![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co myslicie o perfumach ANGEL MUGLERA?
Jak wyżej.
I zajrzyj do KWC - wypowiedziało się tam 157 osób. http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...hp?produkt=172 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, są ogromnie trwałe -jedne z najtrwalszych jakie znam ![]() Czy warto? Jeśli Ci się podobają - to oczywiście warto ![]() Zerknij w KWC i wyszukiwarkę - znajdziesz więcej na ich temat ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Marto.
Po pierwsze bardzo Cię proszę, nie pisz pokemonami, trochę ciężko się to czyta ![]() Po drugie, jak już dziewczyny napisały, poczytaj recenzje na KWC oraz przejrzyj forum; temat Angela był poruszany wielokrotnie. Najpopularniejsze anielskie wątki: linia kąpielowa "Angel" Thierry Mugler Angel T. Muglera - wygląd i pojemność flakonów Czy Angel może zmienić kolor? oraz wątek pokrewny: Angel Innocent - diablisko w anielskiej poświacie ![]() Twój wątek połączyłam z ogólnym na temat Angela TM. ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
"Fenomen" to trafne okreslenie dla tego zapachu
![]() ![]() ![]() Przeszył mnie do tego stopnia, ze rowniez w Alien'ie doszukałam się anegl'owego zlepka nut, charakterystycznego imo dla Mugler'owego tworzywa wyjsciowego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kusiciel. To dobre określenie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Dot.: Fenomen Angel
Wiem jaką nutę posiada w sobie Angel
![]() W szkole kazali nam zakładać hodowlę pleśniaka - mokrą bułkę umieszczało się w słoiku i czekało 2 tygodnie, aż porośnie białą watą. Pamiętam, że nie mogąc wytrzymać słodkawego, mdlącego zapachu pleśni schowałam słoik w szafie. Trzeba było ją później wietrzyć. Aromat pleśni połączył sie z zapachem pasty do mebli, niby pasta, a w tle przenikliwie słodka, "krzycząca" pleśń. Wtedy to poczułam Angela po raz pierwszy ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Mam Angel 50 ml perfumy. Nie wiem kiedy go zużyję, po używam raz na jakiś czas i bardzo oszczędnie ze względu na dość mocny zapach. Są to jedyne perfumy jakie posiadam, dostałam je w prezencie, sama nigdy bym takich drogich nie kupiła. Poza tym używam wód toaletowych między innymi Gabriela Sabattini, które dostałam od męża. Niestety Angel jemu się nie pogoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
Angel to mój pierwszy "dorosły=kupiony za własne" zapach i w pierwszym dniu na Forum postanowiłam go uhonorować
![]() Już samo opakowanie mnie zauroczyło, szwędałam sie z przyjaciółką po perfumerii i zawsze wracałam do tej migoczącej gwiazdki. Wtedy wydawało mi sie że Angel jest dla kobiet w wieczorowych sukniach jadących na bajkowy bal...i pewnego dnia postanowiłam że dla mnie też ![]() Pamiętam jak po niego szłam i z dumą o niego poprosiłam... Nosząc Angel poznałam mojego TŻ i jemu do dzis z tym zapachem się kojarzę. Minęło dużo czasu i dziś uświadomiłam sobie, że większości moich dawnych pachnideł nie pamiętam nawet z nazwy ![]() Angel towarzyszył mi w wielu ważnych momentach życia ![]() Jest, był i myślę że będzie ze mną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Fenomen Angel...hmm...Jest to zapach paradoksalny-albo się go kocha, albo się nienawidzi, albo się kocha i nienawidzi.
Czesem wydaje mi się, że o wszystkich składnikach jakie są w tych perfumach nie wiemy ( nie są podane do informacji publicznej) ![]() Są owiane tajemnicą....Historia "Pachnidła" mi się przypomniała... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Fenomen faktycznie.
![]() ![]() Osobiście kompletnie tego zapachu nie rozumiem. ![]() ![]() Jedyny Angel jaki mogę znieść i umiem zrozumieć to Innocent. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Dzis przeczytalam w magazynie Pani, ze pojawil sie z okazji 15 urodzin Angela, Angel 15 ml w formie gwiazdki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
ropuszko
zapewne chodzi Ci o tą gwiazdke? http://www.sephora.fr/browse/product...tegoryId=C4891 a ja wczoraj przywiozlam sobie ta gwiazdeczke ![]() http://www.sephora.fr/browse/product...ategoryId=C327 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję nabytku ![]() Dołączam sie do prośby Mulier - zdradź proszę, czym rózni się on od aniołka w wersji edp? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Tak, te pierwsza mialam na mysli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Mulier- trwalosc ma mniej wiecej okolo dwu-dniowa
![]() Nie ma zbytniej roznicy w zapachu, chociaz nie robilam nigdy porownan.Pisze o poprzednim ekstrakcie, bo tego jeszcze nie otwieralam- chce mu ograniczyc dostep powietrza i bakterii na razie ![]() Margot iInnocent :->>> http://www.sephora.fr/browse/product...tegoryId=MUGLE Alien jest tez ciekawy ![]() http://www.sephora.fr/browse/product...tegoryId=C4891 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
homyku czy widzialas , wisienke
![]() http://www.sephora.fr/browse/product...tegoryId=C4891 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
![]() Cudne te wersje mini ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
no to mam juz nowy obiekt pożądania....
![]() Evee, tych ekstraktów chyba w Polce wcale nie ma, prawda? Ja nawet nie słyszałam, że takowe są ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
wiem, że to niewlasciwy wątek, ale dla miłośniczek angela, kremik:
http://www.allegro.pl/item160827058_...ml_tester.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
BAN stały
|
Odświeżam wątek....bo znowu zafascynował mnie Angel, pierwszy raz zetknełam sie z tym dziwnym zapachem z rok temu, odrzucił mnie i to bardzo!!!
A teraz chodzę jak obłąkana i wącham pusta fiolke, cos w sumie maja że nie daja o sobie NIGDY zapomnieć, to nie jest zapach taki sobie, tak znowu za nim tęsknię że zakupiłam na allegro 2 próbki i jak dobrze pójdzie zamówie sobie flaszeczke na urodzinki ![]() Nigdy nie zapomne wrażenia z tamtych wakacji, byłam nad jeziorem, tłum ludzi, ciepły letni wieczór...i czuje ANIOŁKA..nie wiem na kim...ale ciagnał sie dobre kilka metrów, po prostu niesamowite wrazenie...a tak swoja droga jestem ciekawa kto go miał na sobie ![]() Ech......chyba i ja zgłupiałam:p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz juz twój świat perfum bedzie miał zupełnie inny wymiar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ja pokochałam Aniołka od pierwszego niuchnięcia
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny???
Czy te wielkie strzeliste setki (testery) nie są przypadkiem rozkęcane? Może są zrobione po to, aby je ze źródełka w sklepach uzupełniali....hę? Rozbrajała je juz któraś? http://www.dolce.pl/thierry_mugler/angel/2160.php5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.