|
|
#91 |
|
.
|
Dot.: 30 kg już utraciłyśmy, ale jeszcze się nie odchudziłyśmy! Cz. II
ja wszystko wiem
mam konsultacje z kumplem, który siedzi mocno w temacie poszczególne formy aktywności będą naprzemiennie, żeby się nie znudziły. chociaż mocno się zastanawiam nad chodakowską 5xw tygodniu.to jest dieta nisko węglowodanowa, a wysoko tłuszczowa. z tym, że u mnie będzie mała modyfikacja - węglowodany na obiady w weekend. coś jak dukan, ale cały czas warzywa w jadłospisie + tłuszcze, żeby witaminy miały się w czym rozpuszczać i żeby było skąd brać energię. dzięki tej diecie nie trzeba tak sztywno przestrzegać kaloryczności posiłku. ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- wiem, że do zrealizowania, ale muszę się pilnować. w sumie to mały zakładzik, ale mam nadzieję, że się uda ![]() w sumie największym moim problemem jest magazynowanie wody w organizmie, mimo wszystko. kiedyś przy dokładnych pomiarach wyszło mi ok. 15kg nadmiaru wody.
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
skazana - trzymam za ciebie kciuki pewno że ci się uda. Ja na początku diety próbowałam cwiczyc z Ewką ale to niestety nie dla mnie nudzą mnie takie wygibasy .
nicola - poznałam wczoraj pewnego pana i tak jakoś mi głowę zaprząta . Dał by mi mąż jak by wiedział ![]()
|
#93 |
|
.
|
dzięki
tym razem musi się udać, a październik ma być początkiem wielkich zmian
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: 30 kg już utraciłyśmy, ale jeszcze się nie odchudziłyśmy! Cz. II
ambitny plan, jesli postanowisz tu zostac to bedziemy cie wspierac
![]() Nikola a planujecie kupić mieszkanie ?faktycznie jak są dwie wypłaty to bez porównania.. ja też za chwilę zostanę bez kasy, bo zaczną się studia i bezpłatne praktyki, no ale ja zawsze sobie jeszcze dorabiam na allegro, a teraz planuje podziałać coś z hurtowniami i otworzyć sklepik internetowy... obawiam się jedynie, że będzie mi ciężko to wszystko ogarnąć ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Justyna opowiadaj co za pan ! ? to chyba normalne, że każda z nas lubi być adorowana, a w długoletnich związkach czasem tego brakuje.Mow nam co w trawie piszczy |
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po bieganiu
Iza, sama nie wiem, kiedyś bardzo chcieliśmy kupić, teraz nam trochę przeszło i tak w kółko nam się to zmienia. Fajnie mieć swoje mieszkanie, ale z drugiej strony to jest taka kasa, że za nią mogę wynajmować do końca życia mieszkanie i się nie przejmować kredytem na 30 lat. Nie wiem, pożyjemy zobaczymy. Na pewno fajnie mieć opcje, dlatego szukam tej pracy, może akurat coś się trafi. Fajny masz plan, będę trzymać kciuki żeby się powiódł, fajnie, że jesteś taka zaradna i bierzesz sprawy w swoje ręce. Podoba mi się to ![]() onagory, na klubie nam napisz coś więcej No ładne rzeczy się dzieją
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Hej można dołączyć?
Odchudzam się od zawsze Choć tak naprawdę wszystko zaczęło się kiedy postanowiliśmy się postarać o dziecko. Leki, stres itd. Waga startowa w cięży 92 kg. Końcowa 103. Po ciąży odchudzałam się z na SB zeszłam do 86 ostatecznie (z lekkim jojo) od zeszłego grudnia byłam na racjonanej + siłówka, schudłam sporo z obwodów z wagi mało. Potem operacja wyrostka, pół roku przerwy i zawalona dieta.Poza tym mam 27 lat z wykształcenia jestem n-lką. Mam 2-letnią córkę i obecnie nie prauje. 168 ok. 84 kg rozm. 46. Chciałabym nowy rok przywitać w rozmiarze 42 ![]() Obecnie nie liczę kcal. Ograniczam węgle, dbam o dostarczenie białka i zdrowych tłuszczy. No i słodycze. Moja zmora No i jak widać powyżej jestem gadułą
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy i zapraszamy do osiągania sukcesu z nami
Ależ mnie ucieszyło to, że po SB miałaś tylko małe jojo Odchudzam się na tej diecie od połowy kwietnia i jestem zadowolona. Nie rozważasz powrotu do tej diety?
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsza faza niewchodzi w gre. Czułam się na niej strasznie. |
|
|
|
|
#99 |
|
.
|
Odp: 30 kg już utraciłyśmy, ale jeszcze się nie odchudziłyśmy! Cz. II
Teraz sobie uswiadomilam, jak bardzo waga nie mowi o naszej figurze. Ja wchodze zazwyczaj w rozmiar 42. Czasem 44 ze wzgledu na biust. Przy 72kg wchodzilam w rozmiar 38 w sklepie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo zależy od wzrostu...
|
#102 |
|
.
|
no ja kurdupel jestem - 160cm
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- hej
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja właśni zjadłam gigantycznego kalafiora i nic mi sie już nie chce... |
|
|
|
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na poważnie to wiele zależy od ubrań i rozmiarówki, fasonu i tak dalej.. teraz zdarza się, że nie ubiorę ciucha w rozmiarze 42, ale np z innej firmy jest dobre 36... to jest niestety nieadekwatne do tego jak naprawdę wyglądamy... ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
powiedz jaka waga jest twoim ostatecznym celem >?
|
||
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: 30 kg już utraciłyśmy, ale jeszcze się nie odchudziłyśmy! Cz. II
Witam nowe dziewczyny
Ja znowu zakrecony dzien i nie mam kiedy pisac Ale lubie takie dni, szybciej czas leci ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Zapewniam Cię, że nie jesteś jedynym kurduplem w tym wątku!
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Ja już po obiedzie zaraz idę biegac
Witam nową koleżankę Kobiety po bieganiu na klubie napiszę co i jak .
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Ostateczna. Myślę, że koło 68-70 kg. Bo chiałabym mieć mięśnie
![]() Dziś zgrzeszyłam i podjadłam córce trochę śmiej żelków. A tak to w miare ok. Nie ćwiczyłam, bo głowa mnie strasznie boli. Nie wyspana jestem. |
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj miałam straszną ochotę zjeść mężowi pieroga z kapustą i grzybami. Pomyślałam, że jednego na smak zjem... ale jakoś nie. Powstrzymałam się myśląc o tym, że i tak zaraz czeka mnie naleśnikowy i michałkowokokosowy dzień
Dziś to nie jest, czekam dalej ![]() Nadia, a jak u ciebie? Dostałaś czy czekasz na piątek?
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: 30 kg już utraciłyśmy, ale jeszcze się nie odchudziłyśmy! Cz. II
Cytat:
mam nadzieje ze to nie bedzie piatek Gratuluje Ci Nicola silnej woli Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: 30 kg już utraciłyśmy, ale jeszcze się nie odchudziłyśmy! Cz. II
Hej.. ja się zmęczyłam wysyłaniem maili do różnych firm... szukam kogoś chętnego do współpracy ale ciemno to widzę. Jak ludzie nie chcą to wypadałoby choć odpisać że nie, nie?
A nie nic nie odpisywać. |
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: 30 kg już utraciłyśmy, ale jeszcze się nie odchudziłyśmy! Cz. I
Cytat:
A coz masz za plany? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Jak ja jestem to nikogo ni ma ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się
obierałam winogrona na soki a pozniej ćwiczyłam na dworze hehe teraz ide sie kapac i sie pomasuję z 1.5 godziny
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze do Tza sie kladlam zeby mnie masowal az mnie zmuli i szlam do siebie spac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam zrobić konkurs. Przecież nie mogę cały czas fundować nagród bo pójdę z torbami.
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Justynka!! A my dalej czekamy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Jestem jestem sorki że dopiero teraz ale po bieganiu zrobiłam sobie małe spa troszkę to potrwało . Widzę że nogi mi się troszkę wyszczupliły ale cellulit nadal strasznie widoczny smaruję kremami ale nic to nie daje .
Zostało mi 10 dni urlopu i muszę to jakoś zaplanowac . A no i teściowa w niedzielę pochwaliła mnie że się zmieniłam
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Spędzałam wieczór z mężem i dopiero zajrzałam
Dzięki Nadia, faktycznie jakoś się dziś silną wolą popisałam ![]() Teraz popijam sobie herbatkę blueberry muffin i myślę co dalej... ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Dziewczyny, jestem w szoku. Wiecie ile kalorii ma SIEDEM michałków kokosowych? 7!!! sztuk ma 550kcal To jakiś OBŁĘD!Dostałam małpiszona, ale stwierdziłam, że na noc aż tak strasznie grzeszyć nie będę, jutro sobie dogodzę. Dziś chcę zakończyć dzień bezbłędnie
2+2 Edytowane przez Nicole`_ Czas edycji: 2013-09-24 o 23:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

mam konsultacje z kumplem, który siedzi mocno w temacie
poszczególne formy aktywności będą naprzemiennie, żeby się nie znudziły. chociaż mocno się zastanawiam nad chodakowską 5xw tygodniu.

? to chyba normalne, że każda z nas lubi być adorowana, a w długoletnich związkach czasem tego brakuje.

mam nadzieje ze to nie bedzie piatek