|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Zony 2011 czesc IX
Ubranko już miał dawno.
Mały pies to trochę inaczej się zachowuje niż duży pies. Moja Tośka np. przychodzi i się przytula jak kot i jak tu takiej kruszynki nie przytulić. Jak się ma 2 psy to też wszystko wygląda inaczej też się piorą i trzeba na nie krzyczeć. Jak idą razem na spacer to jedno broni drugiego. Przy jednym psie tego nie widać tak bardzo
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Monita po środzie zawsze jest z górki
mi też dziś strasznie się nie chciało wstawać. Leniwa się zrobiłam strasznie. Jakoś od 17go idę na zwolnienie lekarskie to sobie odpocznę i wezmę się za swoje robótki ![]() Tak czytam tego bloga co Badzia podesłała i natknęłam się na recenzje książki. Któraś czytała to? http://doulawarszawa.wordpress.com/2...wle-w-okolicy/ |
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Ja korzystajac z okazji iz mam wolne robie krokieciki
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia, a z czym robisz? Ja mam pol zamrazarki pierogow od mamy
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tradycyjnie z kapusta
![]() To mama zrobila ci zaopatrzenie konkretne
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w zamrażarce mam jeszcze trochę mięsa od mamy. Miałam robić ogórkową, ale TŻ zamiast wyciągnąć kości z karkówki to wyciągnął pręgę więc będzie gulasz
Powiedział, że nie mógł rozróżnić bo wszystko było takie twarde jak kości ![]() Aaa pochwalę się, że wczoraj dostałam od koleżanki dwie pary body z lidla i pieluszki pampersy w zamian za ten notes co jej zrobiłam Body akurat te które się mojemu bardzo podobały U mnie one po południu tego samego dnia już zniknęły a kolezanka u siebie kupowała parę dni póxniej i mówi,ze ostatnir 62/68 złapała
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Ladne bodziaki, a jak jakosciowo?
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Ja tez chyna zrobie jakas zupe, bo jakos na nic innego nie mam ochoty
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
W Lidlu siuchy są bardzo fajne. Dziewczyny kupowały to może któras juz prała i wie jak po praniu
Ja mam dwie bluzki i TŻ sportowa i wszystkie są zarabiste
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Jak bylam w Wawie to ogladalam ubranka dla kolezanki w mothercare. Sa dosc drogie, ale na prawde przepiekne!
Co do Lidla, to ja mam kilka rzeczy dresowych i rzeczywiscie sa ok
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Noo akurat Motherscare to omijam szerokim łukiem
może i fajne ciuszki mają ale jak weszłam jak były przeceny -70% i wciąż ceny tragiczne to wole kupić w F&F czy H&M bo jakościowo takie same a ceny jak przepaść!
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
No ceny sa wysokie, ale przepiekne te ubranka, duzo ladniejsze niz np. w Smyku, choc pewnie w kazdym miejscu mozna zdobyc jakies perelki
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
No ja w Smyku zakochałam się w tej włochatej zielonej bluzie, ale cena jest wręcz podła
![]() Już nie mogę się doczekać co mi ciotki ze stanów przyślą Jak tylko dostane to porobie wam foty
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
W stanach podobno sa sliczne i tanie ubranka dla dzieci, zreszta nie tylko dla dzieci
Mojej kuzynki mama mieszka w stanach i ta kuzynka wogole rzadnych ubranek nie kupuje, wszystko przysyla jej mama wlasnie ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- A co to za bluza Takaya?
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ciotki za dolara pełno ciuchów nakupowały
![]() Bluza taka super włochata- krokodylek w sklepie jest z a 69zł tu widzę, ze za 49 o dokładnie ta: http://www.smyk.com/cool-club-bluza-...a-dla-dzieci-p Na żywo jest zarąbista |
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, fajna ta bluza, w sumie moze sluzyc tez jako kurteczka. 70 zlotych to rzeczywiscie sporo, ale 49 juz bardziej do przelkniecia
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- To kiedy rodzisz Takaya?
"There is a crack in everything, that´s how the light gets in." Edytowane przez monita01 Czas edycji: 2013-09-04 o 14:45 |
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Janek ma termin wyjścia na 27go października
Niby brzuch mam bardzo nisko, ale co mnie badają to mówią,że szyjka długa nie ma się co obawiać.Wrzucę wam wieczorkiem moje dzisiejsze zdjęcie- wyciągnęłam z szafy jakiś stary różowy sweterek akurat na poprawiny w niedzielę do kwiecistej sukienki miałam, a że on jakiś taki rozciągnięty to go zawiązałam pod biustem zamiast zapinać na guziki. Tak mi się spodobało,ze dziś tez go założyłam to cyknę fote brzucha w windzie
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
I jak Ci sie pracuje z brzuszkiem? Nie boli Cie kregoslup od siedzenia 8 godzin? Z tego co czytam, to tryskasz energia! Super!
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piotrek ma te same body są bardzo fajne, prane i nic się nie dzieje ![]() F&F ma bardzo fajne ubranka ale bodziaki z tych kilku-paków są paskudne... jeszcze jak leżał i był malutki to były znośne a teraz to coś mi się robi jak mam mu założyć :/ chodzi w przymałych carter's nawet nie będe odkładać tych f&f tylko od razu na ściery :/ Mam też bluzę i jest super ![]() H&M bardzo opłaca sie w promocjach, u nas rzucają co jakiś czas coś we wszystkim co mu stamtąd kupię chodzi dwa razy dłużej niż powinien i niż pokazuje rozmiar jakoś fajnie szyją te ciuszki ![]() Ale dziś fajnie posiedzieliśmy na placu zabaw 2h... spotkałam nawet wizażową koleżankę ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Takaya wrzuć koniecznie fotkę
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya lubimy Twoje zdjęcia w windzie
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Monita kręgosłup to w sumie wcale mnie nie boli- od siedzenia to tylko dół brzucha ale ja teraz w pracy jestem po 5-6godzin a i tak non stop łażę -spaceruje sobie po biurze bo usiedzieć to mogę 15-20min i to z wyciągniętymi nogami albo po turecku
![]() I_K na razie jedyne ciuchy, które sama kupiłam to 2szt body z Lidla (jeszcze w sierpniu zeszłego roku bo były za 3,9zł) i 2szt body z Pepko + ciuchy z lupmka co wypatrzyłam (mam pół śpiochy Mohterscare) a tak resztę dostałam ![]() Kuleczka cieszę się, że zdjęcia z windy się podobają ![]() Musze sobie gdzieś je pozapisywac który to tydzień to później zrobię albumik i podpiszę
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te ze stanów pewnie będziesz miała super kiedyś wam pisałam że ja dostaje ciuszki po synku babci koleżanki właśnie ze stanów i wszystkie były super teraz pewnie już skończą sie dostawy bo jej synek skończył rok i noszą z P taki sam rozmiar...
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
noooooo
Cytat:
![]() i tak jak I_K pisze H&M są super bo długo się je nosi ![]() dopiero teraz koszulę na 74 Jaśkowi wyjęłam co zimą dostał i jeszcze rękawy podwinęłam, mimo że innych firm nosi na 80 już ![]() chyba siorze powiem by polowała na promocje w H&M
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
aaa no i jeszcze 2szt spodenków dresowych z Reserved kupiłam te co to za 8zl były
![]() Ja jakoś nigdy nie mogę trafić na fajne ciuchy dziecięce w H&M zostają same różowe itp. ![]() Trzymajcie kciuki dziewczyny za to moje szycie! Na pierwszy ogień biały dresik z misiem z bluzy TŻta, którą dostał od mojej mamy i nie nosi bo nie lubi Musze siąść do szycia zanim dostanę paczkę z ciuchami bo jak zobaczę ile tego jest to szycie rzucę w kąt
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Tai masz coś na zimę dla Jaśka? Zastanawiam się czy kupić kombinezon czy spodnie na szelkach i kurtkę... bardziej stawiam na tą drugą opcję...
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Takaya to trzymam kciuki chętnie bym zobaczyła jak Ci to wyjdzie ![]() chyba za tydzień jadę do Wawy... |
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale również bardziej ku kurtce się skłaniam bo jednak jak jest cieplej to starczy kurtka i same spodnie (nawet nie te na szelkach) albo do auta a jak będę miała kombinezon to i tak czy siak trzeba kupić kurtkę właśnie na takie sytuacje jak wyżej opisałam |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Kurtka i spodnie chyba wygodniejsze niż kombinezon przy ubieraniu ?
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuleczka ale za kombinezonem jednoczęściowym przemawia to że jak by były jakieś szaleństwa na śniegu to mógłby być wygodniejszy no i prawie wszystkie te spodnie od zestawów dwuczęściowych są takie wysokie z przodu no i nie wiem czy nie będzie mu za gorąco pod warstwą zimowych ciuchów, ocieplanych spodnie i kurtki... ale to tylko przy jakichś wygłupach bo przy jeździe w wózku raczej się nie spoci |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
. Ale nie mam mocy.. potykam sie o wlasne nogi, chodze od sciany do sciany.. chyba dopadlo mnie zmeczenie. Ehh.. tz dziś mnie wysyla na spanie do drugiego pokoju, ciekawe co z tego wyniknie - a w zasadzie ciekawe o ktorej po mnie przyjdzie ![]() Ja chyba tez kupie Zośce kurtke i jakies cieple spodnie musze obfocic bo jest boski moze mi sie uda upolowac jakas kurtke, a jak nie to rusze na sklepy
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Jest szal
pospalam od 21 do 24 prawie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

mi też dziś strasznie się nie chciało wstawać. Leniwa się zrobiłam strasznie. Jakoś od 17go idę na zwolnienie lekarskie to sobie odpocznę i wezmę się za swoje robótki 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Powiedział, że nie mógł rozróżnić bo wszystko było takie twarde jak kości