|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Reklamy perfum
Cytat:
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Ekstrat z "Małego Księcia" duszonego w sosie różanym.To ja chcę jeszcze ekstrakt "małej księzniczki", Kopciuszka, Czerwonego Kapturka (bo ekstrakt żłego wilka to ja juz mam) i i i oj duzo by tego było.
|
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mozna wybrac pojemnosc ?
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Gucci Rush i Małgosia Bela
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
... i jeszcze pare innych reklam perfumowych
|
|
|
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
Dot.: Reklamy perfum.
Porywajaca jest reklama NU YSL. Kobieta uchwycona w momencie bardzo osobistym w chwili wydobywającej jej idealne ale i biologiczne piękno. To ona patrzy na obserwatora, mężczyzna jest całkowicie pochłonięty nią i ...zapachem NU. Magnetyczna jest też przeciwstawna jej reklama Organzy. Modelka jest tu statyczna, jak idealnie piękny posąg starozytnych bogiń, w przecudnej sukni.Pozwala na siebie patrzeć, ale nie pozwala nikomu przekroczyć bariery zaklętego kręgu jaki tworzą piękno, kobiecość i Organza.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie Ci się udało. Wpadłam po "ucha"
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2006-06-28 o 13:58 |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Ja do dnia dzisiejszego trzymam na kompie reklamy 2 moich ulubionych perfum, są to:
Lacoste pour Femme CK One ...zarówno jedne jak i drugie odrazu do mnie przemówiły .
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Reklamy perfum.
Cytat:
Rzeczywiście piękna reklama.
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Natknełam się na reklamę Bel Ami Hermes'a i na początku zbyłam ją wzrokiem,dopiero gdy się przypatrzylam zauważyłam to i owo
Rok powstania 1986
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Moje ulubione reklamy perfum:
|
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Reklamy perfum
A widziałyście kiedyś reklamę Pure Poison..to taka autentyczna reklama -filmik
Dostałam kiedyś te perfumy i w środku w kartoniku dołączona była taka mini książeczka, w której podana była strona internetowa Diora, można było tam podać kod i sie zalogować...niestety ja nie rozumiem nic po france ale i tak się zarejestrowałam jako fanka Pure Ale do rzeczy..macie stronkę..najedzcie myszka na reklamę i obejrzcie filmik ..sorki, jeśli nie otworzy wam sie stronka![]() http://www.dior.com/pcd/Internationa...ge.jsp?pTPL=12 Kurcze..nie kumam tego, trzeba troszkę pokombinowac by trafić z tego linka od razu w Pure Poison..mi sie jakoś udało Spóbujcie takhttp://www.dior.com/pcd/Internationa...rehomepays.jsp Potem wejśc w United Kingdom..potem w fragrance woman i będzie Pure Poison Pojawi sie wam taki rozbity kryształ..trzeba kliknąc na Image.A jeśli nie to wybaczcie ale miałam dobre chęci
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-01-02 o 13:19 |
|
|
|
|
#104 |
|
BAN stały
|
Raklama J'adore ta z Charlize Theron pozbywającą sie wszystkiego poza J'adore jest moim zdaniem fascynująca.
Zapach ubiera tam kobietę jednocześnie rozbierając ją
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie urzekła reklama Chance i pierwszy raz kupiłam tylko i wyłącznie ze względu na reklamę, nawet nie testując. Ale przyznam, że wstrzeliłam się w 10.
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze parę, moich zdaniem, intrygujących zdjęć:
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
To już ostania dawka
Trochę się tego uzbierało, ale uwielbiam reklamy perfum
|
|
|
|
|
#108 |
|
BAN stały
|
Wg mnie dużo reklam nie oddaje piękna zapachu. Moimi reklamowymi faworytami są Nu, Organza i Envy.
W zyciu bym nie kupil DG na ostatnim zdjeciu. Od tej kobiety prominiuje "brzydota" |
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twister_Male, powyższy post napisałeś Ty, czy Twój kolega-gej, bo już straciłam rachubę? ![]()
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
tak , masz racje"az promieniuje brzydota"
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no modelka jest bardzo ładna (i bardzo ładnie podrasowana na fotkach też) ale akurat na zdjeciu z reklamy D&G wuszła niezbyt ładnie. No ale tez nie brezydko tylko tak przecietniaście.
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie twierdzę, że ta modelka jest cudem natury
, ale nie można o niej powiedzieć, że "promieniuje brzydotą". Jest bardzo ładna, obiektywnie rzecz ujmując i pomijając ingerencję grafików komputerowych. Dla mnie brzydotą promieniuje Bill Clinton, ale zdaję sobie sprawę, że może on się podobać (nielicznym) kobietom, choćby mojej imienniczce, niejakiej pannie Lewinsky .Nie mam zamiaru nikogo przekonywać do moich ideałów piękna czy też wmawiać, że zapach X jest cudny, a zapach Y beznadziejny, bo to bardzo subiektywne odczucia. Cytat:
. Elsa ma nieproporcjonalnie wręcz chudą talię w stosunku chociażby do głowy .
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Mnie także ta modelka się podoba, nie dlatego, że to jakiś cud natury, ale ma w sobie coś włoskiego, ciepłego, natomiast jej talia (choć pewnie wciśnięta w jakiś gorset wyszczuplający) jest dla mnie bardzo kobieca. No ale to kwestia gustu
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W zasadzie nie chodzi mi o talię, ale o cały jej korpus - od głowy w dół. Jakiś taki... za mały mi się wydaje do jej czerepu . A mocno zaznaczona talia u kobiet bardzo mi się podoba
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
A no tak, rzeczywiście, głowa jest jakas duża
A moża to ta fryzura zbyt bujna?? W każdym razie, masz rację, jest coś nieproporcjonalnego w tym zdjęciu.
|
|
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
Ja również widzę wyraźną stylizację na Sofię Loren na rzeczonym zdjęciu D&G, stąd zapewne ta puszysta fryzura
A Benitez jest moim zdaniem jedną z najpiękniejszych kobiet na świecie. Można ją podziwiać w jednym z teledysków Iglesiasa, ale nie pamiętam tytułu, bo nie jestem fanką boskiego Enrique . Jest też na przepięknej reklamie niezbyt pięknych perfum Mahora. Wrzućcie sobie pierwszą stronę tego wątku, reklamę załączyła bodajże Nan. Moim zdaniem to najlepsza reklama perfum, jaką kiedykolwiek stworzono.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
BAN stały
|
Mysle że na tym zdjeciu od DG to raczej nie zostalaby miss pieknosci. Mnie np. w ogole nie jara, choc w mysl powiedznia "kazda potwora, ma swego adoratora" na nia tez by sie ktos znalazl.
Natomiast na innych zdjeciach jest super super. Widac taki styl DG zeby upodlac ludzi...
|
|
|
|
|
#119 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2006-08
|
Cytat:
www.*****.pl Edytowane przez demonik Czas edycji: 2006-08-23 o 08:34 Powód: NIEOPŁACONA REKLAMA PO RAZ SZÓSTY! |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Widac okrutne ze mnie bezguście, ale trudno
. Pani Benitez na zdjęciu reklamowym DG baaaardzo mi się podoba. Tak, tak, co kobieta może wiedzieć o seksownych kobietach Może i tak. Ale podziwiam ten fenomenalnie wydobyty włoski styl - faktycznie Loren od razu nasuwa się na myśl. Niesłychanie podobają mi się perfekcyjne krzywizny jej ciała, tak doskonale podkrelone dopasowanym strojem. Ta talia osy - no tak, "przerafinowana" , Scarlett O'Hara mogłaby tylko zazdroscic I twarz - punkt widzenia obiektywu, który narzucił fotograf jest zwykle niekorzystny dla twarzy. Ujęcie od dołu zwykle powoduje wrażenie wyolbrzymienia. Zwróccie uwagę, jak np. często fotografuje się maszerujących żołnierzy - z żabiej perspektywy, a wtedy maszerujące, ciężko obute nogi wydają się takie monstrualne. Twarz Elsy mimo to pozostaje ładna, dobrze wydobyty jest silny zarys jej brody. Puchata fryzura - no cóż, obecnie preferujemy większą naturalnosc, ale - mówcie co chcecie - wg mnie Elsa na tym zdjęciu również jest ładna Oczywiscie zgadzam się - de gustibus et coloris ....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

Ekstrat z "Małego Księcia" duszonego w sosie różanym.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
?

: