![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Fryzjer w Legnicy ;)
A jest w legnicy jakiś fryzjer który ładnie dobierze fryzurę do kształtu twarzy i rodzaju włosów?
Sama nie mam pomysłu zresztą trochę boje się eksperymentować :P Ale jakby ktoś kto się na tym zna doradził to czemu nie .. tylko gdzie tu iść ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
Dziewczyny a nie wiecie co się dzieje z salonem Alter Ego?
Szukam jakiegoś dobrego fryzjera, bo chcę zmienić kolor włosów z ciemnego brązu na ciemnorudy i oczywiście strzyżenie i boję się samej zmiany,a co dopiero jak ktoś to spartoli... Na samo ścinanie włosów chodziłam do Quelle, strzyżenie ok, ale kosmetyki jakieś nie bardzo i następnego dnia trzeba już myć włosy... Dlatego chcę kogoś lepszego do tej "operacji" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
BAN stały
|
To dziewczyny dajcie mi jakieś namiary na pw (bo na tych stronach to różnie bywa, nie odświeżają np. numerów tel.), bo muszę najpierw zrobić wywiad środowiskowy zanim dam komuś moje włosy... Ja się boję fryzjerów bardziej niż lekarzy!
![]() A Real faktycznie, tam fryzjer był i jest do d... Edytowane przez Wena90 Czas edycji: 2010-01-25 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pięknie Ci w brązie i takim karmelu.. ![]()
![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci jeszcze tak od siebie, że dużo osób mówiło mi zostaw czarne, tak Ci w nich ładnie, w jasnych będzie brzydko itd. A ja poszłam w zaparte, rozjaśniłam i nie żałuję. Teraz w prawdzie przeszłam na ciemniejszy blond, poziom 7 zmieszany z 6, więc taki średni blond, ale decyzji nie żałuję. Także życzę powodzenia i pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Miriam a skad wiesz jaki poziom masz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Hmm, no stąd, że wiem jaką farbę mam nakładaną na włosy. Z tym poziomem, to chodzi mi o numer farby.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Mam pytanie, czy mogłybyście polecić mi gdzie w Legnicy można kupić dobrą farbę do włosów do samodzielnego farbowania i z jakiej firmy ewentualnie (ceny mile widziane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny jeśli szukacie naprawdę dobrego fryzjera to polecam P. Lucynę z Wielkiej Niedzwiedzicy 17
![]() ![]() jeśli miałybyście ochote skorzystac podaje telefon 076-724-09-00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wizażanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
no to ładnie, czytam i dalej nie wiem co wybrać. Okaże się że ostatecznie zostanę przy mojej fryzjerce Magdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,
wybieram sie na wesele za dwa tygodnie i szukam dobrej fryzjerki w Legnicy, która mnie uczesze. mam bardzo długie, gęste, ciemne włosy. Dostałam namairy na salon MONIQUE na ul.NMP w Legnicy. Ponoć pracuja tam bardzo dobre fryzjerki. Mozecie sie wypowiedzieć na ten temat?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
potrzebuje Waszej pomocy ; ). od kilku lat zapuszczałam włosy. Mam je już strasznie długie , ale znudziły mi się. Chcę je ściąć. Jednak bardzo się boje, tzn. chodzi o to , ze moje "przygody" z fryzjerkami nie należą do udanych. Zawsze robiły coś nie tak , tylko niszczyły mi włosy. A moje są bardzo zdrowe i poprostu obawiam się , że znów mi je zniszczą! Mam na oku kilka fryzur i szukam fryzjerki , która zrobi to , o co ją poproszę. Może mi kogoś polecicie? Zastanawiam się nad tym fryzjerem na przeciwko FERIO , albo MONIQUE. Co Wy na to? Może znacie kogoś lepszego?
POMOCY!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dobry fryzjer LEGNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Odświeżam temat! Poszukuję dobrego salonu fryzjerskiego w Legnicy. Może coś w galerii Piastów lub Gwarnej. A przy okazji może jest jakaś fajna dziewczyna z Legnicy, która ma ochotę na kawę? Miesiąc temu się przeprowadziłam i nie znam nikogo...
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Odświeżam temat! I mam pytanie- ile zapłaciłaś za wizytę. Nie ukrywam, że cena też jest ważna, bo jak mi fryzjer z ZG zawołał za samo farbowanie- 250 zł plus jakbym chciała do tego refleksy, obcięcie itd. to by wyszło jeszcze więcej, to zrezygnowałam. Poszukuję dobrego salonu fryzjerskiego w Legnicy. Może coś w galerii Piastów lub Gwarnej. A przy okazji może jest jakaś fajna dziewczyna z Legnicy, która ma ochotę na kawę? Miesiąc temu się przeprowadziłam i nie znam nikogo...
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak bedziesz chciala numer do niej zeby sie umowic to napisz PW do mnie Do niej trzeba sie umawiac bo ma strasznie duzo klientek, co swiadczy juz o profesjonalizmie i dobrej cenie ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Ja polecam zakład pani Danusi na nowym swiecie zawsze jestem zadowolona miła obsługa czysto,schludnie tanio i ladnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#113 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli chcecie nie płakać po wizycie u fryzjera to odradzam ten zakład fryzjerski. Byłam tam kiedyś na baleyażu i podciąć końcówki dosłownie chciałam 2 cm, a zostało mi ścięte 15cm!!! a baleyaż no cóż szkoda słów! a ile miałam wmawiane że jest ślicznie a ja jak to zobaczyłam to się załamałam!!! Dziewczyny nie ryzykujcie! W tej chwili chodze do kogoś innego i ze swojej fryzjerki jestem bardzo, bardzo zadowolona, nie ma strachu że coś będzie nie tak, fakt że jest kolejka trzeba sie umawiać z wyprzedzeniem ale wole poczekac i mieć super włosy zrobione niż ryzykować a włosy mam bardzo długie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
jak miałas zneiszczone włosy to sie nie dziw ze wiencej ci je scieli ;/ ja tam jestem zadowaolona i to bardzo
![]() |
#115 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Po 1 nie miałam zniszczonych włosów!!! Po 2 nawet gdy ktos ma zniszczone włosy a nie chce dużo ścinać to profesjonalista może doradzić że powinno się ściąc tyle i tyle, a nie bez uprzedzenia ścinać!!!!! To w końcu ja decyduje o swoich włosach! a po 3 moge sie załozyć ze jesteś uczennicą z tego zakładu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Nie nie jestem uczenicą tego zakładu...
poprostu wiem ze pani Danusia super scina włoski i nie wierze ze sama ci scieła tak duzo włosów mi zawsze dobiera śliczną fryzurę
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
Ha! w końcu się wybrałam do fryzjera
![]() Poszłam do tego monique (NMP) - bo blisko miałam z pracy i ktoś tu polecał (chociaż wiadomo, że z tym różnie). Za strzyżenie + stylizacja 57zł zapłaciłam (przy długich włosach) - więcej niż do tej pory płaciłam, ale muszę przyznać, że bardzo mi się podoba ![]() Aha - co do kolejek, dostałam się jeszcze tego samego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Szukam wlasnie jakiegos fryzjera co i grzywke zetnie, bo juz mam do brody.. myslalam zeby wlosy zapuscic ale jednak grzywke musze miec. Wiem ze to tylko grzywka ale kiedys bylam u jakiegos fryca i mi schrzanil taka banalna sprawe. Niestety moja fryzjerka ma zamkniety zaklad
![]() No a na sobote musze miec grzywuche ![]()
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Troche mi nie po drodze :P ale dzieki, pojde pewnie gdzies kolo siebie tylko podpytam znajomych gdzie polecaja. Bo bez sensu wydac 4zl na bilety zeby zaplacic 5zl za grzywke
![]() Myslalam o fryzjerze o ile jeszcze jest.. na anielewicza.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.