![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: w maju Chanel, Dior, Shiseido, Guerlain, Bobbi Brown, Clarins, L'occitane i inn
coś za Nail Tek i jakiej pojemności jest ten krem L'occitane Shea&Miel - krem do rąk z masłem shea i miodem, ??
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Dot.: w maju Chanel, Dior, Shiseido, Guerlain, Bobbi Brown, Clarins, L'occitane i inn
cos u mnie za korektor shiseido lub podklad shiseido lub podklad chanel?
![]()
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Te rzeczy mi się podobają, wiadomo, że to za dużo, może dobierzesz coś jeszcze? Podkład chętnie oddam
![]() Shiseido Sun Protection - podkład w kolorze 40, użyty kilka razy, ubytek niewielki Shiseido Natural Finish Cream Concealer - korektor, kolor 2, używany, zostało około 1/3 Guerlain Meteorites Compact - prasowany puder, kolor 02, testowany (wymienię tylko na inny puder ![]() Clarins Mono Mineral Eyeshadow - cień do powiek w odcieniu Taupe, używany, zostało ponad 2/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
słuchaj, to zdecydowanie za mało jak na moje potrzeby u Ciebie
![]() mogę oddać cały wątek bez Dalii i szminki Guerlain, ale za to dorzuciłabym (jeśli byś chciała ) na wypróbowanie kredki do oczu w kolorze fioletu i brązu MAC i Estee Lauder |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
coś za
L'occitane Shea&Miel - krem do rąk z masłem shea i miodem, edycja limitowana, użyty dwa razy L'occitane Shea&Miel - czysty wyciąg z masła shea z dodatkiem miodu, edycja limitowana, użyty kilka razy, ubytek minimalny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Te trzy rzeczy przygarnęłabym za podkład, meteorków pewnie i tak nie oddasz, nawet samodzielnie
![]() Shiseido Sun Protection - podkład w kolorze 40, użyty kilka razy, ubytek niewielki Shiseido Natural Finish Cream Concealer - korektor, kolor 2, używany, zostało około 1/3 Clarins Mono Mineral Eyeshadow - cień do powiek w odcieniu Taupe, używany, zostało ponad 2/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
hm, to jak widziałabyś wymianę? co mogłabyś mi dać za liner i cień?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Dior, MAC, Nars, Carins, Longchamp, Pilewicz i inne
Zapraszam do właściwego wątku:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post40589227 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.