![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pieniadze a zwiazek
I dobrze, życzę Ci Autorko powodzenia z całego serducha i przede wszystkim konsekwencji w swoim działaniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Daj sobie z nim spokój. Poważnie. Facet jest niepoważny. Patrząc wstecz sama za kilka lat to zobaczysz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
No i ładnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
sissy that walk
|
Przeczytałam cały wątek i wyglądam tak:
![]() ![]() Mam nadzieję, że postąpisz tak, żeby być szczęśliwą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
BAN stały
|
przepraszam Cię za szczerość i może niedelikatność, ale dla mnie to co opisujesz jako swój związek brzmi nie jak związek ale układ sponsorowany, w dodatku taki w najgłupszy możliwy sposób, kiedy to dziewczyna dopłaca facetowi.
![]() Ty masz tysiaka, on 5, i Ciebie rozlicza; on jest zapuszczony, ale z Ciebie robi modelkę (za Twoje; wybacz, jesteś młoda i poza depilacją i lekkim makijażem wiele Ci nie potrzeba ;-), jak pan tak koniecznie chce mieć plastik fantastik ![]() ![]() Życzę Ci z całego serca, abyś zaczęła pracować nad własną samooceną i nauczyła się odróżniać toksyczne relacje od tych bardziej normalnych, bo zmarnujesz przez takiego gościa tylko czas. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2013-09-11 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;42745728]Rzeczywiscie, TWC (towar wszech czasow). Az zaczynam Ci zazdroscic. Moje ledzwia plona
![]() Jesteś wzywana w celu wyczyszczenia mojego laptopa z mleka, którym właśnie go oplułam.
![]() |
![]() |
#97 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie nie masz kompletnie wymagań, ze jestes a takim facetem. W zwiazku jest sie, by zylo sie łatwiej, przyjemniej, by sie wspierac, byc dla siebie przyjaciółmi, partnerami, kochankami. Kurcze cos tego u was nie widac. Nigdy przenigdy nie byłabym z facetem z takim podejsciem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Mówcie co chcecie, ale ja do tej pory nie wiem, czy KWC to Kosmetyk Warty Ceny czy Kosmetyk Wszech Czasów??
Podejrzewam, że z TWC bym miała ten sam problem, niemniej skrót rangi TŻ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Gratuluję decyzji, jest wielu wartościowych mężczyzn, którzy docenią Twoją zaradność, dobre serce i inteligencję. Heniek spod 5 będzie Cię na rękach nosił ;-) i śniadanko do łózka robił . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;42757674]W zakladkach masz napisane
![]() Wiem, ale i tak ciągle zapominam ![]() To tak jak mylenie przeze mnie żółwia ze jeżem albo pingwina z bałwanem ![]() Mam braki elementarne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
I bardzo dobra decyzja, teraz będziesz po prostu mądrzejsza na przyszłość
![]()
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
Halo autorko i jak tam? Trzymasz się? Porozmawiałaś, spakowałaś się, zrobiłaś coś? Pytam, bo nieraz między podjęciem decyzji, a jej wykonaniem trochę mija, a wiadomo jak to jest z takimi decyzjami.
Trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że dziewczyna się spięła w sobie i zrobiła co powinna i że TWC (
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Szczerze? Nie sadze, ze go zostawila. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;42764844]
Szczerze? Nie sadze, ze go zostawila.[/QUOTE] Też tak myślę. Bardziej mi to wygląda na wielki zryw pod tytułem 'hurra! zostawię misiaczka, bo zasługuję na więcej'. Potem misiaczek przychodzi do domu i dziewczę mięknie. Poza tym też zwyczajnie trudno wstać i się wyprowadzić. W końcu trzeba mieć dokąd.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
Pokoi studenckich od groma, przecież nie chodzi o znalezienie sobie mieszkania na stałe, ale czegoś na szybko, żeby nie wylądować pod mostem, bez przesady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny!
Niestety (lub stety), jestem juz na swoim. Na szczescie mam przyjaciol ktorzy mi pomogli. Chwilowo mieszkam u kolezanki, ma wolny pokoj, a caly moj dobytek miesci sie w 2 duzyc walizkach, wiec nie bylo trudno, i wiecie co poczulam ulge, ogromna ulge. Oczywiscie rozmawialismy, powiedzialam mu jasno, ze chce sie wyprowadzic, bo mam dosc tych upokorzen i nie stac mnie na zycie z nim, mam dosc kompleksów i ciaglej musztry dotyczacej wygladu. Powiedzial z calkowitym spokojem na twarzy, ze to moj wybor i ze pewnie wroce pod jego skrzydla, bo GO POTRZEBUJE i z czasem bede miala dosc 'studenckiego zycia'... Szczerze mowiac nie spodziewałam sie tego, sadzilam, ze bedzie mnie przekonywał i tak dalej, ale przyjal to bez cienia emocji. Nie rozumiem. To znaczy rozumiem tylko, ze to nie mialo sensu, a ja w sumie nie mialam chyba dla niego wiekszego znaczenia. Dzis zaczynam od nowa. Jest trudno, nie powiem, ze nie zastanawiam sie jak to bedzie dalej, ale dam rade. Jestem zła na siebie sama, ale jednoczesnie strasznie mi ulzyło, siedze w swoim nowym pokoju spokojnie w lozku z laptopem i planuje co bede robic jutro. Pojde do pracy, po pracy wybiore sie z kolezanka na kawe, nie bede musiala biec na łeb na szyje do domu, zeby ugotowac jasnie panu obiad albo posprzatac po nim. A teraz, lezac tak nie boje sie, ze za chwile skomentuje moje nierowno pomalowane paznokcie albo wygniecione dresy. Dziekuje Wam, bo to Wy utwierdziliscie mnie w decyzji, do ktorej zbieralam sie w sobie od pol roku, aby zakonczyc te farse. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
sissy that walk
|
Bardzo przyjemnie się czyta takie posty, kiedy dziewczyna mimo smutku widzi pozytywne strony swojej decyzji i w końcu ma spokój, i żyje jak jej wygodnie. Jego tekst o powrocie pod skrzydła - cóż, żenujący. Chyba każdy postrzega opiekę inaczej niż on.
Gratuluję świetnej decyzji i życzę duuużo szczęścia i psychicznego komfortu z dala od musztry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Mentalna_Idiotka;42 777285
Powiedzial z calkowitym spokojem na twarzy, ze to moj wybor i ze pewnie wroce pod jego skrzydla, bo GO POTRZEBUJE i z czasem bede miala dosc 'studenckiego zycia'... [/QUOTE] Niezły manipulator, widać że byłaś dla niego zwykłym urozmaiceniem życia ![]() Gratuluje wyboru, skoro teraz nie żałujesz później będzie tylko lepiej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Jestem z Ciebie dumna
![]() ![]()
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
gratuluję dobrej decyzji!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
Podziwiam konsekwencję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Krzywda Ci się nie stanie. Tysiące ludzi żyje po studencku. Odrealniony burak.
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Pieniadze a zwiazek
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
histoire abracadabrante
|
Dot.: Odp: Dot.: Pieniadze a zwiazek
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.