|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wielkie off topy, dyskusje o wszystkim i o niczym, czyli to my z wątku LZIPKD.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Dot.: Wielkie off topy, dyskusje o wszystkim i o niczym, czyli to my z wątku LZIPKD.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzeniona
|
Wierzcie lub nie, ale dostałam ostrzeżenie za ten post: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...18&postcount=9
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Coraz zabawniej się tu robi.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#95 | |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Omg, invisible_01, to już przesada :O
Strach wyrazic wlasne zdanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Atak przeprowadzasz i chcesz by ci odpuszczono?
![]() |
![]() |
#99 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zmieńmy temat, bo znowu nas zamkną
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Milczcie, bo nas wyeliminują
![]() Lepiej mi pogratulujcie, własnie zrobiłam sama muffinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
Zgadzam się co do blogów kulinarnych. Szukałam przepisu na dobry sos do pizzy i znalazłam kilka z ketchupem w składzie. Jak widzę w wymaganych produktach kostki rosołowe, gotowy sos i inne przetworzone produkty to po prostu wyłączam. Robiłam ostatnio rosół i wyszedł wyśmienity bez dodatku glutaminianu i w dodatku na kurczaku z Lidla
![]() ![]() Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 Czas edycji: 2013-09-29 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie nowy program na polsacie - 'Nasz nowy dom' czyli polski "Dom nie do poznania" Oglądałyście?
Co do blogów kulinarnych to mimo, że lubię gotować trafiam na same typu 'kostka rosołowa dobra na wszystko' lub takie gdzie w przepisie występują produkty o których pierwsze co słyszę i nie mam pojecia z czym to się je :P Edytowane przez Domcia2605 Czas edycji: 2013-09-29 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
Nie oglądałam, z góry przewidzialam, że jest do kitu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak. Całe życie mi to mówią. Buhaha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2013-09-29 o 18:41 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znamy Twoje zdanie, jak nas zamkną znowu to podziękujemy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
wańka wstańka
|
Historia o rozkładającym sie zwierzątku nie jest żartem.
![]() Dziwi mnie sprawność fizyczna i ilośc energii moich dzieci. Mnie o wiele wiecej wysiłku kosztuje uzyskanie efektu, czuje sie jak stary zesztywnialy piernik.
nauczycielu, zajrzyj ![]() Edytowane przez ajah Czas edycji: 2013-09-29 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
Dziwi mnie szalenie, że trafiłam na społeczności, nigdy tu nawet nie byłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Dobra, zarzucam temat. Może być odebrany na poważnie jak i na mniej poważnie.
Czy bardzo chciałybyście się zmienić? Swoje wady, charakter, wygląd, zawód, umiejętności? Ja w głowie od zawsze układałam sobie taką idealną wersję siebie samej. I chcę do tego dążyć. Wychodzi mi to z różnym skutkiem. Jako że ostatnio wiele w moim życiu się działo i dowiedziałam się o sobie bardzo ważnych rzeczy - uznałam że to świetny czas na intensywne ulepszanie siebie. Wrzucam do tego wszystko - od pierdółek w rodzaju "nie będę tyle bałaganić" do poważnych rzeczy (np. ścieżka zawodowa). Wiem, że brzmi to jak amerykański poradnik. Ale czy macie podobnie? Nie chodzi mi tu o kompleksy czy brak akceptacji samej siebie. Tylko o pracę nad sobą. Właśnie ja ostatnio zaakceptowałam bardzo ważną rzecz, dlatego naszło mnie na takie rozkminy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Konto usunięte
|
Z tego, co wiem zamknięto za OT (ciągnięty od wielu części), a nie za to, co ja napisałam
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Invisible, dostałaś ostrzeżenie i w razie pytań masz pw lub punkt 10 regulaminu.
Dalsze aluzje i złośliwości w kierunku moderatorów będą traktowane jako recydywa. Niemniej, wątek fajnie się rozwija, więc szkoda byłoby grzebać i szukać spisków. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ByEYRvOBKb4 To mnie dziwi. Zwłaszcza fragment od 5:08. Serio, w życiu bym nie wpadła na to, że tak można podsumować Jezusa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Słuszna uwaga ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
mikia, ja bym w sobie parę rzeczy zmieniła (oprócz wyglądu, mimo wszystko autentycznie uwielbiam swój wygląd, moglabym całe dnie patrzeć w lustro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam na myśli ten wątek. I nie za off top, tylko dyskusję z modami i o modach, więc tu już tego nie ciągnijmy.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-09-29 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
Liściu, tekst o Jezusie wygral Internety XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Wiem o co mi w życiu chodzi wiem do czego dążę, nie zawsze wiem jak to osiągnąć. Od jakiegoś czasu mam mniejsze ciśnienie na osiągi, ale nadal wprowadzam zmiany metodyczni. Inspiruję się fajnymi ludźmi. A osobie najwięcej się dowiaduję w sytuacjach kryzysowych.
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzeniona
|
Ja się wymiksowuję z tego układu, bo nie można nic napisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Konto usunięte
|
Chciałabym być mniej leniwa, bo od tego wywodzi się np. moje bałaganiarstwo. Potrafię spędzić cały dzień przed kompem, a dziesięciu sekund na zmycie talerza nie mogę znaleźć. Już od dawna mówię sobie, że będę bardziej systematyczna, a potem znowu siedzę przed monitorem. Tak samo jest ze sportem - powinnam zrzucić parę kilo (odkładają się szczególnie na brzuchu i przy szczupłych nogach nie wygląda to dobrze) i ogólnie zadbać o moją formę, i co? Komp, komp, komp :P Strój kąpielowy kupiony w zeszłym roku nadal czeka na lepsze czasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Hm...mam takie cechy charakteru których w sobie nie lubię i chciałabym je zmienić. Ale to nie takie proste. Więc próbuję, małymi kroczkami, np. walczę z zazdrością, zaborczością. Staram się być mniej złośliwa/wybuchowa w stosunku do najbliższych. Nie akceptuję mojego wyglądu, a jednocześnie nie walczę odpowiednio silnie żeby go zmienić, wpadam w stany skrajne - od "jezu jestem taka tłusta mam taką wielką dupę od dziś nie jem węgli, słodyczy, słodkich napojów, rzeczy z aspartamem, ćwiczę 21984367 razy dziennie" do "lubię moje krągłości, mój facet uważa, że jestem sexy, nie mam się co przejmować, nie będą mi magazyny i reklamy mówić, jak mam wyglądać, moje kompleksy są bez sensu". Nie ma nic pomiędzy ![]() Ale nie mam tak, że się zupełnie nie znoszę i chciałabym wszystko zmienić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.