![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tej jesieni wiele się zmieni! (I)
Cytat:
Ja jestem gruszką więc zmagam się z udami i łydkami najbardziej ![]() Hmm.. średnio, bo uważam że odchudzam się ponad rok z tym że tylko 8 miesięcy a straciłam 5 miesięcy na obijaniu się, bez diety. Byłam blisko mojego celu bo raz mi śmignęła na wadze waga 76,9 kg ale zaprzepaściłam to ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Indios Bravos ostrożnie, ja jestem strasznie przeciwna spalaczom i cud tabletkom na chudnięcie, bo oczywiście kiedyś testowałam to na sobie. i wszystko fajnie, dopóki się je bierze, a jak się odstawi to się zaczynają schody
![]()
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tylko po pierwszym razie miałam zakwasy po boczkach z Tiffany ![]() Teraz już nic nie odczuwam. sabinek810 Witamy Cię! ![]() Gratuluję odwagi za wstawienie zdjęć! Ja też dziś zrobiłam i jak na nie spojrzałam to się przeraziłam- nie wiedziałam, że jest tak źle, tzn w lustrze wyglądam o wiele lepiej, a te zdjęcia to taki kubeł zimnej wody. Za miesiąc zrobię następne i to chyba będzie jedyne co będe mogła wam pokazać jeśli będą jakiekolwiek efekty, bo nie posiadam wagi, ani nawet póki co metra krawieckiego ![]()
![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam podobne odczucia, pluję sobie w brodę strasznie za ten ostatni rok... ![]() ![]() Ale ważne, że nie wróciłaś do 90kg i walczysz dalej, ja bym się czuła zmotywowana samym faktem, że 'idę dalej, już raz byłam blisko celu, ale nie wróciłam do początku' i samą myślą o tym jak było na początku, jak jest teraz a jak może być ![]()
![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Racjonalnie ![]() Ciężkie partie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie traktuję to jako podstawy diety, tylko wspomagacza. Stosowanie suplementów racjonalnie i przez określony czas nie zaszkodzi ![]() Jeśli pozostanie się przy nowo obranym sposobie żywienia i aktywności nie ma szans na jo-jo ![]() ![]() Ja się nabawiłam jo-jo nie przez odstawienie suplementu (też brałam doraźnie przez jakiś miesiąc chyba a odchudzałam się chyba ze 4-5 i schudłam ponad 10-12 kg wtedy) tylko przez ponowne obżeranie się i zmniejszoną aktywność ![]() ![]() Nie przejmuj się - wiem, co robię ![]() ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
plain Jane ja się ocknęłam przy 78 kg, co przy moim wzroście daje dziesięciokilogramową nadwagę....
![]() ![]()
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Hmm.. Ostatnio sama myślałam o jakimś wspomagaczu - myslę że przy insanity i wspomagaczu bym coś zdziałała. Tylko czy to jest w ogóle zdrowe?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja celowo wrzuciłam te zdjęcia, by zrobić wszystko by wstydzić się ich jak najkrócej ![]() dosyć mam tuszowanie mankamentów figury strojem, wciągania brzucha do zdjęć, udawania, że wcale nie mam nadwagi! dziś jestem w pracy, ale tylko do 13-ej - wcinam przekąskę, by w domu nie rzucić się na obiad tylko w spokoju ugotować coś smacznego i zdrowego!
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Właśnie co do tabelki to nie posiadam wagi i raczej nie będę mogła tego pola uzupełniać, jedynie zdjęcia mogę wrzucać (dałoby się zrobić tak żeby były widoczne tylko dla wybranych?) i wymiary (ale dopiero jak zdobędę metr, a czeka mnie jeszcze długie czekanie na wypłatę
![]() ![]()
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
No właśnie taki był zamysł - wstydź się i działaj!weź się do roboty pomyślałam!masz rację, że w lustrze wygląda to o wiele lepiej - mnie tak natchnęły zdjęcia z wakacji, gdzie na plaży wydawało mi się, że wyglądam jak na mnie to nieźle - wciągnięty, brzuch, nogi lekko bokiem, a tu taki strzał!jak zobaczyłam te foty to pomyślałam - to już równia pochyła w dół - jak zostanę przy takim trybie życia jak teraz to za rok będzie kolejny rząd fałdek!
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- co do spalaczy czy tez wspomagaczy to ja osobiście mam sprawdzoną l-karnitynę, ale ta działa super tylko w przypadku ćwiczeń - nie dość, że spala się więcej tłuszczu, to zmniejsza się cellulit - przynajmniej u mnie. kupiłam tez bio cla, bo wyczytałam, że kwas linolowy, który jest w nim zawarty pomaga w rozpadzie tłuszczu i jego szybszym spalaniu - na razie nie mogę się wiążąco wypowiedzieć, bo podobno należy go brać nie krócej niż 3 miesiące i wtedy gdy organizm się wysyci zaczyna to działać dużo szybciej - pytanie tylko czy to ma sens dla osób u których odchudzanie potrwa zwykłymi metodami maks 3 miesiące, czyli kg/tydzień to 12 kg można spokojnie stracić, a wtedy taki wspomagacz jest stratą kaski. Ja daję sobie 16 tygodni - jak na 17 kg do zrzucenia, to dla mnie i tak bardzo dużo czasu, bo ja generalnie zawsze chudnę sprawnie, ciało zmienia się wyraźnie dosyć szybko - a może okaże się po zdjęciach, że tylko mi się tak wydaje... ![]() z innej beczki - jaki widziałyście ostatnio dobry film - szukam pomysłu na dziś ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą Twoje porównanie - 12 kg/3 miesiące. U mnie 11 kg zajęło 8 miesięcy. Hmm - Obecność ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Natalka a Ty ja się odchudzasz pod czyimś okiem - lekarza, dietetyka, czy sama się pilnujesz? Ja nie wierzyłam po wszystkich dietach świata, że można chudnąć regularnie 1kg/tydzień o czym przekonywała mnie dietetyczka, a po zastosowaniu się do jej zaleceń (ale tak jak pisałam wcześniej po jej bardzo dokładnym wywiadzie, co i kiedy jem ile mam ruchu itd...)w pierwszym miesiącu schudłam 4,4 kg samego tłuszczu, bo badano mi skład ciała, czy to nie woda i mięśnie. Powiedziała mi też, że musimy na początku spotkać się po 2 tygodniach, by zobaczyć czy nie będę chudła zbyt szybko, a więc trochę mnie skonsternowało to Twoje 1,5 kg na miesiąc...a z drugiej strony lepiej co miesiąc -1,5 niż plus ![]() ta dietetyczka fajnie mi to zobrazowała, że mój ubytek tłuszczu to ponad 30 tysięcy kalorii!, które bez jej pomocy niechybnie wciągnęłabym w ciągu tamtego miesiąca, a ja się pytam gdzie ja to jem?ale widocznie jem... ![]() obecność obejrzę, choć spod kołdry ![]()
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama się pilnuję ![]() Nie jest tak straszne jak na to wygląda ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- sabinek810, w ogóle widac jak się centymetry po ciele rozkłądają bo wagę mamy podobną (mniej niż 1 kg różnicy) a ja mam w sumie w biodrze 101, w talii 80 a w udzie 66. Ile masz wzrostu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wychodzę z założenia, że tymczasowa kuracja miesięczna czy ew. 2 szkody nie sprawi a same składniki przemawiają na korzyść ![]() Ten spalacz nie jest drogi a na to z TŻ patrzyliśmy, bo chcemy brać oboje maxymalne dawki. Zobaczymy jak to będzie na dłuższa metę, wzięłam dopiero 1 tabletkę ![]() Cytat:
![]() Bio-cla trochę drogie jest ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi się metabolizm strasznie w ciągu ostatnich lat pokiełbasił, ale podobno po 20 roku życia jest już tylko gorzej ![]() ![]() Myślałam raczej o oddzielnej kolumnie, gdzie same mogłybyśmy wpisywać jaki mamy typ sylwetki, w ten kalkulator jakoś średnio wierzę, bo ja np. mam dosyć widoczne wcięcie w talii (jeśli talią określamy to najwęższe miejsce w korpusie, nad pępkiem), ale brzuch mam spory i wystający (no i boczki) i jak podaję talię i biodra to wg tego kalkulatora jestem gruszką, ale wiem, że zdecydowanie nią nie jestem bo mam raczej szczupłe nogi (tzn proporcjonalnie, bo szczupłe to ja mam może stopy ![]() Cytat:
![]() U mnie to już nie da się nic ukryć i udawać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Btw, ma może któraś z Was konto na Vitalii?
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Zastanawiałam się czy do Was dołączyć i pomyślałam, że przecież nie mam nic do stracenia (no poza kilogramami) ![]() ![]() Moim największym grzechem jest ciacho do kawy (chociaż kawy nie słodzę), podjadanie i zajadanie stresu (w końcu czekolada nie pyta, czekolada rozumie) ![]() Mam nadzieję, że tej jesieni uda mi się wziąć za siebie raz a konktetnie, z Waszą pomocą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak jakieś działania niepożądane się pojawią to również ![]() Zresztą cotygodniowe ważenie będziecie mieć w tabeli ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Z tego co wiem to czerwona herbata sprzyja odchudzaniu
![]() ale pewnie i tak niewiele w porównaniu do waszych wspomagaczy ![]() Jeszcze raz odnośnie tabelki- zastanawiam się czy ważenie co tydzień ma jakikolwiek sens- w różnych dniach cyklu kobieta różnie waży (ja nabieram baardzo dużo wody przed @), więc najlepsze byłoby ważenie co miesiąc mniej więcej w tym samym dniu cyklu. Poza tym przypominam, że zawsze na czczo i po wypróżnieniu! ![]() Wiem, wiem, wymądrzam się a sama wagi nawet nie mam ![]() Bruised witamy! ![]()
![]() |
#111 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#112 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do wypróżniania... no moje ważenie to po wstaniu i 'siku', wypróżnienie ma przeważnie dopiero po kawce albo po południu/wieczorem (haha, nie za dużo informacji? ![]() Cytat:
![]() Może jeszcze biceps? Bo szyja to już dla mnie szaleństwo, ale w sumie... ![]()
![]() |
![]() |
#113 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
brzuch to znaczy? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli nie masz rano "potrzeby" to wszystko dobrze ![]() ![]() ale temat ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------
Wymarzyć, zaplanować, osiągnąć. Edytowane przez Mesis Czas edycji: 2013-08-31 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Dodaję fotę, z której ja korzystam w kwestii mierzenia
![]() Cytat:
![]() Hahaha, jako towarzyszki w boju musimy o sobie wszystko wiedzieć ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez plainJane Czas edycji: 2013-08-31 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Według mnie powinnyśmy mierzyć - uda, łydki, talie, biodra i pod biustem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Haha, widzę, że korzystamy z tej samej foty
![]() Jedynie nie zgadzam się z tym przedstawieniem biodra/pupa, bo dla mnie biodra mierzy się w najszerszym miejscu i o ile pupa nam nie wisi, to się w to chyba załapuje...
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
ja sama nie wiem jak się mierzyć :P
usunęłam swoje, żeby od nadmiaru tego obrazka oczy nie spuchły ![]() Ale przydałoby sie żebyśmy się w podobny sosób mierzyły- nie wiem jak to rozwiazac ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Myślę, że dobrze byłoby co dwa-trzy tygodnie ![]() PS.: Czyje masz zdjęcie w awatarze? Jeśli mogę wiedzieć ![]()
Wymarzyć, zaplanować, osiągnąć. Edytowane przez Mesis Czas edycji: 2013-08-31 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie, bo po tygodniu ciężko może być o efekty. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.