Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-05-24, 10:18   #91
201708160922
Konto usunięte

Odp: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz

Mnie sie podobaly hasla na transparentach.

Z "poslanka" zgadzam sie w tym, ze taki marsz nie zmieni prawa dot. np. kar za gwalt. Ale ten marsz nie mial tego na celu, wiec ten argument z d..y wziety.

Czy to jest ta sama kobieta, ktora wypowiadala sie w sejmie o tym, ze malzenstwa homo sa bez sensu, bo nie sa "produktywne"? Na zdziwieniowym (chyba) byl link.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez 201708160922
Czas edycji: 2013-05-24 o 10:20
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-24, 10:22   #92
suszarka
Buc

Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Ktoś w ogóle wierzy jeszcze, że to co pokazuje TVN to prawda, obiektywna, dziennikarska informacja? Każde media są w jakims stopniu subiektywne, ale TVN to juz jak dla mnie jest manipulacja.

bo? podaj proszę konkretne przykłady.

Cytat:
Napisane przez Powstaniec Pokaż wiadomość
A nie jest tak? Udowodnij, że tak nie jest.
już Ci udowadniałam nie raz polski wilku czy jak tam się zwiesz..

Cytat:
Napisane przez Powstaniec Pokaż wiadomość
W Marszu Niepodległości wzięło udział około 50.000 ludzi (jest to najniższy szacunek). ONR i MW łącznie liczą niecałe 5.000 członków (chociaż ich trudno nazwać faszystami). Czyli teoretycznie 10% uczestników Marszu ma poglądy skrajnie prawicowe i jest "aktywna". Poza tym na tym Marszu brali udział posłowie, biskupi, dziennikarze i wielu innych znanych ludzi. Wiadomo, że patriotyzm w epoce globalizacji jest niemile widziany, ale na szczęście w Polsce można nosić głowę wysoko z powodu takich poglądów (a nie jak na Zachodzie).

Jeśli uczestników Marszu Niepodległości nazywa się faszystami, równie dobrze uczestniczki Marszu Szmat mogę nazwać prostytutkami. Osoba, która ma uczestników Marszu Niepodległości za faszystów/nazistów/antysemitów nie powinna się obrażać o słowa Pawłowicz, bo zastosowała podobną merytorykę. Do tego prowadzą uogólnienia.

Wystarczy kupić Gazetę Wyborczą, włączyć TVN czy posłuchać lewackie osobistości w okolicach 11 Listopada.

jasne, a to są bardzo mili chłopcy z bardzo normalnymi poglądami, no bo przecież rasizm, homo i ksenofobiz i darcie ryja polska tylko dla polaków i tym podobnych normalnych okrzyków nie jest żadną absolutnie podstawą aby twierdzić że to naziolskie ścierwo. true.
Stary 2013-05-24, 10:36   #93
maryanna3
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz

.

Edytowane przez maryanna3
Czas edycji: 2014-08-13 o 09:05
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-24, 10:46   #94
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
Słaby argument, co ma do tego wszystkiego znowu poseł Palikot i co mnie on w tej dyskusji interesuje? Nikt o nim nie mówi i zacytowana przez Ciebie wizażanka również nie więc o co Ci właściwie chodzi? Rozmawiamy tutaj o 'pani poseł' Pawłowicz a nie Palikocie i to ona nie świeci przykładem ani w ogóle niczym nie świeci i żaden to argument że wg. Ciebie Palikot też nie świeci.

A co do happeningu nie moja wina, że Ty zauważyłaś tylko gołe cycki. Ja oglądając tylko zdjęcia zobaczyłam wiele ważnych treści i szerszy kontekst tego wszystkiego, w dodatku rozmawiałam z osobą, która pracuje w fundacji zajmującej się osobami, które doświadczyły przemocy seksualnej z racji tego, że działam w wolontariacie o tym marszu i uważa ona podobnie jak ja.
moje zdanie jest takie, że uczestników marszu chodziło o rozpustę i zabawę .
czyli paliktot, niesiołowski i im podobni mogą powiedzieć wszystko ale Pani Pałowicz już nie?

Edytowane przez isabelka00
Czas edycji: 2013-05-24 o 10:48
isabelka00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-24, 10:51   #95
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
moje zdanie jest takie, że uczestników marszu chodziło o rozpustę i zabawę .
czyli paliktot, niesiołowski i im podobni mogą powiedzieć wszystko ale Pani Pałowicz już nie?
Nie nie mogą, czy ja gdziekolwiek mówiłam że mogą? Taka sama reakcja moja by była gdyby te słowa wypłynęły z ust Palikota. O co Ci właściwie chodzi?
No i Twoje zdanie jest jakie jest tylko nie umiesz za bardzo odnieść się do argumentów drugiej strony-ja uważam tak jak uważam i koniec, to żadna dyskusja.
Stary 2013-05-24, 10:52   #96
dooorra
Zadomowienie

Cytat:
poseł Palikot za to świeci należytym przykładem doboru słów w tv

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

naprawdę wierzysz, że latanie z gołym tyłkiem ma na celu zwrócenie uwagi na przemoc seksualną?
i co ciekawego się dowiedziałaś o problemie , wtedy jak przebiegał marsz?
uważam , że więcej szkodzą niż pomagają takim happeningiem.
Uważam, że tak. Ten marsz pokazał, że w kraju są osoby co uważają, że jak się ubierzesz w określony sposób to jesteś współwinna gwałtu. Dowiedział się właśnie o tym. Nie wiem skąd Ci się wziął Palikot do tego wszystkiego. Ja biorę pod uwagę wypowiedz Pani Poseł i to co ona powiedziała za straszne, bo zrzuca część winy na ofiarę gwałtu. A tego nie powinna.

Cytat:
Słaby argument, co ma do tego wszystkiego znowu poseł Palikot i co mnie on w tej dyskusji interesuje? Nikt o nim nie mówi i zacytowana przez Ciebie wizażanka również nie więc o co Ci właściwie chodzi? Rozmawiamy tutaj o 'pani poseł' Pawłowicz a nie Palikocie i to ona nie świeci przykładem ani w ogóle niczym nie świeci i żaden to argument że wg. Ciebie Palikot też nie świeci.

A co do happeningu nie moja wina, że Ty zauważyłaś tylko gołe cycki. Ja oglądając tylko zdjęcia zobaczyłam wiele ważnych treści i szerszy kontekst tego wszystkiego, w dodatku rozmawiałam z osobą, która pracuje w fundacji zajmującej się osobami, które doświadczyły przemocy seksualnej z racji tego, że działam w wolontariacie o tym marszu i uważa ona podobnie jak ja.
Zgadzam się z maryanna3 na temat tego marszu.

Edytowane przez dooorra
Czas edycji: 2013-05-24 o 10:55
dooorra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-24, 11:01   #97
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dooorra Pokaż wiadomość
Uważam, że tak. Ten marsz pokazał, że w kraju są osoby co uważają, że jak się ubierzesz w określony sposób to jesteś współwinna gwałtu. Dowiedział się właśnie o tym. Nie wiem skąd Ci się wziął Palikot do tego wszystkiego. Ja biorę pod uwagę wypowiedz Pani Poseł i to co ona powiedziała za straszne, bo zrzuca część winy na ofiarę gwałtu. A tego nie powinna.

Zgadzam się z maryanna3 na temat tego marszu.
tylko chodzenie nago po ulicach niesie więcej szkód niż pożytku.
Pomyśl o dzieciach... dla mnie to demoralizacja.
już widzę, jak jest mniej gwałtów bo kilku facetów przebrało się w kiecki !
Popieram idee, że gwałciciele nie mogą być usprawiedliwiani, ale przekazywanie jej w taki sposób jak na marszu szmat bardziej szkodzi niż pomaga.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 11:32   #98
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Popieram idee, że gwałciciele nie mogą być usprawiedliwiani, ale przekazywanie jej w taki sposób jak na marszu szmat bardziej szkodzi niż pomaga.
Nago? Ja tam widziałam kilka kobiet topless ale z zasłoniętymi piersiami taśmą.
Borze, biedne dzieci... Jak one na plażę pójdą?
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-24, 11:59   #99
kennedy
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Nago? Ja tam widziałam kilka kobiet topless ale z zasłoniętymi piersiami taśmą.
Borze, biedne dzieci... Jak one na plażę pójdą?
Ja bym wolala zeby moje dzieci cycki ogladaly niz zachowania skrajnych prawicowcow/ kiboli w pociagu straszacych normalnych ludzi/ politykow bez krzty kultury itd
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-24, 12:01   #100
201604191001
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz

http://remekdabrowski.blox.pl/resource/pprofesor.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...21764562_n.jpg

Nie mogłam się zdecydować, który wrzucić, więc wrzucam oba

kennedy i wyrośnie ci taki pedał albo nie daj borze feministka!
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-24, 12:11   #101
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
http://remekdabrowski.blox.pl/resource/pprofesor.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...21764562_n.jpg

Nie mogłam się zdecydować, który wrzucić, więc wrzucam oba

kennedy i wyrośnie ci taki pedał albo nie daj borze feministka!
raczej kaktus bo dzieci nie mam i nie chce miec :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 13:31   #102
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
czekam na marsze pt:
1. na uczelniach wyższych jest zgnilizna, stara kadra którym odpadają ręce na zajęciach ze starości a cała reszta pracuje na śmieciowych papierkach i jest stale wygryzana przez dziadyki
2. ubezpieczenie zdrowotne
3. ceny paliwa
4. wypadki
5. tiry
6. najniższa krajowa
7. stosunki polsko rosyjskie
8. stacjonowanie naszych wojsk za granicą
mogłabym do jutra wymieniać równie istotne tematy które nie są poruszane bo sprzedaje się seks, aborcja, religia i eutanazja.
tak ja wiem ze to jest poważna sprawa i trzeba ją poruszać, marsz - tak, super idea, ale to ogólne podniecenie i trąbienie o tym jest już trochę niepoważne, rozumiem co chcieli pokazać i przyjęłam do wiadomości ale media NAPRAWDĘ pomijają istotne informacje

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

a i prawdę mówiąc nie wzięłam udziału w marszu w Gdańsku nie wzięłabym i teraz - problem jaki jest, każdy widzi.
wzięłabym gdyby był marsz pt: kamieniołomy dla pedofili, kastracja dla każdego zwyrola gwałciciela itp.
własnie o to mi chodzilo.

Co do manipulacji TVN, wystarczy odpoczać od tej telewizji i zacząć czerpac informacje z roznych zrodel internetu. Do czasu Euro 2012 ogladalam to i lubilam fakty itd., po euro jakos przestalam calkowicie oglądac telewizje i kiedy wlączylam sobie fakty jakos w pazdzierniku chyba 1 raz po paru miesiacach to to jak wypowiadaja sie o rządach, ze bagatelizują wszystkie paskudztwa jakie robi rząd itd., jakies nieuzasadnione premie, szkodliwe ustawy w stylu, a jak wyolbrzymia każdą pierdołe na temat opozycji + pokazuje rozne marsze itd. tylko z jednej strony to uznalam ze FAKTY to totalny shit. Do tego jeszcze zawsze ze 3 tematy sensacyjne w stylu ktos kogos zabil, ktos sie gdziestam rozebrał itd., a o tematach istotnych to powiedzą kilka zdan i oczywiscie to zbagatelizują.

Edytowane przez 201605161006
Czas edycji: 2013-05-24 o 13:37
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-24, 14:13   #103
suszarka
Buc

Cytat:
Co do manipulacji TVN, wystarczy odpoczać od tej telewizji i zacząć czerpac informacje z roznych zrodel internetu. Do czasu Euro 2012 ogladalam to i lubilam fakty itd., po euro jakos przestalam calkowicie oglądac telewizje i kiedy wlączylam sobie fakty jakos w pazdzierniku chyba 1 raz po paru miesiacach to to jak wypowiadaja sie o rządach, ze bagatelizują wszystkie paskudztwa jakie robi rząd itd., jakies nieuzasadnione premie, szkodliwe ustawy w stylu, a jak wyolbrzymia każdą pierdołe na temat opozycji + pokazuje rozne marsze itd. tylko z jednej strony to uznalam ze FAKTY to totalny shit. Do tego jeszcze zawsze ze 3 tematy sensacyjne w stylu ktos kogos zabil, ktos sie gdziestam rozebrał itd., a o tematach istotnych to powiedzą kilka zdan i oczywiscie to zbagatelizują.

a publiczna, Polsat to rozumiem ostaje prawdy dla obywateli?
Stary 2013-05-24, 14:38   #104
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
a publiczna, Polsat to rozumiem ostaje prawdy dla obywateli?
Po co sobie dopowiadasz? Nic takiego nie pisałam. Wyraźnie napisałam, ze nie ogłądam WCALE telewizji, a informacje czerpię z internetu.
Stary 2013-05-24, 15:16   #105
maryanna3
Zakorzenienie

.

Czas edycji: 2014-08-13 o 09:06
Stary 2013-05-24, 16:26   #106
suszarka
Buc

Cytat:
Po co sobie dopowiadasz? Nic takiego nie pisałam. Wyraźnie napisałam, ze nie ogłądam WCALE telewizji, a informacje czerpię z internetu.

piszesz o TVN a nie o publicznej i Polsacie, więc jestem ciekawa Twojej opinii w sprawie serwisów informacyjnych tych telewizji.
Stary 2013-05-24, 16:56   #107
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
piszesz o TVN a nie o publicznej i Polsacie, więc jestem ciekawa Twojej opinii w sprawie serwisów informacyjnych tych telewizji.
Zanim przestałam oglądać telewizje publiczne, oglądałam tylko TVN, stąd doskonale wiem, zwłaszcza po obserwacji po odpoczynku od oglądania Faktów, jak bardzo są to infomracje zmanipulowane oraz jak w tej stacji bagatelizują powazne sprawy, a byle pierdołę jaką zrobi opozycja wywyższają do rangi jakiegos superistotnego zdarzenia. Informacji w Polsacie i TVP nie oglądałam, stad o tym sie nie wypowiem.
Stary 2013-05-24, 17:31   #108
kennedy
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz

Cytat:
Zanim przestałam oglądać telewizje publiczne, oglądałam tylko TVN, stąd doskonale wiem, zwłaszcza po obserwacji po odpoczynku od oglądania Faktów, jak bardzo są to infomracje zmanipulowane oraz jak w tej stacji bagatelizują powazne sprawy, a byle pierdołę jaką zrobi opozycja wywyższają do rangi jakiegos superistotnego zdarzenia. Informacji w Polsacie i TVP nie oglądałam, stad o tym sie nie wypowiem.
Wiecz czym masz porownanie?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
Stary 2013-05-24, 17:35   #109
ajah
wańka wstańka

Cytat:
[QUOTE=isabelka00;40968725]poseł Palikot za to świeci należytym przykładem doboru słów w tv[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Dla mnie demralizacja to wystąpienie tej pani poseł od siedmiu boleści, która:
publicznie rzuca tekstami jak z rynsztoka sugerując,że niektore kobiety sa same sobie winne, ze padly ofiara przemocy seksualnej.
Ja rozumiem, ze mozna miec prymitywny sposob spojrzenia na swiat, ale zeby sie z nim tak glosno ujawniac i nie poniesc zadnych konsekwencji
Polska to chory kraj.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 17:48   #110
dooorra
Zadomowienie

Cytat:
Jak to nago. Nikt tam nago nie był, no jedynie widziałam zdjęcia kobiet z zaklejonymi taśmą klejąca piersiami. Normalnie co do komentarzu do demoralizacji dzieci to nawet nie wiem co odpowiedzieć. Na plaży to dopiero musi być demoralizacja i ogólnie sodoma i gomora.

Ten marsz nie miał za zadanie, że tak powiem, zmniejszyć liczby gwałtów ale pokazać, że nie ważne jak się kobieta ubiera to nie jest ona współwinna gwałtowi. A właśnie to powiedziała Pani Poseł, że one się reklamują i jak ktoś nie nosi stanika to jest współwinny. Czytając ten wątek dowiaduje się, że ona właściwie mówi to co wiele Polaków ma na myśli. To jest dla mnie przerażające. Bo nikt nigdy nie powinien ofierze gwałtu wypominać jak była ubrana i insynuować, że gdyby nie miała na sobie mini to by jej nikt nie zgwałcił. Pani Poseł oczywiście nie zostanie ukarana, to też jest dla mnie chore.

Co do stacji telewizyjnych, każda stacja zaczynając od publicznej kończąc na TVN nie jest bezstronna. Każda ciągnie w swoją stronę. Nie oszukujmy się każda partia lubi mieć dobry PR.
Stary 2013-05-24, 18:08   #111
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
Wiecz czym masz porownanie?
Ze stanem, kiedy oglądałam głównie TVN oraz z informacjami z Internetu.
Stary 2013-05-24, 18:19   #112
kennedy
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz

Cytat:
Ze stanem, kiedy oglądałam głównie TVN oraz z informacjami z Internetu.
No lale to jest zulupelnie nirmalna praktyka. Na calym swiecie. W zaleznosci od wybranej stacji/ gazety otrzymujesz jakis mniej lub bardziej wyrazny kurs.
Stary 2013-05-24, 18:28   #113
cerveza
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=AZsMwNANZO0

manipulacja?
cerveza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-24, 18:32   #114
201605161006
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz

Cytat:
No lale to jest zulupelnie nirmalna praktyka. Na calym swiecie. W zaleznosci od wybranej stacji/ gazety otrzymujesz jakis mniej lub bardziej wyrazny kurs.
Jak dla mnie manipulowanie nie jest normalne i w porządku, ale fakt ze bardzo wiele stacji zwłaszcza tych popularnych, publicznych, praktykuje cos takiego. Dlatego nie czerpie informacji z telewizji.
Stary 2013-05-24, 18:52   #115
kennedy
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz

Cytat:
Jak dla mnie manipulowanie nie jest normalne i w porządku, ale fakt ze bardzo wiele stacji zwłaszcza tych popularnych, publicznych, praktykuje cos takiego. Dlatego nie czerpie informacji z telewizji.
Ale to jest wszedzue. W internecie tez.

Ps jakie strony z njusami czytasz
?
Stary 2013-05-24, 18:59   #116
201605161006
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz

Cytat:
Ale to jest wszedzue. W internecie tez.

Ps jakie strony z njusami czytasz
?
W internecie na pewno mniej, poza tym z roznych zrodel internetowych czerpie informacje, nie tylko z onetu, ale innych portali informacyjnych, z for internetowych, z youtube itp. I na podstawie tego moge z pewnoscia stwierdzic ze Fakty TVN to ''informacje'' bardzo zmanipulowane.
Stary 2013-05-24, 19:07   #117
201708160922
Konto usunięte

Odp: Marsz 'szmat' i posłanka Pawłowicz

Sory, temat chyba nie o tym.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-24, 19:26   #118
201607061212
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cerveza Pokaż wiadomość
Jaka manipulacja Przecież na tym filmiku jest wszystko to co mówi Łącznie z tym jak cytuje co jest napisane w zawiadomieniu o marszu.

http://www.youtube.com/watch?v=c-gSX2OtiHs
201607061212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-24, 20:30   #119
maryanna3
Zakorzenienie

.

Czas edycji: 2014-08-13 o 09:06
Stary 2013-05-24, 23:39   #120
cukraktywna
Zadomowienie

Cytat:
Bo co, bo dzieci nie wiedzą jak wygląda nagi człowiek? To dopiero patologia - oderwanie małych ludzi od najnaturalniejszych spraw pod słońcem.

I TAK, latanie z gołym tyłkiem ZWRÓCI uwagę na problem przemocy seksualnej. Takie akcje i kampanie (tylko w normalnych ubraniach) są bardzo często, marsze co roku i co z tego? Pies z kulawą nogą się nie interesował. Wiem, bo też je organizowałam.

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Czy mnie się wydaje, czy Wy naprawdę spieracie się, czy ta krowa Pawłowicz jest obłąkana czy nie?
Postuluję wrzucenie jej do Bałtyku, przecież i tak jest bezproduktywna, bo nie ma dzieci. A najlepsze jest to, że otwarcie gardzi feministkami i feminizmem, ale
1. w sejmie pracuje
2. studia skończyła (podobno)
3. nikt jej siłą za mąż nie wydawał
A to wszystko dzięki feministkom. Ale lepiej je opluć z dala i zmówić paciorek...

cukraktywna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości