Mamy z Kielc 2014 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-06-04, 12:16   #91
tatarata
Raczkowanie

Dot.: Mamy z Kielc 2014

Witam
Ja jestem z drugiej połowy roku termin mam ba koniec wrzesnia. Trafiłam tu bo poszukuje poloznej na prostej, a tu czytam i czytam i same opinię o kościuszki, Jak bexie miec wiadomości z prostej to piszcie

24.07.2010
tatarata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-20, 11:08   #92
kopikos
Raczkowanie

Witam wszystkie kieleckie Mamusie

Mam na zbyciu 22 saszetki Bebilon HMF z terminem ważności do 10.2015r. - gdyby komuś były potrzebne, to chętnie zamienię symbolicznie np. na kaszkę dla mojego Małego.

W razie czego proszę o info na prv.
Stary 2014-09-22, 08:30   #93
anula856
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Mamy z Kielc 2014

DZIEWCZYNY ! Obecne i przyszłe MAMY !

ŚWIADOMA MAMA już niebawem w naszym mieście !!

Co to takiego ?

Bezpłatne spotkanie dla rodziców dzieci do 3 lat z udziałem ekspertów!
oraz BEZPŁATNE spotkanie dla kobiet w ciąży!
Termin: 24.09.2014.

Przyjdź na spotkanie, spotkaj inne mamy, porozmawiaj ze specjalistami!

Udział w warsztatach jest bezpłatny, wystarczy zarejestrować się, wypełniając formularz danych lub przesłać e-mail na adres rejestracja@swiadomamama. pl z imieniem, nazwiskiem w temacie wpisując termin i miasto spotkania.
Poniżej link ze szczegółami tego wydarzenia http://www.swiadomamama.pl
anula856 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-25, 18:52   #94
Monieka
Raczkowanie

Czesc dziewczyny,
Jestem tu nowa i z gory sorki jesli powtarzam pytanko. Jestem w 6 tygodniu ciazy i poszukujemy dobrego lekarza prowadzacego w kielcach no i ktory szpital polecacie? Zalezy mi na porodzie rodzinnym, czy jest jakas inna opcja zeby rodzic z mezem? Jakie sa warunki w szpitalu po porodzie? Czy bede mogla byc z dzidzia przez caly czas? Zalezy mi na porodzie naturalnym, chce uniknac cesarki no chyba ze bedzie konieczna. Zalezy mi tez na znieczuleniu zewnatrzoponowym, urodzilam synka w 2013 ale nie w kielcach i bylam super zadowolona ze znieczulenia wiec teraz juz innej opcji nie widze. Czy jest moze jakas opcja prywatna? Z gory dziekuje i prosze was o opinie. Bylam na usg i wizycie u dr.sondeja ale jakos nie jestem z niego zadowolna, nie chce zeby to on moja ciaze prowadzil a nie znam w kielcach innego lekarza bo dopiero od niedawna mieszkamy w kielcach.
Monika
Monieka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 07:58   #95
belleza_ines
Wtajemniczenie

Witaj. Jak widzisz wątek już trochę nie aktualny, a nowego na bieżący rok jeszcze nie odkryłam

Co do lekarzy dużego doświadczenia nie mam, moge polecić dr.Chróściela, ale on niestety już nie pracuje w szpitalu, może jedynie prowadzić ciążę, a na poród położna jest potrzebna. Dużo dobrego słyszałam także o dr.Piwońskim, pracuje on na Czarnowie. Moja znajoma bardzo chwali sobie br.Szczurkowską-Mirecką, ona także pracuje na Czarnowie, ale ja kilka lat temu byłam u niej na wizycie i miałam wrażenie, że jest b.niemiła.

W sprawie szpitala, nie pomogę, bo sama jestem w pierwszej ciąży. Ja chcę rodzić na Czarnowie. W tej sprawie zdania są podzielone, Kościuszki, Czarnów, Prosta.
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-05, 16:22   #96
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Ja rodzilam na kosciuszki i polecam. Moja doktor prowadząca była agnieszka gaj, nie wyobrażam sobie lepszej. Ale nie mialam ani porodu rodzinnego ani prywatnej poloznej.

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-11, 11:37   #97
NATALUSIA14
Rozeznanie

Polecam szpital na ul . prostej. Byłam bardzo zadowolona. Z opieki położnych i mojego lekarza.

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-13, 10:19   #98
siacha_ck
Zakorzenienie

Córkę rodziłam na Prostej i nie mam zastrzeżeń. Lekarzem prowadzącym był Sławomir Grelewski.
Teraz będę rodziła na Kościuszki i chodzę do Magdaleny Garncarz a te najważniejsze USG wykonuję u Walczyka. Bardzo dobre opinie ma Agnieszka Gaj, gdyby nie była na macierzyńskim to do niej bym chodziła. Teraz już przyjmuje w gabinecie i pracuje w szpitalu.

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-13, 23:34   #99
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

O tak, mnie sie udało bo jak rodzilam do pank Agnieszka była chyba w 6mcu a potem za nią przyjmowała doktor Garncarz. Też fajna, ale Dr Gaj jest niezastapiona!

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 07:59   #100
siacha_ck
Zakorzenienie

Ja byłam w połowie jak wróciła, więc już nie zmieniałam.

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości