5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-07-08, 21:42   #91
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Witam siê

Zmotywowana po trzech dniach rozpusty wracam do gry

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Madzia,
Cytat:
I ju¿ mi siê ciêgi nale¿±
nie katuj siê jak masz ochotê na co¶ wcale nie dietetycznego to zjedz ale.... malusio. Lepiej zje¶æ troszkê ni¿ potem wpieprzyæ ca³y talerz.

Cytat:
Kurka, co tu taka cisza? Nikt siê nie udziela? Przyznaæ siê gdzie siê przenios³y¶cie?:;P:
oj nie wiem czy by¶ chcia³a czytaæ mój weekendowy raport ciasto, miêso, ciasto, miêso....

Ali,
Cytat:
Czesc kochane.Ale zamilcza³am to niechc±cy:P Strongwomen napisz jak tam po urodzinkach i czy przezy³a¶ tesciowej towarzystwo:P:P
Obie z te¶ciow± ¿yjemy wiêc chyba nie by³o tak ¼le
a urodziny bardzo dobrze wypad³y

za buziaczki dziêkujê ale urodzinki ma 16lipca teraz odprawiali¶my bo tak mieli¶my msze w ko¶ciele dla roczniaków.

i dlaczego siê nie æwiczy³o moja droga?
poprawi³a¶ siê ju¿?

Manni, ale¶ pojecha³a z tymi nale¶nikami ale wa¿ne ¿e siê opamiêta³a¶

Neska jak ju¿ ciê chwal± ¿e schud³a¶ to co¶ w tym musi byæ ja nienawidzê biegania nudzi mnie boli i mêczy

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Urodzinki wypad³y okej
w ko¶ció³ku Kamil trochê chcia³ podreptaæ wiêc by³o ciekawie ale dotrwali¶my.
Ciasta i tort by³y udane Kolacja wydaje mi siê ¿e te¿ wysz³a okej Prezenty to w sumie kasê dosta³ a od moich rodziców i rodziców T¯ prezent dostanie 16lipca.
Dzi¶ siê wybra³am na zakupy i kupi³am mu 6 bluzeczek, jedne spodenki i zabawkê. Nalata³am siê z mopem i z praniem bo pu¶ci³am pare pralek, potem wycieranko i mogê i¶æ spaæ spokojna ¿e rano nie zacznê dnia od sprz±tania a od ÆWICZEÑ reaktywacja mam nadziejê zgubiæ szybko to co zjad³am przez week
Stary 2013-07-09, 08:35   #92
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
nie martw siêNie ty jedna zaszala³±¶Ja te¿.w 6 dni schud³am tylko z tego powodu 0.5 kg.Jestem z³a na siebie.1 kg tygodniowo zazwyczaj trace.Musze siê poprawic.Zle sie czuje dzis.Wciaz mi duszno.Moze efekt mojego niewyspania od 2 czy 3 nocy???

no to od razu mi lepiej,ze nie ja jedna grzeszy³am ale zauwa¿y³am,ze weekendyy maj± to do siebie,ze je¶li mam za du¿o czasu to w³acza mi siê mi³o¶c do jedzenia mo¿e kiedy¶ siê wylecze z tego uczucia

no niewyspanie na pewno wychodzi Ci dzisiaj, ponadto s³onko ¶wieci i temperatury choæ oczekiwane, bardzo sprzyjaj± zmêczeniu

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez neska22 Poka¿ wiadomo¶æ
czesc
co tu tak cicho?
¿adna siê nie odchudza?
ja jakos siê trzymam najgorzej z æwiczeniami- mia³am od dzisiaj biegaæ ale ma³y pó¼no zasn±³, tz na noc do pracy pposzed³ a samego ma³ego nie zostawiê w domu ;/
no mo¿e jutro siê uda....
dzi¶ mi kole¿anka w pracy powiedzia³a, ¿e schud³a,m....ale ja jakos nie widzê
no bo pewnie tylko Ty nie widzisz,ale skoro otoczenie zauwa¿y³o, to brawo mi jako¶ nikt tak nie mówi od wczoraj wróci³am na zdrowe jedzonko i nawet wieczorkiem poskaka³am na skakance, dzisiaj tez rano jajeczka i tosty z ielon± herbat±, teraz kawka mro¿ona (muszê:P) mam musli ze ¶liwkami i sok marchwiowy prezentuje siê zdrowiutko, gorzej z tym ,z T¿ dzisiaj mnie odbiera z pracy a on na bank bedzie chcial je¶c jak±¶ pizzê,czy kebab

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Witam siê

Zmotywowana po trzech dniach rozpusty wracam do gry

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Madzia, nie katuj siê jak masz ochotê na co¶ wcale nie dietetycznego to zjedz ale.... malusio. Lepiej zje¶æ troszkê ni¿ potem wpieprzyæ ca³y talerz.

oj nie wiem czy by¶ chcia³a czytaæ mój weekendowy raport ciasto, miêso, ciasto, miêso....

Ali, Obie z te¶ciow± ¿yjemy wiêc chyba nie by³o tak ¼le
a urodziny bardzo dobrze wypad³y

za buziaczki dziêkujê ale urodzinki ma 16lipca teraz odprawiali¶my bo tak mieli¶my msze w ko¶ciele dla roczniaków.

i dlaczego siê nie æwiczy³o moja droga?
poprawi³a¶ siê ju¿?

Manni, ale¶ pojecha³a z tymi nale¶nikami ale wa¿ne ¿e siê opamiêta³a¶

Neska jak ju¿ ciê chwal± ¿e schud³a¶ to co¶ w tym musi byæ ja nienawidzê biegania nudzi mnie boli i mêczy

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Urodzinki wypad³y okej
w ko¶ció³ku Kamil trochê chcia³ podreptaæ wiêc by³o ciekawie ale dotrwali¶my.
Ciasta i tort by³y udane Kolacja wydaje mi siê ¿e te¿ wysz³a okej Prezenty to w sumie kasê dosta³ a od moich rodziców i rodziców T¯ prezent dostanie 16lipca.
Dzi¶ siê wybra³am na zakupy i kupi³am mu 6 bluzeczek, jedne spodenki i zabawkê. Nalata³am siê z mopem i z praniem bo pu¶ci³am pare pralek, potem wycieranko i mogê i¶æ spaæ spokojna ¿e rano nie zacznê dnia od sprz±tania a od ÆWICZEÑ reaktywacja mam nadziejê zgubiæ szybko to co zjad³am przez week

NO POJECHA£AM ale mam wyrzuty sumienia jak st±d do Pary¿a opamiêta³am siê,ale nie bez bólu, to odmawianie sobie jedzenia przychodzi mi bardzo ciêzko, s³aba jestem ach s³aba.....
a potem siedze i siê za³amujê na tymi zwa³ami t³uszczu wszêdzie kijem w ³eb chybaby mi sie przyda³o dostaæ
Stary 2013-07-09, 08:39   #93
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Na ¶niadanko zjad³am dwie parówki, a na II ¶niadanie bu³eczkê z chud± wêdlin±(ma³o dietetyczne ale mia³am ochotkê), na obiad robiê klopsy kalafiorowe bo wpadnie szwagierka a on je uwielbia.
Jestem ju¿ po szybkim spacerku okolo 2,5km.
Kto dzi¶ ze mn± skalpelka?

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Manni, ja chyba w ogóle nie umiem odmawiaæ sobie jedzenia zdecydowanie wole ulec a potem ¿a³owaæ mniej boli...
Stary 2013-07-09, 10:47   #94
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 825

A ja mam jaki¶ kryzys jedzeniowo-¿yciowo-mi³o¶ciowy Wszystko narazNie wiem co siê dzieje, ale te wszystkie przygotowania (a w zasadzie rozmowa o nich) powoduj± chyba wiêcej stresu i co chwilê siê k³ócimy z T¿. Jako¶ tak mnie to przygnêbi³o...¿e mam naprawde czarne my¶li i odechciewa mi siê tego ¶lubu, nie mówi±c o odchudzaniu o którym po prostu ju¿ nie my¶lê. Te¿ macie wiêcej stresów a co za tym idzie i k³ótni? nie wiem ju¿ czy to stres przed¶lubny...?

Rozbieram Pradê Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-09, 17:51   #95
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madziu, o stresie przed¶lubnym s³ysza³am ale nie wiem jak dzia³a...U nas go raczej nie bêdzie bo ma³o gadam z T¯ o ¶lubie, raczej ja o wszystkim decyduje a T¯ przytakuje. On by wola³ do ko¶cio³a i do domu. wiêc nieraz jak narzekam na brak kasy czy co¶ to zaraz dostanê odwet ¿e sama chcia³am ¶lubu i wesela. Te¿ mi siê nie raz odechciewa. Na koci± ³apê by³o nam bardzo dobrze.... a niestety wszystko kosztuje i to u nas piêta achillesa.
Stary 2013-07-09, 18:12   #96
madziullka
Wtajemniczenie

Wiesz pewnie to kwestia podej¶cia, ale ja bym chciala ¿eby t¿ we wszystkim czynnie uczestniczy³, a dla niego wybór zaproszeñ czy czego¶ innego to katorga, bo jak twierdzi zaproszenie to tylko papierek z którego kto¶ przeczyta, gdzie kiedy i o której a potem wyrzuci do kosza. I w zasadzie tak jest. Sama tak robiê, ale bardzo osobi¶cie to odbieram, jakby to nie bylo dla niego wa¿ne i teraz ka¿d± drobnostke wyolbrzymiam do rangi nie wiem czego i on sam ju¿ mi mowi ¿e "mam muchy w nosie"-a mnie na te s³owa a¿ podnosi. A jak chce z nim porozmawiaæ i co¶ wytlumaczyæ to mówi ¿e roztrz±sam i siê czepiam bez powodu i awantura gotowa. Ciê¿ko mi siê jako¶ zdystansowaæ ostatnio. i czujê ciag³a nerwówkê-jak przed egzaminem. O ironio-najwa¿niejszym w ¿yciu. I chyba st±d te nerwy... Nagle zaczynam siê zastanawiaæ czy z T¿ nie pozabijamy siê, bo oboje lubimy stawiaæ na swoim, T¿ totalnie nie umie rozmawiaæ, z kompromisem te¿ jest trudno(niestety z obu stron).Dodam, ¿e jedynie pomieszkujemy ze sob±, w sensie nocowania co który¶ dzieñ. ciê¿ko mo¿e byæ...

Apropo uczestnictwa faceta w przygotowaniach:
Kolega mi opowiadal jak to kolegi narzeczona wydzwania³a do niego ¿eby pomogl jej wybrac kolor serwetek na sto³y. Razem z ch³opakami mieli niez³± polewkê z tego i szczerze wspo³czuli przyjacielowi. My¶la³am ¿e nigdy taka nie bêdê a tu masz babo placek (jak mawia³a moja wychowawczyni w LO

Stary 2013-07-09, 23:23   #97
kami_165
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 035

Cze¶æ dziewczyny
Czy mogê do³±czyæ?
Ja bêdê siê bawiæ troszkê wcze¶niej ni¿ niektóre z was, mój ¶lub 14.09.2013.
Za³±cze zdjêcie sukni, widzia³am ¿e pokazywa³y¶cie swoje cudeñka Jest do zwê¿enia, dlatego siê marszczy.
Opiszê krótko moj± historiê w styczniu siê odchudza³am uda³o mi siê zgubiæ 8 kg ale gdy zacze³am normalnie je¶æ i nie æwiczyæ przybra³am 4 kg. I teraz chcialabym siê ich pozbyæ. Mam 172
cm i wa¿e ju¿ z 60 kg Bojê siê stawaæ na wadze...

Edytowane przez kami_165
Czas edycji: 2013-07-10 o 22:40
kami_165 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-07-10, 08:09   #98
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madzia, ja te¿ chcia³am ¿eby T¯ uczestniczy³ we wszystkim ale... odpu¶i³am... wiem ¿e to mi na wszystkim zale¿y i nie bêdê ju¿ T¯ zmuszaæ do niczego.

Co do zaproszeñ, to ja nasze pokazywa³am T¯, powiedzia³ "ja zaproszenia nie dostanê wiêc mi to obojêtnie jakie bêd±" ... wiêc po co mam walczyæ? Zmuszam go tylko do jakiego¶ minimum.

Te¿ to odbiera³am osobi¶cie, ¿e jemu to wszystko jedno. Bo jest mu wszystko jedno! ale to ja chcia³am ¶lubu i wesela, to ja organizuje przyjêcie mimo ¿e lata temu z T¯ marzyli¶my o pój¶ciu do ko¶cio³a i na obiad do restauracji.... czasem ¿a³ujê ¿e teraz od tego odst±pi³am i szykuje jakie¶ wesele i ka¿dy detal bo wiem ¿e w³a¶nie brak zaanga¿owania ze strony T¯ wynika z tego ¿e zmieni³am nasze WSPÓLNE plany na MÓJ plan. Chyba za pó¼no aby to odwo³ywaæ....

Kami witaj dobrze ¿e Ci 16kg nie wróci³o bo kg lubi± wracaæ ze zdwojon± si³±.
Sukienkê masz ¶liczn± bardzo w moim gu¶cie. Data te¿ ³adna
Ja siê wagi te¿ bojê
Stary 2013-07-10, 10:28   #99
kami_165
Zadomowienie

Cytat:
Madzia, ja te¿ chcia³am ¿eby T¯ uczestniczy³ we wszystkim ale... odpu¶i³am... wiem ¿e to mi na wszystkim zale¿y i nie bêdê ju¿ T¯ zmuszaæ do niczego.
Hej
Co do zaproszeñ, to ja nasze pokazywa³am T¯, powiedzia³ "ja zaproszenia nie dostanê wiêc mi to obojêtnie jakie bêd±" ... wiêc po co mam walczyæ? Zmuszam go tylko do jakiego¶ minimum.

Te¿ to odbiera³am osobi¶cie, ¿e jemu to wszystko jedno. Bo jest mu wszystko jedno! ale to ja chcia³am ¶lubu i wesela, to ja organizuje przyjêcie mimo ¿e lata temu z T¯ marzyli¶my o pój¶ciu do ko¶cio³a i na obiad do restauracji.... czasem ¿a³ujê ¿e teraz od tego odst±pi³am i szykuje jakie¶ wesele i ka¿dy detal bo wiem ¿e w³a¶nie brak zaanga¿owania ze strony T¯ wynika z tego ¿e zmieni³am nasze WSPÓLNE plany na MÓJ plan. Chyba za pó¼no aby to odwo³ywaæ....

Kami witaj dobrze ¿e Ci 16kg nie wróci³o bo kg lubi± wracaæ ze zdwojon± si³±.
Sukienkê masz ¶liczn± bardzo w moim gu¶cie. Data te¿ ³adna
Ja siê wagi te¿ bojê

A co do pomocy w organizacji wesela to ja te¿ g³ównie siê tym zajmujê.
Zaproszenia przegl±dali¶my razem, ale i tak ja musia³am podj±æ decyzjê Ale dzwonienie i za³atwianie us³ugodawców i spotkañ z nimi na szczê¶cie w wiêkszo¶ci nale¿y do T¯.

A dzisiaj pierwszy dzieñ diety, zapomnia³am siê pochwaliæ, ¿e z pracy wygra³am parowar wiêc obiadek zaraz bêdzie siê sam robi³
Stary 2013-07-10, 12:00   #100
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kami_165 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczyny
Czy mogê do³±czyæ?
Za³±cze zdjêcie sukni, widzia³am ¿e pokazywa³y¶cie swoje cudeñka Jest do zwê¿enia, dlatego siê marszczy.
Opiszê krótko moj± historiê w styczniu siê odchudza³am uda³o mi siê zgubiæ 8 kg ale gdy zacze³am normalnie je¶æ i nie æwiczyæ przybra³am 4 kg. I teraz chcialabym siê ich pozbyæ. Mam 172
Kami to by³a nasza pierwsza data, bardzo mi siê podoba to zestawienie cyfrale z zespo³em nie mogli¶my siê zgraæ i przesunêli¶my na tydzieñ po. Gratuluje parowaru-teraz ju¿ nie ma wykrêtów Ja bym chêtnie zaczê³a biegaæ ale samej to jako¶ tak mi dziwnie, z kim¶ zawsze ra¼niej.

Stary 2013-07-10, 20:06   #101
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Jak tam Wasze dietki?

Bo mnie powinni dzi¶ kamieniami obrzuciæ

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-10, 21:01   #102
ppaulinka1990
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 289

Czesc dziecwzyny mogê do Was dolaczyc? mam 23 lata, 19 kwietnia urodzi³am sliczna coreczke a co za tym idzie zosta³o mi sporo kg...;/ Zawsze lubi³am jesc i nigdy jakas szczupla nie bylam ale teraz strasznie dobija mnie moja waga...;( Waze 70kg i nie mogê przestaæ jesc, ciagle cos podgryzam, podjadam a malosie ruszam...;/ zawsze lubi³am jesc i nigdy nnie bylam jakos super szczypla ale nosi³am rozmiar M czasem nawet S a teraz L.XL;/ szuka³am w sotatni weekend kiecki na chrzest córeczki i dopiero wtedy do mnie dotarlo jaka jestem spasiona..;( zle czuje siê przez to w lozku, no i nie mam zupe³nie ciuchow a w tych które kupi³am po porodzie wygl±dam jak gruba swinia..;/ proszê doradzcie mi jak mam zacz±æ zrzucaæ kg, no i jak pozbyæ siê tego uczucia wiecznego g³odu?
mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona
ppaulinka1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-10, 21:08   #103
neska22
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 922
GG do neska22

czesc szczupaczki
witam nowe kole¿anki

u mnie bez zmian... dieta ok, æwiczenia kulej±............niech mnie która¶ kopnie w to mo¿e siê zbiorê.....

nie mam czasu pisaæ za bardzo.... mo¿e jutro

a mo¿e ustalimy sobie jaki¶ dzieñ tygodnia, kiedy np. bêdziemy siê wa¿yæ czy mierzyc, porównywaæ swoje sukcesy i pora¿ki i wten sposób siê na wzajem motywowaæ??
neska22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-10, 21:34   #104
kami_165
Zadomowienie

Cytat:
Jak tam Wasze dietki?

A co takiego zjad³a¶

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez ppaulinka1990 Poka¿ wiadomo¶æ
Czesc dziecwzyny mogê do Was dolaczyc? mam 23 lata, 19 kwietnia urodzi³am sliczna coreczke a co za tym idzie zosta³o mi sporo kg...;/ Zawsze lubi³am jesc i nigdy jakas szczupla nie bylam ale teraz strasznie dobija mnie moja waga...;( Waze 70kg i nie mogê przestaæ jesc, ciagle cos podgryzam, podjadam a malosie ruszam...;/ zawsze lubi³am jesc i nigdy nnie bylam jakos super szczypla ale nosi³am rozmiar M czasem nawet S a teraz L.XL;/ szuka³am w sotatni weekend kiecki na chrzest córeczki i dopiero wtedy do mnie dotarlo jaka jestem spasiona..;( zle czuje siê przez to w lozku, no i nie mam zupe³nie ciuchow a w tych które kupi³am po porodzie wygl±dam jak gruba swinia..;/ proszê doradzcie mi jak mam zacz±æ zrzucaæ kg, no i jak pozbyæ siê tego uczucia wiecznego g³odu?
mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona
Hej
Pewnie, ¿e mo¿esz do³±czyæ.
A ile masz wzrostu ?
Musia³aby¶ poczytaæ sobie o zdrowym od¿ywianiu to podstawa, zero s³odyczy sma¿onego, jak najmniej wêglowodanów(tych z³ych) no i du¿o ruchu - to w ogromnym skrócie

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
czesc szczupaczki
witam nowe kole¿anki

u mnie bez zmian... dieta ok, æwiczenia kulej±............niech mnie która¶ kopnie w to mo¿e siê zbiorê.....

a mo¿e ustalimy sobie jaki¶ dzieñ tygodnia, kiedy np. bêdziemy siê wa¿yæ czy mierzyc, porównywaæ swoje sukcesy i pora¿ki i wten sposób siê na wzajem motywowaæ??
To tak jak u mnie na æwiczenia brakuje ochoty, ale dla Ciebie na zachête

Mo¿emy sobie ustaliæ np. sobotê na wa¿enie, albo ka¿dy inny dzieñ jaki bêdzie wam pasowaæ
A co do daty to bêdzie to akurat nasza 5 rocznica, wiêc by³a dla mnie wymarzona :P

Edytowane przez kami_165
Czas edycji: 2013-07-10 o 21:46
Stary 2013-07-11, 06:28   #105
madziullka
Wtajemniczenie

cze¶æ wszystkim
Ja jestem jak najbardziej za wa¿eniem i mierzeniem jednego dnia. Dla mnie mo¿e byæ sobota.

Jako ¿e z æwiczeniami te¿ u mnie na bakier to moze zarz±d¼my, ¿e ka¿da MUSI codziennie wykonaæ jaki¶ zestaw æwiczeñ.
Mog³yby¶my ustaliæ np 2 takie zestawy, jaki¶ ³atwiutki i takie minimum a drugi z wiêksza ilo¶ci± æwiczeñ. Co Wy na to? Mo¿e chocia¿ to by nas zmotywowa³o, gdyby¶my ka¿dego dnia wieczorem pisa³y co jad³y¶my i który zestaw wybra³y¶my. W ten sposób razem by¶my siê pilnowa³y i mam nadziejê, ¿e równie¿ czê¶ciej siê tu udziela³y- a kilogramy bêd± same lecia³y

Moja propozycja zestawu nr I(minimum)który ka¿da musi obowi±zkowo wykonaæ:
3 min truchtu w miejscu
20 sk³onów tu³owia (stoimy w rozkroku, rêce szeroko, schylamy siê , prawa rêka-lewa stopa,wyprost, sk³on, lewa rêka -prawa stopa)
50 pó³brzuszków (czyli nie podnosimy siê do pozycji siedz±cej, tylko odrywamy ³opatki od pod³ogi, rêce za g³ow± , mo¿na kombinowaæ i robiæ sko¶ne-jakie kto lubi, albo z nogami uniesionymi i z k±tem prostym-nasza inwencja)
20 przysiadów

My¶lê ¿e taki zestaw nie zajmie nam wiêcej ni¿ 10-15 minut a nie bêdziemy mia³y wyrzutów sumienia ¿e nic nie robimy, wstaniemy z kanapy i zawsze to ju¿ jaki¶ krok do nowej siebie
Co Wy na to?Oczywi¶cie mo¿na modyfikowaæ, co¶ odj±æ, co¶ dodaæ i czekam na propozycje zestawu nr II -trudniejszego, mog³oby byæ co¶innego , bo jak któr±s najdzie na æwiczenia i bêdzie chcia³a zrobiæ I+II ¿eby siê uzupe³nia³y .
Dajcie znaæ czy pomys³ Wam siê podoba.
Ja ju¿ dzi¶ po ¶niadaniu i kawie.
Sniadanie: niestety 2 kromki chleba(ciê¿ko mi go wyeliminowaæ, ale mam nadziejê ze wkoñcu mi siê to uda)+2 plastry szynki i 1 plastek sera ¿ó³tego+kawa z 2 ³y¿eczkami cukru () i mlekiem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-11, 09:24   #106
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Paulinko, witaj powiem Ci jak jad³am kiedy uda³o mi siê schudn±æ 20kg.
Æwiczy³am codziennie 30minut, mia³am p³ytkê z gazety z æwiczeniami Jillian Michaels.
Co do jedzenia to jad³am normalnie ale ma³o, jakie¶ lekkostrawne kanapeczki, albo parówkê.
Na drugie ¶niadanie (wtedy w szkole), zjada³am owoce.
Obiad to gotowane miêso. Gotowane udko albo schabowy, wszystko co zwykle jad³am pieczone wtedy gotowa³am. Do tego kasza wiejska i np, oblana mizeri± na jogurcie naturaqlnym. Do miêsa mo¿na te¿ zje¶æ np, gotowanego kalafiora albo broku³a z sosem czosnkowym ale na jogurcie naturalnym. Mo¿na siê tym obje¶æ aby nie byæ g³odnym a nie zostawi to t³uszczu na naszych boczkach. Na kolacje wcina³am serek wiejski albo jogurcik.

mam nadziejê ¿e uda Ci siê zruciæ zbêdne kg i poczujesz siê dobrze
gratulujê te¿ narodzin córeczki
jak siê ma³a chowa?

Neska, zabieraj siê za æwiczenia!!!!

Kami, pytasz o takiego zjad³am.... hamburgera ale takiego domowego. Z ogórkiem swoiskim i sa³at± z ogródka... no ale miêso by³o kupne

Madziu, ³adny zestaw æwiczeñ wklejê go w w pierwszy post

Zobowi±zuje siê zrobiæ tabelkê. Napiszcie mi na pw albo tutaj wagê i wzrost. A ja to ³adnie zrobiê. I Wam udostêpniê.

Co do æwiczeñ to Madzi zestaw opublikuje w pierwszym po¶cie. kto stworzy drugi ten mocniejszy?

W jaki sposób bêdziemy sprawdzaæ czy kto¶ æwiczy³? Mo¿e w tabelce z wag± zaznaczaæ od soboty do soboty ile dni by³o æwiczone a ile nie?
Stary 2013-07-11, 10:12   #107
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:

W jaki sposób bêdziemy sprawdzaæ czy kto¶ æwiczy³? Mo¿e w tabelce z wag± zaznaczaæ od soboty do soboty ile dni by³o æwiczone a ile nie?
Zaufanie, ¿e ka¿da bêdzie æwiczyæ i ka¿dego dnia raport czy zestaw I, czy I+II

Oczywi¶cie mo¿na co¶ zmodyfikowaæ w tym zestawie I-tak ¿eby ka¿dej pasowa³o. Tabelka by³aby super

Kurka, mi siê waga popsu³a, ale to nic, najwy¿ej bêdê siê wa¿y³a w aptece.

Stary 2013-07-11, 10:20   #108
kami_165
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziullka Poka¿ wiadomo¶æ
cze¶æ wszystkim
Ja jestem jak najbardziej za wa¿eniem i mierzeniem jednego dnia. Dla mnie mo¿e byæ sobota.

Jako ¿e z æwiczeniami te¿ u mnie na bakier to moze zarz±d¼my, ¿e ka¿da MUSI codziennie wykonaæ jaki¶ zestaw æwiczeñ.
Mog³yby¶my ustaliæ np 2 takie zestawy, jaki¶ ³atwiutki i takie minimum a drugi z wiêksza ilo¶ci± æwiczeñ. Co Wy na to? Mo¿e chocia¿ to by nas zmotywowa³o, gdyby¶my ka¿dego dnia wieczorem pisa³y co jad³y¶my i który zestaw wybra³y¶my. W ten sposób razem by¶my siê pilnowa³y i mam nadziejê, ¿e równie¿ czê¶ciej siê tu udziela³y- a kilogramy bêd± same lecia³y

Moja propozycja zestawu nr I(minimum)który ka¿da musi obowi±zkowo wykonaæ:
3 min truchtu w miejscu
20 sk³onów tu³owia (stoimy w rozkroku, rêce szeroko, schylamy siê , prawa rêka-lewa stopa,wyprost, sk³on, lewa rêka -prawa stopa)
50 pó³brzuszków (czyli nie podnosimy siê do pozycji siedz±cej, tylko odrywamy ³opatki od pod³ogi, rêce za g³ow± , mo¿na kombinowaæ i robiæ sko¶ne-jakie kto lubi, albo z nogami uniesionymi i z k±tem prostym-nasza inwencja)
20 przysiadów

My¶lê ¿e taki zestaw nie zajmie nam wiêcej ni¿ 10-15 minut a nie bêdziemy mia³y wyrzutów sumienia ¿e nic nie robimy, wstaniemy z kanapy i zawsze to ju¿ jaki¶ krok do nowej siebie
Co Wy na to?Oczywi¶cie mo¿na modyfikowaæ, co¶ odj±æ, co¶ dodaæ i czekam na propozycje zestawu nr II -trudniejszego, mog³oby byæ co¶innego , bo jak któr±s najdzie na æwiczenia i bêdzie chcia³a zrobiæ I+II ¿eby siê uzupe³nia³y .
Dajcie znaæ czy pomys³ Wam siê podoba.
Ja ju¿ dzi¶ po ¶niadaniu i kawie.
Sniadanie: niestety 2 kromki chleba(ciê¿ko mi go wyeliminowaæ, ale mam nadziejê ze wkoñcu mi siê to uda)+2 plastry szynki i 1 plastek sera ¿ó³tego+kawa z 2 ³y¿eczkami cukru () i mlekiem

Pomys³ jest fajny. I æwiczenia mo¿na nazwaæ zestawem "lenia"
Jak ja æwiczy³am to przewa¿nie robi³am
*1000 skoków na skakance
*100 brzuszków
*10-15 min hula-hop
czasami dochodzi³ rowerek stacjonarny

A u mnie dzi¶ ¶niadanie - jajecznica z dwóch jaj
obiad - gotowane na parze pkieczarki z papryk±, cebul±
pomidorami

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Paulinko, witaj powiem Ci jak jad³am kiedy uda³o mi siê schudn±æ 20kg.
Æwiczy³am codziennie 30minut, mia³am p³ytkê z gazety z æwiczeniami Jillian Michaels.
Co do jedzenia to jad³am normalnie ale ma³o, jakie¶ lekkostrawne kanapeczki, albo parówkê.
Na drugie ¶niadanie (wtedy w szkole), zjada³am owoce.
Obiad to gotowane miêso. Gotowane udko albo schabowy, wszystko co zwykle jad³am pieczone wtedy gotowa³am. Do tego kasza wiejska i np, oblana mizeri± na jogurcie naturaqlnym. Do miêsa mo¿na te¿ zje¶æ np, gotowanego kalafiora albo broku³a z sosem czosnkowym ale na jogurcie naturalnym. Mo¿na siê tym obje¶æ aby nie byæ g³odnym a nie zostawi to t³uszczu na naszych boczkach. Na kolacje wcina³am serek wiejski albo jogurcik.

mam nadziejê ¿e uda Ci siê zruciæ zbêdne kg i poczujesz siê dobrze
gratulujê te¿ narodzin córeczki
jak siê ma³a chowa?

Neska, zabieraj siê za æwiczenia!!!!

Kami, pytasz o takiego zjad³am.... hamburgera ale takiego domowego. Z ogórkiem swoiskim i sa³at± z ogródka... no ale miêso by³o kupne

Madziu, ³adny zestaw æwiczeñ wklejê go w w pierwszy post

Zobowi±zuje siê zrobiæ tabelkê. Napiszcie mi na pw albo tutaj wagê i wzrost. A ja to ³adnie zrobiê. I Wam udostêpniê.

Co do æwiczeñ to Madzi zestaw opublikuje w pierwszym po¶cie. kto stworzy drugi ten mocniejszy?

A zapytam z ciekawo¶ci czy ile¶ z tych kg wróci³o ?

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Zaufanie, ¿e ka¿da bêdzie æwiczyæ i ka¿dego dnia raport czy zestaw I, czy I+II

Oczywi¶cie mo¿na co¶ zmodyfikowaæ w tym zestawie I-tak ¿eby ka¿dej pasowa³o. Tabelka by³aby super

Kurka, mi siê waga popsu³a, ale to nic, najwy¿ej bêdê siê wa¿y³a w aptece.

Jak kto¶ potrafi j± zrobiæ to by³oby fajnie

A wzrostu to mam 172 waga 60 kg cel 56

Edytowane przez kami_165
Czas edycji: 2013-07-11 o 10:21
Stary 2013-07-11, 10:36   #109
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kami, ja zrobiê tabelkê i ju¿ Ciebie wpisujê

Cytat:
A zapytam z ciekawo¶ci czy ile¶ z tych kg wróci³o ?
wróci³o ale z mojej winy. Jak tylko zamieszka³am z T¯ to ola³am æwiczenia i diete.Zaczê³am je¶æ jak "¿ona górnika" a wiadomo ¿e jak gotowa³am dla T¯ to i ja to jad³am. Do tego kolacje po 20tej i wypady na kebab itp. wiêc jak mialo nie wróciæ? 10kg przyty³am. a drugie 10kg zosta³o po ci±¿y.

Moja wina i ¿alujê bo wtedy nie by³am g³odna ani zmêczona diet±. By³am zadowolona ¿e zdrowo jem i dobrze siê czu³am a tak to zaprzepa¶ci³am. Trochê silnej woli i mog³am na takiej diecie byæ na zawsze bo niczego mi nie brakowa³o, ale có¿... s³abik ze mnie.... dalam siê ponie¶æ chwili i ciach....

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-11, 10:56   #110
kami_165
Zadomowienie

Cytat:
Kami, ja zrobiê tabelkê i ju¿ Ciebie wpisujê

wróci³o ale z mojej winy. Jak tylko zamieszka³am z T¯ to ola³am æwiczenia i diete.Zaczê³am je¶æ jak "¿ona górnika" a wiadomo ¿e jak gotowa³am dla T¯ to i ja to jad³am. Do tego kolacje po 20tej i wypady na kebab itp. wiêc jak mialo nie wróciæ? 10kg przyty³am. a drugie 10kg zosta³o po ci±¿y.

Moja wina i ¿alujê bo wtedy nie by³am g³odna ani zmêczona diet±. By³am zadowolona ¿e zdrowo jem i dobrze siê czu³am a tak to zaprzepa¶ci³am. Trochê silnej woli i mog³am na takiej diecie byæ na zawsze bo niczego mi nie brakowa³o, ale có¿... s³abik ze mnie.... dalam siê ponie¶æ chwili i ciach....

No to tak jak ja wtedy zaczêlam normalnie je¶æ, nie ruszaæ siê ... i wróci³o. Dobrze, ¿e nie wszystko.
Ale ciê¿ko mi siê powstrzymaæ szczególnie w weekendy jak jestem z T¯ i on je rzeczy zakazane dla mnie ... I czêsto polegam
Stary 2013-07-11, 11:44   #111
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692

czesc kobietki zyczê wam mi³ego dniaKupi³am dzis trampoline i wieczorem bêde hycac jak zrebaczek:P osttanie dni czu³am siê wyzuta z si³.teraz wracam i zamieszam moimi kg:P cel-60 kg. kissss
Lady Ali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-11, 12:02   #112
madziullka
Wtajemniczenie

Kami to Ty sporo æwiczy³a¶

Ja wogóle nie umiem krêciæ hula-hop, wiêc mogê zamieniæ na twister? ale 15 min to i tak nie dam rady, kolka ³apie po 2-3

Stary 2013-07-11, 12:04   #113
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kami, kolejna beznadziejno¶æ z instytucji T¯tów z³e nawyki

Ali, witaj oj na trampolinie bym chêtnie poskaka³a ale nie staæ mnie na drugie urodziny synowi kupimy ale póki co to muszê mi przyziemne æwiczenia wystarczyæ

Mój ch³opaczek ju¿ sam chodzi po domu Od pierwszego kroczku jakie¶ 3 tygodnie æwiczy³ i ju¿ ¶miga

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Ja dzisiaj zrobie 45minutówkê przy muzyce. Robiê unoszenie nóg, pó³ przysiady, na boku unoszenie nóg, krêcenie biodrami, podskoki, wykroki, kucanie, i wiêkszo¶æ æwiczeñ mam rêce z hantlami uniesione(my¶licie ¿e to ujêdrnia ramiona?)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-11, 12:11   #114
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Kami, kolejna beznadziejno¶æ z instytucji T¯tów z³e nawyki

Ali, witaj oj na trampolinie bym chêtnie poskaka³a ale nie staæ mnie na drugie urodziny synowi kupimy ale póki co to muszê mi przyziemne æwiczenia wystarczyæ

Mój ch³opaczek ju¿ sam chodzi po domu Od pierwszego kroczku jakie¶ 3 tygodnie æwiczy³ i ju¿ ¶miga

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Ja dzisiaj zrobie 45minutówkê przy muzyce. Robiê unoszenie nóg, pó³ przysiady, na boku unoszenie nóg, krêcenie biodrami, podskoki, wykroki, kucanie, i wiêkszo¶æ æwiczeñ mam rêce z hantlami uniesione(my¶licie ¿e to ujêdrnia ramiona?)
Gratulujê pierwszych kroczków
A co do æwiczeñ to na pewno ujêdrnia, æwicz, æwicz

Stary 2013-07-11, 12:23   #115
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
A ja mam jaki¶ kryzys jedzeniowo-¿yciowo-mi³o¶ciowy Wszystko narazNie wiem co siê dzieje, ale te wszystkie przygotowania (a w zasadzie rozmowa o nich) powoduj± chyba wiêcej stresu i co chwilê siê k³ócimy z T¿. Jako¶ tak mnie to przygnêbi³o...¿e mam naprawde czarne my¶li i odechciewa mi siê tego ¶lubu, nie mówi±c o odchudzaniu o którym po prostu ju¿ nie my¶lê. Te¿ macie wiêcej stresów a co za tym idzie i k³ótni? nie wiem ju¿ czy to stres przed¶lubny...?
kochana:-* wierz mi,ze jakis msc temu mia³am bardzo podobne odczucia wszystko mnie wkurza³o z T¿ ³acznie, tez w ogole siê nie zabiera³ do jakiegokolwie udzialu w przygotowaniach, je¶li siê go pytalam, to mowil,ze mam robic jak uwa¿am, a potem pretensjê, albo,ze tylko mnie obchodza kwiaty w ko¶ciele ,a on sie skupia na samej uroczysto¶ci. No ³atwo powiedzieæ, tylko zeby ta uroczysto¶c dosz³a do skutku, kto¶ musi wszystko zaplanowac i siê tym zaj±c
Jego mama mnie wkurza³a, moja mama, kazdy probowal decydowac nawet o godzinie naszego ¶lubu i ka¿dy musi wtr±ciæ swoje 3 grosze, a tylko ja mialam z tym problem, tez juz mi siê odechciewa³o tego slubu z tysi±c razy,nie wiem czy to stres czy co? ka¿dy mi wszystko narzuca³, mial o wszystko pretensje, ale nikt nie potrafi³ pomoc no,ale jakos ju¿ siê uspokoi³o, zosta³o poltorej msc, wiêc zobaczymy co bedzie zaraz przed teraz jest ok wiêc uszy do góry ,bo na bank siê polepszy faceci tak chyba maj,a, chociaz mi te¿ ciêzko to wszystko zaakceptowaæ

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Cze¶æ dziewczyny
Czy mogê do³±czyæ?
witaj
przy 172cm, 60kg to chyba jest ma³o ja mialam tyle niedawno przy 162
no to masz ¶lub 2 tygodnie po mnie moj pierwszy termin te¿ byl 14 wrzesien
Stary 2013-07-11, 12:24   #116
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madziu, dziêkujê
a co dzi¶ masz w menu na obiadek?

Manni, my¶lisz ¿e mój T¯ wkoñcu siê czym¶ zainteresuje jak nie bêdê go napastowaæ? ¿e mo¿e zauwa¿y jakie to dla mnie wa¿ne?
To Madzia mia³a problem a okazuje siê ¿e ja te¿ hihihi
Stary 2013-07-11, 12:33   #117
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Jak tam Wasze dietki?

moja dieta? hmmm wczoraj piêknie szlo, dopoki nie wrocilam do domu strasznie g³odna i nie po¿ar³am 3 ogromnych go³abkow
a dzisiaj czekoladê ju¿ sama za siebie nie mogê, terz czytam o æwiczeniach, jakby od samego czytania mnie odchudzi³o

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
czesc szczupaczki
witam nowe kole¿anki

mo¿e poniedzia³ek? na "dobry" pocz±tek tygodnia

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
No to tak jak ja wtedy zaczêlam normalnie je¶æ, nie ruszaæ siê ... i wróci³o. Dobrze, ¿e nie wszystko.
Ale ciê¿ko mi siê powstrzymaæ szczególnie w weekendy jak jestem z T¯ i on je rzeczy zakazane dla mnie ... I czêsto polegam
ja tym sposobem w³a¶nie przyty³am z 49kg do 62 i teraz p³acê za te ciasta 2 razy w tygodniu i smaczniutkie obiadki pe³ne mase³ka

najgorsze,ze T¿ nadal tak je, a ja patrze
ciê¿kie to ¿ycie przysz³ej Pm
Stary 2013-07-11, 12:34   #118
madziullka
Wtajemniczenie

Dzisiaj cienko u mnie, ale mówi³am ¿e mam kryzys, wiêc nie biæ

drugie ¶niadanie:2 kromki (znów) chleba, z szynk± i serem ¿ó³tym-jakby tego by³o ma³o to posmarowa³am serkiem topionym-bo mi sie mas³o skonczy³o
uwielbiam takie odchudzanko

ale tak na serio ju¿, to po pracy skoczê na zakupy i mo¿e kupiê pier¶ z kurczaka i ugotujê na parze? co do tego proponujecie?
fasolka z bu³k± na mase³ku chyba odpada, nie?

no to co innego?

tak apropo ciocia mnie ostatnio obdarowa³a 4 kr±¿kami sera camembert i co tu z niego zrobic? jak ja nie lubiê sera ple¶niowego no co? Wczoraj naogl±da³am siê przepisów na camembert w panierce z ¿urawin±-no ³adnie wygl±da-pewnie t³uste jak diabli, a czy zjadliwe??? Jad³a która¶ z Was?

No muszê co¶ wykombinowaæ bo termin siê koñczy

Stary 2013-07-11, 12:40   #119
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Madziu, dziêkujê
a co dzi¶ masz w menu na obiadek?

Manni, my¶lisz ¿e mój T¯ wkoñcu siê czym¶ zainteresuje jak nie bêdê go napastowaæ? ¿e mo¿e zauwa¿y jakie to dla mnie wa¿ne?
To Madzia mia³a problem a okazuje siê ¿e ja te¿ hihihi

no zauwazy³, ale potrzebne by³y ³zy, trzaskanie drzwiami i wrzaski z mojej strony zrozumia³,ze wszystko jest wa¿ne, dla niego najwiêksza konsternacjê stanowi³ rozmiar obr±czki, jego ¶lubnej czy aby nie bêdzie ciasna i jeszcze,ze ja nie rozumiem problemu i nie chcê pomoc a co ja niby siedze w palcu i stwierdzê, ze do sierpnia utyje w tym miejscu

teraz ju¿ siê powiedzmy interesuje,a lbo przynajmniej nie narzeka je¶li mu siê pytam. On generalnie ma bardzo bierne podej¶cie do wszystkiego, wyrêczany przez mamusiê ca³e ¿ycie jedynak ale ucze go powoli na czym polega ¿ycie, chocia¿ przysz³a te¶ciowa stale i tak probuje z niego zrobiæ ciapê, ale widze,ze juz zaczyna to dostrzegaæ

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Dzisiaj cienko u mnie, ale mówi³am ¿e mam kryzys, wiêc nie biæ

drugie ¶niadanie:2 kromki (znów) chleba, z szynk± i serem ¿ó³tym-jakby tego by³o ma³o to posmarowa³am serkiem topionym-bo mi sie mas³o skonczy³o
uwielbiam takie odchudzanko

ale tak na serio ju¿, to po pracy skoczê na zakupy i mo¿e kupiê pier¶ z kurczaka i ugotujê na parze? co do tego proponujecie?
fasolka z bu³k± na mase³ku chyba odpada, nie?

no to co innego?

tak apropo ciocia mnie ostatnio obdarowa³a 4 kr±¿kami sera camembert i co tu z niego zrobic? jak ja nie lubiê sera ple¶niowego no co? Wczoraj naogl±da³am siê przepisów na camembert w panierce z ¿urawin±-no ³adnie wygl±da-pewnie t³uste jak diabli, a czy zjadliwe??? Jad³a która¶ z Was?

No muszê co¶ wykombinowaæ bo termin siê koñczy
camembert z panierce z zurawink± palce lizaæ to t³uste i kaloryczne, ale mi apetytu narobi³as no ja uwielbiam camemberta
Stary 2013-07-11, 13:04   #120
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mannijonnim Poka¿ wiadomo¶æ

camembert z panierce z zurawink± palce lizaæ to t³uste i kaloryczne, ale mi apetytu narobi³as no ja uwielbiam camemberta
To wpadaj do mnie dokupiê tylko winko

Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.