![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie chciałybyście pracować?
Kiedys marzylam by pracowac w policj w sekcji kryminalnej, ale moglabym tez pracowac w kwiaciarni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Marzeniem młodości (również obecnej ![]() Poza tym mogłabym być również architektem (co z moją wyobraźnią i umiejętnością rysowania nigdy nie wchodziło w grę). Po cichu wierzę, że kiedyś napiszę książkę ![]() PS. I wcale nie jestem przesadną fanką J. Chmielewskiej ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja jestem niezdecydowana i mam wiele róznych pomysłów na swoją osobę. Moje pomysły są skrajne, bo od własnego biznesu poprzez prace w instytucjach zaufania publicznego.
![]() Na pewno bardzo dobrze czułabym się mając własną wypasioną drogerię. Taką na wzór Sephory. ![]() Poza tym mogłabym pracować na państwowej posadzie w sądzie, niekoniecznie mogłabym być Sędzią [bocznym ![]() ![]() ![]() Policja jak najbardziej, ale jest to trochę "wyniszczający" zawód... Jednak ciekawy z adrenaliką. ![]() Mogłabym się też grzebać w obróbce zdjęć cyfrowych. Dużo czasu poświęciłam swoim i nie tylko zdjęciom i musze powiedzieć, że wyjątkowo mam cierpliwość do tych rzecz. ![]() I jeszcze kilka innych profesji, o których pisac już nie będę... ![]() Nie wiem jakbym się sprawdziłą będąc na uczelni w sensie wykładowcy? ![]() Wiem, że NA PEWNO nie chcę i nie pracowałabym w szpitalu, w ogóle w Służbie Zdrowia szeroko rozumianej. Obojętnie w jakiej profesji, obojetnie na jakim stanowisku. Nie byłabym ani pielęgniarką, ani lekarzem, a ni laborantką... Brr. Szpital, przychodnia przyprawia mnie o ciarki. Nie zarzekam się, bo różnie to w życiu jest, ale... wiem, że nie jestem stworzona do takich funkcji. ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
A ja bym chciała siedzieć w labie i pracować nad lekiem jakimś... Juz nawet nie marze o odkryciu jakiegoś cuda, po prostu, chciałabym robić coś, co będzie miało sens i będzie docenione w naukowym światku i przydatne ludziom... Tylko tak się składa, że jestem na studiach nie bartdzo związanych z tymi klimatami a bardziej nawiązujące do tematu mogę zacząć dopiero za rok. I co, skończę je w wieku 28 lat, a jeszcze doktorat...? kiedy? Taak, pociąga mnie uczelniana kariera...
Inne marzenie, które na stówe zrealizuję, to wyjazd na misje humanitarną. Pojade jak uzbieram 10 000 zł, bo ktoś tak to urządził, że tyle trzeba wyłożyć na tą przyjemjość... Do dziś mam jeszcze ciągoty, żeby zostac techniczną jakiegoś zespołu rockowego (Metallica najlepiej ;D ) i jeździć z nim w trasy (uwielbiam stan "bycia w drodze"), no ale jako że umiejętności koniecznych w tej profesji nie posiadam, więc zostaje mi pomoc przy Wood, co z radością czynię.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Ginekolog-położnik. Myślałam o założeniu prywatnej kliniki rodzenia. Prowadzenie ćwiczeń dla przyszłych mam, odbieranie porodów itd. w naszej służbie zdrowia brak ludzkiego podejścia do pacjenta, fachowej wiedzy pesonelu, cierpliwości....Lubię to i już!
Mogłabym też pograć w filmie. Myśle, że byłabym wiarygodna jako aktorka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Ja mam 3 typy
![]() 1) Agencja reklamowa 2) Ubezpieczenia, ale nie żaden przedstawiciel handlowy tylko troszkę bardziej kreatywne stanowisko takie jak np. asystentka w pionie finansowym 3) Urząd Skarbowy Ogólnie rzecz biorąc najbardziej stysfakcjonowałaby mnie jakś praca biurowa, sekretariat, asystentka etc. Jak narazie to chyba jednak jestem blisko osiągnięcia mojego typu nr 2- w lipcu skończyłam studia na takim kierunku , no i zobaczymy co mi los przyniesie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
od dzis jestem bezrobotna, bo z dniem 30 listopada skończył mi sie staż
i niestety chciałabym pracowac w jakiejs drogerii, była taka oferta złozyłam nawet podanie i CV ale co z tego jak potrzebują dziewczyn które nie studiuja, a ja niesttety na zaocznych i nie mam szans bo za czesto mam zjazdy ![]() a kasy mi potrzeba ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Moim marzeniem jest praca w agencji reklamowej, najlepiej wlasnej
![]() ![]() ![]() Chcialabym tez pracowac w perfumerii ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
hm...
![]() - agencja reklamowa - jako copywriter ![]() - sąd - jako sędzia oczywiście, w sprawach karnych ![]() - tv - jako prezenterka wiadomości lub jako dziennikarz polityczny mający własny program ![]()
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
No więc ja na dzień obecny najchętniej bym pracowała w fitness klubie jako trener osobisty i dietetyk.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
A ja, jeśli mnie głód nie zmusi, mam nadzieję, że już nigdy nie będę pracować na stałe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
po prostu Em :)
|
ja strasznie chciałabym pracować w radiu.. po prostu ostatnio odwaliło mi na tym punkcie. może kiedyś mi się uda..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
chcialabym byc instruktorem fitnes
![]() teraz pracuje w sklepie jako sprzedawca w jednym z centrow handlowych w stolicy i jakos mnie to juz nudzi chociaz lubie kontakt z ludzmi i niewiem czy bym wytrzymala w biurze a w ogole to marzy mi sie powrot do zadowu czyli do manicuru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
pomarzyć zawsze można - chciałabym mieć firmę szkoleniową, oferta skierowana do młodzieży (wolę dzieciaki niż dorosłych)
![]() pracować jako konsultant i współpracować z międzynarodowymi korporacjami być redaktorem gazety a takie największe marzenie - żeby mąż zarabiał na rodzinę, a ja bym pracowała jako wolontariusz (bo to mnie najbardziej cieszy), robiłabym zajęcia w różnych placówkach, założyła fundację itd. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała pracować w Państwowej Inspekcji Pracy, w skrócie w PIP - ie
![]() ![]() ![]() Chciałabym mieć też własny biznes, ale nie mysle tu tylko o pieniądzach co o kontaktach z ludzmi, czym tworczym, realizowanym na podstawie wlasnych pomysłów - to musi byc super ![]() ![]() Zawsze marzyłam o psychologii, ale jakoś nie wyszlo, choć to stawiałabym na 1 miejscu ![]() Podobno jak sie czegoś bardzo chce, to można, więc do dzieła Dziewczynki ![]()
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Po kilku latach pracy w szkole (podstawowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ja mam takie pomysły:
- mieć własną kwiaciarnię - projektować suknie na różne okazje - projektować biżuterię |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Witam!
Ja troszke nie na temat, ale PROSYE O RYADE. Otwieram sklep odziezowy dla dzieci i mlodzierzy, i mam problem z wymysleniem nazwy sklepu. Moze macie jakies ciekawe propozycje? Myslalam o czyms wpadajacym w ucho np."TRENDY JUNIOR - moda dziecieca i mlodzierzowa" lub "MAŁOLAT - moda dyiecieca i mlodzierzowa". Byla bym bardzo wdzieczna za wszystkie pomysly... Goraco pozdrawiam
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Ja mam chyba za duzo opcji do wyboru
![]() Kiedyś chciałam pracować z trudną młodzieżą, interesowała mnie także policja, a zwłaszcza zawód detektywa - do tej pory mam takie ciągoty. Kocham ksiazki i zawsze chciałam napisać i wydać jakąś (albo chociaż artukuły do gazet), do tego strasznie mi sie podoba praca bibliotekarki ![]() Studiuję ekonomię (specjalizacja Integracja Europejska) i miałam staz w agencji reklamowej, i wiem, ze realizowałabym sie w pracy w agencji, w organizowaniu eventów i akcji promocyjnych, albo w pracy w strukturach Unii, na uczelni również bym sie mogła zaczepić. Kilka lat dzialałam w organizacji studenckiej, wiec wolontariat bardzo mi odpowiada, lubie pomagać ludziom. Dziedziny HR, promocja są mi bliskie, bardzo lubię prowadzić szkolenia i jestem w tym całkiem niezła, dodam nieskromnie ![]() No i fotografowanie, wizaż, projektowanie ciuchów i biżuterii, to jest to co mnie pociąga bardzo bardzo. Juz nawet robie coś w tym kierunku, ale o tym sza, bo na razie dobrze idzie i nie chcę zapeszyć. Duzo mi sie tego nazbierało, ale podsumowujac, lubię myśleć i rozwiazywać problemy, wiec pasowałaby mi praca analityczna, albo coś swojego. Uff, mam za duzo pomysłów na siebie i czasami nie wiem, co z tym zrobić, za co sie złapać. Ale na razie dobrze jest.
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Tam, gdzie zaczynam pracę w styczniu
![]() Wam też życzę spełnienia marzeń ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że dość dużo Wizażanek tak jak ja myśli o pracy w agencji reklamowej. Ja już pisałam w tym wątku, że też chciałabym pracować w reklamie. Mam nadzieję, że kiedyś mi się to uda. Bo narazie mam 15 latek i mogę narazie robić tylk owszystko w tym kierunku a jak się życie potoczy, przyszłość pokaże.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez barbi20 Czas edycji: 2007-10-26 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
![]()
moim odwiecznym marzeniem jest praca w salonie BMW.
(mogłabym być panią prezes ![]() również chciałabym pracować na stanowisku architekta, projektanta wnętrz, ooooooo może kiedyś nawet pociągało mnie (i pociąga) aktorstwo !!! ......................... ..nawet niedawno chciałam być weterynarzem, ale wole pomagać pieskom na własny sposób! (jakby mi przywieźzli zmasakrowanego pieska z wypadku, to bym się załamała) ....no no zejdzmy na ziemie .... ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Ja w przyszłości chciałabym być projektantką mody...ah...marzenia :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Zdecydowanie jakiś wolny zawód
![]() ![]() Stawiam na prace w jakimkolwiek dziale dziennikarskim, gdzie mam zlecenia napisania artykuły/zrobienia reportażu, lecz nie muszę siedzieć za biurkiem, tylko albo w domu, albo w terenie ![]()
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
ja bym chciala taką prace związaną z podróżowaniem. tylko trza umiec conajmniej 2jezyki ..biegle...!
Np stewardessa... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-09 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
ja skonczyłam liceum ekonomiczne a teraz jestem na piątym roku Akademii Ekonomicznej, jednak nie chcialabym pracowac w swoim zawodzie, juz nie dlugo skladam papiery do policji
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.