![]() |
#91 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Witam siê
![]() Zmotywowana po trzech dniach rozpusty wracam do gry ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Madzia, Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ali, Cytat:
![]() a urodziny bardzo dobrze wypad³y ![]() za buziaczki dziêkujê ale urodzinki ma 16lipca ![]() i dlaczego siê nie æwiczy³o moja droga? ![]() ![]() poprawi³a¶ siê ju¿? Manni, ale¶ pojecha³a z tymi nale¶nikami ![]() ![]() Neska jak ju¿ ciê chwal± ¿e schud³a¶ to co¶ w tym musi byæ ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Urodzinki wypad³y okej ![]() w ko¶ció³ku Kamil trochê chcia³ podreptaæ wiêc by³o ciekawie ale dotrwali¶my. Ciasta i tort by³y udane ![]() ![]() Dzi¶ siê wybra³am na zakupy i kupi³am mu 6 bluzeczek, jedne spodenki i zabawkê. Nalata³am siê z mopem i z praniem bo pu¶ci³am pare pralek, potem wycieranko i mogê i¶æ spaæ spokojna ¿e rano nie zacznê dnia od sprz±tania a od ÆWICZEÑ ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#92 | |||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Cytat:
no to od razu mi lepiej,ze nie ja jedna grzeszy³am ![]() ![]() ![]() no niewyspanie na pewno wychodzi Ci dzisiaj, ponadto s³onko ¶wieci i temperatury choæ oczekiwane, bardzo sprzyjaj± zmêczeniu ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
NO POJECHA£AM ale mam wyrzuty sumienia jak st±d do Pary¿a ![]() a potem siedze i siê za³amujê na tymi zwa³ami t³uszczu wszêdzie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Na ¶niadanko zjad³am dwie parówki, a na II ¶niadanie bu³eczkê z chud± wêdlin±(ma³o dietetyczne ale mia³am ochotkê), na obiad robiê klopsy kalafiorowe bo wpadnie szwagierka a on je uwielbia.
Jestem ju¿ po szybkim spacerku okolo 2,5km. Kto dzi¶ ze mn± skalpelka? ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Manni, ja chyba w ogóle nie umiem odmawiaæ sobie jedzenia ![]() ![]()
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
A ja mam jaki¶ kryzys jedzeniowo-¿yciowo-mi³o¶ciowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Madziu, o stresie przed¶lubnym s³ysza³am ale nie wiem jak dzia³a...U nas go raczej nie bêdzie bo ma³o gadam z T¯ o ¶lubie, raczej ja o wszystkim decyduje a T¯ przytakuje. On by wola³ do ko¶cio³a i do domu. wiêc nieraz jak narzekam na brak kasy czy co¶ to zaraz dostanê odwet ¿e sama chcia³am ¶lubu i wesela. Te¿ mi siê nie raz odechciewa. Na koci± ³apê by³o nam bardzo dobrze.... a niestety wszystko kosztuje i to u nas piêta achillesa.
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz pewnie to kwestia podej¶cia, ale ja bym chciala ¿eby t¿ we wszystkim czynnie uczestniczy³, a dla niego wybór zaproszeñ czy czego¶ innego to katorga, bo jak twierdzi zaproszenie to tylko papierek z którego kto¶ przeczyta, gdzie kiedy i o której a potem wyrzuci do kosza. I w zasadzie tak jest. Sama tak robiê, ale bardzo osobi¶cie to odbieram, jakby to nie bylo dla niego wa¿ne i teraz ka¿d± drobnostke wyolbrzymiam do rangi nie wiem czego i on sam ju¿ mi mowi ¿e "mam muchy w nosie"-a mnie na te s³owa a¿ podnosi. A jak chce z nim porozmawiaæ i co¶ wytlumaczyæ to mówi ¿e roztrz±sam i siê czepiam bez powodu i awantura gotowa. Ciê¿ko mi siê jako¶ zdystansowaæ ostatnio. i czujê ciag³a nerwówkê-jak przed egzaminem. O ironio-najwa¿niejszym w ¿yciu. I chyba st±d te nerwy... Nagle zaczynam siê zastanawiaæ czy z T¿ nie pozabijamy siê, bo oboje lubimy stawiaæ na swoim, T¿ totalnie nie umie rozmawiaæ, z kompromisem te¿ jest trudno(niestety z obu stron).Dodam, ¿e jedynie pomieszkujemy ze sob±, w sensie nocowania co który¶ dzieñ. ciê¿ko mo¿e byæ...
![]() Apropo uczestnictwa faceta w przygotowaniach: Kolega mi opowiadal jak to kolegi narzeczona wydzwania³a do niego ¿eby pomogl jej wybrac kolor serwetek na sto³y. Razem z ch³opakami mieli niez³± polewkê z tego i szczerze wspo³czuli przyjacielowi. My¶la³am ¿e nigdy taka nie bêdê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 035
|
Cze¶æ dziewczyny
![]() Czy mogê do³±czyæ? ![]() Ja bêdê siê bawiæ troszkê wcze¶niej ni¿ niektóre z was, mój ¶lub 14.09.2013. Za³±cze zdjêcie sukni, widzia³am ¿e pokazywa³y¶cie swoje cudeñka ![]() Opiszê krótko moj± historiê w styczniu siê odchudza³am uda³o mi siê zgubiæ 8 kg ale gdy zacze³am normalnie je¶æ i nie æwiczyæ przybra³am 4 kg. I teraz chcialabym siê ich pozbyæ. Mam 172 cm i wa¿e ju¿ z 60 kg ![]()
Edytowane przez kami_165 Czas edycji: 2013-07-10 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Madzia, ja te¿ chcia³am ¿eby T¯ uczestniczy³ we wszystkim ale... odpu¶i³am... wiem ¿e to mi na wszystkim zale¿y i nie bêdê ju¿ T¯ zmuszaæ do niczego.
Co do zaproszeñ, to ja nasze pokazywa³am T¯, powiedzia³ "ja zaproszenia nie dostanê wiêc mi to obojêtnie jakie bêd±" ... wiêc po co mam walczyæ? Zmuszam go tylko do jakiego¶ minimum. Te¿ to odbiera³am osobi¶cie, ¿e jemu to wszystko jedno. Bo jest mu wszystko jedno! ale to ja chcia³am ¶lubu i wesela, to ja organizuje przyjêcie mimo ¿e lata temu z T¯ marzyli¶my o pój¶ciu do ko¶cio³a i na obiad do restauracji.... czasem ¿a³ujê ¿e teraz od tego odst±pi³am i szykuje jakie¶ wesele i ka¿dy detal bo wiem ¿e w³a¶nie brak zaanga¿owania ze strony T¯ wynika z tego ¿e zmieni³am nasze WSPÓLNE plany na MÓJ plan. Chyba za pó¼no aby to odwo³ywaæ.... Kami witaj ![]() ![]() Sukienkê masz ¶liczn± ![]() ![]() Ja siê wagi te¿ bojê ![]()
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do pomocy w organizacji wesela to ja te¿ g³ównie siê tym zajmujê. Zaproszenia przegl±dali¶my razem, ale i tak ja musia³am podj±æ decyzjê ![]() A dzisiaj pierwszy dzieñ diety, zapomnia³am siê pochwaliæ, ¿e z pracy wygra³am parowar wiêc obiadek zaraz bêdzie siê sam robi³ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Jak tam Wasze dietki?
Bo mnie powinni dzi¶ kamieniami obrzuciæ ![]()
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
Czesc dziecwzyny
![]() mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
czesc szczupaczki
![]() witam nowe kole¿anki ![]() u mnie bez zmian... dieta ok, æwiczenia kulej±............niech mnie która¶ kopnie w ![]() nie mam czasu pisaæ za bardzo.... ![]() ![]() a mo¿e ustalimy sobie jaki¶ dzieñ tygodnia, kiedy np. bêdziemy siê wa¿yæ czy mierzyc, porównywaæ swoje sukcesy i pora¿ki i wten sposób siê na wzajem motywowaæ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||
Zadomowienie
|
A co takiego zjad³a¶
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() Pewnie, ¿e mo¿esz do³±czyæ. A ile masz wzrostu ? Musia³aby¶ poczytaæ sobie o zdrowym od¿ywianiu to podstawa, zero s³odyczy sma¿onego, jak najmniej wêglowodanów(tych z³ych) no i du¿o ruchu - to w ogromnym skrócie ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() Mo¿emy sobie ustaliæ np. sobotê na wa¿enie, albo ka¿dy inny dzieñ jaki bêdzie wam pasowaæ ![]() A co do daty to bêdzie to akurat nasza 5 rocznica, wiêc by³a dla mnie wymarzona :P
Edytowane przez kami_165 Czas edycji: 2013-07-10 o 21:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
cze¶æ wszystkim
![]() Ja jestem jak najbardziej za wa¿eniem i mierzeniem jednego dnia. Dla mnie mo¿e byæ sobota. Jako ¿e z æwiczeniami te¿ u mnie na bakier to moze zarz±d¼my, ¿e ka¿da MUSI codziennie wykonaæ jaki¶ zestaw æwiczeñ. Mog³yby¶my ustaliæ np 2 takie zestawy, jaki¶ ³atwiutki i takie minimum a drugi z wiêksza ilo¶ci± æwiczeñ. Co Wy na to? Mo¿e chocia¿ to by nas zmotywowa³o, gdyby¶my ka¿dego dnia wieczorem pisa³y co jad³y¶my i który zestaw wybra³y¶my. W ten sposób razem by¶my siê pilnowa³y i mam nadziejê, ¿e równie¿ czê¶ciej siê tu udziela³y- a kilogramy bêd± same lecia³y ![]() Moja propozycja zestawu nr I(minimum)który ka¿da musi obowi±zkowo wykonaæ: 3 min truchtu w miejscu 20 sk³onów tu³owia (stoimy w rozkroku, rêce szeroko, schylamy siê , prawa rêka-lewa stopa,wyprost, sk³on, lewa rêka -prawa stopa) 50 pó³brzuszków (czyli nie podnosimy siê do pozycji siedz±cej, tylko odrywamy ³opatki od pod³ogi, rêce za g³ow± , mo¿na kombinowaæ i robiæ sko¶ne-jakie kto lubi, albo z nogami uniesionymi i z k±tem prostym-nasza inwencja) 20 przysiadów My¶lê ¿e taki zestaw nie zajmie nam wiêcej ni¿ 10-15 minut a nie bêdziemy mia³y wyrzutów sumienia ¿e nic nie robimy, wstaniemy z kanapy i zawsze to ju¿ jaki¶ krok do nowej siebie ![]() Co Wy na to?Oczywi¶cie mo¿na modyfikowaæ, co¶ odj±æ, co¶ dodaæ i czekam na propozycje zestawu nr II -trudniejszego, mog³oby byæ co¶innego , bo jak któr±s najdzie na æwiczenia i bêdzie chcia³a zrobiæ I+II ¿eby siê uzupe³nia³y . Dajcie znaæ czy pomys³ Wam siê podoba. Ja ju¿ dzi¶ po ¶niadaniu i kawie. Sniadanie: niestety 2 kromki chleba(ciê¿ko mi go wyeliminowaæ, ale mam nadziejê ze wkoñcu mi siê to uda)+2 plastry szynki i 1 plastek sera ¿ó³tego+kawa z 2 ³y¿eczkami cukru ( ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Paulinko, witaj
![]() Æwiczy³am codziennie 30minut, mia³am p³ytkê z gazety z æwiczeniami Jillian Michaels. Co do jedzenia to jad³am normalnie ale ma³o, jakie¶ lekkostrawne kanapeczki, albo parówkê. Na drugie ¶niadanie (wtedy w szkole), zjada³am owoce. Obiad to gotowane miêso. Gotowane udko albo schabowy, wszystko co zwykle jad³am pieczone wtedy gotowa³am. Do tego kasza wiejska i np, oblana mizeri± na jogurcie naturaqlnym. Do miêsa mo¿na te¿ zje¶æ np, gotowanego kalafiora albo broku³a z sosem czosnkowym ale na jogurcie naturalnym. Mo¿na siê tym obje¶æ aby nie byæ g³odnym a nie zostawi to t³uszczu na naszych boczkach. Na kolacje wcina³am serek wiejski albo jogurcik. mam nadziejê ¿e uda Ci siê zruciæ zbêdne kg i poczujesz siê dobrze ![]() gratulujê te¿ narodzin córeczki ![]() jak siê ma³a chowa? Neska, zabieraj siê za æwiczenia!!!! ![]() Kami, pytasz o takiego zjad³am.... hamburgera ![]() ![]() Madziu, ³adny zestaw æwiczeñ ![]() ![]() Zobowi±zuje siê zrobiæ tabelkê. Napiszcie mi na pw albo tutaj wagê i wzrost. A ja to ³adnie zrobiê. I Wam udostêpniê. Co do æwiczeñ to Madzi zestaw opublikuje w pierwszym po¶cie. kto stworzy drugi ten mocniejszy? W jaki sposób bêdziemy sprawdzaæ czy kto¶ æwiczy³? Mo¿e w tabelce z wag± zaznaczaæ od soboty do soboty ile dni by³o æwiczone a ile nie?
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywi¶cie mo¿na co¶ zmodyfikowaæ w tym zestawie I-tak ¿eby ka¿dej pasowa³o. Tabelka by³aby super ![]() Kurka, mi siê waga popsu³a, ale to nic, najwy¿ej bêdê siê wa¿y³a w aptece. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomys³ jest fajny. I æwiczenia mo¿na nazwaæ zestawem "lenia" ![]() Jak ja æwiczy³am to przewa¿nie robi³am *1000 skoków na skakance *100 brzuszków *10-15 min hula-hop czasami dochodzi³ rowerek stacjonarny A u mnie dzi¶ ¶niadanie - jajecznica z dwóch jaj obiad - gotowane na parze pkieczarki z papryk±, cebul± pomidorami ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
Jak kto¶ potrafi j± zrobiæ to by³oby fajnie ![]() A wzrostu to mam 172 waga 60 kg cel 56
Edytowane przez kami_165 Czas edycji: 2013-07-11 o 10:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Kami, ja zrobiê tabelkê i ju¿ Ciebie wpisujê
![]() Cytat:
Moja wina i ¿alujê bo wtedy nie by³am g³odna ani zmêczona diet±. By³am zadowolona ¿e zdrowo jem i dobrze siê czu³am a tak to zaprzepa¶ci³am. Trochê silnej woli i mog³am na takiej diecie byæ na zawsze bo niczego mi nie brakowa³o, ale có¿... s³abik ze mnie.... dalam siê ponie¶æ chwili i ciach....
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to tak jak ja wtedy zaczêlam normalnie je¶æ, nie ruszaæ siê ... i wróci³o. Dobrze, ¿e nie wszystko. Ale ciê¿ko mi siê powstrzymaæ szczególnie w weekendy jak jestem z T¯ i on je rzeczy zakazane dla mnie ... I czêsto polegam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
czesc kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Kami to Ty sporo æwiczy³a¶
![]() Ja wogóle nie umiem krêciæ hula-hop, wiêc mogê zamieniæ na twister? ale 15 min to i tak nie dam rady, kolka ³apie po 2-3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Kami, kolejna beznadziejno¶æ z instytucji T¯tów
![]() ![]() Ali, witaj ![]() ![]() ![]() Mój ch³opaczek ju¿ sam chodzi po domu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Ja dzisiaj zrobie 45minutówkê przy muzyce. Robiê unoszenie nóg, pó³ przysiady, na boku unoszenie nóg, krêcenie biodrami, podskoki, wykroki, kucanie, i wiêkszo¶æ æwiczeñ mam rêce z hantlami uniesione(my¶licie ¿e to ujêdrnia ramiona?)
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do æwiczeñ to na pewno ujêdrnia, æwicz, æwicz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jego mama mnie wkurza³a, moja mama, kazdy probowal decydowac nawet o godzinie naszego ¶lubu i ka¿dy musi wtr±ciæ swoje 3 grosze, a tylko ja mialam z tym problem, tez juz mi siê odechciewa³o tego slubu z tysi±c razy,nie wiem czy to stres czy co? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() przy 172cm, 60kg to chyba jest ma³o ![]() ![]() no to masz ¶lub 2 tygodnie po mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Madziu, dziêkujê
![]() a co dzi¶ masz w menu na obiadek? Manni, my¶lisz ¿e mój T¯ wkoñcu siê czym¶ zainteresuje jak nie bêdê go napastowaæ? ¿e mo¿e zauwa¿y jakie to dla mnie wa¿ne? To Madzia mia³a problem a okazuje siê ¿e ja te¿ hihihi ![]()
![]() |
#117 | ||
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() a dzisiaj czekoladê ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() najgorsze,ze T¿ nadal tak je, a ja patrze ![]() ciê¿kie to ¿ycie przysz³ej Pm ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj cienko u mnie, ale mówi³am ¿e mam kryzys, wiêc nie biæ
![]() drugie ¶niadanie:2 kromki (znów ![]() ![]() uwielbiam takie odchudzanko ![]() ale tak na serio ju¿, to po pracy skoczê na zakupy i mo¿e kupiê pier¶ z kurczaka i ugotujê na parze? co do tego proponujecie? fasolka z bu³k± na mase³ku chyba odpada, nie? ![]() no to co innego? tak apropo ciocia mnie ostatnio obdarowa³a 4 kr±¿kami sera camembert i co tu z niego zrobic? jak ja nie lubiê sera ple¶niowego ![]() No muszê co¶ wykombinowaæ bo termin siê koñczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
no zauwazy³, ale potrzebne by³y ³zy, trzaskanie drzwiami i wrzaski z mojej strony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz ju¿ siê powiedzmy interesuje,a lbo przynajmniej nie narzeka je¶li mu siê pytam. On generalnie ma bardzo bierne podej¶cie do wszystkiego, wyrêczany przez mamusiê ca³e ¿ycie jedynak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.