![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: usuwanie tatuaży-pomocy!!!
hej witam i pozdrawiam posiadam tez niechciany tatuaz na brzuchu...jestem juz po jedny zabiegu usuwalem go laserowo gojenie..swedzenie i pieczenie caly czas samrowalem mascia Traumeel-s po pierwszym zabiegu no troszke zjasnial lekarz mowil ze okolo 4 zabiegow mnie czeka za jeden 400zl pod koniec miesiaca ide na nastepny zabieg juz sie nie moge doczekac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tatuaż , JAk USUNĄĆ !!! I gdzie ??
Witam po dluzszej nieobecnosci
![]() Jestem juz po probie usuniecia tatuazu.Powiem wam ze bol byl niesamowity,jakby ktos mi przylozyl zelazko do plecow w 2 miejscach.okropne uczucie;/.Mam sie zglosic na konsultacje mniej wiecej za 3 tyg.dziwnie to wyglada czarne miejsce widac ze ladnie bedzie schodzilo,gorzej z moimi kwiatkami i listkami,ta w ogole nie widze roznicy,jakby laser nie zareagowal;/,wiec pewnie na 1 zabiegu by sie nie skonczylo.ale jak to tak boli to nie wiem czy sie zdecyduje...Chciaz z drugiej str.nie moge patrzec na ten tatuaz.Moze nie jest brzydki ale jest ogromny ![]() ![]() Strong a jak z Twoja fotka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Oj widze ze nikt juz nie pisze
![]() ![]() ![]() Edytowane przez vea82 Czas edycji: 2005-11-09 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
hej ja tu zaglondam . szczerze mówiąc , ja nieposzedłem na konsultacje troche sie boje
![]() Dzięki za wszystko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
no i jak poszlo usuwanie tego tatoo?????
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
piszcie dalej o swoich doswiadczeniach z pozbywaniem sie tatuazy, wklejajcie zdjecia i polecajcie klinik. pozdrawiam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
hejka!
Strupek z tatuazu zszedl mi,dziwnie to wyglada bo na skorze normalnej zostal bialy slad po laserze.opalona skora zeszla i nie wiem czy bedzie blizna czy normalnie sie opali?;/zapytam o to lekarza przy kolejnej konsultacji.a skora z tatuazem,a raczej sam tatuaz zszedl nawet ladnie,nie calkiem ale wyglada na to ze za wiele zabiegow nie musiala bym miec(tzn.mi sie tak wydaje,nie wiem co powie lekarz?).Za kazdym razem kiedy biore prysznic czy sie kapie az mi serce staje kiedy widze to paskudztwo ![]() Chetnie pokazala bym wam fotki ale sie naprawde wstydze ![]() ![]() A ta masc,jest do kupienia w Polsce ale tylko jezeli ma sie gabinet kosmetyczny,prywatna osoba nie moze go kupic.A szkoda,ciekawe tylko czy to dziala?Pozdrawiam i do nastepnego razu!Pa |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Wiesz co ja tez chce usunac tatoo czy to boli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Hej, przejrzałam ten wątek pobierznie i tak dla ciekawostki - to zdjęcie jest obrabiane w Photoshopie (lub innym programie graficznym), więc efekt jest podrasowany komputerowo. Nie wiem jak inne - na tym widać to bardzo wyraźnie.
pozdrawiam i życzę powodzenia! lotta |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety moje usuniecie mnie bolalo.To uczucie mozna porownac do tego jakby ktos tak nagle z calej sily przylozyl ci zelazkiem.to jest sek.ale nie przyjemne uczucie.Moj tatuaz jest kolorowy.Ma cieniowane zielone liscie,rozowe kwiaty z bialym kolorem w srodku no i oczywiscie czarne kontury. Probe robilam w Laser Line w Gdyni www.laserline.pl .Postaram sie umiescic fotki,bo nawet w gabinecie zrobili mi foty przed i pewnie teraz zrobia po.Jak ich poprosze to moze mi przesla na maila.Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
![]()
ja swoj tatuaż zrobiłam zaledwie kilka dni temu a juz chce sie go pozbyc, mam go na ramieniu i ma ok 10 cm, wzor mi sie podoba ale jakos nie moge sie przyzwyczić do tego czegoś na ręku
![]()
#105 |
Rozeznanie
|
Umowilam sie na wizyte zeby usunac juz sporawy kawalek tatuazu i...I sie nie zdecydowalam.A to tylko dlatego, ze jak sie okazalo usuniecie calego tatuazu bedzie mnie kosztowalo (za 1 zabieg!!!) 750 zl.!
![]() ![]() Mi sie odechcialo juz tatuazy do konca zycia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
![]()
ja sie jednak przyzwyczaiłam do mojego i już mi nie przeszkadza
![]()
#107 |
Zakorzenienie
|
Paulinka675, i tak już pewnie zostanie, tzn. przyzwyczaisz się. Ja na widok swojego zakochałam się, ale już po paru dniach naszedł mnie kryzys, czy na pewno dobrze, że dziwnie wyglądam. Ale to trwało krótko, z jeden-dwa dni, teraz nie wyobrażam sobie nie mieć nic na swoich pleckach. Pusto by tam było
![]()
#108 |
Zakorzenienie
|
![]()
nie ma sie czym przejmowac przeciez to tylko obrazek na skórze, ja juz polubiłam swojego smoka
![]()
#109 |
Rozeznanie
|
To tylko obrazek na skorze albo az...Przez swoja glupote musze teraz bulic siano;/.Ten tatuaz nie daje mi spokoju.Podejscie nr.2 robie w czwartek.Mam nadzieje ze juz teraz sie nie wycofam.Jak dobrze pojdzie to do czerwca bede miala usuniety tatuaz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() powodzenia! pozdrawiam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Tak się właśnie zastanawiam, co wam nie odpowiada w Waszych tatuażach ?? Technika wykonania, wzór ??
![]() ![]() Życzę powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Oj gdybys zobaczyla moje pasqdztwo to bys padla
![]() ![]() Obecnie strasznie mnie boli ![]() ![]() Edytowane przez vea82 Czas edycji: 2006-02-13 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Nie wiecie może, gdzie w łodzi mozna usunąć tatuaż laserem? Albo chociaż wawa, bardzo mi zalezy na tym, by się go pozbyć. I czy mozna tatuwać później tę skorę znowu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Oj boli
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
haaaaalo,ale cisza.Nikt nie odpisuje...A jak tam Daniel?Zagladasz tu jeszcze?Strupy poschodziły ale skora jest strasznie zaczerwieniona i boje sie ze taka zostanie.Z drugiej jednak strony minely dopiero 2 tygodnie,wiec moze cos sie zmieni.Przy nastepnej wizycie zapytam czemu tak jest.Dziwi mnie to ze po probie wszystko sie ladnie zagoilo,a teraz juz nie?Moze dlatego ze skora jest narazona na obtarcia(bluzki)?No nie wiem,kupie krem na blizny i na poparzenia i bede sie smarowala.Nie wiecie jakie sa najlepsze?
Pozdrawiam!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
![]()
http://www.biomedyka.pl/usuwanie_tatuazu.htm a co myślicie o tym ??
#119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
witam,
tez się zabieram do usunięcia tatoo(ma tylko 2,5cm2 ale i tak drażni ![]() Znacie jakies gabinety w Poz?W Epi-centrum dowożą laser z Wawy raz na miesiąc! Za bardzo się nie zorientowałam ile dokładnie ma mnie to czasu i pieniędzy kosztować (liczę na 3 zabiegi i 800zł, ale się pewnie przeliczę ![]() a jak zostanie widoczna blizna? W kwietniu wybieram sie na konsultację ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.