|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: wygląd/ubiór wesele
eh.. czytam i nie wierzę,buty na obcasie nie,balerinki też niezbyt,długa sukienka nie,do kolana nie bo musi być do połowy uda. Połączenie kobaltowego z czarnym nie, z czerwonym? nie ma odpowiedzi. Już była obrazy mamy ,czekam co będzie wiecej. Wesele siostry TZ-a to nie twój ślub,nie możesz być najładniejsza/najpiękniejsza bez urazy to nie Twój dzień. Masz się czuć atrakcyjnie i wyglądać ładnie i elegancko jak na uroczystość przystało. Ot cała filozofia.
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Nie denerwuj się tak i nie przejmuj, po pierwsze nie warto, to tylko forum, internet, po drugie - każdy pisze co sobie chce i tłumaczyć się zwyczajnie nie musisz
Także bez bulwersów. Na spokojnie lepiej się współpracuje.
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie, konkluzja z rozmowy jest taka: jutro idę na zakupy, biorę ze sobą tą sukienkę którą mam i za Waszymi radami
chcę poprzymierzać do niej różne czarne płaskie buty (baletki na "męskim"obcasie) jakie będą dostępne. Padła również propozycja szarości-na ten kolor też zamierzam patrzeć (głównie w kwestii żakietu, jakoś po prostu wolę jaśniejszy zestaw ubraniowy niż ciemniejszy,możecie na mnie znowu nakrzyczeć :p ). Jeśli nic nie będzie pasowało to rozglądnę się za całkiem nową sukienką i butami do niej bo czasu coraz mniej.
|
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
Czy ja Ciebie atakuję? Podsumowałam po prostu cały wątek .
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Wrzuć potem zdjęcie co tam ciekawego znalazłaś
Powodzenia!
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
edit: niestety, cenzura padła na linki, a strony już zamknęłam i nie chce mi się ponownie szukać
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
wkleiłam tutaj kilka moich propozycji co do płaskich butów, nie zrobiłam poglądu odpowiedzi przed wysłaniem, pozamykałam strony z których wzięłam propozycje, dodałam post, ale wizaż ocenzurował linki, więc post nie miał sensu, skasowałam
|
|
#102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
to były jakieś losowe przykłady z grafiki google, żadne konkretne sklepy.
szukałabym czegoś w tym stylu, tyle że połączyłabym je z jakąś zwiewną, jasną sukienką. http://siejkomsklep.kei.pl/img/737.jpg http://i.snobka.pl/sn101/8e91876300252ac045f187c2 http://sklep.ekstraszpilki.pl/image/...-3-800x800.jpg http://nokautimg1.pl/p-da-f2-daf20e9...olor-zloty.jpg http://assets.karmaloop.com/vendor/M...5-GLDZOOM5.JPG http://content.foto.mail.ru/mail/ros...swers/i-61.jpg
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2013-08-20 o 20:06 |
|
|
|
|
#104 |
|
Naczelna Nastolatka
|
popatrzyłam na sukienkę z linka, naprawdę uważacie, że do niej jakiekolwiek baleriny będą pasować? Bo wg mnie taki fason aż prosi się o obcasy.
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wtedy baleriny mogą być w sam raz.
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Niby tak, ale jeśli autorka naprawdę chciałaby pójść w takiej akurat sukience, dobrze by się w niej czuła i np. już by ją w szafie miała (czyt. nie chciałaby kupować kolejnej sukienki) to czemu by nie pójść w płaskich?
|
|
#108 |
|
Naczelna Nastolatka
|
można iść w płaskich, wszystko można, tylko wg mnie nogi/łydki nie będą korzystnie wyglądać przy tej długości i na płaskim.
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli ma zgrabne, nie krótkie nogi to będzie wyglądać całkiem dobrze
A jak jest w sytuacji, gdzie wysokich obcasów założyć nie może i płaskie są jedynym rozwiązaniem, to nie najlepiej jak się da wygldające nogi da się wytrzymać
|
|
#110 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam 167, a mój TŻ 170-171. I nie przejmujemy się tym, ani on ani ja. Na codzie wysokich butów nie noszę, zazwyczaj baleriny, albo płaskie sandały. W sobotę również idziemy na wesele. Zakładam wysokie szpilki. Myśl trochę o sobie na Twoim miejscu kupiłabym nowe, wysokie buty, a nie nową sukienkę. dużo par widuję, gdzie dziewczyna jest wyższa od chłopaka. W dodatku eleganckie buty chłopaka zawsze mają ze 2 cm. podeszwę. Chyba gorzej będziesz wyglądać na tej niskiej koturence, niż w wysokich, eleganckich, kobiecych szpilkach.A jeśli już koniecznie chcesz, to lepiej założ coś płaskiego zupełnie. Co do włosów- wklej zdjęcie, może coś poradzimy? ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() Przecież czarny to bardzo elegancki kolor.
-59-58 -57-56od 25.12.2013 Szczęśliwa Narzeczona! Edytowane przez zieloneoliwki Czas edycji: 2013-08-21 o 08:56 |
||
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
kobietki... kupiłam buty na 6 cm obcas
narzeczony powiedział, że będzie ok i nalegał bym kupiła obcas(ale jeszcze mnie w nich nie widział, bo jest obecnie gdzie indziej),stwierdziliśmy,ż e skoro przy "obcasie"3,5cm w zimowym kozaku się zrównujemy, to jak założy buty na męskim obcasie(tak ze 2 cm chyba ma) to będzie ok. na wszelki wypadek dokupimy mu niewielką wkładkę do buta(nie ma nic przeciwko, skoro takie produkują, tzn, że ktos z tego korzysta ) i mam nadzieję ze będzie ok...przy 170 cm(bez obcasów) mam wrażenie, że jestem ogroomniasta, ale wczoraj poszłam na zakupy w butach na koturnie(5-6 cm, wiem, że dla niektórych z Was to nie obcas, tylko brzydka kaczka) i nikt się na mnie dziwnie nie patrzył jak na jakiegoś wielkoluda, a co więcej spotkałam wyższe dziewczyny ode mnie bez obcasów które kupowały buty ok. 10 cm i mam też postanowienie-do pracy, na spotkania z koleżankami czy zakupy będę chodzić w obcasach przy narzeczonym czasem jak będzie trzeba to też, ale on założy wówczas jakąś wkładkę do buta, dla nas tak będzie po prostu bardziej komfortowo.Podobno produkują nawet jakieś buty podwyższające dla mężczyzn. Dla innych to może być głupie, ale myślę że dla wielu kobiet jest to świetne rozwiązanie w takich sytuacjach jak np. wyjście na wesele czy inną ważną uroczystość, a mają psychiczne opory bo nie chcą być mimo wszystko wyższe. Wiele z Was może to śmieszyć i pomyśleć o mnie: "jaka kretynka, nie ma innych problemów"itp. proszę nie oceniajcie mnie tylko przez pryzmat tej sprawy. Dla mnie to jest duża zmiana,przerobienia w głowie, że może nie jestem takim wielkoludem jak o sobie cały czas myślałam. Całuski dla Was wszystkich za to, że mi starałyście się pomóc i za rozmowę |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
wklej zdjęcie butów
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
http://www.rylko.com/pl/produkt/Y5200_Z55,49765,16.html naprawdę mają 6cm, nie 5 jak w opisie:p zmierzyłam w domu:p mi się podobają
a sukienkę będę kupować krótszą niż obecna, bo przy jej długości musiałabym mieć obcas tak z 8 cm cm by to dobrze wyglądało- poszukiwania kiecki w weekend
|
|
|
|
|
#114 |
|
Konto usunięte
|
Okropność
no ale cóż powodzenia najbrzydsza możliwa karłowata kaczka
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
No pewnie mam
.
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi się że to i tak lepiej, niż mała koturenka
|
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
Nienawidzę tego oklepanego tekstu. Jakby o gustach się nie dyskutowało do dzisiaj oglądałabyś maski bogów w greckim amfiteatrze, nie rozwinęłaby się kultura ani sztuka, nie istnieliby krytycy, film stałby w miejscu tak jak świat mody. O gustach się jak najbardziej dyskutuje.
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Czyli idziesz kupować inną sukienkę, ale buty już masz. A co jeśli nie trafisz na pasującą do butów kieckę, albo spodoba Ci się taka która nie będzie pasować? Raczej powinno sie najpierw kupić sukienkę, a później dobierać dodatki. W którym kolorze buty kupiłaś?
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyna kupiła takie buty, jakie jej się podobały, w których czuje się dobrze i jej chłopak nie będzie miał z tego powodu kompleksów. Kupiła takie, a nie takie jakie Ty np. posiadasz, które mogą być 'najbrzydsze' dla kogoś innego. Poza tym wystarczy napisać 'nie podobają mi się', a nie ironizować tymi emotami bez powodu, tak jak to zrobiłaś.
-59-58 -57-56od 25.12.2013 Szczęśliwa Narzeczona! Edytowane przez zieloneoliwki Czas edycji: 2013-08-22 o 14:46 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

Także bez bulwersów. Na spokojnie lepiej się współpracuje.
chcę poprzymierzać do niej różne czarne płaskie buty (baletki na "męskim"obcasie) jakie będą dostępne. Padła również propozycja szarości-na ten kolor też zamierzam patrzeć (głównie w kwestii żakietu, jakoś po prostu wolę jaśniejszy zestaw ubraniowy niż ciemniejszy,możecie na mnie znowu nakrzyczeć :p ). Jeśli nic nie będzie pasowało to rozglądnę się za całkiem nową sukienką i butami do niej bo czasu coraz mniej.

postaram się do końca tego tygodnia zameldować, co znalazłam

)
-57-56
narzeczony powiedział, że będzie ok i nalegał bym kupiła obcas(ale jeszcze mnie w nich nie widział, bo jest obecnie gdzie indziej),stwierdziliśmy,ż e skoro przy "obcasie"3,5cm w zimowym kozaku się zrównujemy, to jak założy buty na męskim obcasie(tak ze 2 cm chyba ma) to będzie ok. na wszelki wypadek dokupimy mu niewielką wkładkę do buta(nie ma nic przeciwko, skoro takie produkują, tzn, że ktos z tego korzysta
no ale cóż powodzenia
najbrzydsza możliwa karłowata kaczka