![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: W jakim wieku się usamodzielniłyście
19 lat, po skończeniu collegu. Przeniosłam się na drugą stronę Londynu, ale rodziców i tak widywałam raz na 2 tygodnie.
![]() Od 20 roku życia jestem niezależna finansowo. Na początku wynajmowałam pokój, później dostałam w spadku mieszkanie.
![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;42880106]mam 37 lat, nadal mam pokój u rodziców,
od mamy przywożę ziemniaki, a dżemy od teściowej[/QUOTE] Aha ![]() Cytat:
![]() Tak sobie czytam te wypowiedzi i zastanawiam się, kiedy nadejdzie na mnie pora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
18 lat, przeprowadzka, początek studiów i pracy.
...a to usamodzielnienie następuje jutro ![]() czuję strach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wizażowy Kot Igor
|
Oj, dość szybko. Zaraz po maturze, na swoje. I za swoje. Rodzice mieszkają o 20 min ode mnie ale generalnie szanują moje prawo do prywatności i samodzielności. Czasem ciężko finansowo, ale przy najgorszym scenariuszu mogę się do nich zwrócić o pomoc i wiem, że mi nie odmówią. Ale bardzo rzadko się zwracam i nie nadużywam ich dobroci
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Do mieszkania mojego chłopaka/ dziś męża w innym mieście, to się wiązało ze studiami. Skłoniły mnie studia w innym mieście, chęć życia na własny rachunek. Na początku owszem dostałam pomoc od rodziców, tak na start.
Zapraszam na swojego bloga --> http://zapachmiety.blog.pl Dziś: ciasto 3 bit ![]() _________________________ ________ "Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" - Abraham Lincoln ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wasze posty(tych które wyprowadziły się wcześnie) motywują, że się da. W tym roku przede mną matura i też chciałabym wyprowadzić się z domu, jeszcze wielka niewiadoma przede mną. ![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Miałam 19 lat, wyjechałam dzień po maturze. Mój chłopak kupił mieszkanie na kredyt i jeszcze przez pół roku rodzice trochę nam pomagali żebyśmy mogli kupić podstawowe rzeczy do domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ja pracy i mieszkania szukałam w innym mieście podczas matur, dzień po ostatnim egzaminie wyniosłam się z domu i zaczęłam pracę i od tej pory jestem samodzielna, czyli w moim przypadku było to 19 lat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.