![]() |
#91 | ||
Gang Iren
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4
Cytat:
Witaj! ![]() ![]() Ja tych twardnień też sporo mam,coraz więcej. Ale u mnie bez badań ginekologicznych wiedzą,że jest wszystko OK. Nic nie biorę. Cytat:
Masz rację ![]()
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
A jak to jest z tymi skurczami? Ja nie wiem jakie to uczucie jest i sie boje, bo delikatne bole podbrzusza mam, no ale przeciez wszystko rosnie i sie rozciaga...
![]() |
#94 | ||
Zakorzenienie
|
ale jestem zła!!!! przesuwam meble do tego remontu- pozdejmowałam podkładki ozdobne ze stołu i patrzę a tam taki purchel!!!!!
![]() Nie wiem od czego to bo ani gorącego nie stawiamy bezpośrednio na stole ani niczego- no normalnie mi wszystko opadło.... ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
ja ostatnio zapłaciłam za Femibion 78 zł! no rozbój w biały dzień
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Sun świetny jest taki widok. Pamiętam jak dziewczyny obie się ruszały na raz piękne to było, ale cała noc z głowy
![]()
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4
Cytat:
![]() Pewnie nie da sie reklamować? Jest lakierowany?
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
no właśnie nie- nie mam pojęcia skąd to się wzięło...
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- jest lakierowany i bejcowany bo to drewno jest a reklamować już się nie da bo to 3 lata temu kupiony, no trudno musze to jakoś przeboleć choć zła jestem jak osa
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale już jest naprawiony stolarz wyczyścił blat,wyszlifował,nałożył nową bejce i lakier....blat jak nowy za 100 zł ![]()
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny - dosyć ważna sprawa z mojej strony.
Czy orientujecie się może jak to jest z zasiłkiem w przypadku likwidacji firmy przed dniem porodu? Niestety ostatnio coraz więcej słyszę na ten temat w mojej i zaczynam mocno się martwić. Złożyłam już zaświadczenie o ciąży a L4 chcę dać z koncem września. O ile wiem w przypadku likwidacji firmy tracę swój zasiłek i dostaję od zusu jakieś pieniążki jako bezrobotna ale jaka to jest kwota, czy zbliżona do tej jaką dostanę jako normalny zasiłek od firmy? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Mam nadzieje ze mozna jeszcze dolaczyc :P termin mam na 1 lutego ![]() ![]() ![]()
#103 |
Rozeznanie
|
Hey Mamusie
witam się popołudniem. ![]() Miałam odezwać się rano, ale TŻ wyprawiłam do pracy a sama pojechałam na 4 godziny do miasta ![]() Już dawno nie łaziłam po sklepach dla odprężenia hehe I dopiero co wróciłam, grzeje obiadek. U mnie POMIDORÓWKA ![]() ![]() ![]() Kupiłam 2 bluzki dla siebie, i prezenty ciuszkowe dla siostrzenic , ale część bo druga część została do pon w sklepie.Zabrałam za mało gotówki a nie znam swojego pinu do karty ![]() ![]() ![]() Witam nową mamusie ![]() Cici dobrze,że nic większego ci sie nie stało z tym podcięciem ![]() Isia fajnie ,że dzielisz się pozyskaną wiedzą.Choć co do kąpieli to nie wyobrażam sobie nawet w zimę codziennie nie umyć malucha, w końcu maleństwo też jest brudne i zgrzane czy coś.Ale słyszałam o tym.I z mlekiem też dla mnie dziwne, ale wiadomo różne źródła , różnie podają. AgatkaL - ja biorę tylko jakiś podstawy zestaw witamin. Mnie i lekarz i położna nie kazali brać nic więcej i tego się trzymam i nie wariuję z dziesiątkami różnych witamin . Ambrella powodzenia z remontem ![]() ![]() ![]() Gosia- ja jestem tą która nie ogląda ani nie czyta wiadomości.Nie ,żebym jakaś zimna była czy coś na to co się w okół dzieje. Ale ja za bardzo wszystko przeżywam i im mniej wiem tym dla mojej psychiki lepiej em ma ja nie wyobrażam sobie żyć bez picia mleka, więc dobrze ,że je trawię . Jako dziecko znałam smak i takiego ze sklepu i prosto z cycka krowy jeszcze ciepłe jak było.Mam nadzieję ,że dzidzius będzie do mleka tak jak i ja. Bo ja pije wprost czasem i litrami. ![]() kefii dobrze ,że mama w domu, na pewno poczuję się lepiej z wami niż w szpitalu ![]() Perfuzja ja Ci jeszcze chyba nie pogratulowałam, a więc gratuluję kupna mieszkania. Ile bym dała za 120 m ![]() magnusia zaraziłaś mnie pomidorówka ,właśnie zajadam się drugim talerzem zupki ![]() Shizu ja też jestem z tych co będą dzieciaczkowi pozwalać bajki oglądać.Sama wiem po sobie ,że bajki dużo uczą i widzę też po moich siostrzenicach. Jedna dzięki bajkom właśnie ma ogromny zasób słów i już mówi kilka słów po angielsku dzięki bajkom właśnie.Nie jestem za tym, aby maluch spędzał przed ekranem cały dzień , ale trochę w dzień i dobranocka jak najbardziej ![]() mezaga dziwne ,że u ciebie przez tłuszcz nie widać tak dobrze, ja też mam spora nadwagę jak nie otyłość już a usg widać wszystko przepięknie. Może idź do kogoś kto ma lepszy sprzęt. Ale co do 3D ja planuję zrobić, bo bardzo mi się podoba jak wtedy dzieciaczka widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny pomóżcie, czy w sklepie stacjonarnym C&A ceny są takie same jak w internetowym czy w internetowym są nizsze?? Bo nie chce mi się czekać na promocje z darmową wysyłką a chciała bym pajacyka, śpiochy dla Antośka i bluze dla męża na urodziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co za dzień, co za ciśnienie, nic tylko spać... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |||
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Tż w domu więc nie mam czasu zaglądać ale żeby już w nowym wątku być? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() EVI, mysia witajcie ![]() ![]() Gosia Ty czytałas o Syrii a ja wczoraj w wiadomościach chyba obejrzałam raport na temat głodu na świecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do witaminek to ja biorę, kupuję na allegro bo są sporo tańsze, femibion2 z DHA jest już za 38zł. Jakoś mi dziś leniwie dzień płynie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
niestety pogoda juz jest strasznie przytłaczająca ... ale glowa do góry zaraz nowy rok i zima nam nie bedzie straszna - na porodówkach pewnie bedzie cieplo :P
![]()
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj ![]()
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Tydzień czasu wystarczył, żeby być cały watek do tyłu
![]() ![]() Nic, zaraz biorę się za nadrabianie. Mam chwilę, bo wieczorem planujemy z mężem pogrillować tylko we dwoje. Cały tydzień taki zabiegany, ze na wszystko czasu brak. We wtorek byłam na usg, wszystko idealnie, drugi lekarz potwierdził dziewczynkę ![]() ![]() Na tygodniu trafiłam do carrfura na zakupy i udało mi się wyłowić 3 pary bawełnianych bodów za 9zł. Ale gdybym miała kupować coś pod chłopaka, to wyszłabym z niczym, bo wszystko niemal w promocji było "babskie". I dziewczyny ratujcie- tak mi niesamowicie zsypało twarz, że wstydzę się patrzeć na siebie w lustrze, a co powiedzieć gdzieś wyjść. Czym z tym walczyć? Macie jakiś sposób- najlepiej niedrogi (nie widzi mi się wydawać fortuny na coś co może na mnie nie podziałać) ![]()
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co wiem są takie same
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U Dziewczyny tylko ją sporo od Was grubsza jestem niestety:-( Nawet na polowkowym, które było robione na najlepszym sprzęcie w mieście ten obraz był kiepski. Taki urok mój. Tylko pytanie czy to 3d jest mocniejsze. Już sama nie wiem. Może za bardzo mi zależy na poznaniu płci? Przepraszam, że nie odpisuje wszystkim ale pisze z telefonu. Wczoraj po wizycie wsiedlismy do samochodu i przyjechaliśmy do moich rodziców ![]() ![]() ![]()
Twory - powrót do życia ![]() ![]() Zaproszenia - odkurzamy wątek ![]() Edytowane przez mezaga Czas edycji: 2013-09-14 o 15:07 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
co szamałyście na obiad?
u nas spagetti było- taka gęstsza pomidorówka bez śmietany, z serem, pieczarkami i z innymi kluskami ![]() właśnie małż z moim bratem wynieśli stare meble z sypialni i teraz wyro transportują do garderoby ![]()
#115 |
Raczkowanie
|
pewnie nikogo nie zdziwie jak napisze ze i u mnie na obiad POMIDORÓWKA
![]()
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#117 | |||
Gang Iren
|
Miałam wam pisać ostatnio,że obejrzałam film "Nad życie". Biograficzny o Agacie Mróz. Strasznie się poryczałam.
Macie może jakąś komedię godną polecenia? Bo ja to same ciężkie filmy mam do oglądania (tylko nie komedię romantyczną) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Chodziło mi o kobiety które nie są w odmiennym stanie i o mężczyzn,którzy mają w poważaniu to co dzieje się na świecie (i nie chodzi mi tylko o tragedie,ale ogólnie żeby mieć jakąś wiedzę o wydarzeniach ,interesować się czymś więcej niż co będzie w następnym odcinku Mjak miłość. I zauważyłam,że faceci bardziej się interesują różnymi rzeczami niż kobiety. Cytat:
Temat głodu na to strasznie ciężki temat. Ja mam aż czasem wyrzuty sumienia,że tyle jem podczas gdy inni głodują. I strasznie mnie wkurza jak widzę marnowanie żywności,jak ludzie kupują jedzenia za dużo,a później wyrzucają. Nienawidzę tego!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, właśnie odebrałam wyniki wymazu i jestem załamana i zła !!!
![]() nabłonki (+), pałeczki kwasu mlekowego (-) , leukocyty (+), flora bakteryjna (+++) pałeczki ziarniaków, rzęsistek pochwowy - brak, grzyby - brak, dwoinki neissera - brak, inne - brak Stopień czystości pochwy - IIc Cały czas biorę lavtovaginal i nie mam pałeczek kwasu mlekowego??? wtf???jakim cudem? ![]()
19 maj - 20 maj - (23-24 dzień cyklu) owulacja; 29 maj - (33 dzień cyklu) zagnieżdżenie; 02 czerwiec - pierwszy test, 08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739. 26 czerwiec - beta 51800 i serduszko ![]() Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700 Edytowane przez katarzyniak Czas edycji: 2013-09-14 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio popłakałam się nawet na bajce "Strażnicy marzeń", która swoją drogą bardzo mi się podobała ![]() W ogóle oglądam wszystko to co familijne, więc do tych filmów możesz śmiało zasiąść z dzieciakami ![]() Aha, ostatnio w końcu dorwałam się do wychwalanej przez Was Bavarii. Trafiłam jabłkową. I wiecie co - zakochałam się w tym smaku ![]() ![]() ![]() a i dodam jeszcze, że chociaż też fanką romantycznych komedii nie jestem dwie mogę polecić- " Pożyczony narzeczony" i "Sposób na teściową" ![]()
Edytowane przez patrycjja Czas edycji: 2013-09-14 o 15:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.