![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzjer w Częstochowie
Witam Was, ja również byłam kilka razy w salonie "Natura". Ostatni raz byłam jakieś pół roku temu (o ile nie dalej). Jeśli chodzi o fryzurę to za każdym razem byłam zadowolona, ale ostatniego razu się trochę zniechęciłam, bo fryzjerka za mycie i podcięcie zawołała 55 zł
![]() ![]()
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
Raczkowanie
|
jestem wkurzona, pisałam odp. i się skasowało -.- więc jeszcze raz , ale już w skrócie... ![]() Cytat:
byłam tam robić 'emo' w październiku, zapłaciłam 25zł, bez mycia, ale z wystylizowaniem, pani Monika {czarna} nie wypuści 'byle jak' ![]() było dokładnie tak jak chciałam, przyszłam ze zdjęciem. wcześniej na tej stronie jest recenzja z mojej wizyty. jestem bardzo zadowolona z tego salonu. ostatnio poszłam w lutym, już nie na 'emo', zapłaciłam 23zł. ceny nie są zawrotne, możesz spytać się podcięciem ile zapłacisz. Cytat:
ale miałabym pytanie do 7Niunia7, czy blondynka doradziłaby jaką fryzurkę wybrać? bo muszę się podciąć, ale waham się, nie wiem na co się zdecydować. czyli coś a'la stylistka.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
ja zazwyczaj chodze do blondynki teraz sie przefarbowala i ma na imie Marzena zawsze bylam i jestem zadowolona potrafi dobrze doradzic i dobrac odpowiednia fryzurke .Polecilam ja innym osoba i wszystkie byly zadowolone nie bylo jeszcze takiej ktora by narzekala na nia. Ona jest tam od samego poczatku jak tylko tam chodze i byc moze jest szefowa ale niewiem tego na 100% wiec POLECAM WAM CENTRUM ZDROWIA I URODY NATURA brama za Trollem ALEJA 29
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w Częstochowie
hej ja chodze do pani Marzenki W bramie za Trollem aleja 29 jestem bardzo z niej zadowolona potrafi mi dobrac odpowiednia fryzurke i kolor musisz sprobowac a napewno nie pozalujesz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
![]()
... zauważyłam, że blondynka i brunetka są rano/południe, a pani Monika {czarna} po południu, gdzieś od ok. 16-17.
ale miałabym pytanie do 7Niunia7, czy blondynka doradziłaby jaką fryzurkę wybrać? bo muszę się podciąć, ale waham się, nie wiem na co się zdecydować. czyli coś a'la stylistka.[/quote] Odnośnie godzin które napisałaś wyżej to nie jest chyba tak bo ja byłam po pracy w sobote i była szefowa i taka młoda brunetka. W zasadzie kiedy wybierałam się przed sylwestrem miałam ze soba konkretne zdjęcie, ale gdy tylko Marzena bo tak ma na imię blondynka która jest szefową chciała pokazac mi katalogi i pytała czy mam cos konkretnego czy chce aby mi czegoś poszukała. Kiedy byłam tam pierwszy raz nie miałam zielonego pojęcia jak się obciąć i wyszłam tak zadowolona że sama nie wierze że to wogóle możliwe, zanim cokolwiek zrobiła pytała mnie o zdanie i mówiła jak ona to widzi, nawet mnie na grzywkę namówiła i rewelacja. Naprawde polecam. Ja tez mam do Was pytanie co to jest ta fryzura emo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Ja polecam salon fryzjerski 'Trendy' a szczególnie panią Basię. Pięknie, szybko, tanio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o, to fajnie, ale doszłam do wniosku, że zapuszczę włosy. może mi się odwidzi-to pójdę do Marzenki. chociaż Monika też pomaga, konsultuje się, to chciałabym spróbować z blondynką ![]() 'emo' - to głównie: przy głowie, krótsze natapirowane włosy {cieniowane, ale specjalnymi nożyczkami}, reszta dłuższa. fotki można znaleźć na wątku dotyczącym fryzur 'emo', w 'Fryzury i styling'
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byłam w Naturze, obcinała mnie blondynka (karmelowo-miodowy blond). Bardzo jestem zadowolona
![]() ![]()
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
szukam dobrego fryzjera który dorobi mi trwała na moje odrosty. Jestem z Radomska ale słyszałam , że gdzieś u was takie cuda sie robi. bardzo proszę o pomoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Też szukam dobrego fryzjera w Częstochowie lub okolicach, ale zależy mi żeby była to osoba, która pomoże mi dobrać rodzaj fryzury. Chcę coś zmienić, a z moimi włosami (siano
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny a gdzie jest salon Natura? Tyle lat już tu mieszkam, a nigdy go nie widziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja też byłam w Naturze ( w bramie za Trollem). Pracują tam 2 dziewczyny. Ja trafiłam na ciemną blondynkę i jestem naprawdę zadowolona. Zapłaciłam 45 zl.
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Witam!
Prosze o pomoc, mam wesele w Cz-wie 1 maja i poszukuje fryzjera w Cz-wie ktory uczesalby mnie w tym dniu . Czy moze macie namiar na jakiegos fryzjera, ktory czesze w domu lub znacie zakład, ktory pracuje w tym dniu. HELP!!!!! PS. Ja takze korzystalam z uslug Darka z Factory i polecam go. On potrafi godzine podcinac wloski, bardzo sie wczuwa w swoja robote. Studia Silver przy Estakadzie nie polecam - tna dosc dobrze ale nie podoba sposob traktowania klientow. ![]() Pan Sebastian w Welli na Jasnogorskiej strzyze dobrze ale ciezko go przekonac do nowej fryzury. Ostre strzepienia i inna fryzura nie wchodzi w grę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Sama mialam podobny problem. Kolezanka podala mi numer do Salonu Narcyzowa 31 w Kiedrzynie i kazala tam zapytac. Zadzwonilam i okazalo sie, ze moge sie umowic. Skorzystalam i bylam bardzo zadowolona. Dziewczyny swietnie sobie poradzily. Polecam. ( nr tel.: 0-34 3448376 ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
A słyszałyście może o salonie Clementine na Narcyzowej? Jakie wrażenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Witam, no i cóż, Silver odradzam. Poszła moja mama i obcięli ją koszmarnie, zwyczajnie, bez polotu, jak starszą panią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale naprawde widac roznice po fryzjerze styliscie a fryzjerze ze sredniej polki. Bylam u blondynki w naturze- podobalo mi sie - ale na dluzsza mete fryzury sie nie sprawdzily. Teraz ze wzg finansowych i czasowych wybaralabym nature - zaplace 25zl i 1h strzyzenia (fryzura na m-c) niz siedziec prawie 2h i zaplacic 80zl ( efekt super fryzury utrzyma sie moze 2m-ce) Cytat:
Robi to tak mozolnie ze szkoda gadac i efekt marny jak za 80zl ! Z Hair Factory polecam Kube i Anie [?] ( blondynka). Ta dziewczyna najsprawniej zdecydowanie obcina.
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Hej, dziewczyny
![]() moje włosy są NAPRAWDĘ ciężkie to uczesania ![]() jednym słowem: dramat!!! nie wiem nawet, czy z moich włosów da się zrobić fryzurę - można ściąć na skos prawie, a i tak nie widać że coś się zmieniło, bo tak różnie się kręcą ![]() czyli: potrzebuję naprawdę dobrego fryzjera. nie mam pomysłu, co mogłabym mieć na głowie, nawet nie mogę przynieść zdjęcia z sieci - bo każde włosy kręcone inne i się nie da 'powtórzyć' efektu. dlatego to powinien być człowiek, który spojrzy, i będzie wiedział, co można zrobić, żeby fajnie wyglądało ![]() ![]() nie mam jakoś bardzo dużo kasy, ale za dobry efekt jestem w stanie wyskoczyć trochę z pieniędzy ^^ może do Mosiołka?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam Ci Kube z Hair Factory. Naprawde dobrze sobie radzi z kreconymi wlosami. Sama sie o tym przekonalam jak i moje znajome [z kreconymi wlosami]. Z czym jak z czym ale krecone wlosy Kuba obcinac potrafi swietnie. Liczy sobie za to 80zl.
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
ana gabi, dziękuję
![]() jak sądzę, powinnam tam wcześniej zadzwonić i się umówić? i mam powiedzieć, że chciałabym, żeby obcinał Kuba? (czy on ma jakieś nazwisko, bo tam głupio po imieniu? ![]() głupie to pytania, ale całe życie chodziłam do osiedlowych fryzjerek, żeby tylko podcięły na szybko, więc nawet nie musiałam się umawiać, tylko wpadałam, jak mi pasowało... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
chciałabym przedłużyć włosy.
sama nie wiem jaką metodą, dlatego pytam: { ![]() czy wiecie gdzie można skonsultować się, gdzie profesjonalny fryzjer pomoże w wyborze metody i dobrze przedłuży włosy? na pewno będą to sztuczne, bo na prawdziwe nie mam kasy. w ogóle nie wiem, czy te sztuczne nie wyniosą masakrycznie dużo xD chociaż słyszałam, że tak do 300zł? {pomińmy, że i tak na razie tylu nie mam ![]() bo ... ja raczej nie chcę całości, tylko kilkanaście takich dłuższych {od moich włosów} pasemek , swoje wycieniowane, tak, że będzie pasowało, a nie jak debilka, z kilkoma pasemkami długimi w ogóle do niczego niepasującymi ![]() taki mam obraz w głowie. mam nadzieje, że dobry xP
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
przedłużanie pasemek jest drogie, nie wiem czy się zmieścisz w 300zł moja koleżanka przedłużała i zapłaciła ponad 1000zł, ale Ty chcesz tylko kilka, więc nie wiem ;p
co do salonu fryzjerskiego.. dziś w gazecie pisali o stylistach z Częstochowy, którzy czeszą gwiazdy z programu: "Taniec z Gwiazdami" i "Jak Oni Śpiewają" Są to: Dariusz Suchecki i Jakub Chmielowski z Hair Factory ![]() Chciałabym też polecić salon na Dąbrowskiego (pierwsza brama za consonią "Romeo i Julia" I piętro) Naprawdę świetnie obcina P.Tomek, pracują na znanych markach tj. Kadus,Matrix. Polecam P.Tomka - dla odważnych dziewczyn nie bojących się zmian. Jak bylam u niego 1szy raz, to w szkole mnie nie poznali. Chodze tam już od 3 lat i za każdym razem mam inną fryzurkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
dzięki Norik0, sorka tylko namieszałam.
akurat miałam taki dzień, że rano myślałam: strzyżenie. po południu pewna: przedłużanie. teraz wiem, że przedłużanie za bardzo w grę nie wchodzi ![]() teraz chcę pójść do Natury, do pani Marzenki. już miałam dzisiaj się umówić, ale ... odwidziało mi się {chwilowo mam nadzieje} strasznie niezdecydowana jestem. ale coś zrobić muszę {chyba ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
do Sc-laja
zależy od długości włosów, ode mnie bierze 70zł ;p (mycie,strzyzenie,czesani e) może to i drogo, ale ja jestem zadowolona bo zawsze mam nowy fryz xD teraz np. mam takie: http://img225.imageshack.us/img225/4...3240415ir4.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.