![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bydgoszcz, Toruń i okolice.
Witam witam wizazki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Oczywiście ,że mogą, ale jakoś nie możemy się zebrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
A szkoda. Chyba ze zrobiłoby sie mniejsze, np 3-4 osobowe minizloty. Byłoby łatwiej sie zmówic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Mam propozycje spotkajmy się np. 28 lub 29 września. Kto jest chętny? Może też Bydgoszcz dojedzie na ten czas lub inne z najbliższych okolic. Wakacje się skończą, więc może będą chętne, podajcie który dzień wam bardziej pasuje i godź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
![]()
cześć
zajrzałam tu i zauważyłam znajome okolice ![]() czy te spotkania to z jakiejś okazji ? a może dla pewnego kręgu zainteresowań? czy takie luźne spotkanko toruńsko_bydgosko_okolicz nych miłośniczek Wizażu? ja może bym się kiedyś wybrała na takie OGÓLNE, choć nie bardzo wiem jak to w praktyce wygląda.. właściwie najchętniej wybrałabym się na zlot ogólnopolski Wizażanek ![]() ![]() w każdym razie jestem ciekawa czy coś tu ustalicie i na jakich zasadach ![]() a przy okazji - serdecznie pozdrawiam ![]() miło zobaczyć kogoś z bliskich stron |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Tak sobie pomyślałam że może przy okazji najblizszych targów medycyny naturalnej i kosmetyki które będa w Bydgoszczy 15-17 września mozna zorganizować jakieś spotkanie? Bo pewnie większość kujawsko-pomorskich wiżażanek chętnie się tam wybierze, ja będe na pewno
![]() pozdrawiam wszystkie Bydgoszczanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Muszę napisac,że nasza okolica tylko dużo proponuje, ale nie spotyka się. Natomiast Warszawianki mają ciągle spotkania i to wcale nie w małych grupakach.Ponieważ jeżdżę do córki , to mam okazję się z nimi spotykać. Spotykają się niezależnie ile która ma lat.Temat spotkań zależy od umówienia się na forum,są pogaduszkowe,robótkowe łącznie z nauką, lub każda przynosi swoje prace i wymienimy się doświadczeniami.Spotkania organizują w różnych miejscach np w kawiarni,w prywatnym domu. Czytam też, że w innych miejscowościach także są udane spotkania.Tylko Torunianki i z okolic piszą o spotkaniu już od11.09.05, ale żadnego nie było.dawałam konkretne propozycje, ale bez echa. Myślę, że szkoda miejsca na takie gdybanie,powinien już być zamknięty ten wątek.Są ciekawsze tematy niż udawanie, że chcemy się spotkać.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
witam, jestem tu nowa
![]() jestem pod wrazeniem ile osob z mojej okolicy udziela sie na wizazu ![]() czy ja moge sie dopisac do listy chetnych ktorzy chca wziac udzial w spotkaniu? bardzo odpowiada mi Bydgoszcz, pozdrawiam serdecznie wszystkich czytajacych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mimo wszystko mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni i będzie jakieś spotkanie/rozrywka w wizażowym gronie.. mimo że przełamać się do takich spotkań może nie być łatwo pozdrawiam ciepło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Ja też tu zaglądam od czasu do czasu z nadzieją że w końcu spotkać nam się uda. Miło by było
![]() Ciężko tylko jakiś termin znaleźć... ![]() Może już teraz zaczniemy się umawiać na przerwę świateczną to nam się uda ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Blue eyed kitty na przerwę świąteczną nie ma co liczyc, bo część wyjeżdża, a inni przygotowują się do świąt.
Obca to nie od moderatorek zależy czy chcemy sie spotkać ,czy nie.Myślałam,że najlepiej wybrac jakiś piątek po południu np ok 17-tej, bo w sobotę część chce spędzić z rodziną, inni robią zakupy, sprzątaja itp. Natomiast piątek po pracy, czy po zajęciach jest wolniejszy od zajęć. Grupka nie musi być przecież duża można się spotkać nawet w kilka osób np 5-10.Miło spędzić czas, popatrzeć na swoje prace,jak wyglądają w realu, czy nawet porozmawiać na temat robótek i niekoniecznie robótek.Można się umówić,że np chcemy nauczyc się jakiejś techniki,od tej co ją zna.Takie spotkania są bardzo praktyczne i przyjemne.Jednak u nas trudne do realizacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W sumie piątek to nie jest głupi pomysł...Nawet bardzo dobry ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raczej bede miałą wtedy tego dnia czas wolny... ![]() Wiec jakby co...jedna chetna jest ^^ O ile nie przeszkodzi wam 15-latka ![]() No i zalezy tez jakie tematy bedą poruszane ![]() No i czy mozna by ewentualnie pozawizażanki zabrac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mimo wszystko będę Was tu obserwować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Możemy na początek spotkać się i ewentualnie pochwalić tym co robimy, nie koniecznie to muszą być druty,czy szydełko.Moja 8 letnia wnusia np. robi aniołki z modeliny, maluje na szkle i robi kwiaty- origami.Myślę,że zawsze coś się umie i można się pochwalić.Niektóre ozdoby są tak proste do wykonania,że nawet dziecko zrobi.W takim razie umówmy się na 28.09 i każda czymś się pochwali lub tylko poogląda prace innych.Która godź odpowiada?Niech każda napisze i wybierzemy najdogodniejszą. Nie ma znaczenia ile kto ma lat, to spotkanie forumowiczek, a więc wszystkich chętnych.Goście mile widziani.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Jak zdążyłam sie zorientować to z Torunia jest:Aranka,magdalena zz,agatka-a,connie,noana,cypressang e,toruńskagwiazda,Rei,Bea ta321.Synesthesia.W takim razie, która ma ochotę dołączyć?Pytanie też kieruję do Bydgoszczanek, dziewczyn z Płocka i 3miasta,a może jeszcze z innych okolic, która przybędzie na babskie pogaduchy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Jakby co ja równiez jestem chętna na spotkanko z Wami drogie kujawianki
![]()
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
OOOO a wlasnie zastanawialam sie ile jest wizazanek z Torunia i okolic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Hmmm... może i byłabym chętna na takie spotkanie, ale nie posiadam żadnych robótek, o których w każdym poście wspomina róbotka - czyżby życiowa pasja?
![]() A tak serio - od czasu do czasu spotykam się oraz mam stały kontakt netowo-smsowy z jedną z Wizażanek, a z innymi Wizażankami z kujawsko-pomorskiego wystarczy mi chyba tylko kontakt na forum...
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2009-11-23 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
ja moge tylko w soboty lub w niedziele i to nie w każdą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Jeśli ktoś zaproponuje termin spotkania w Toruniu w weekend to chętnie dołącze
![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Chyba ciężko będzie kogokolwiek zmobilizować do spotkania...
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2010-07-20 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Dziwne, bo z innego forum Torunianki się spotykają i to dość często, w domach, lokalu. Tylko w tym forum ciągle czytam, chyba dla podtrzymania wątku o spotkaniu, które i tak nie dochodzi do skutku.To już jest nudne i śmieszne zarazem.Sądzę,że albo chcą i się spotykają,albo nie i nie ciągną dyskusji w nieskończoność.Dawałam kilka razy propozycję daty i co z tego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
No to ostatnia szansa. Proponuję spotkanko towarzyskie tak,żeby uwzględnić te, które mogą tylko w niedzielę na 19 listopada powiedzmy godź17. Miejsce uzgodnimy jak będą chętne.Piszcie kto dotrze.Zapraszamy chętnych ze wszystkich okolic Torunia i Bydgoszczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam już (kilka postów wyżej), że nie ja nie czuję potrzeby spotykania się z Wizażankami - wystarczają mi wirtualne spotkania na Wizażu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Czytałam co napisałaś ,ale oprócz ciebie są inne które niby chcą, a jednak jakoś nie mogą się zebrać.Tak szczerze, to już też nie liczę, że tym razem się uda.ńie będę wypisywac for ,na któych spotkania dochodzą do skutku, ale zdradzę tajemnicę,że najbliższe spotkanie mamy 8.11.06
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2010-07-20 o 17:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
odgrzebuję wątek
![]() chciałabym dać impuls do jakiegos spotkania toruńskiego. chetnie poznałabym wizazanki, bo brakuje mi kogos z kim moglabym pogadac o ciuchach, facetach czy kosmetykach, gdyz niestety wśród moich znajomych raczej sie nie mysli o tak przyziemnych sparach jak krem na calult ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Skoro wątek odgrzebany to się podepnę
![]() A może spotkanie wizażanek-scrabblistek z kuj-pom?? Na pewno jakieś są - ja na przykład ![]() Co wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.