![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy warto robić brzuszki, żeby zgubić troszkę brzuszka?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Gorąco polecam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=401661 Wszystko w tym temacie.
Your life does not get better by CHANCE, it gets better by CHANGE! 15.08. 2011 - 54 ![]() 15.08. 2012 - 45 ![]() 15.08. 2013 - 45 ![]() Od czerwca 2013 zapuszczam włosy ! Od 25.02.2014 rzeźba z Mel B ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Żeby spalić tłuszcz z brzucha - aeroby. Ale do domowego modelowania wypróbuj hula hoop albo typowe zestawy na tę partię - Mel B albo Chodakowska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() no to ja dodam ROLKI, ROLECZKI ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
czyli tylko ja spotykam sztuki pomalowane na jokera z batmana?!
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
A ja polecam wersję taneczną - Hip Hop ABS - znajdziecie na chomiku. Instruktor Shaun T - ma też inne treningi, bardziej wymagające, ale na hip hopie też można co nieco wypocić zwłaszcza, jak ktoś się wcześniej szczególnie nie ruszał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Jedyne co na 100% warto mieć to deficyt kaloryczny, czy pójdziesz na spacer czy zjesz kanapkę mniej jest ogólnie mówiąc bez różnicy.
Żyj świadomie, w zgodzie ze sobą i otaczającym światem. Poznawaj siebie, rozwijaj się, przeżywaj coraz bardziej pełne i satysfakcjonujące życie. Znajdź równowagę na płaszczyźnie fizycznej, emocjonalnej i duchowej, o którą coraz trudniej w dzisiejszych czasach. http://www.mindful-lifestyle.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Ja kiedyś kiedyś ćwiczyłam "callanetics". Pięknie mnie wyrzeźbiło, schudłam kilka ładnych kilogramów, ale po kilku miesiącach zaniechałam ćwiczeń. Do dziś żałuję bo teraz mam z 15 kg nadwagi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Oczywiście zdaję sobie sprawę, że ćwiczenia są lepszym sposobem, jednak nie jestem w stanie ćwiczyć każdego dnia, dlatego myślałam o takim pasie jako wspomagacz ;p koleżanka miała taki pas i mówiła, że na pewno jej nie przeszkodził, a cena też nie jest wygórowana więc może warto spróbować ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Trenować nie musisz codziennie, tzn. wraz z zaawansowaniem częstotliwość treningów powinna wzrastać, ale Ciebie na razie to w żaden sposób nie dotyczy. Ćwiczenia na brzuch budują/pozwalają zachować mięśnie, tłuszcz spalisz deficytem kalorycznym. Ćwicz 2-3 razy w tygodniu, zadbaj o dietę i uzbrój się w cierpliwość.
Żyj świadomie, w zgodzie ze sobą i otaczającym światem. Poznawaj siebie, rozwijaj się, przeżywaj coraz bardziej pełne i satysfakcjonujące życie. Znajdź równowagę na płaszczyźnie fizycznej, emocjonalnej i duchowej, o którą coraz trudniej w dzisiejszych czasach. http://www.mindful-lifestyle.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ćwiczenia na płaski brzuch
Najlepszym sposobem na spalenie tkanki tłuszczowej z brzucha są ćwiczenia aerobowe a także wolne bieganie, skakanka oraz orbitrek co pozwala modelować nam całe ciało.
Pamiętajcie żeby nie ćwiczyć zbyt gwałtownie i szybko ponieważ nie przynosi to efektów. Aby tracić brzuch należy ćwiczyć w miarę długo ale nie intensywnie Mam nadzieję że pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
![]()
Zgadzam się z aga_907. Ja biegam i wykonuję ćwiczenia wg. 6 weidera, do tego dieta. Rezultaty mam bardzo zadowalające i czuję się świetnie
![]() Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2015-02-01 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Hej, mam pytanie dla osob, ktore maja doswiadczenie w cwiczeniach. Jak czesto cwiczycie brzuch, chodzi mi dokladnie o to, ile minut podczas treningu? Nie chodzi mi o chudniecie, bo tego nie potrzebuje, ale o wzmocnienie miesni itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
Ćwiczenia na boczki i brzuch
Hej. Mam problem. Otóż spodnie mi są luźnawe (rozmiar 40) ale i tak boczki mi mocno wystają, mam takie ''spasione''. Poleciłybyście mi jakieś skuteczne i nietrudne ćwiczenia na boczki i brzuch (który też trochę odstaje)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
wańka wstańka
|
Dot.: Ćwiczenia na boczki i brzuch
Cytat:
Ja prócz treningów, które zazwyczaj wykonuję dokładam coś z pop ilates https://www.youtube.com/watch?v=AqXmgy5GTzI w fitness bleder znajdziesz mnóstwo zestawów na spalania, kształtowanie mięśni brzucha itd.
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Na boczki naprawdę mocno polecam Tiffany Roothe-10 minutowy treninghttp://www.youtube.com/watch?v=ywDqgMZS7Mg
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam słowa poprzedniczek - ćwiczenie z Tiffany redukują boczki
![]()
KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Abs z Mel B, efekty
Hej dziewczyny
![]() te samo pytanie dotyczy 20 min. ćwiczenia całego ciała z Mel, bardzo lubię te ćwiczenia, ale ćwiczę dopiero 8 dzień, któraś z was ćwiczyła dłużej i jakie efekty po tym ćwiczeniu były? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Abs z Mel B, efekty
wyszukiwarka nie gryzie
tu masz cały osobny wątek z Mel B https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=758722&page=95 nie trzeba zakładać nowego żeby zadać pytanie
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
ja ćwiczyłam 1msc cardio, pośladki, rozgrzewkę ubyło mi 0,5kg a cm 0 więc sama się zastanawiam o co chodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
ćwiczenia są skuteczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
Zwisająca fałdka na brzuchu- jak ją unicestwić ? :)
Hej,
Jakie macie dobre i sprawdzone ćwiczenia na dolne partie brzucha oraz boczki? Nie mogę sobie poradzić z lekko zwisającą dolną fałdką brzucha... Tak wiem, że najlepsze są ćwiczenia aerobowe i je stosuję już dość długo - dzięki temu udało mi się dużo schudnąć - brzuch nie jest już tak 'nabity' tłuszczykiem jak dawniej - ale efektem tego jest fałdka która zaczęła mi zwisać ![]() Pół roku temu miałam wycięty pęcherzyk żółciowy - gdzieś wyczytałam że u niektórych osób po takim zabiegu lubi się robić tzw oponka na brzuchu ... być może to jest przyczyną... w każdym razie chce jakoś ogarnąć ten temat. Czy macie jakieś magiczne zestawy ćwiczeń.. tak aby troche pobudzić te dolne partie mięsni brzucha oraz boczki? Edytowane przez Assa_23 Czas edycji: 2014-08-28 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zwisająca fałdka na brzuchu- jak ją unicestwić ? :)
mi najbardziej pomogły ćwiczenia na stability ball, te: https://www.youtube.com/watch?v=gwwNST1hwgI
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
La Moderatoiure
|
Wpisz w wujka google:
leg raises (i wszystkie ich kombinacje) scissors flutter kicks bicycle crunches windshield wipers Na boczki i brzuch dobre są tez różne planki, mi dużo pomogły. Ale najbardziej skakanka lub/i treningi interwałowe (wtedy dopiero zgubiłam tłuszcz). Chyba wiesz, że trzeba też się zdrowo odżywiać ? Bo brzuch i boczki "gubimy" w kuchni. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
BAN stały
|
z brzuchem na szczęście jest tak, że większość wykonywanych ćwiczeń i ruchu wpływa na to, że on się ujędrnia, ale i tak myślę, że brzuszki będą najlepszym rozwiązaniem, najszybciej można zauważyć efekty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam jestem tu nowa. Po wielu miesiącach gadania i myślenia i tym zeby sie wziąźć do roboty postanowiłam słowa zamienić w czyny. Dziś nawet cos tam cwiczyłam ale tylko chwile bo zaraz złapała mnie zadyszka. Chłopak mnie motywuje więc to ten + , sama tez chce czuc sie w lato swobodnie w bikini i móc isc na basen bez obawy że wszędzie będe wypatrywac złowrogich spojrzeń i śmiechów z powodu mojej sylwetki. Chce również zainwestować w siebie.
Czytałam pełno postów o ewie Chodakowskiej i o mel. B i o wielu różnych kobietach które pomagają nam schudnąć; ale nie wiem na jaki zestaw sie zdecydowac. Mój problem polega na tym ze tłuszcz odkłada mi sie w brzuchu , boczkach i udach . Może macie jakieś sprawdzone ćwiczenia na poszczególne partie ciała i chcecie sie ze mną nimi podzielić. Czekam na podpowiedzi i z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jakie ćwiczenia polecacie na brzuch ? :)
Jak jesteś początkująca to polecam Ci ćwiczenia z Natalią Gacką- ABS workout, możesz znaleźć je na You Tube
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.