![]() |
#91 | |
BAN stały
|
Dot.: zdradziłam chłopaka z przyjacielem..
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A porównania dałam bardzo proste - tu błąd i tu błąd (tak zaraz powiecie - ale to co innego!!!) Tak może to inny typ błędu, ale w obu przypadkach można wyciągnąć jakieś wnioski. A lincz tu raczej nic nie da. Tak nawiasem mówiąc to ja też nie jestem za zdradami, za przyjacielami którzy korzystają z okazji kryzysu w związku żeby pomyziać się z "przyjaciółką", ale dajcie spokój. Najlepszym rozwiązaniem dla dziewczyny będzie przyznanie się przed chłopakiem do wszystkiego i wtedy on zdecyduje czy dać jej kopa czy zlinczować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |||||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-10-15 o 01:31 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
każda nastolatka chce być dorosła mając 18 lat,więc musi liczyc się z tym, iż dorosłość ,to nie tylko przywileje,ale i odpowiedzialność. Cytat:
Cytat:
![]() przede wszystkim nie mierz innych swoją miarą.nie każdy jest hipokrytą dzielącym winę w/g płci,koloru skóry,czy wieku. Cytat:
były ostre słowa,ale tylko dlatego,bo autorka nie odczuwa skruchy. tłumaczy się szczęściem i tym,że każda by tak zrobiła na jej miejscu. no więc dowiedziała się,że nie kazda ,a jej myślenie jest patologiczne czyt. złe do szpiku kości.
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-10-15 o 06:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
astro-loszka
|
Autorko, nie zadawaj takich pytań na forum, bo Cię zlinczują. Krótko i na temat: nie czujesz się szczęśliwa z chłopakiem(a skoro ciągnie cię do innych, tak właśnie jest), zerwij ten związek. Zakończ. Jesteś jeszcze młoda i wiele przed Tobą. Nie musisz się kurczowo trzymać chłopaka tylko dlatego, że łączą was piękne wspomnienia. Nie bój się zmiany.
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ale to już w sumie jego wybór
![]() Zresztą wcale nie musi być zasadą, że jak raz zdradziła, to teraz będzie to robić ochoczo i bez oporów dalej. Cytat:
Nie wiem, moim zdaniem warto by było uświadamiać błąd osobie która tego błędu nie widzi sama, nie uważa, że zrobiła coś złego. Ale autorka chyba sama napisała, w dalszych postach, że rozumie, że źle zrobiła. Tylko w pierwszym poście palnęła głupotę o odruchu ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2013-10-15 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
astro-loszka
|
Cytat:
I tyle na temat. Bez rozdrabniania się, dlaczego autorka źle postąpiła. Normalny człowiek wyciąga wnioski ze swoich błędów i stara się ich nie popełniać w przyszłości.
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej ,żeby dowiedziała się od obcych,niż od swoich ,a już broń boże od psychola partnera. ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.