Fryzjer - Legnica - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 20:09   #91
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Dot.: Fryzjer w Legnicy ;)

A jest w legnicy jakiś fryzjer który ładnie dobierze fryzurę do kształtu twarzy i rodzaju włosów?
Sama nie mam pomysłu zresztą trochę boje się eksperymentować :P Ale jakby ktoś kto się na tym zna doradził to czemu nie .. tylko gdzie tu iść ;/
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 15:10   #92
Wena90
BAN stały

Dziewczyny a nie wiecie co się dzieje z salonem Alter Ego?
Szukam jakiegoś dobrego fryzjera, bo chcę zmienić kolor włosów z ciemnego brązu na ciemnorudy i oczywiście strzyżenie i boję się samej zmiany,a co dopiero jak ktoś to spartoli... Na samo ścinanie włosów chodziłam do Quelle, strzyżenie ok, ale kosmetyki jakieś nie bardzo i następnego dnia trzeba już myć włosy... Dlatego chcę kogoś lepszego do tej "operacji" Proszę o pomoc :P
Wena90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 15:53   #93
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wena90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a nie wiecie co się dzieje z salonem Alter Ego?
Szukam jakiegoś dobrego fryzjera, bo chcę zmienić kolor włosów z ciemnego brązu na ciemnorudy i oczywiście strzyżenie i boję się samej zmiany,a co dopiero jak ktoś to spartoli... Na samo ścinanie włosów chodziłam do Quelle, strzyżenie ok, ale kosmetyki jakieś nie bardzo i następnego dnia trzeba już myć włosy... Dlatego chcę kogoś lepszego do tej "operacji" Proszę o pomoc :P
Ja zmienilam kolor wlosow z ciemnego brązu na rudy wlasnie u fryzjera na Złotoryjskiej na przeciwko biblioteki. Nie wierzylam ze uzyskam tak intensywny rudy.. a jednak! Potem jako ze nie mialam kaski poszlam na farmowanie do reala.. NIE POLECAM! duzo taniej, ale i DUZO gorzej.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-22, 19:28   #94
Miriam19
Raczkowanie

GG do Miriam19

Cytat:
Napisane przez Mariola23 Pokaż wiadomość
a orientujecie się może gdzie w Lcy można poddać się zabiegowi dekoloryzacji, chodzi mi o porządne wypłukanie koloru. jaki salon robi to najlepiej?? proszę o radę
ja polecam L'Oreal na Chojnowskiej, sama robiłam tam dekoloryzację ponad pół roku temu z czarnych na blond i jestem bardzo bardzo zadowolona tylko nie wiem jak się nazywa ta Pani, która zabieg przeprowadzała, ale generalnie u innych jeszcze farbowałam, ścinałam i zawsze byłam zadowolona, więc salon faktycznie polecam
Stary 2010-01-25, 18:17   #95
Wena90
BAN stały

To dziewczyny dajcie mi jakieś namiary na pw (bo na tych stronach to różnie bywa, nie odświeżają np. numerów tel.), bo muszę najpierw zrobić wywiad środowiskowy zanim dam komuś moje włosy... Ja się boję fryzjerów bardziej niż lekarzy!
A Real faktycznie, tam fryzjer był i jest do d...

Edytowane przez Wena90
Czas edycji: 2010-01-25 o 18:21
Wena90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 11:29   #96
Mariola23
Raczkowanie

GG do Mariola23

Cytat:
Napisane przez Miriam19 Pokaż wiadomość
ja polecam L'Oreal na Chojnowskiej, sama robiłam tam dekoloryzację ponad pół roku temu z czarnych na blond i jestem bardzo bardzo zadowolona tylko nie wiem jak się nazywa ta Pani, która zabieg przeprowadzała, ale generalnie u innych jeszcze farbowałam, ścinałam i zawsze byłam zadowolona, więc salon faktycznie polecam
Dziękuję bardzo za radę !! A możesz napisać czy te blond włoski wyszły Ci od razu za pierwszym razem, tzn. czy miałaś robioną tylko raz dekoloryzację i od razu polożono Ci blond farbę i było ok ??? Czy zabieg trzeba było powtarzać??? Bo ja to już mam włoski w kolorze średniego brązu, wypłukane z bardzo ciemnego brązu i mam nadzieję, że wszystko uda się za 1szym podejściem, dodam jeszcze, że to co mam na głowie to szampon koloryzujący a złazi gorzej niż farba Będę wdzięczna za odp. Pozdrawiam
Mariola23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 11:31   #97
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję bardzo za radę !! A możesz napisać czy te blond włoski wyszły Ci od razu za pierwszym razem, tzn. czy miałaś robioną tylko raz dekoloryzację i od razu polożono Ci blond farbę i było ok ??? Czy zabieg trzeba było powtarzać??? Bo ja to już mam włoski w kolorze średniego brązu, wypłukane z bardzo ciemnego brązu i mam nadzieję, że wszystko uda się za 1szym podejściem, dodam jeszcze, że to co mam na głowie to szampon koloryzujący a złazi gorzej niż farba Będę wdzięczna za odp. Pozdrawiam
Tylko nie rób sobie blond włosów!

pięknie Ci w brązie i takim karmelu..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-26, 18:29   #98
Miriam19
Raczkowanie

GG do Miriam19

Cytat:
Ja schodziłam z bardzo ciemnego brązu, prawie czarnego i udało się za pierwszym razem ładnie ściągnąć kolor. Na rozjaśnione włosy Pani fryzjerka od razu nałożyła farbę i z salonu wyszłam z ładnym blondem, na poziomie 9 zmieszanym z poziomem 10, czyli na prawdę jasnym Włoski były prawie niezniszczone, podcięłam może 4 cm, bo końcówki były przesuszone. A dodam, że przed dekoloryzacją nie były w idealnym stanie. Zapłaciłam z podcinaniem i farbowaniem 190 zł, ale za włosy gęste, do połowy pleców.
Powiem Ci jeszcze tak od siebie, że dużo osób mówiło mi zostaw czarne, tak Ci w nich ładnie, w jasnych będzie brzydko itd. A ja poszłam w zaparte, rozjaśniłam i nie żałuję. Teraz w prawdzie przeszłam na ciemniejszy blond, poziom 7 zmieszany z 6, więc taki średni blond, ale decyzji nie żałuję.
Także życzę powodzenia i pozdrawiam
Stary 2010-01-26, 18:35   #99
GOCHA1980
Raczkowanie

Miriam a skad wiesz jaki poziom masz
GOCHA1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 19:11   #100
Mariola23
Raczkowanie

GG do Mariola23

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Tylko nie rób sobie blond włosów!

pięknie Ci w brązie i takim karmelu..
bardzo Ci dziękuję za radę i komplement ale chyba jednak się skuszę

Cytat:
Napisane przez Miriam19 Pokaż wiadomość
Ja schodziłam z bardzo ciemnego brązu, prawie czarnego i udało się za pierwszym razem ładnie ściągnąć kolor. Na rozjaśnione włosy Pani fryzjerka od razu nałożyła farbę i z salonu wyszłam z ładnym blondem, na poziomie 9 zmieszanym z poziomem 10, czyli na prawdę jasnym Włoski były prawie niezniszczone, podcięłam może 4 cm, bo końcówki były przesuszone. A dodam, że przed dekoloryzacją nie były w idealnym stanie. Zapłaciłam z podcinaniem i farbowaniem 190 zł, ale za włosy gęste, do połowy pleców.
Powiem Ci jeszcze tak od siebie, że dużo osób mówiło mi zostaw czarne, tak Ci w nich ładnie, w jasnych będzie brzydko itd. A ja poszłam w zaparte, rozjaśniłam i nie żałuję. Teraz w prawdzie przeszłam na ciemniejszy blond, poziom 7 zmieszany z 6, więc taki średni blond, ale decyzji nie żałuję.
Także życzę powodzenia i pozdrawiam
OOoo dziękuję Ci bardzo również za informację cenową !!! Prawdę mówiąc liczyłam, że będę zmuszona wydać więcej bo też mam włoski do łopatek a tu miłe zaskoczenie Gratuluję Ci upartości i że wyszłaś na tym na dobre !!!A tak z innej beczki to utworzyłam wątek w którym zamieściłam swoje fotki i pytam z ciekawości (bo jestem już zdecydowana na złocisty blondzik) wizażanek o rady dotyczące właśnie zmiany koloru... Jeśli masz ochotę to zapraszam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=399916
Pozdrawiam
Mariola23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-26, 19:38   #101
Miriam19
Raczkowanie

GG do Miriam19

Cytat:
Napisane przez GOCHA1980 Pokaż wiadomość
Miriam a skad wiesz jaki poziom masz
Hmm, no stąd, że wiem jaką farbę mam nakładaną na włosy. Z tym poziomem, to chodzi mi o numer farby.
Stary 2010-01-28, 10:47   #102
marta300
Przyczajenie

Cześć dziewczyny
Mam pytanie, czy mogłybyście polecić mi gdzie w Legnicy można kupić dobrą farbę do włosów do samodzielnego farbowania i z jakiej firmy ewentualnie (ceny mile widziane
marta300 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-14, 01:07   #103
HEXXA
Przyczajenie

Dziewczyny jeśli szukacie naprawdę dobrego fryzjera to polecam P. Lucynę z Wielkiej Niedzwiedzicy 17 , chodzę do niej już wiele lat i zawsze jestem zadowolona , fajna atmosfera, ceny przystępne, a usługi naprawdę na wysokim poziomie
jeśli miałybyście ochote skorzystac podaje telefon 076-724-09-00
HEXXA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 12:07   #104
magda4588
Przyczajenie

Red face Dot.: Fryzjer w Legnicy ;)

Witam wizażankisama szukam fryzjera i nie mogę znaleźć nikogo konkretnego...ostanio byłam na piekarach koło caerrfura,tam jest solarium,fitness i kosmetyczka i powiem,że nie polecam.Fryzjerka nie słucha,bo myśli,że wszystkie rozumy zjadła,mówisz jedno,a ona robi drugie!!poza tym chciałam,żeby mi równo podcieła,bo miałam troszkę nie równe i podcieła mi tak,że ma dużo bardziej nierówne!!Problem jest w tym,że często fryzjerzy myślą,że są najmądrzejsi i nie słuchają dokłądnie,a później mówią,że źle im wytłumaczyliśmu.To oni powinni zadać tyle pytań,żeby mieć pewność,że o to nam chodzi.Ja chciałam blond,tylko,żeby był naturalny,żeby nie było widać pasemek mocno,a wyszłam z tym czym przyszłam,a mam ciemny brąz!!także gratuluję tej Pani pewniści siebie NIE POLECAM
magda4588 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 20:37   #105
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

no to ładnie, czytam i dalej nie wiem co wybrać. Okaże się że ostatecznie zostanę przy mojej fryzjerce Magdzie

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-15, 11:30   #106
Karolinitka
Zadomowienie

Dziewczyny,

wybieram sie na wesele za dwa tygodnie i szukam dobrej fryzjerki w Legnicy, która mnie uczesze. mam bardzo długie, gęste, ciemne włosy. Dostałam namairy na salon MONIQUE na ul.NMP w Legnicy. Ponoć pracuja tam bardzo dobre fryzjerki. Mozecie sie wypowiedzieć na ten temat??
Karolinitka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-25, 15:59   #107
Imaginativeness
Przyczajenie

potrzebuje Waszej pomocy ; ). od kilku lat zapuszczałam włosy. Mam je już strasznie długie , ale znudziły mi się. Chcę je ściąć. Jednak bardzo się boje, tzn. chodzi o to , ze moje "przygody" z fryzjerkami nie należą do udanych. Zawsze robiły coś nie tak , tylko niszczyły mi włosy. A moje są bardzo zdrowe i poprostu obawiam się , że znów mi je zniszczą! Mam na oku kilka fryzur i szukam fryzjerki , która zrobi to , o co ją poproszę. Może mi kogoś polecicie? Zastanawiam się nad tym fryzjerem na przeciwko FERIO , albo MONIQUE. Co Wy na to? Może znacie kogoś lepszego?

POMOCY!!
Imaginativeness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-26, 13:48   #108
Karolinitka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Imaginativeness Pokaż wiadomość
potrzebuje Waszej pomocy ; ). od kilku lat zapuszczałam włosy. Mam je już strasznie długie , ale znudziły mi się. Chcę je ściąć. Jednak bardzo się boje, tzn. chodzi o to , ze moje "przygody" z fryzjerkami nie należą do udanych. Zawsze robiły coś nie tak , tylko niszczyły mi włosy. A moje są bardzo zdrowe i poprostu obawiam się , że znów mi je zniszczą! Mam na oku kilka fryzur i szukam fryzjerki , która zrobi to , o co ją poproszę. Może mi kogoś polecicie? Zastanawiam się nad tym fryzjerem na przeciwko FERIO , albo MONIQUE. Co Wy na to? Może znacie kogoś lepszego?

POMOCY!!
Polecam MONIQUE, byłam tam ostatnio podciąć włosy i uczesać się na wesele koleżanki. mam farbuje tam włosy. Dziewczyny ( a właściwie dorosłe kobiety) mają naprawde pojęcie o fryzjerstwie. Pracują na bardzo dobrych kosmetykach (głównie na REVLONIE). Trzeba tylko wcześnie sie zapisać, bo mają masakryczne kolejki...
Karolinitka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-14, 09:03   #109
xandra23
Rozeznanie

Dot.: Dobry fryzjer LEGNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Odświeżam temat! Poszukuję dobrego salonu fryzjerskiego w Legnicy. Może coś w galerii Piastów lub Gwarnej. A przy okazji może jest jakaś fajna dziewczyna z Legnicy, która ma ochotę na kawę? Miesiąc temu się przeprowadziłam i nie znam nikogo...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 09:12   #110
xandra23
Rozeznanie

Odświeżam temat! I mam pytanie- ile zapłaciłaś za wizytę. Nie ukrywam, że cena też jest ważna, bo jak mi fryzjer z ZG zawołał za samo farbowanie- 250 zł plus jakbym chciała do tego refleksy, obcięcie itd. to by wyszło jeszcze więcej, to zrezygnowałam. Poszukuję dobrego salonu fryzjerskiego w Legnicy. Może coś w galerii Piastów lub Gwarnej. A przy okazji może jest jakaś fajna dziewczyna z Legnicy, która ma ochotę na kawę? Miesiąc temu się przeprowadziłam i nie znam nikogo...
Stary 2010-05-14, 11:02   #111
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xandra23 Pokaż wiadomość
Odświeżam temat! I mam pytanie- ile zapłaciłaś za wizytę. Nie ukrywam, że cena też jest ważna, bo jak mi fryzjer z ZG zawołał za samo farbowanie- 250 zł plus jakbym chciała do tego refleksy, obcięcie itd. to by wyszło jeszcze więcej, to zrezygnowałam. Poszukuję dobrego salonu fryzjerskiego w Legnicy. Może coś w galerii Piastów lub Gwarnej. A przy okazji może jest jakaś fajna dziewczyna z Legnicy, która ma ochotę na kawę? Miesiąc temu się przeprowadziłam i nie znam nikogo...
idz do fryzjerki na Złotoryjskiej 77, juz tam wyslalam wiekszosc kolezanek i sa zadowolone z ceny i usługi
Jak bedziesz chciala numer do niej zeby sie umowic to napisz PW do mnie
Do niej trzeba sie umawiac bo ma strasznie duzo klientek, co swiadczy juz o profesjonalizmie i dobrej cenie

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-05-18, 22:42   #112
Dorcialca
Przyczajenie

Ja polecam zakład pani Danusi na nowym swiecie zawsze jestem zadowolona miła obsługa czysto,schludnie tanio i ladnie p otrafią tam dopasowac fryzurke do twarzy a pasemka sa sliczne zero plam ja juz chyba nie zmienie fryzjera
Stary 2010-05-19, 22:40   #113
HEXXA
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Dorcialca Pokaż wiadomość
Ja polecam zakład pani Danusi na nowym swiecie zawsze jestem zadowolona miła obsługa czysto,schludnie tanio i ladnie p otrafią tam dopasowac fryzurke do twarzy a pasemka sa sliczne zero plam ja juz chyba nie zmienie fryzjera

Jeśli chcecie nie płakać po wizycie u fryzjera to odradzam ten zakład fryzjerski.
Byłam tam kiedyś na baleyażu i podciąć końcówki dosłownie chciałam 2 cm, a zostało mi ścięte 15cm!!! a baleyaż no cóż szkoda słów! a ile miałam wmawiane że jest ślicznie a ja jak to zobaczyłam to się załamałam!!! Dziewczyny nie ryzykujcie!
W tej chwili chodze do kogoś innego i ze swojej fryzjerki jestem bardzo, bardzo zadowolona, nie ma strachu że coś będzie nie tak, fakt że jest kolejka trzeba sie umawiać z wyprzedzeniem ale wole poczekac i mieć super włosy zrobione niż ryzykować a włosy mam bardzo długie.
Stary 2010-05-21, 20:25   #114
Dorcialca
Przyczajenie

jak miałas zneiszczone włosy to sie nie dziw ze wiencej ci je scieli ;/ ja tam jestem zadowaolona i to bardzo
Stary 2010-05-21, 22:07   #115
HEXXA
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Dorcialca Pokaż wiadomość
jak miałas zneiszczone włosy to sie nie dziw ze wiencej ci je scieli ;/ ja tam jestem zadowaolona i to bardzo

Po 1 nie miałam zniszczonych włosów!!!

Po 2 nawet gdy ktos ma zniszczone włosy a nie chce dużo ścinać to profesjonalista może doradzić że powinno się ściąc tyle i tyle, a nie bez uprzedzenia ścinać!!!!!

To w końcu ja decyduje o swoich włosach!

a po 3 moge sie załozyć ze jesteś uczennicą z tego zakładu!
Stary 2010-05-23, 12:21   #116
Dorcialca
Przyczajenie

Nie nie jestem uczenicą tego zakładu...
poprostu wiem ze pani Danusia super scina włoski i nie wierze ze sama ci scieła tak duzo włosów mi zawsze dobiera śliczną fryzurę
Stary 2010-08-18, 15:52   #117
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Ha! w końcu się wybrałam do fryzjera
Poszłam do tego monique (NMP) - bo blisko miałam z pracy i ktoś tu polecał (chociaż wiadomo, że z tym różnie).
Za strzyżenie + stylizacja 57zł zapłaciłam (przy długich włosach) - więcej niż do tej pory płaciłam, ale muszę przyznać, że bardzo mi się podoba Niby tak jak zazwyczaj wycieniowane włoski, ale jakoś tak inczej. Obsługa miła, proponuje co zrobić... szkoda, że jak umyję włosy tak ładnie już nie będzie :P

Aha - co do kolejek, dostałam się jeszcze tego samego dnia tylko akurat w godzinach "pracujących" byłam, a wtedy pewnie większość zakładów ma luki.
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 16:01   #118
Anecka
Zakorzenienie

Szukam wlasnie jakiegos fryzjera co i grzywke zetnie, bo juz mam do brody.. myslalam zeby wlosy zapuscic ale jednak grzywke musze miec. Wiem ze to tylko grzywka ale kiedys bylam u jakiegos fryca i mi schrzanil taka banalna sprawe. Niestety moja fryzjerka ma zamkniety zaklad

No a na sobote musze miec grzywuche

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-08-18, 16:37   #119
GOCHA1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Szukam wlasnie jakiegos fryzjera co i grzywke zetnie, bo juz mam do brody.. myslalam zeby wlosy zapuscic ale jednak grzywke musze miec. Wiem ze to tylko grzywka ale kiedys bylam u jakiegos fryca i mi schrzanil taka banalna sprawe. Niestety moja fryzjerka ma zamkniety zaklad

No a na sobote musze miec grzywuche
Izerska 24 p. Iwona - zawsze tam robie wlosy wlasnie z grzywka
GOCHA1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 16:53   #120
Anecka
Zakorzenienie

Troche mi nie po drodze :P ale dzieki, pojde pewnie gdzies kolo siebie tylko podpytam znajomych gdzie polecaja. Bo bez sensu wydac 4zl na bilety zeby zaplacic 5zl za grzywke

Myslalam o fryzjerze o ile jeszcze jest.. na anielewicza.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości