|
|
#91 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: flirt TŻta z laską ze szkolenia
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-04-30 o 13:48 |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
Chyba nie jesteś aż tak naiwna, by łyknąć jego tekst? Jeszcze przyjęłabym to tłumaczenie, gdyby było samo o magnetycznych oczach itd. i gdyby to ona znalazła na fb jego, nie on ją, ale to pisanie, ze nie wie czy jestes jego miloscia itp... Jak dla mnie bycie dalej z takim typem to poniżanie siebie i nic poza tym.
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście po tym, co opisałaś, to wniosek jest jeden: ten chłopak nie traktuje cię poważnie
te kocopoły i piękne poematy, które ci sączy w ucho nie znaczą nic pisze do dziewczyny pięknej, że on w zasadzie jest z tobą z braku laku - aby jej dać znać, że on to w sumie to wolny praktycznie jest, bez zobowiązań otwiera jej furtkę na oścież i czeka, aż ona sie złapie a tobie, jak tej głupiej żonie, opowiada pieśni o miłości i zakochaniu to, że nie czujesz sie winna za spojrzenie na fb - to jest prawidłowe myślenie gdyby nie to, to byś teraz jak ten naiwny pelikan łykała jego okrągłe słówka, a tymczasem byś była robiona w bambuko dlatego nawet jak mu powiesz o tm, że zajrzałaś - to nie tłumacz się mu z tego; to on ma sie tłumaczyć a on już okazję wykorzysta, na pewno będzie próbował w tobie wyrzuty sumienia wzbudzić, ze zajrzałaś, że jak mogłaś jakby to miało jakiekolwiek znaczenie przy tym co on sam robi! Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-04-30 o 10:11 |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie komplement komplementem.. mój tż jak raz spotkał swoją byłą na mieście to napisał jej później, że po co farbowała się na ten i ten kolor bo lepiej było jej w tamtym. Ok może nie był to komplement - choć napisał, że ładniej w tamtym
Sytuacja miałaby się inaczej gdyby wszedł i napisał "jezu jakie masz piękne te oczy, nie mogłem się od nich oderwać i wo góle super laska z ciebie" ![]() ale jak niektórzy nie mają nic przeciwko by ich partner takie rzeczy pisał to... ich problem haha, ja nie lubię być robiona na jelenia
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a żeby to zrozumieć, to wyobraź sobie sytuację odwrotną: piszesz z panem powiedzmy Krzyśkiem [a poznałaś go na uczelni i sama go na fejsie znalazłaś, szukałaś go, bo ci podszedł chłopak z wyglądu] i zaczynasz mu pisać, że on przystojny jest chłopak [to jest skucha, bo już głupia z ciebie dziewucha by była, tak uderzać bez finezji do chłopa ]a na pytanie "ale ty chyba chłopaka masz?" to ty rezolutnie odpowiadasz "nie wiem czy to związek na zawsze, może tak może nie... " [więc mówisz jasno, że ty... otwarta na propozycje jesteś] to co bys mu wtedy przekazywała? jaki byłby twój przekaz, za tymi słowami? otóż: że "hej, przystojniaku, jestem otwarta na propozycje, związek nie jest mi przeszkodą" oczywiście on potrafi wytłumaczyć tylko niektóre wersety z tych jego wyznań do niej bo potrafi wytłumaczyć słowa "piękne oczy", "magnetyczne spojrzenie", "piękna, fajna" - nazwie, że to komplementy [choć głupi naiwniak tylko by w to wierzył, komplementów się nei prawi w takiej otoczce "och, jedyna"] ale nie będzie już potrafił wytłumaczyć drugiej, ważniejszej rzeczy: że komplementy prawi w asyście stwierdzeń, że w sumie to nie jest pewien swojego związku a te jego pisanie "może będzie coś z obecnego związku, może nie, kto wie" to zwyczajne tłumaczenie się z posiadania dziewczyny: bo uderza do niej z głupia frant, komplementuje no ale dziewczynę ma, więc zostaje o to zapytany tamta głupia nie jest, zadaje mu takie właśnie pytanie "ale co z dziewczyną?", [co oznacza, że jest całkiem przytomna] więc on naprędce pisze te banialuki, aby się wytłumaczyć, że... ciebie za poważnie nie traktuje tak w sumie ---------------------- jak będziesz się słuchać starej wyjadaczki kalinci, która jest już znana na forum ze specyficznego podejścia do zdrady [bo ma dla niej dużo zrozumienia oraz dla osób, które jak twój chłopak szczęścia szukają poza związkiem - bo może gdzie indziej będzie im lepiej, więc takie pisanie teraz w ostatecznym rozrachunkiu mu się opłaci] to mądrze nie postąpisz Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-04-30 o 14:33 |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Autorko i jak? Zerwałaś z nim, czy przyjęłaś jego tłumaczenie do świadomości i jesteście nadal razem??
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
autorka ma jeden wielki chaos w głowie
|
|
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

i, że wszystko ułoży się super cacy, ale nie pitole do osób pośrednich, że mam jakiś kryzys lub nie wiem czy na razie to nie to...pasowałoby chyba na ten temat pogadać z partnerem a nie kurde z byle kimś.