![]() |
#91 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
ooo tak FotoFoto ![]() to Kopijuj :P Cytat:
'' adam przebiera w dziewczynach - dopowiedziane poziej, ale tylko w wyobrazni'' qrwa kto to wymysla..?? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
kasia, byou
nie wchodzi w grę bo ścięłam włosy ![]() Cytat:
![]() i ja robiłam kajmak posypany słonecznikiem w cukrze waniliowym- normalnie niebo w gębie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobra idę spać Demeter widzę, że zaglądasz do nas- jak przygotowania do ślubu?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
MBZ♥
|
Kasia, za młodu
![]() ![]() jak oglądniesz serialos to nie uśniesz, lepiej to przemysl ![]() ![]() w starych księgach piszą, że jak chce się mieć syna to kobieta musi mężczyznę za prawe jajko poczas stosunku trzymać ![]() ![]() ![]() Tasia ![]() ![]() Sorce właśnie widziałam, że sobie popisałaś ![]() Jola, a gdzie fota nowej fryury? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak dziewczynkę, to podrapać po lewym? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wy to tylko podróżujecie co dzień ![]() Cytat:
![]() a o kajmaka pytam bo ja wcześniej robiłam a mleka w proszku ale jeszcze inaczej niż ty a teraz robię z mleka w puszce i jest mniami ![]() dobra oko mi leci idę lulu.. kolorowych, dobrej nocy bez pobudek ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
ale nie na łyso ...!! jest nie, to jest zawsze szansa :P
Cytat:
![]() podkresolne - padlam :P Cytat:
![]() ![]() - nie wiem ja Milusia zrobilam w ok 11dniu od 1wszego dnia @ - no ale ja sie seksilam raz tylko raz w ciagu 2 miesiecy - wiec te szybsze meski plemniki mialy zwiekszona szanse ![]() - ogladam ogladam... i wierzyc nie moge, tosz to lepsze niz ''pamietniki'' ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
MBZ♥
|
Ej nie spać-zwiedzać Agateczka
![]() Kasia dobrze kminisz z tymi plemnikami ![]() ale serialos mega ![]() ![]() a oglądałaś Czekając na sobotę? |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Oby ![]() Ano podróżujemy, Łazienki mi się na razie "przechodziły" ![]() Jezuuuu, TŻ tak chrapie, że zaraz dziecko obudzi... ![]() ![]() Powiedzcie mi dziewczyny - jak się objawia alergia na cytrusy u dzieciaczków kp?
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - ogladalam w tv chyba ze 3 odcinki, bo pozniej zmienilam robote na same nocki ![]() Lece spac .... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#104 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdrówkaa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ide obejrzec ![]() ![]() ![]() ![]() dziękujemy za miłe słowa ![]() nie mogę doczekać się reszty zdjęć
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||||
Zakorzenienie
|
ciut starszyzny i nadrabiam nowy
![]() no wlasnie musze popytac, bo nie wyobrazam sobie zyc ze swiadomoscia ze mam w zebie cos nie halo... Cytat:
nie, no slyszala go na chrzcinach ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() strasznie... wczoraj wrocilismy z kolejna porcja rzeczy dla Miska i jest obled... dlaczego?! ![]() mam zamiar karmic jak dlugo Mlody bedzie chcial. wyznaczanie granic uwazam za... ciut dziwne ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w nowym wątku.
Idę nadrabiać... ależ Wy pędzicie.
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Takie pytanie odnośnie nosidełek ergonomicznych. Ponieważ jak nosimy Filipa to nie wolno go podtrzymywać pod pupę tylko ręka na pupie i przyciskać do siebie (nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi ![]() I czy w tych nosidełkach właśnie dziecko trzyma ten panel pod pupą czy bardziej ten materiał na plecach? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||||
Zakorzenienie
|
mój też
![]() ![]() hehe dzielne SOM! ![]() ![]() dostał na chrzciny od matki ch., ale musimy dokupić jeszcze bo jakiś mały ten panel ![]() Cytat:
mój wciąż się nie otrząsnął po wielkim kryzysie (czyt. upalach) i jest rozregulowany, inaczej spi, czesto je (a ja nie potrafie mu odmowic/nie dac)... wczoraj 12 kp + sloik 125 ml.... Cytat:
![]() uwielbiam go. dla mnie jeden z lepszych dzieciowych produktów. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wróciliśmy!!!! Torres tak się śmiał na widok konkubenta że serce miękło...
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpisz w google, jest nawet specjalna dieta ![]() ile przed? ile? u nas 2 dni
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale od ciągnięcia to się w ciążę nie zachodzi ![]() ![]() Muszę jechać na zakupy, bo dzisiaj mamy grilla. Przyjeżdża wujek tż , tzn. wujek tylko z nazwy, bo to młody chop jeszcze ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
![]() hehe a takim tempie to nas nawet lipcowo-siepnionwe przegonia:P - no ale ICH JEST wiecej ![]() Cytat:
![]() ![]() WSTAWAC nie spac - zwiedzac :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
żeby sobie popił, no i też muszę jak najczęściej dawać, by zaczął przybierać
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Pewnie - jak we wszystkim - każdy lekarz ma inną teorię, a i każde dziecko inne...
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No serial co raz więcej fanek ma ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A kiedyś usnął i pilot z ręki mu wypadł na podłogę, myślałam że zatłukę ![]() ![]() hej no pędzimy dzieci mają już po pół roczku a my dopiero 3 cz. licho idzie ale może w jesień - zima nadrobimy ![]() ![]() Dzień dobry pięknie ![]() Ale cudne słoneczko ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Dziekuje za tak mile przyjecie w poprzednim watku ![]() Moja córeczka Wiktoria urodzila sie 22.03 poprzez CC super wspominam poród,rodzic mogla bym co 9 miesiecy gorzej jest pozniej jak sie wraca do domu,ogromy strach i przerażenie jak poradzic sobie z taka mala istotka,tym bardziej,ze po kilku dniach zauważyłam na jej ciele ropne pęcherze i od razu szpital w ktorym bylysmy 10 dni...Tak jak pisalam zarazila sie tam rotawirusem mimo,ze karmilam piersia(obecnie jest na mm).Od tamtej pory zaczely sie problemy z jelitkami mala miala ciągle biegunki oj dluuuga historia dobrze,ze teraz jest wszystko w miare ok. Właśnie jestem w trakcie rozszerzania diety mala je nestle sinla i marchewke z ziemniakiem nie wiem co dac dalej czy jarzynowa czy dynie?Z jabłkiem sie chyba wstrzymam na razie bo sie boje biegunki,moze polecicie cos bezpiecznego z owocow na pierwszy raz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tam udalo mi sie obejrzec tylko 2 odcinki - za pozno znalzlam :P ![]() dobra dobra - zmieniam Milusiowi pampka I CO JA PACZE ![]() WTF - CO TO JEST !!!! ![]() ![]() - wyglada mi to na jakas wysypke, no ale przeciez kupuje mu te same sloiczki - na razie jemy 3 obiadki i 2 deserki - na przemian, mleko to samo - kaszka tez ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mój Michaś zjada cały 190g i zawsze to jest ryba bądź mięso i pierś tylko do picia, a nie jako posiłek. Dobra koniec tematu, bo każdy robi tak jak uważa. ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() Moja Jula miała kiedyś pupkę taką i okazało się, że to od pampersów.
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2013-09-07 o 09:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tej kwestii mam tez kilka przemyslen, jezeli jestesmy na poczatku wprowadzania stalych posilkow, to stalego pokarmu je bardzo malo, bardziej eksperymentuje z jedzeniem, poznaje smaki - dlatego wtedy dziecko dostaje piers przed i po - jak jest calkiem glodne to moze nie chciec zjesc, bedzie plakac, dlatego dostaje piers na jakis czas przed, a po posilku dodatkowo piers by uzupelnic posilek. Docelowo chodzi o to, ze posilek staly ma zastapic posilek mleczny, dlatego jak dziecko po jakims czasie dostaje juz pelny posilek np. warzywo+ziemniak+mieso to piers dajemy juz tylko po, jako uzupelnienie - bo o to nam przeciez chodzi, by zastapic posilek. ![]() a i hello mamusie ![]() moj maz sie wzial za mycie okien ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() Choc uwazam osobiscie, ze troche za szybko zastepujesz pelne posilki - ale to kazdy musi sam zdecydowac ![]() ![]()
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() A no potroił i nie wiem czy się cieszyć czy martwić. Zakładaj fb ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja się wczoraj obżarłam pieczarek nadziewanych. Wiecie co, ostatnio zostałam obgadana za plecami, że jak to tak możliwe, że ja karmię dziecko i wszystko jem, a w dodatku jestem taaaaka chuda, niektórzy to nie mają własnego życia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmienialas ostatnio proszek, plyn do plukania? ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- witamy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.