![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry Fryzjer Toruń!
to jakiś stary wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=toru%F1
poza tym podam namiary polecanych przez dziewczyny z Grona salonów (w nawiasach imiona polecanych fryzjerek/ów): Salvador (tam gdzie Bar Małgośka - gdziekolwiek to jest ![]() Salon Czajkowskiego - Kwiatowa 6A, tel. 6546621 (fryzjerka Ania) Salon Marcello - ul. Szosa Chełmińska 154D (róg Długiej), tel. 0 56 660 15 51 (Marcin Kropiński ) Salon Alicja - ul. Kościuszki 41/47, tel. o56 623 17 99 (Sławek); ul. Konstytucji 3 Maja 28 Salon w Uniwersamie (Emilka) Salon Impressa - Podmurna Salon 'Michelle' - św. Katarzyny (pani Emilia) Salon Kleopatra Sama z nich nie korzystalam, więc wyrazić opinii nie mogę, ale najbardziej polecane z tych wymienionych byly chyba salony Marcello i Alicja, z tym że trzeba sie tam wcześniej zapisywać. Moja koleżanka była ostatnio w jakimś nowym salonie na Legionów i była całkiem zadowolona, tanio tam (chyba z powodu tej nowości). Mam nadzieję, że pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Aha, i jeszcze ten wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123823
No właściwie dużo jest w tym wątku, więc tutaj tylko takie podsumowanie: "Magia" Moniki Klinikowskiej http://www.salonurodymagia.pl/ "Alicja" na Łyskowskiego 37 (rubinkowo I - kwadrat) trochę o wspomnianym wcześniej Slawku (Salon Alicja) Kleopatra (Iwonka, Ewa i Ola) Aneta z Carefura PDT salon L'Oreala Studio Wizard Wyszyńskiego 6 (Pan Marcin) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Dot.: Super fryzjer (-ka) Toruń
Przepraszam, że po tak długiej przerwie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
![]()
ethlinn dzięki za namiary
![]() qrk@tlen.pl kusi mnie żeby się wybrać do Karoliny, ale mam strasznie trudne, długie, proste włosy - powtarzałaś tam wizyty ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Powtarzałam i byłam zadowolona niedługo znów się tam wybieram
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
![]()
Dla mnie zdecydowanie najlepszą fryzjerką jest pani Dorota z Metamorfozy (Szosa Chełmińska). Włoski ścina bosko! Ma swietną technike cięcia że włosy nawet pół roku nie scinane super się układają
![]() ![]() ![]() Nawet bardzo grube, nieukładające się włosy moze zamienic w super fryzurke! Przy tym Dorota jest baaardzo symaptyczna, zawsze mozna porozmawiać, doradzić się itp. Napewno nie zmienię fryzjera i moje znajome tak samo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
![]()
naatii a czy pani Dorota tnie brzytwą ....
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Patrilla, brzytwą nie, normalne nożyczki.
![]() A powracając do tematu grubych włosów to Dorota jest przeciwniczką degażówek.. po nich włosy są rzadsze ale w ogole sie nie układają, kiedys jakas fryzjerka wydegażowała mi włosy to ... szczerze nie polecam, potem odrastały i u góry miałam 'czapke' a na dole włoski same niteczki :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o Szalla, to byłam u niego na czesaniu do mody ślubnej
![]() No i byłam zadowolona ![]() A co powiecie o Aplauzie w Piotrze i Pawle? Chciałabym sie tam wybrać na chemiczne prostowanie, bo pracują na Goldwellu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
A ja i tak polecam Marcina z Wizard`u. Strzyge sie u Niego od 3 lat i ani razu nie wyszlam nie zadowolona z salonu. Wszystkie moje kolezanki rowniez chodza do niego. Fakt jest teraz nowy pracownik i praktykantki, ale ja pozostaje wierna. Nikt inny mnie nie strzyze, bo boje sie efektu koncowego.
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
elmoska to tak jak mój mąż i moja mama tylko Marcin
![]() degażówki to nie to samo co brzytwa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Ja się zapisałam do PDT Laurent do niejakiej P.Joli - znajome polecały, ale po tym co tu przeczytałam to się boję iść
![]() Był ktoś zadowolony z Laurenta w PDT????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
nie znam nikogo kto tam chodzi ale daj znać czy jesteś zadowolona ... trzymam kciuki
![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
jakieś nowinki??
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
och a juz myślałam że odezwał się ktoś z nowym fryzjerem...
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
![]()
też bym chciała
![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Ja nadal obstaję przy swoim- tylko WIZARD! Tylko jak byłam ostatnio i widziałam co nowy chłopak u Marcina wytwarza na włosach innej dziewczyny to się zastanawiam czy nie zdradzić z nim Marcina hehehe. naprawdę bardzo podobało mi sie podejście tego nowego i konkretnie podane "za" i "przeciw" fryzurze, którą tamta dziewczyna sobie wymyśliła. ostateczny efekt, na który przystała za namową tego chłopaka był super! Aż Marcin powiedział "nonono"! Teraz we wrześniu wybieram się tam na balayage i cięcie - tylko chciałabym coś takiego : tylko boki zostawiłabym dłuższe!
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Toruń - NAPRAWDE dobry fryzjer???
Słyszałam, ze Szalla strzyże ale ceny ma kosmiczne...koleżanka za samo cięcie krótkich włosków płaciła 80zł (2 lata temu...)
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
u temacik dla mnie... jak dotad cielam sie u p.Agnieszki (mloda fryzjerka) w salonie na rubinkowie 1 , ul rydygiera, wejscie kolo salonu RED BLACK AND WHITE.. ale ostatnio ciela mnie tam inna fryzjerka i z lekkiego pocieniowania wlosow taaakie cos mi zrobila ze plakalam przez bite 3 dni....
zainteresowalyscie mnie tym MARCINEM... Czy musze sie do niego wczesniej zapisac? I czy lepiej telefonicznie czy lepiej jakbym poszla osobiscie i aby mnie zobaczyl i .. mial czas na przemyslenie co zrobic z wloskami.. Chce zapuszcac wiec duuzo nie zmienie ale mi sie taaak nieukladaja ze szok. I z tylu mam jakies takie dluzsze od reszty bleee... A rodzina mi radzi zrobic balejaz z cemno-brazowymi pasmami , kiedys tak mialam i bylo swietnie. Tyyylko te odrostyy.. Ktoras z WAs zdecydowala sie na radykalne ciencie tylko dla tego ze ten Marcin tak poradzil i .. .byla zadowolona???
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Ja! Miałam włosy do łopatki a dałam sobie ściąć mocno cieniując tak, że ledwo wkitka mieściłam. no i grzywkę mi wtedy wyciachał a nie miałam! Ogólnie tak krótko nigdy "się nie nosiłam" a od tamptego momentu mam włoski przeważnie takiej długości - aby aby na kucyka.
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
ja slyszalam ze w Doriano dobrze obcinają. wiecie cos o tym ,dziewczyny??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie znam nikogo ze znajomy kto by się tam obcinał...wiele też dobrego słyszłam o Studiu Sunflower na Lubickiej.
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
A ja polecam "Studio urody Butterfly" przy ulicy Żwirki i Wigury , w kwadracie na przeciwko Radia Maryja.. na piętrze...
jestem właśnie po radykalnej zmianie i baaardzo mi się podoba a caaala fryzurka była inwencją fryzjerki.. ![]() Ale najpierw ona się pytała co chcę zrobić , czy lubię takie a takie fryzurki... pogadała ze mną.. i to również bardzo mi się podoba. ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Fajnie właśnie jak fryzjer z tobą gada. najgorsze są takie mruki. Kilka razy trafiłam i czułam się jak na stypie. A fryzurę robili chyba taka jak umieli bo abslutnie mijali się z tym o co prosiłam...
Koleżanka wybiera się do jakiegoś taniego podobno fryzjera na Mickiewicza tuż za skrzyżowaniem z Matejki. mają podobno jakieś exttra promocje ba balayage i usługi kosmetyczne. Ja nie ufam takim miejscom ale ona nei ma za dużo kasy. pytam wic czy któraś słyszała jakieś opinie o tym miejscu?
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Ja szczerze polecam Panią Agnieszkę z salonu Chantal, przy ulicy Chełmińskiej! Jestem jej klientką od niedawna, ale kilka razy już u niej byłam i narazie nie zamierzam jej opuszczać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mruki wcale nie są najgorsze.. Najgorsi są fryzjerzy ,którzy -jeszcze im nie wytłumaczyłaś do końca co chcesz a oni już ci włosy tną.Albo zanim powiesz ,że chcesz CENTYMETR końcówek to już ucinają 5 cm. ![]() Ale ja do takich nie chodzę.A moja fryzjerka z Butterfly-jest świetna i nie mam zamiaru jej zmieniać. Wszyscy bliscy mówią,że b.dobrze wyglądam w tej nowej fryzurce jaką mi stworzyła. Co do salonu gdzie chce iść twoja koleżanka to nie wiem.Ale niedaleko mnie ,na rydygiera koło sklepu RedBLack&White jest salon gdzie dość tanio robią balejaże.Moje koleżanki robą tam sobie pasemka i balejaże i one ładnie je robią. Tylko dość szerobie pasma nasadzą na głowę.Ale Efekt jest nawet nawet.
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny czy któras z was była w tym tanim salonie fryzierskim na ul.Mickiewicza??Tam gdzie na oknie sa powywieszane ceny-faktycznie jest tanio np prostowanie kosztuje 7.99zł
![]() ![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ja odradzam Kleopatrę. Fakt, że pracuje tam sporo dziewczyn i można różnie trafić. Ja byłam tam kilka razy (u róznych fryzjerek). Nigdy nie byłam specjalnie zadowolona (często wybierałam ten salon z tego względu, że można tam wejśc "z ulicy", bez umawiania się). Ale ostatnia moja wizyta tam to jakieś nieporozumienie, miałam mieć włosy w kolorze głęboki blond, a jestem czarna. Żałuję że nie złożyłam reklamacji.. Myślałam że coś takiego zdarza się przy domowym farbowaniu, ale nie w salonie...uhh.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie ja tez pytałam o ten salon w imieniu koleżanki, która nie ma za bardzo kasy i wyskoczenie u fryzjera ze 130zł za balayage to dla niej za dużo. tam podobno za 49.99zł można już go zrobić na dłuższych włosach.... kleopatra mnie zwaliła z nóg kiedy to 2 lata temu, raz zrobiłam balayage i był fajny (chyba 80zł wtedy zapłaciłam) więc za 3 tygodnie wybrałam się tam uczesać bo szłam na wesele do znajomych. Fryzjerka 2 razy mi robiła włosy bo raz za duże wałki nałożyła i skręt nie ten jej wyszedł (a mówiłam, że są za duże bo znam możliwości skrętne moich włosów) no i w końcu jak mi odwaliła fryz to prawie się do kościoła spóźniłam a cena...hmmm 85zł! za głupie czesanie, z którego nie byłam wcale zadowolona bo wyszło całkowicie coś innego niż chciałam bo poprostu nie miała już czasu po skiepszczeniu pierwszej wersji na nawijanie ponownie na wałki więc mi lokówką kręciła w akcie desperacji - nigdy już tam nie pójdę. ten salon bardziej przypomina mi hurtownię do czesania...Byle duzo, byle szybko, byle jak!
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.