![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik Jesienna wymiana zapachy, pielęgnacja, kolorówka + ... za WISH
Interesuje mnie maska love2mix, masło pat&rub i może balsam do rąk pat&rub. Z twojej wish mam profesjonalny olejek do włosów artego, naturalne mydło (te 2 rzeczy w wątku), nowe pasty do zębów oraz nowe tabletki musujace calcium + wit c. Zapraszam też do wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październik Jesienna wymiana zapachy, pielęgnacja, kolorówka + ... za WISH
I jaka decyzja? Określ się proszę bo nie ukrywam, że zależy mi na czasie.
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Ok, może tak być z olejkiem, jeżeli naprawdę nie masz w co go przelać. Byłabym jednak wdzięczna za te 30 ml
![]() Co to za zapach YC, bo nie mogę go znaleźć? Byłabym zainteresowana wszystkimi rzeczami, które wymieniłaś. Może tak być - wszystkie Twoje za wszystkie moje męskie? Na zdjęciu: 2 żele pod prysznic, dezodorant, żel do twarzy, balsam po goleniu, woda po goleniu i próbki też żele i balsamy. ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Przepraszam, ale to żądanie o dołożenie DKNY tak mnie rozśmieszyło, że aż musiałam wszystko jeszcze raz podliczyć. Jakbym ciekawszych zajęć nie miała, pół godziny jestem w tyle, ale przynajmniej mamy jasność co do cen, jeżeli zechcesz uwierzyć. JA OD CIEBIE: rosyjski szampon do włosów wypadających NOWY – 15 zł rosyjska odżywka do włosów wypadających NOWA – 15 zł ponad połowa balsamu nr 3 – 50% z 20 zł – 10 zł połowa rosyjskiej maski drożdżowej na porost włosów – 50% z 20 zł – 10 zł 3 maski do włosów wax każda po 70g to razem 210g – 3x13 zł – 40 zł woski YC – 2x6 zł – 12 zł szampon love me green – 50 zł 25ml olejku arganowego – zazwyczaj ok. 15 zł tonik ziaja – 5 zł szampon basiste – 15 zł eyeliner czarny – 7 zł podklad amilie – 36 zł (jeżeli to pełnowymiarowe opakowanie i nieużywane, o czym mnie nie poinformowałaś) serum biovax – 13 zł tonik agafii – 11 zł maska love 2mix – 29 zł sampel YC – 9 zł 292 ZŁ Masło shea, kwas hialuronowy, czarny pierre rene – nie mam pojęcia jak policzyć, bo nie podałaś jakie to firmy ani nic, ale właściwie tego nie potrzebuję, więc rezygnuję. TY ODE MNIE: zapach United - 30 zł szalik - 40 zł żel Palmolive – 10 zł Adidas Team Five 100 ml (zobaczyłam teraz, że ubyło kilka ml, więc obniżam troche cenę wyjściową) – niech będzie ok. 40 zł, bo ceny wachają się od 30 do 70 5 dezodorantów (nie mam pojęcia jak je policzyć, więc liczę cenę pośrednią pomiędzy Twoją sugestią 10/15 zł) – 5x12 – 60 zł 2 żele pod prysznic – 20 zł żel do twarzy – 25 zł balsam po goleniu – 20 zł woda po goleniu – 20 zł tabletki do zmywarki, próbki żele i balsamy – 5 zł 270 ZŁ Jak widzisz, różnica bardzo niewielka, z pewnością niegodna perfum. Mogę zrezygnować jeszcze z Amilie i ja bym tak widziała tą wymianę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
nie znam niestety tego zapachu...
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
To w takim razie zrezygnuję z Amilie i pierwszego szamponu i odżywki Agafii. Tak jest ok?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za któreś z perfum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=720453&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
no a mnie oprocz masla otulajacego i balsamu z Bath & Body Moonlight podobają się jeszcze balsamy do rak pat&rub (to z zurawina i orzezwiajace)... jak widzisz nasza wymiane? mysle ze cenowo bylaby ok taka wymianka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
hej,
Lanvin Eclat d'arpege Gourmandise ubytek ok 3ml z 50ml Masło do ciała Pat&Rub /lekko odchylona folia aby sprawdzić zapach/ otulające nowy balsam do rak zurawinowy PatRub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Wolałabym jednak Batiste
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
No to szampon.
Niestety w tym czasie mam zajęcia, jakoś wcześniej? Albo ok. 20 dopiero mogę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się jeszcze:
Nowa mgiełka do twarzy kwiat pomaranczy PatRub Nowy orzeźwiający balsam do rąk PatRub ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- sama mgiełka wydaje mi się trochę mało za paletkę Sleek i pędzel Maestro .. szkoda, że reszta kosmetyków P&R już wymieniona .. perfumów Lanvin Eclat d'arpege Gourmandise na pewno nie oddasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Zegarek w kolorze srebrnym z cyrkoniami GENEVA nowy 9.Nowy balsam do ciała Bath Body Works Pure Paradise poj 236ml 10.Kilka razy użyty, ubytek nie większy niż 20 % balsam do ciała Paris BBW poj początkowa 226g
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Trochę wcześniej byś nie mogła? 19.45-20?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
no ok, mgiełkę za balsam moonlight path mogłabym oddać
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=720453&page=2 Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-10-14 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
hej,
podaję wymiary sukienki, o którą pytałaś https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1381566660 szerokość między pachami: 51 cm długość całkowita (mierzona od ramienia): 90 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Mam pasty 1 x Sensodyne Total Care oraz 1 x Colgate Total Oryginal, nowe w kartonikach. Poza tym profesjonalny olejek do włosów Artego, naturalne mydło Tso Moriri oraz nowe tabletki musujace calcium + wit c 20 szt. Zapraszam też do wątku. Najbardziej interesuje mnie masło pat&rub i balsam do rąk pat&rub.
Edytowane przez esterie Czas edycji: 2013-10-14 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
No to niech będzie 20.25, Galeria Kazimierz przy coffeeheaven, będę tam siedziała. Mam dla Ciebie rzeczy w białej siatce H&M i będę miała na sobie parkę khaki. Jak Ciebie rozpoznam?
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Hm, chyba nie za dobrze zrozumiałam Twoją wiadomość, już sama nie wiem o której godzinie możesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Muciu bardzo tesknie za Elle, masz edt czy edp?
moze chcialabys za nia nowe tresor midnight rose, nieotwierana 30stka
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
A więc 20.25 G. Kazimierz, jakbyś mogła pod coffeheaven 10 kroków podejść, bo będę tam na kawie i nie chcę zostawiać wszystkich rzeczy albo iść z kubkiem pod Nature
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
ok
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Niestety Kremy Bandi poleciały. Może coś byś dobrała do cienia Maybelline?
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Muciu a taka wymianka by Ci pasowała - Maczek za CATRICE GEL EYELINER 020 IT'S MAMBO NR 2 nowy - oddałabym Ci oba linery, ten używany był niedawno otwarty, wiec nie jest absolutnie wyschnięty. CATRICE LIQUID METAL 050 WE'RE THE INNER PURPLE MUFE (MAKE UP FOR EVER) - granatowy eyeliner High precision waterproof eyeliner w kolorze 6 - metaliczny granat, zużycie ok. połowy SEPHORA PĘDZEL DO BRONZERA 43 dorzuciłabym baze pod cienie AVON. Co Ty na to? ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- No niestety zalezalo mi na cieniu Chanel (tez b. chciałam wypróbować ![]() Mogę jak najbardziej oddac Ci wszystkie wymienione rzeczy, chociaż faktycznie wyjdzie troszke "nierówno" ![]() A dorzuciłabys do cienia ruską odżywkę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
ooo sporo tego? to może wszystko za tablet?
![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
a ja prosze o odp w sprawie Elle
![]()
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się:
Mgielka kwiat pomaranczy pat i rub Masło Thea Rosyjska odzywka do włosów wypadających
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.