|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: jakies błędy w I.Przekupki
Cytat:
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
svenju, racja, nie pomyślałam o takiej mozliwości
jakaś zakręcona ostatnio jestem
|
|
|
|
|
#93 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Svenja - trafiony, zatopiony
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Natomiast moje oceny wogóle nie trafiaj do aderesatki chociaż zostały wystawione co robić??
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
hallo czy ktoś mi pomoże? prosze
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Indeks Przekupki :)
Drogi Zlosiu,
Mialam wielka przyjemnosc wymienic sie z Mirka75 serwetkami, przemila korespondencja, super wymiana, ale nie bylo to na Targowisku, tylko poprzez posty na "zrob to sama", w zwiazku z tym mam pytanie, czy moge ta wymiane rowniez wpisac do "indeksu przekupki"?? taki pozytywny kontakt nie moze pozostac wszak bez echa
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
#97 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Indeks Przekupki :)
Myślę, że możesz wpisać tę transakcję do Indeksu
![]() |
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Indeks Przekupki :)
dziekuje bardzo
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Indeks Przekupki - pytanko :)
tak się zastanawiam ..czy daną Wizażankę można oceniac tylko jeden raz? tzn. czy w przypadku kolejnych wymian z ta samą osobą też można wystawioć ocene czy nie??
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Indeks Przekupki - pytanko :)
Oczywiście, że ocenę należy wystawić, natomiast nie będzie ona wliczana do liczby punktów- nie wiem czy moje wytłumaczenie jest w miarę jasne
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Indeks Przekupki - pytanko :)
Cytat:
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
dlaczego po kolejnym komenatarzu nie dodało mi w ogólnej liczbie "przekupki"
zrobiłam kolejną wymiankę z wizażanką z którą już kiedyś robiłam wymiankę ale teraz mie dodało mi jej "przekupki" czy tak ma byc??
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dlaczego nie dodaje "przekupek"
I właśnie dlatego, że masz już punkt od tej wizażanki, kolejnego nie dostaniesz. Był już wątek w tej sprawie.
|
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: dlaczego nie dodaje "przekupek"
bardzo przepraszam za powtórke
a nie chodziło mi o to, że mam dostać tylko się chciałam upewnić, czy tak ma być - ale dziękuję serdecznie za odpowiedź
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
pytanie o "przekupke"
Złosiu drogi, poniewaz w odpowiedzi na dawny moj watek dotyczac nauki jezyka holenderskiego, jedna z Wizazanek Mimi764, bezinteresownie przyslala mi z Holandii materialy do nauki, czy moge wystawic Jej ocene w indeksie przekupki? Chcialabym w ten sposob podziekowac Jej rowniez
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pytanie o "przekupke"
Oceny w Indeksie wystawiamy za wymianę na Targowiskach. Inne Wizażanki wysyłają sobie również prezenty czy też jakieś małe upominki i ocen nie wystawiają. Przecież prezenty robimy bezinteresownie, więc i ocena w Indeksie nie jest potrzebna
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
owszem, bezinteresownie, ale podziekowanie moze byc
![]() oki, podziekuje w inny sposob, dziekuje Jelonku
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Podziękować można via mail/PW czy też założeniem wątku, jak to robią inne dziewczyny
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje Jelonku, tez tak wlasnie robie
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Mam mały problem z Indeksem Przekupki, a mianowicie: przy stopce w awatarku wyświetla mi się liczba 27, podczas gdy mam w tej chwili 29 pozytywnych ocen. Zastanawiam się dlaczego system nie naliczył mi 2 przekupek? Da się coś z tym zrobić? Pozdrawiam ![]() Edytuję:przed chwilą weszłam na Indeks Przekupki z menu nad forum i sprawa wygląda podobnie u niektórych użytkowniczek. |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Indeks Przekupki
jesli jedna osoba wystawi ci dwie lub więcej przekupek, to system zalicza je jako 1, nieważna jest ilośc transakcji, ale osób, z którymi ich dokonałaś.
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Indeks przekupki - niewidoczny
Dawno nie byłam na Targowisku. Dzisiaj wstąpiłam i zaskoczył mnie fakt, że nie widzę Indeksu Przekupki. Może mi ktoś miły wyjaśni co się stało
|
|
#115 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Indeks przekupki - niewidoczny
Po pierwsze - to pytanie na forum Techniczne.
Po drugie, indeks wróci, po zmianie oprogramowania forum trzeba było coś w nim zmienić, żeby "pasował" (na technicznych sprawach się nie znam ) Bez obaw.
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Indeks przekupki - niewidoczny
Dzięki Lexie. Faktycznie trzeba to było zgłosić na Technicznym
Nadgorliwość jest najgorsza
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
chciałabym się dowiedzieć czy można wystawić ocenę (w Indeksie Przekupki) jeżeli wymiana miała miejsce w dziale "Perfumy" a nie na Targowisku? Jestem bardzo zadowolona z tej wymiany
I ta Osoba zasługuje na baardzo pozytywny komentarz Jak to wygląda zgodnie z forumowym prawem? |
|
|
|
|
#118 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu nie moge wystawic przekupki?
No wlasnie, pytanie jak w tytule : Dlaczego nie moge wystawic przekupki?
Porobuje od wczoraj i nic -> ciagle wyskakuje mi blad ze link do watku z transakcja jest nieprawidlowy. Wymienilam sie z wizazanka na nowym targowisku - hand made, dodam ze ona juz wystawila mi ocene, a ja wciaz nie moge ?!?O co chodzi ?
|
|
#120 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Czemu nie moge wystawic przekupki?
Sprawdziłem - nie skonfigurowałem przekupki dla tego targowiska. Teraz powinno być już ok. Sprawdź mnie proszę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

jakaś zakręcona ostatnio jestem

Nadgorliwość jest najgorsza
?!?