> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
ja mieszcze się w budowie szczupłej i średnio szczupłej..Wyniki nie są dla mnie az taki wielkim szokiem bo też przez ostatni czs troche pozbyłam się zbędnego ciałka
![]() wzrost:1,66cm waga:53kg (50,8-59,8) moje wymiary: biust:89cm (88,8-90,5) talia:69cm ![]() biodra:90cm(87,5-91,5) udo:48cm(47,5-49) łydka:32cm(32,5-33,5) jedynie w tali ina brzuchu mam troche zbędnego tłuszczu ale ułożyłam sobie plan ćwiczeń właśnie na te części ciała i mam nadzieje ze wałeczki nie długo znikną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
*sportaddict*
|
Na moje 163:
biust: no, może mam z 1 cm więcej ![]() biodra: mogę przytyć 2 cm [ ale jeśli pisząc biodra mają ma myśli pośladki, to 4 cm wypadałoby zrzucić ;/] talia: zgadza się ![]() ramiona: zgadza się [0,5 cm różnicy uznaję za pokrywanie sie wymiarów ![]() szyja: również udo: powinnam zrzucić 2-3 cm [jakbym nie wiedziała ![]() reszta pasuje mw. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
To teraz ja wam tu napisze bo sie troche podbudowalam...dodam ze mam "niedowage" w kostce...hmmm musze przytyc o 1cm......
wzrost 172 ...średnio szczupła budowa ciała waga 57-64 ... mam pomiędzy biust 91 ....mam idealny z tego co tu pisze biodra 94....mam 90...wow miłe uczucie talia 66 ...no tu gorzej ![]() szyja 33...idealnie udo 50... mam 3cm więcej (ahh te nogi ) kolano 36 ...2cm za dużo (ahh te nogi ) łydeczka 34 ...1cm za dużo (ahh te nogi ) kostka 21...mam 20cm Oczywiście w to nie wierze bo wymiary są idealne wtedy kiedy osiągną taki stan jakbyśmy sobie tego życzyły =]=] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
musze uaktualnićswoje wymiary
![]() Wzrost- no tu nadal gdzies 166cm hehe i chyba sie juz niezmieni ![]() Waga - hmmm... ostatnio chyba naprawde schudlam bo wszyscy sie pytaja ile waze i kazdy mowi ze pewnie jakies 30 pare <hahaha> :/ a tak naprawde to mysle ze jakies 48... :/ Talia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Udo: 45/46!!!!!!!!!!!! ![]() Biodra: na wys. pupy - 83 :O wiecej nie wiem :P kurde po swietach chyba sie zwaze zeby miec orientacje Od NOWEGO ROKU biore sie za siebie z jeszcze wiekszą ochotą bo chce dobic gdzies do 46-47 a potem czeka mnie jnajgorsze czyli utrzymmywanie wagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
MalinQa, a nie uważasz, że 46-47 kg to za mało jak na wzrost 166 cm? przy tym wzroście powinnaś ważyć min. 50 kg
Cytat:
BĄDŹ PEWNA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
ja dąze do wagi 46kg przy wzroście 1,66.Narazie waze 53-54
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
ale 46 kilo przy wzroscie 166 to chyba troche za malo ...
![]()
![]() |
#118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[przy ok. 68 kg (BMI =25) zaczyna się nadwaga] Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
BMI moze i mam dobre ale nie jestem z swojej figury zadowolona.Nogi ręce ma szczupłe(niektórzy mówią ze 2 patyki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bardziej skupiłabym się na ćwiczeniach tych partii ciała niż odchudaniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.