![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuchy
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem zafascynowana. Odkad szwagierka mi zaczela nastawiac kregoslup (kregi sie moga przestawic delikatnie nawet przy zlej postawie przy komputerze), przestaly mnie bolec plecy gdy rano wstaje. Z innych przypadkow to miala pacjentki, ktore nie mogly zajsc w ciage. Po prostym nastawieniu miednicy nie bylo ucisku na drogi rodne i jajo mialo miejsce na zagniezdzenie sie, wynikiem czego byla ciaza. pacjentki specjalnie przyszly szwagierce podziekowac. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
czyli cos w stylu medycyny alternatywnej? musze zapytac lekarza swojego, jestem sceptyczna co do takich rzeczy, ale brzmi baaardzo interesujaco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Przy tego typu wystajacej kostce niewskazane sa buty w szpic - ja dopiero niedawno zaczelam zwracac na to uwage i rezynuje calkowicie ze szpicow.
Kiedys lekarz dal mi taka wkladke do zakladania na noc miedzy duzym palcem a drugim. Niestety troche bolalo i poza tym musialam zakladac skarpetki, ktore to zawsze zaklocaja mi spokojny sen sama swoja obecnoscia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
moj lekarz powiedzial - odrysuj stope na papierze i wytnij - kazdy but, ktory nie pokrywa tej powierzchni jest zlego ksztaltu
![]() ![]() oj, troszke zbaczamy z tematu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
No to ja sie pochwale moimi ostatnimi zakupami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Spodnie, jak i dodatki (bluzka, buty) - SWIETNE!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
O , wlasnie znalazlam moje spodnie na stronce http://www.forever21.com/product.asp...id=2024293419#
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez wczoraj zawitalam do Forever21. Kupilam sobie trzy ladne sweterki.. jeden turkusowy, jeden szary w kratke, oba z kapturami i jeden taki fikusny, bez rekawow z golfem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Magda, sa mieciusienkie i superwygodne,ale uwaga bardzo niski stan maja i trzeba uwazac porzy kucaniu lub siadaniu.I co nie kazemu moze sie podobac maja srebrna nitke.
Zamierzam kupic jeszcze takie same tylko brazowe ze zlota nitka albo te:http://www.forever21.com/product.asp...id=2023211367# zobacze ktore beda lepsze.Ale juz sie ciesze! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
No tak, nie sprawdzilam-link odsyla do strony glownej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
A ja cos mam takiego ze nie znosze ubran z kapturami-nigdy nic nie mialam , nie mam, i nie chce miec z kapturem-nawet kurtki zimowe. A czasami takie fajne bluzy widuje... tylko zeby ten kapturek obciac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do kapturow - mam przy paru cieplejszych ciuchach i przydaja sie bardzo, zwlaszcza przy chicagowskich zimach (zakladam kaptu kurtki na czapke i nie wieje mi po uszach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo fajna stronka i tanie ciuszki -to jest to co lubie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
to moje NAJUKOCHANSZE spodnie z forever 21 wlasnie. fakt, sporo tam tandety (ciuchow nawet ladnych ale tanio wykonanych) ale te spodnie mi sie udaly - mozna tam dorwac perelki, trzeba tylko pogrzebac
![]() p.s. dziwna poza ale to z akademikowych wyglupow - jak sie dobrze przyjrzec to widac obok mnie kolege, ktoremu spodobaly sie moje buty na obcasach ![]() Edytowane przez vanilla_sky Czas edycji: 2006-02-05 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
A chodzicie do Discovery? Można tam znaleźć czasami fajne rzeczy, tylko denerwuje mnie, że w żadnym z ich sklepów nie ma przymierzalni. Zastanawiałysmy się kiedys z dziewczynami dlaczego i nic nam nie przyszło do głowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Już zgłupiałam, bo wydawało mi się, że Magda mieszka w Chicago, a więc blisko mnie, a potem pomyliły mi się te sklepy i zaczęłam się zastanawiać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Nie bede oryginalna i przyznaje sie ze glownie Marshalls, TjMaxx, Filene's basement, Lohemans. Zrazilam sie troche do Forever21 bo "rozlecial" mi sie sweterek, ale i tak maja duzo fajnych rzeczy - tylko trzeba grzebac i grzebac. W Discovery kupilam pare podstawowych topow, zwyklych podkoszulkow, tak denerwujacy jest brak przymiezalni, po prostu biezesz placisz, mierzysz w domu a pozniej zwracasz lub wymieniasz co ci nie pasuje (do 14 dni chyba maja termin na zwroty). A firma przez ten czas obraca twoimi pieniedzmi. Dlatego zadko tam bywam. Wiadomo wole zmierzyc zanim cos kupie. Wlasnie przez to ze wszystko mozna zwrocic, to jak juz sie zdecyduje co zostawiam to od razu wrzucam do prania. Szczegolnie w Marshalls natrafiam na takie wiele razy widocznie miezone ciuchy (przetarcia po antyprespirancie itp), dlatego to zniecheca. I nie kupuje. Czy ktoras z was kupowala w New York&Co, Express, albo The Limited? Jakie wrazenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Discovery - dawno temu zdarzylo mi sie tam przejsc, ale teraz nie potrafilabym robic tam zakupow. Jedyne, co moge wciemno kupowac to koszulki, spodni czy spodnic w zyciu bym nie kupila. Brak przymierzalni to kompletna pomylka - nie mam czasu ani ochoty najpierw wydawac pieniedzy, a potem tracic czas na zwroty. Discovery dziekuje, sa inne, lepsze sklepy. te zostawiam nastolatom, ktore maja wiecej czasu na takie zabawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.