Już tydzień nie odzywa się i co teraz będzie? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-22, 00:27   #91
8dffddb6e628bfb98112858ba516cbd40bf27d07_5e28e2031c1d9
Konto usunięte

Dot.: Już tydzień nie odzywa się i co teraz będzie?

Teraz jestem już pewna, że nic mnie tu już nie zaskoczy.

Autorko, on dawał Ci wyraźne ZNAKI, że jesteś jego wybranką. Coś w tym musi być.
8dffddb6e628bfb98112858ba516cbd40bf27d07_5e28e2031c1d9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 00:34   #92
Mitsukki
Naczelny Hipster

Odp: Już tydzień nie odzywa się i co teraz będzie?

Autorko, ile macie lat?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 01:10   #93
dobbinka
Zakorzenienie

Miałam pracować, a tu taki rozwój akcji.
To jest piękny wątek. Taki brzemienny i długonogi, nieskalany. niech żyją trolle! Nawet cienkie i delikatne.
dobbinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 02:00   #94
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BoObo Pokaż wiadomość
Ale nie wiecie wszystkiego, tych wszystkich smsów nie czytałyście/ i nie rozumiecie bo nie jesteście w jego typie. Nie rozumiecie nas, co nas łączy. Too jest cienkie i delikatne i nby nic, a coś. I to nie tak.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 02:09   #95
danny1107
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BoObo Pokaż wiadomość
Poznaliśmy się latem ja szłam o dziesiątej chyba już wszystko zamykali takie stragany. I chciałam kupić widokówkę. A długo się przyglądałam bo ja się często długo przyglądam czemuś nie mogłam się zdecydować. I on zapytał „czy mogę w czymś pomóc”. Był z kolegą, takim w czarnej skórzanej kurtce i pomyślałam, że tak: jest tak jak w opowiadaniach że tak od razu ktoś się spodoba. To znaczy nie on tylko jego kolega. I potem rozmawialiśmy pod parasolem, a ja patrzymał na jego kolegę i powiedziałam że mi kogoś przypomina i on zapytał czy podoba mi się ten kogo on przypomina. A ja powiedziałam że NIE!!! Kłamałam bo mi się podobał pierwszy raz tak od razu ktoś mi się podobał jak w gazetach opowiadaniach. I potem poszli się namówić wrócili i poszłam pod góry ścieżką z tym chłopakiem z którym piszę. On był zamyślony a tamten wesoły i mi się tamten podobał ale teraz ten. I naprawdę teraz już nie zamieniłabym na nikogo. Wiem, że uczucie to nie jest wygląd tylko jak czujesz coś mocno porozumienie DUCHOWE. Porozumienie duch dwie połowy duszy a nie że podoma mi się czyjś uśmiech i żema skórzaną kurtkę. To nie ważne nawet spojrzenie jest nieważne. Tylko np. to że on jest medium jest ciekawy intrygujący. Jest też wesoły ale też taki jak ja. On jest oblatany i ma pełno dziewczyn to znaczy w pracy ale w środku jest inny taki jak ja jest. Jesteśmy podobni. I NIKT NIE ROZUMIE MNIE TYLKO ON.

Pragnę wsparcia a nie naśmiewania się z moich problemów. Bo jak by ktoś tak był to inaczej było. On jest jak ja, tak pisze że miłość jest łaskawa i nie szuka poklasku. A ja jestem brzemienna i jak te dziewczyny co chodzą co niedzielę do kościoła w ładnych sukienkach w kwiatki. Pastelowych w kwiatki. Gdybym do niego pojechała i by mnie przytulił ze wszystkich sił i ja też. I powiedział że chciałby abym go urodziła. Nie naprawdę tylko to takuie uczucie że jak matka w łonie ma dziecko to bezpieczne jest. A "dokoła pusto i źle". Nie wymyśliłam tego tylko naprawdę tak napisał. ŻE Potrzebuje właśnie mnie i spełniam wymogi. I najważniejsze że mam CZYSTE SERCE.
No chyba jednak nie skoro koleś się nie odzywa. A w ogólę to casting czy jak ? Jak to mówi Dżoana Krupa "I'm sorry nie przechodzisz dalej"
danny1107 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 02:28   #96
BadLife
Rozeznanie

Ten wątek daje do myślenia Jestem absolutnie wzruszona.

---------- Dopisano o 02:28 ---------- Poprzedni post napisano o 02:26 ----------

Cytat:
Napisane przez yenes Pokaż wiadomość
już tydzień nie odzywa się, co teraz będzie?
Czy książe mój drogi na rumaku przybędzie,
czy złączą się nasze oddechy w jedności
połoczą dusze zagubione w nicości

on szuka brzemiennej - niewinnej blondynki
te co nie rozumieją - zazdrosne kretynki!
A może z włosów mych warkocz jemu za krótki?
Za pleców ich długosć brzemienna w skutki!
A może jednak załatwić musi coś ważnego?
A ja niedobra za wiele wymagam od niego! :/
albo i puszczalskie z którymi załatwia nocami
(i które niegdyś straszyły mnie smsami)
zmusiły biedaka do zerwania znajomości
zazdrościły zapewne mych oczu niewinności!
Jam ideałem jego, niepomalowana
nie to co reszta - taka wyuzdana!
I nie ma racji zła siostra że to koniec miłości
wszak mówił ze oczy me jak gwiazdy są w ciemności
a teraz bez niego cóż mi się ostało?
Chodzę po pokoju, myślę co się stało
spać nie mogę, ból piersi rozsadza
oddychać też coś w klatce zawadza
i zrozumieć nie chcą wizażanki złe
że do niego bije czyste serce me
i to dla niego będę zakładać sukienki pastelowe
bo nas łączy wprost magiczne porozumienie duchowe <3
<3
BadLife jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 02:29   #97
KuNu
Wtajemniczenie

I powiedział że chciałby abym go urodziła. Nie naprawdę tylko to takuie uczucie że jak matka w łonie ma dziecko to bezpieczne jest.

aaaaa......o rzesz KYRIE ELEJSON CZYSTY DŁUGONOGI NIESKALANY I BRZEMIENNY!
Uważaj mała zeby ci z tej miłości stygmaty nie wybroczyły krwią niewinna na białych rękach!
KuNu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 04:08   #98
tiniaczek
Zakorzenienie

Co ja czytam zamiast spac

Ja mysle, ze Autorka musi byc strasznie zmeczona od tego chodzenia i troszke bredzi
tiniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 04:37   #99
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez CATUS Pokaż wiadomość
No jestem pod wrażeniem właśnie! Aż se testowo spróbuję napisac taki tekst podobny, ale wątpię, że jestem na tyle utalentowana Chylę czoła
Dołączam się do zachwytów nad wycyzelowanym stylem. Świetny pastisz wypowiedzi głupiutkich i ciemnych panienek z forum dla nastolatek, które się za dużo pisemek naczytały. I teraz wierzą w zjednoczAenie dusz pod gwiazdami. Super. A już chwyt z "brzemienną' jest perełką.

Autorko, ujawnij się wreszcie, by przyjąć gratulacje, wątek pociągnęłaś genialnie, ale już zaczynasz się powtarzać, bo ileż można w tym stylu panienkowatym wymyślić nowego. Naśladownictwo świetne, więc wiesz że z pustego i Salomon nie naleje. A przynajmniej więcej nie naleje.

Edytowane przez kalincia
Czas edycji: 2013-04-22 o 04:53
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 07:12   #100
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Autorka jest klonem numer kilkadziesiąt osoby, która nie rozumie, że na tym forum jest niechciana. Wątek zamykam, tfu!rczość kolejnych kont będę już usuwać.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości