![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Odp: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz
Mnie sie podobaly hasla na transparentach.
Z "poslanka" zgadzam sie w tym, ze taki marsz nie zmieni prawa dot. np. kar za gwalt. Ale ten marsz nie mial tego na celu, wiec ten argument z d..y wziety. Czy to jest ta sama kobieta, ktora wypowiadala sie w sejmie o tym, ze malzenstwa homo sa bez sensu, bo nie sa "produktywne"? Na zdziwieniowym (chyba) byl link. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2013-05-24 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||
Buc
|
Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz
Cytat:
bo? podaj proszę konkretne przykłady. już Ci udowadniałam nie raz polski wilku czy jak tam się zwiesz.. Cytat:
jasne, a to są bardzo mili chłopcy z bardzo normalnymi poglądami, no bo przecież rasizm, homo i ksenofobiz i darcie ryja polska tylko dla polaków i tym podobnych normalnych okrzyków nie jest żadną absolutnie podstawą aby twierdzić że to naziolskie ścierwo. true.
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz
.
Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2014-08-13 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli paliktot, niesiołowski i im podobni mogą powiedzieć wszystko ale Pani Pałowicz już nie?
Życie jest łatwiejsze niż się Nam się wydaję. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia. Edytowane przez isabelka00 Czas edycji: 2013-05-24 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i Twoje zdanie jest jakie jest tylko nie umiesz za bardzo odnieść się do argumentów drugiej strony-ja uważam tak jak uważam i koniec, to żadna dyskusja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak jak liczba pi jestem nieobliczalna Edytowane przez dooorra Czas edycji: 2013-05-24 o 10:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pomyśl o dzieciach... dla mnie to demoralizacja. już widzę, jak jest mniej gwałtów bo kilku facetów przebrało się w kiecki ! Popieram idee, że gwałciciele nie mogą być usprawiedliwiani, ale przekazywanie jej w taki sposób jak na marszu szmat bardziej szkodzi niż pomaga.
![]() |
![]() |
#98 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Borze, biedne dzieci... Jak one na plażę pójdą? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz
Cytat:
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz
http://remekdabrowski.blox.pl/resource/pprofesor.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...21764562_n.jpg Nie mogłam się zdecydować, który wrzucić, więc wrzucam oba ![]() kennedy i wyrośnie ci taki pedał albo nie daj borze feministka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do manipulacji TVN, wystarczy odpoczać od tej telewizji i zacząć czerpac informacje z roznych zrodel internetu. Do czasu Euro 2012 ogladalam to i lubilam fakty itd., po euro jakos przestalam calkowicie oglądac telewizje i kiedy wlączylam sobie fakty jakos w pazdzierniku chyba 1 raz po paru miesiacach to to jak wypowiadaja sie o rządach, ze bagatelizują wszystkie paskudztwa jakie robi rząd itd., jakies nieuzasadnione premie, szkodliwe ustawy w stylu, a jak wyolbrzymia każdą pierdołe na temat opozycji + pokazuje rozne marsze itd. tylko z jednej strony to uznalam ze FAKTY to totalny shit. Do tego jeszcze zawsze ze 3 tematy sensacyjne w stylu ktos kogos zabil, ktos sie gdziestam rozebrał itd., a o tematach istotnych to powiedzą kilka zdan i oczywiscie to zbagatelizują. Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2013-05-24 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Buc
|
Cytat:
a publiczna, Polsat to rozumiem ostaje prawdy dla obywateli? ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2014-08-13 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Buc
|
Cytat:
piszesz o TVN a nie o publicznej i Polsacie, więc jestem ciekawa Twojej opinii w sprawie serwisów informacyjnych tych telewizji.
![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
Zanim przestałam oglądać telewizje publiczne, oglądałam tylko TVN, stąd doskonale wiem, zwłaszcza po obserwacji po odpoczynku od oglądania Faktów, jak bardzo są to infomracje zmanipulowane oraz jak w tej stacji bagatelizują powazne sprawy, a byle pierdołę jaką zrobi opozycja wywyższają do rangi jakiegos superistotnego zdarzenia. Informacji w Polsacie i TVP nie oglądałam, stad o tym sie nie wypowiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Dla mnie demralizacja to wystąpienie tej pani poseł od siedmiu boleści, która: publicznie rzuca tekstami jak z rynsztoka sugerując,że niektore kobiety sa same sobie winne, ze padly ofiara przemocy seksualnej. Ja rozumiem, ze mozna miec prymitywny sposob spojrzenia na swiat, ale zeby sie z nim tak glosno ujawniac i nie poniesc zadnych konsekwencji ![]() Polska to chory kraj.
![]() |
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten marsz nie miał za zadanie, że tak powiem, zmniejszyć liczby gwałtów ale pokazać, że nie ważne jak się kobieta ubiera to nie jest ona współwinna gwałtowi. A właśnie to powiedziała Pani Poseł, że one się reklamują i jak ktoś nie nosi stanika to jest współwinny. Czytając ten wątek dowiaduje się, że ona właściwie mówi to co wiele Polaków ma na myśli. To jest dla mnie przerażające. Bo nikt nigdy nie powinien ofierze gwałtu wypominać jak była ubrana i insynuować, że gdyby nie miała na sobie mini to by jej nikt nie zgwałcił. Pani Poseł oczywiście nie zostanie ukarana, to też jest dla mnie chore. Co do stacji telewizyjnych, każda stacja zaczynając od publicznej kończąc na TVN nie jest bezstronna. Każda ciągnie w swoją stronę. Nie oszukujmy się każda partia lubi mieć dobry PR.
![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz
No lale to jest zulupelnie nirmalna praktyka. Na calym swiecie. W zaleznosci od wybranej stacji/ gazety otrzymujesz jakis mniej lub bardziej wyrazny kurs.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=AZsMwNANZO0
manipulacja? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz
Jak dla mnie manipulowanie nie jest normalne i w porządku, ale fakt ze bardzo wiele stacji zwłaszcza tych popularnych, publicznych, praktykuje cos takiego. Dlatego nie czerpie informacji z telewizji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz
Cytat:
Ps jakie strony z njusami czytasz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz
W internecie na pewno mniej, poza tym z roznych zrodel internetowych czerpie informacje, nie tylko z onetu, ale innych portali informacyjnych, z for internetowych, z youtube itp. I na podstawie tego moge z pewnoscia stwierdzic ze Fakty TVN to ''informacje'' bardzo zmanipulowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
Odp: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz
Sory, temat chyba nie o tym.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=c-gSX2OtiHs |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2014-08-13 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I TAK, latanie z gołym tyłkiem ZWRÓCI uwagę na problem przemocy seksualnej. Takie akcje i kampanie (tylko w normalnych ubraniach) są bardzo często, marsze co roku i co z tego? Pies z kulawą nogą się nie interesował. Wiem, bo też je organizowałam. ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Czy mnie się wydaje, czy Wy naprawdę spieracie się, czy ta krowa Pawłowicz jest obłąkana czy nie? Postuluję wrzucenie jej do Bałtyku, przecież i tak jest bezproduktywna, bo nie ma dzieci. A najlepsze jest to, że otwarcie gardzi feministkami i feminizmem, ale 1. w sejmie pracuje 2. studia skończyła (podobno) 3. nikt jej siłą za mąż nie wydawał A to wszystko dzięki feministkom. Ale lepiej je opluć z dala i zmówić paciorek...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.