![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam sprawdzonego masażysty w Łodzi
to ja tez dodam swoje 3 grosze do tego forum ;-)
niestety nie mieszkam w Lodzi (nawet nie w jej okolicach) ALE znam w Lodzi trenera i terapeute MA-URI (sama u niej sie uczylam;-)) polecam Hanie Skrzypek i masaz MA-URI MA-URI ma wszystkie zalety masazy klasycznych, limfatycznych itp... jednak jego dzialanie jest rozszerzone i w zwiazku tym efekty lepsze... przekonajcie sie same tel 609 030 424 a jesli ktos z malopolski (okolice olkusza, jaworzna) szuka masazu MA-URI to zapraszam do siebie tel 505 516 502 ;-)) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam masażysty ... Gliwice
Hej witam !!!
Ja znam dobrego wyspecjalizowanego masażyste. Byłam u niego na abiegach, bo chciałam schudnąć, i chodziłam na pare zabiegów, naprawde nie wiele wziął, a wiele zdziałał, obwód się zmniejszył ok10 cm!!! Jestem jemu wdzięczna, i wiem że jeszcze nie raz skożystam z jego usług. A przyjmuje on tam na tarnogórskiej, tam gdzie jest Grota Solna. Powodzenia!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: Masażysta z Białegostoku poszukiwany
podaje namiary w Bialymstoku 0-601 295-783 od Jan Zaremba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
Dot.: Re: gabinet masażu we Wrocławiu?
Może jednak ktoś jest w stanie polecić masażystę lub miejsce oferujące profesjonalny masaż we Wrocławiu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Gdzie szukać?
Witam,
znalazłam wasze forum szukając ino o masażach. Jest dużo ofert masażystów. Problemem pozostaje znalezienie dobrego, sprawdzonego masażysty, który mi pomoże. Najbardziej dokuczliwy ból kręgosłupa w części lędźwiowej, promieniujący do bioder. Przy okazji bolą również stawy. Czy istnieje może jakaś biała lista masażystów? Może możecie czyjeś usługi polecić? Chodzi o Warszawę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie szukać?
Witam.
W Pani mieście prześcigaja się z ofertami masażu! Ale najpierw polecam dobrą diagnostyke czyli wizyte u lekarza. Jesli chodzi o masażystę, może najpierw poczta pantoflowa. Wysłuchac kilku rekomendacji. A rankingi? No cóż rozumiem Panią, pani motywacje, ale bywały juz rankingi min w polskiej prasie przy okazji innych tematów. Raczej nalezy dac sobie z nimi spokój. Tak na prawdę ludzie wiedza gdzie warto pójść. Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie szukać?
Dziękuję za odpowiedź. Diagnostyka lekarska już była. Mnie nie chodzi o rankingi. Niestety nikt w moim otoczeniu nie korzystał i nie korzysta z usług masażysty. Stąd moje pytanie a właściwie prośba, właśnie o polecenie "sprawdzonych rąk". Chętnie z tej poczty pantoflowej bym skorzystała. Jeśli ktoś może mi pomóc i polecić taką osobę to proszę o informacje na maila.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Sponsor
reklama opłacona |
Witam serdecznie.
Dziekuje Pani mealinie za rekomendacje na tym Forum ,, zanim byłem właścicielem Gabinetu ![]() Edytowane przez Gabinet Optimum Lodz Czas edycji: 2006-04-04 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
nielatwo trafić na dobrego masazystę- ja kiedyś korzystałam z uslug pana,który przyjeżdżał do domu.A właściwie -Skorzystałam. Kompletne nieporozumienie. Rzucał mną po podłodze,na której połózył kocyk, a masowaltak boleśnie, że po 10 minutach mu podziękowałam.Teraz pomyślałam, że warto znów pomyśleć o masażu,bo moja koleżanka chodziła i była baaardzo happy.Znalazła Mariusza Adamczewskiego - mlodego,fajnego masażystę i poleciła mi go.Zaryzykowałam- i poszłam.A teraz chodzę regularnie, żeby spalić tłuszczyk i latem wyglądać pięknie.Masuje mi nogi,brzuch i biodra- i już czuję, że jest dużo lepiej niż miesiąc temu. A jeszcze się przymierzam do drenazu,bo wszyscy mówią,że tendaje najlepsze efekty!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !Gdyby ktoś potrzebował to tel.do pana Mariusza- 601 77 57 33.Warto zadzwonić wcześniej,bo ma dużo klientów.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Czy możesz napisac jak cenowo się przedstawiam masaż u tego Pana oraz gdzie ma gabinet?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Wszystko zalezy od tego jaki chcesz masaż- ja placę 40-45 zlotych za odchudzający -nogi z dwoch stron,pośladki,biodra,brz uch-trwa to wszystko okolo1,5godziny.On ma specjalne zniżki,karnety- ale o to wszystko musisz dowiedzieć się sama w zależności od tego,co chcesz. Naprawdę warto wydać tę kasę.A gabinet pana Mariusza jest przy ulicy Piotrkowskiej 20 w bramie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Gdzie w Lublinie pójść na masaż? proszę o polecenie kogoś dobrego :)
Witam wszystkich. Z góry dodam że szukałam na forum ale nie było takiego tematu. Bardzo proszę o polecenie dobrego masażysty w Lublinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie w Lublinie pójść na masaż? proszę o polecenie kogoś dobrego :)
Witam
W lublinie nie znam nikogo, ale moj tato jakis czas temu mial powazne problemy z kregoslupem i jezdzil na masaze do krasnegostawu. Przyjmuje tam masazysta/specjalista ![]() zwyrodnienia kregosluga, zapalenia stawow i korzonkow, rwa kulszowa, reumatyzm, skolioza u dzieci/doroslych, rehabilitacje i cwiczenie po wylewach, zatorach, zlamaniach, nastawianie kregow oraz masaz miodem ![]() Jakbys byla zainteresowana to dam Ci namiary ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Masaże W Krakowie
...
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2006-07-27 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Dot.: Masaże W Krakowie
masażysta, w dodatku energiczny i młody... to jest to!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Sponsor
reklama opłacona |
![]()
Teraz do każdego każdego karnetu na zabiegi wyszczuplające (10 zabiegów) 3 zabiegi guam<r> gratis!
Sprawdzone! Zapraszam!
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Masaż odchudzający to rzeczywiście cudowna rzecz, szkoda tylko że tak mało jest rozreklamowany. Ja podam Wam stronę na której trochę więcej piszą o tym masażu http://masazkreg.w.interia.pl
Jest to strona masażysty z którego usług sama od 2 miesięcy korzystam, ja nigdy nie byłan gruba tylko moje uda i posladki na takie miano nie zasługiwały, wyprawiałam cuda, stosowałam różne diety i nic, chudłam tam gdzie i tak byłam chuda. Dopiero po tych masażach u Pana Artura Głowacza z Ostrowca Św.jest efekt, spodnie które były obcisłe w nogawkach są luźne. SUKCES, WSZYSTKIM POLECAM A tak odbiegając od tematu to ten masażysta jest również rewelacyjnym kręgarzem i naprawdę ma o tym pojęcie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Nie chodzę do innego masazysty poza panem Mariuszem Adamczewskim, wszystkim wizażystkom z Lodzi juz go polecałam i dalej polecam,bo według mnie jest najlepszy.I mówię to absolutnie szczerze.Oczywiście wybór należy do każdej z Was, ale warto pamiętać, że cialo mamy jedno i warto jak najlepiej o nie zadbać. Nie mam grama zbędnego tluszczu, nie mam cellulitu, a mam za to jędrną skórę,doskonale zrelaksowaną , a na dodatek - w porównaniu z np. Panem Jankiem- sporo kasy zostało mi jeszcze w portfelu. Pan Janek jest po prostu drogi! pan Mariusz ma bardzo kameralny gabinet,jest miły,nigdy nie spotkałam się z jakąkolwiek natarczywością z jego strony- także nigdy nie wpychał mi dodatkowych masazy na siłę, jest taktowny i - na co ja zwróciłam uwagę-pięknie mówi po polsku.Tel.do niego- 601 77-57-33.Kochane wizażystki-naprawdę warto, ja ma już zarezerwowane terminy do końca roku!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Sponsor
reklama opłacona |
Dziękuje wszystkim za dobre słowo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
szukam dobrego gabinetu masażu w warszawie
Czy macie moze sprawdzonego masażystę lub gabinet kosmetyczny zajmujacy sie masażami w warszawie, konkretnie masaż brzucha,
pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Dot.: szukam dobrego gabinetu masażu w warszawie
Proszę, na pewno ktoś zna dobrgo spcjalistę, podpowiedzcie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Hej Kochane i Kochani!
Byłam dziś na masażyku u pana Mariusza Adamczewskiego. Musze napisać, że jestem w szoku. Trochę się bałam, bo przecież ktoś mnie będzie dotykał i to tam gdzie się chcę ciałka pozbyć, ale.... naprawdę niepotrzebnie. Jestem szalenie zadowolona. Pan Mariusz ma bardzo przyjemne i pewne dłonie i muszę podkreslić,że nie czułam się jakby moja intymność została naruszona w jakikolwiek sposób. Wiem, że wiele dziewczyn się właśnie tego obawia, że będa się czuć niekomfortowo. Porzućcie te obawy! Sam masaż był przyjemny i pozwolił mi się zrelaksować. Nie zorientowałam się kiedy godzinka minęła i powoli trzeba było się zbierać, bo o domu daleko ![]() ![]() Na kolejną wizytę umówiłam się w środę. Dzięki dziewczyny za wszytskie słowa, które pomogły mi podjąć decyzję pójścia na masaż. Czuję się jak nowo narodzona ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
Elegantko czy masaż który tak zachwalasz miał na celu zrelaksowanie Ciebie bo jeżeli miał on na celu odchudzić Ci pewne partie ciała to jestem trochę zaniepokojona bo mnie masaż odchudzający nie bolał ale był to masaż siłowy bo przecież masażysta palcami rozbija tkankę tłuszczową to trudno by było aby człowiek wtedy nic nie czuł!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Był to masaż wyszczuplający. Nie pisałam, że nic nie czułam. Poprostu po samym masażu czuałam się świetnie. Przecież na masaż , nawet odchudzającyy , nie idzie się pocierpieć, tylko skorzystać z pewnych jego dóbr, w tym także relaksu. Dziwnym byłoby gdybym wyszła po nim jakaś umęczona ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Poszukuję sprawdzonego masażysty-Poznań
Poszukuje masażysty w Poznaniu lub okolicy. Może ktoś mi "cos" poleci? Z góry dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
W pełni się zgadzam z moją przedmówczynią- masaż to przede wszystkim bardzo delikatna, a jednocześnie bardzo skuteczna ingerencja w nasze tkanki.Nigdy przy masażu nie czułam bólu- być może dlatego,że korzystam z najlepszego moim zdaniem masażysty- pana Mariusza Adamczewskiego/sądząc po opiniach wizażanek-nie tylko dla mnie jest wyjątkowym fachowcem/.Dobry masaż to przecież wielka sztuka .Nasze ciała nie są przyzwyczajone do takiego poddawania się i zmuszania do określonych reakcji- więc, gdyby do tego jeszcze wszystko by nas bolało- większośc z nas nie zdecydowałaby się na zabiegi.Masowana przez pana Mariusza nigdy nie czułam bólu- czułam natomiast prefekcyjne zmuszanie moich mięśni do pracy,a nie do lenistwa.Powoli,ale za to niezwykle skutecznie.I oto chodzi.Za szybko też niedobrze,bo z kolei skóra tego nie zniesie.Więc wedlug mnie- jeśli przy masażu wijecie się z bólu- trzeba zmienić masażystę. Ale na pewno nie rezygnować z tej frajdy.Pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Dot.: szukam dobrego gabinetu masażu w warszawie
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukuję sprawdzonego masażysty-Poznań
Witam! zależy o jaki masaż chodzi?! Glupio się samemu polecać, ale wspomne tylko, że wykonuję masaże klasyczne, relaksacyjne i kosmetyczne! Wszystko tylko i wyłącznie w domu Klienta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
masaż Kraków-gdzie, do kogo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
![]()
Dianaaa mogłabyś podać namiary na tego masażystę
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.