Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-06, 21:47   #91
mrofka89
Wtajemniczenie

Dot.: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

Cytat:
Napisane przez Oliwiabb Pokaż wiadomość
A jak u Ciebie mrofka? Macie kontakt? Czy nadal tylko te żałosne maile Ci wysyła?
Od weekendu dzień w dzień tylko te maile dostaje... Jeszcze się spil jednego dnia i do znajomej o tym samym imieniu wydzwaniał kilkanaście razy w środku nocy, ale twierdzi, że telefonu nie zablokował.
Czekam na jakiś jego poważniejszy ruch, bo sądzę, że on teraz nie wie jak z tego wszystkiego wyjść, a wtedy pomyślę co dalej

Ale widzę, że Ty go twardo pogoniłaś? odpuścil już?
mrofka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-06, 21:48   #92
pffe
BAN stały

dobra dziewczyny, ja muszę jutro o 6 wstać, skoczyć na wf a potem do pracy do 21 więc uciekam do łóżka, dobranoc
pffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-06, 21:48   #93
zuzka0
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę, ja jakiś czas temu odrzuciłam jedną osobę chyba właśnie podświadomie przez to że był za dobry dla mnie i bardzo się starał a zamiast niego wybrałam innego przez którego jeszcze ostatnio nieźle cierpiałam. Teraz załuję decyzji
Miałam dokładnie tak samo. I też teraz żałuję swojej decyzji.

Justka teraz załapałam, że 'znamy' się już z innego wątku
Stary 2013-06-06, 21:50   #94
mandragona
Marudziara

Ja od prawie 4 lat z tym samym Tż i bliżej niż dalej do

Jeśli chodzi o lumpki ... też mam ciuchów sporo, ale zawsze jakiś nowy się przyda

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-06, 21:50   #95
nellady
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę, ja jakiś czas temu odrzuciłam jedną osobę chyba właśnie podświadomie przez to że był za dobry dla mnie i bardzo się starał a zamiast niego wybrałam innego przez którego jeszcze ostatnio nieźle cierpiałam. Teraz załuję decyzji
Ja zrobiłam tak nie raz i nie żałowałam nigdy. Nie lubię cichych i spokojnych facetów, jestem dość żywą osobą, lubię imprezy i facetów też podobnych wolę, lubię takich z którymi nie idzie się nudzić

Czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku,
bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze, niż spokój!
Na kolanach, po kamieniach, póki tylko jest sens.
nellady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-06, 21:52   #96
mrofka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o lumpki ... też mam ciuchów sporo, ale zawsze jakiś nowy się przyda
Z tym się muszę zgodzić ja w weekend jadę po kieckę na to wesele, w końcu muszę wyglądać lepiej niż kiedykolwiek
Stary 2013-06-06, 21:58   #97
Oliwiabb
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mrofka89 Pokaż wiadomość
Od weekendu dzień w dzień tylko te maile dostaje... Jeszcze się spil jednego dnia i do znajomej o tym samym imieniu wydzwaniał kilkanaście razy w środku nocy, ale twierdzi, że telefonu nie zablokował.
Czekam na jakiś jego poważniejszy ruch, bo sądzę, że on teraz nie wie jak z tego wszystkiego wyjść, a wtedy pomyślę co dalej

Ale widzę, że Ty go twardo pogoniłaś? odpuścil już?
Pogoniłam go, skoro wybrał wcześniej ją i podobno latał za nią przez te kilka tygodni ( również informacja od znajomych) a mi nawet życzeń na urodziny nie złożył to nie ma czego u mnie szukać, powiedziałam mu że nie ma szans i nie chce go znać, więcej się nie odezwał. Nie warto tego ratować, byliśmy ze sobą krótko bo tylko kilka miesięcy więc trudno, stało się jak się stało.

Widać, że twój były chce wrócić tylko chyba nie wie rzeczywiście jak to rozegrać Jednak nie ma co na zapas sobie nadziei robić, co ma być to będzie a w twoim wypadku mimo wszystko nie warto odpuszczać tak jak u mnie

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Z tym się muszę zgodzić ja w weekend jadę po kieckę na to wesele, w końcu muszę wyglądać lepiej niż kiedykolwiek
Coś mi się wydaje, że na tym weselu może nastąpić "zwrot akcji" w jedną albo w drugą stronę

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość

Swięta prawda
Oliwiabb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-06, 21:59   #98
mrofka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Pogoniłam go, skoro wybrał wcześniej ją i podobno latał za nią przez te kilka tygodni ( również informacja od znajomych) a mi nawet życzeń na urodziny nie złożył to nie ma czego u mnie szukać, powiedziałam mu że nie ma szans i nie chce go znać, więcej się nie odezwał. Nie warto tego ratować, byliśmy ze sobą krótko bo tylko kilka miesięcy więc trudno, stało się jak się stało.

Widać, że twój były chce wrócić tylko chyba nie wie rzeczywiście jak to rozegrać Jednak nie ma co na zapas sobie nadziei robić, co ma być to będzie a w twoim wypadku mimo wszystko nie warto odpuszczać tak jak u mnie

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Coś mi się wydaje, że na tym weselu może nastąpić "zwrot akcji" w jedną albo w drugą stronę

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Swięta prawda
No też myślę, że to wesele wszystko wyjaśni, bo maile są coraz bardziej smutne...
Stary 2013-06-06, 22:12   #99
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nellady Pokaż wiadomość
Ja zrobiłam tak nie raz i nie żałowałam nigdy. Nie lubię cichych i spokojnych facetów, jestem dość żywą osobą, lubię imprezy i facetów też podobnych wolę, lubię takich z którymi nie idzie się nudzić
Oj pomyłka wielu kobiet lezy w tym że uważają dobrych chłopców za nudziarzy:p A mój i wypić umie i uwielbia tańczyć i jest towarzyski i choć nieśmiały to na imprezach zawsze jest duszą towarzystwa Nigdy się z nim nie nudziłam Tyle, że jest dobry i nie skrzywdziłby nikogo, ba nigdy nawet w moim towarzystwie nie przeklina i nigdy nie słysząłam żeby na kogokolwiek podniósł głos:p Taki hm.. kochany chłopiec dla mnie a przy innych "gangsta" :p

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
No też myślę, że to wesele wszystko wyjaśni, bo maile są coraz bardziej smutne...
A Ty jak? Przyjmiesz go z powrotem? Pamietaj nie pozwól sobie powiedzieć "Wybaczam Ci" to nie on ma Ci wybaczyć tylko Ty jemu co najwyżej.

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-06, 22:14   #100
nellady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
Oj pomyłka wielu kobiet lezy w tym że uważają dobrych chłopców za nudziarzy:p A mój i wypić umie i uwielbia tańczyć i jest towarzyski i choć nieśmiały to na imprezach zawsze jest duszą towarzystwa Nigdy się z nim nie nudziłam Tyle, że jest dobry i nie skrzywdziłby nikogo, ba nigdy nawet w moim towarzystwie nie przeklina i nigdy nie słysząłam żeby na kogokolwiek podniósł głos:p Taki hm.. kochany chłopiec dla mnie a przy innych "gangsta" :p
No ale takich ja właśnie lubię, nie uważam ich za nudziarzy....
To jest właśnie mój typ taki, zwariowany własnie taki gangsta jak to określiłaś przy innych, a dla mnie dobry, ale mimo wszystko nie nudny

z kolei jak ktoś jest dobry to nie znaczy, że nudny

Stary 2013-06-06, 22:16   #101
Oliwiabb
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

A Ty jak? Przyjmiesz go z powrotem? Pamietaj nie pozwól sobie powiedzieć "Wybaczam Ci" to nie on ma Ci wybaczyć tylko Ty jemu co najwyżej.
Właśnie tacy są najlepsi- niegrzeczni chłopcy którzy są grzeczni tylko dla Ciebie

Myślę, że jeśli będą chcieli wrócić to oboje sobie powinni wybaczyć, wina leży po obu stronach jakby nie patrzeć
Oliwiabb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-06, 22:23   #102
mrofka89
Wtajemniczenie

Cytat:

[/COLOR]

Jeszcze miesiąc temu zrobiłabym to bez wahania i bezwarunkowo, a teraz dalej kocham, ale mądrzej

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Właśnie tacy są najlepsi- niegrzeczni chłopcy którzy są grzeczni tylko dla Ciebie
To fakt tacy są najciekawsi kiedy dla innych są surowi, ale dla Ciebie serce mięknie
Stary 2013-06-06, 22:29   #103
nellady
Zakorzenienie

Cytat:

To fakt tacy są najciekawsi kiedy dla innych są surowi, ale dla Ciebie serce mięknie
oj tak

Stary 2013-06-06, 22:35   #104
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Moj tam grzeczny dla wszystkich Moja babcia by go pokochała a rodzice widza w nim świetną partię i mnie z nim chcieli swatać:p Nie lubię niegrzecznych, odpycha mnie od nich lubię bezpieczne wyjścia^^
Cytat:
Myślę, że jeśli będą chcieli wrócić to oboje sobie powinni wybaczyć, wina leży po obu stronach jakby nie patrzeć
Wg mnie nie. To jego wina przesłoniła jej drobnostkę-to ze jakiś facet ją pocałował a ona go odepchnęła<on wywalił ją z domu bez słowa i zmienił zamki a potem mówil jak to mu dobrze bez niej i zasługuje na kogoś lepszego niż ona.
Cytat:
Jeszcze miesiąc temu zrobiłabym to bez wahania i bezwarunkowo, a teraz dalej kocham, ale mądrzej
[COLOR="Silver"]
Eh szczerze mówiąc szkoda mi Cię na niego. Wydaje mi się, że facet Ci bez wahania w razie czego taki sam numer wywinie. Żeby mieć nad Tobą kontrolę.
Cytat:
Mój na szczęście dobry dla wszystkich Za to go tak kocham

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych

Edytowane przez Irisfeal
Czas edycji: 2013-06-06 o 22:37
Stary 2013-06-06, 22:55   #105
mrofka89
Wtajemniczenie

Dziewczyny powiem wam, że nie wiem co będzie, myślę że żadne z nas nie wie. On na razie krąży ze swoimi smutkami i żalami, a ja nie mam zamiaru więcej przepraszać, bo już dość razy to powiedziałam. Co będzie czas pokaże, ale mogę teraz z czystym sumieniem powiedzieć, że da się przeżyć rozstanie z kimś kto był dla ciebie całym światem, choć sama w to nie wierzyłam i chyba byłam najbardziej żałosnym przypadkiem
Stary 2013-06-06, 23:04   #106
Irisfeal
Wtajemniczenie

Całym światem to pół biedy, mnie martwi że ja go potrafię ocenic bardzo racjonalnie heh...

Stary 2013-06-06, 23:12   #107
mrofka89
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

Cytat:
Całym światem to pół biedy, mnie martwi że ja go potrafię ocenic bardzo racjonalnie heh...
Czemu cię to martwi?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-06, 23:20   #108
Irisfeal
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

Cytat:
Czemu cię to martwi?

Bo gdyby to była taka miłość jak w poprzednim związku to bym sobie szybko poradziła- rozpamiętywałam wtedy co było nie tak i myślałam że znajdę lepszego
A tu heh potrafię racjonalnie go ocenić i widz, że byłby dla mnie idealnym partnerem na całe życie..To mnie smuci bardzo..Że nawet jak kogoś poznam to i tak będę chować Mojego w sercu i mieć żal, że nie wyszło..

Stary 2013-06-06, 23:22   #109
mrofka89
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

Cytat:
Bo gdyby to była taka miłość jak w poprzednim związku to bym sobie szybko poradziła- rozpamiętywałam wtedy co było nie tak i myślałam że znajdę lepszego
A tu heh potrafię racjonalnie go ocenić i widz, że byłby dla mnie idealnym partnerem na całe życie..To mnie smuci bardzo..Że nawet jak kogoś poznam to i tak będę chować Mojego w sercu i mieć żal, że nie wyszło..
Akurat nie spojrzałam na to, jako racjonalność a mam podobnie raczej traktowałam to jako miłość która wszystko przysłania

Stary 2013-06-06, 23:52   #110
Irisfeal
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

Cytat:
Akurat nie spojrzałam na to, jako racjonalność a mam podobnie raczej traktowałam to jako miłość która wszystko przysłania

Miłość w końcu zniknie:p a racjonalne powody do żalu zostaną:p

Stary 2013-06-06, 23:59   #111
Anka579
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

Juuuż 4 str szybkie jesteście. U Was też była taka straszna burza? Jak ja się wtedy boję, ale fajnie jest jak wszyscy w domu siadamy w jednym pokoju, wszystko jest wyłączone, rozmawiamy sobie i się śmiejemy

Anka579 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-07, 01:40   #112
ChosQ
Zadomowienie

Odp: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

Cześć Dziewczyny witam wszystkie nowe e-przyjaciółki i zglaszam obecność na w części drugiej :-D

ChosQ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-07, 01:43   #113
chocolatex
Przyczajenie

Dot.: Odp: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz. II

hej dziewczyny jestem nowa nie śpi jeszcze któraś? ja już dawno bym spała ale moja współlokatorka (studiuję i mieszkamy razem ) całą noc klika w tą klawiaturę i nie mogę spać już wyłączyła i teraz chcę jej zrobić na złość i ja będę klikać pół nocy
chocolatex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-07, 01:45   #114
ChosQ
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczki! cz.

Cytat:
Miłość w końcu zniknie:p a racjonalne powody do żalu zostaną:p
Irisfeal jejku a co się stało??!przecież Wasz związek był super i wlasnie taki dojrzały jak powinien być! Czy cos się stało, że nagle mowa o rozstaniu?!może da się to jeszcze uratować?problemy są po to by je wspolnie rozwiązywać, a nie od nich uciekać, w każdym zwiazku jest czasem jakiś kryzys, ale jak czytam jak o Nim piszesz to aż mi przykro, że taki związek miałby się rozpaść...

Stary 2013-06-07, 01:50   #115
chocolatex
Przyczajenie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Całodobowe ploteczki dla każdej fajnej babeczk

echh wszyscy śpią a ja muszę klikać jak najwięcej w tą klawiaturę żeby na następny raz jej sie odechciało pisać po nocy
chocolatex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-07, 01:52   #116
ChosQ
Zadomowienie

Widziałam, że tam wcześniej pisalyscie o singielkach...otóż większość dziewczyn twierdzi, ze są singielkami i dobrze się z tym czują a tym czasem to one po prostu chwilowo są samotne poszukujące chłopaka...
Ja kiedyś jak byłam młodsza byłam samotna około rok i potrzebowałam tego czasu tylko dla siebie.
Nie szukałam nikogo i nie spotykałam się z nikim z mojego wyboru a nie z braku zainteresowania i szczerze mówiąc był to świetny okres w moim życiu bylam bardzo szczęśliwa i cieszylam się życiem dużo imprezowałam pracowałam i jeździłam na wakacje też sama. Myślę, że kazdemu z nas przydałby się taki oddech wolności przed wejsciem w staly związek i rutynę codzienności, ale moim zdaniem nie każdy tak potrafi ;-)

Stary 2013-06-07, 06:23   #117
czarnulax
Zakorzenienie

Chętnie do was dołączę
Stary 2013-06-07, 08:14   #118
margaa
Rozeznanie

Melduje się i ja i dzień dobry kobitki

Cytat:
Ja nie mam siły. To jest jedyny mężczyzna z jakim mogłabym stworzyć dom. ALe najwyraxniej jest mi przeznaczone życie z 5 kotami.. Kijem rzeki nie zawrócisz..

Chciałabym naprawić ale co z tego skoro on już nie chce.. Samej związku nie stworzę. A lepiej teraz póki chociaż wspomnienia są dobre zamiast czekać aż się znienawidzimy przez tą szarpaninę.
Podziwiam cie że jesteś taka silna że potrafisz to zakończyć choć boli

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
hej, mogę dołączyć?
studiuję w Łodzi AiR, od jutra zaczynam pracę i ogólnie jestem mega gadułą

pokochajcie mnieeee
Witam

Cytat:
Dla niego może i najlepsza, ale ja nie sądzę żebym kiedyś spotkała kogoś kto by tak do mnie pasował heh.. Nigdy nie spotkałam takiego chłopaka chociaż wiadomo ideałem nie był nikt nie jest..

Staram się zwłaszcza ze skoro on miałby być szczęśliwszy z kimś innym to po co mam go próbować na siłę trzymać, to świetny chłopak i zasługuje żeby być szczęśliwy jak nikt inny..

Dziękuje Wam za miłe słowa.
No i witam nowe e-przyjaciółki
Ja myślę że on nie jest jedyny z którym będziesz potrafiła stworzyć to coś ale to dotrze do ciebie z czasem trzymaj się
Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór.
Chętnie do Was dołączę. Nie pytam o zgodę, widziałam pierwszy post

Mam 24 lata. Kończę w weekend studia (jeżeli wszystko pozytywnie pozaliczałam). Obrona koniec czerwca/początek lipca. Do końca miesiąca pracuje jako niania, a potem nie wiem co będzie. Jestem singielką od dłuższego czasu.
Cytat:
Napisane przez nellady Pokaż wiadomość
Hej nie pytam się więc czy mogę dołączyć tylko dołączam!
Cytat:
Napisane przez zuzka0 Pokaż wiadomość
To ja też się dołączę nie pytając o zgodę

Mam 23 lata, rzuciłam studia i teraz szukam pracy... Poza tym też jestem singielką
Cytat:
Napisane przez chillin0411 Pokaż wiadomość
Chyba jestem najmlodsza ) niecale 18

a singlem tez fajnie byc
ale ja zajęta i też mi z tym bardzo dobrze za niecaly miesiac wybija 2 lata bez zadnych rostan ,bo tak to już 4
Chodziaz momentami zastanawiam się czy go kocham. Bardzo rzadko ale jednak
...to coś znaczy dziewczyny ? ;/

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Chętnie do was dołączę
Witam każda z was osobna

Oj chyba się przeziębiłam gardło mnie boli a tu zaraz wesele siostry

A mandragona do tej sukienki to też myślę że dobre by był buty w kolorze kawy z mlekiem lub nude

margaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-07, 08:31   #119
czarnulax
Zakorzenienie

Nadrobilam 4 strony tego watku, ale przez poprzedni raczej nie przebrne
Odnosnie tej sukienki, ktora tu ktoras z was pokazywala to ja mysle ze nude bylyby super

Poza tym to witam z pracy

Stary 2013-06-07, 08:36   #120
wioleta20
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki
Juz 4 strony wow Wątek wkoncu ożył

Cytat:
Przypomnij mi co to za wesele? bo nie pamietam

Witam nowe dziewczyny
Ja tez jestem w zwiazku, ale pamietam czasy jak nie bylam, i bylo super
Zawsze na imprezy z kolezankami Ale teraz juz nie wyobrazam sobie jechac na dyskoteke bez chlopaka...
Moze temu ze jestem ,,starej daty" jak ChosQ
wioleta20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości