![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: ODCHUDZANIE czas zacząć.:)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam np w dni, które spędzam na uczelni (od 6-21) 1. dwie-trzy kanapki duże (chleb pszenny + masło + co tam mi się nawinie [jajko/szynka/ryba/twaróg]) - do 500 kcal 2. torebka ryżu + 200g piersi z kurczaka (to na uczelni) - ponad 1000 kcal (jem to na 3-4 przerwy) 3. to, co moi jedli na obiad ![]() po uczelni i po posiłku (oczywiście po stosownej przerwie ![]() W normalny dzień, bez uczelni: 1. owsianka (60g płatków, 300ml mleka 3,2% + z 150 ml wody [bo na 300ml wychodzi twarda papka xD] + rodzynki + orzechy + siemię lniane + np. wiórki kokosowe ![]() ![]() 2. dwie kanapki (chleb pszenny + masło + jajka dwa) - koło 350kcal 3. np. gulasz wieprzowy (ze 150g kaszy + mięso) - jakieś 600-650 4. tutaj przeważnie jakieś kanapki (chleb + masło xD + cokolwiek) Warzyw nie podaje, bo ich nie wliczam do bilansu. Jadłospisy się różnią, każdego dnia jest coś innego. Nie marnuję kalorii (i pieniędzy xD0 na jogurty, bo to zabiera 100-200 kcal, a po pół g i tak jest człowiek głodny ![]() ![]() ![]() kiedyś miałam lepiej ułozone jadłospisy, ale teraz nie mam na to czasu i pieniędzy ![]() ![]() lecę ćwiczyć, dziś moje ukochane przysiady i wykroki mnie czekają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Torebka ryżu - ja to bez diety bym tyle nie zjadła na raz. Pierś z kurczaka, ryba itd - powinno być 100-150 g mniej więcej na obiad. Z wieprzowiny praktycznie całkiem zrezygnowałam, jem tylko chudą szynkę czasami. Podobno lepszy jest chleb razowy żytni podczas odchudzania, bo zawiera więcej błonnika i daje uczucie sytości na dłuższy czas niż pszenny. Z tych mixów tłuszczowych, margaryn do smarowania kanapek to trzeba całkiem zrezygnować. Masło - dla mnie to masa niepotrzebnych kalorii. Zamiast masła używam serki kanapkowe, np. serek ze szczypiorkiem Bieluch i mi to smakuje, także śmiało możesz zastąpić tym masło. Ale warzywa też mają kalorie, co prawda mało, ale jednak - np. pomidor - 26 kcal, połączysz ich parę i już się nazbiera trochę. Serio chudniesz po tym, co teraz jesz? Jeśli tak to zazdroszczę. ![]() A słodycze? Jak z nimi jest?
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-11-01 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
ja wczoraj poległam dziewczyny.
Dostałam propozycję awansu w pracy i zaproszenie na firmowe halloween (nie mogłam odmówić) w ciągu całego dnia zjadłam tylko 2 kromki chleba z serkiem wiejskim szynką i rzodkiewką a wieczorem wypiłam 4 drinki whisky z lodem i colą ![]() jednym słowem porażka Spędziłam wczoraj 14 godzin w pracy i nie miałam już sił na ćwiczenia po powrocie Ale dziś sobie pobiegałam i poćwiczyłam...trzymałam też diety. więc jest nadzieja
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A masło wcale nie takie złe. Tłuszcze są niezbędne do odchudzania. Ja jem tak: 1. jajecznica z dwóch jajek na masełku + 2 kromki żytniego chleba + koktajl zielony (szpinak, kiwi) 2. twaróg półtłusty zmiksowany z bananem 3. mięso (schab, pierś, udko) ok. 150-200g z kaszą jaglaną/gryczną mniej więcej pół woreczka lub ziemniakami, lub makaronem pełno 4. pół makreli (choć często pomijam ten posiłek, bo nie jestem głodna) 5. mięso z węglami często to co na obiad. Warzyw też nie wliczam ![]() Edytowane przez Scio Czas edycji: 2013-11-02 o 07:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o do chleba rozumiam, choć ja jej bardzo niewiele. Mam mąkę żytnią (już chyba 3 miesiąc zużywam kg) i smażę omlety, albo racuchy, placki itd. A co ćwiczysz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też delikatnie poległam- podobnie jak ty, zjadłam niewiele, ale wieczorem wypiłam klika drinków i kawałek ciasta ![]() Ogólnie gdyby nie to, to w sumie nie folguję sobie z niczym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
U mnie caly czas leca w dół cm
![]() ![]() ![]() A laseczki w tym roku piszę prace licencjacką i kompletnie nie wiem jaki wybrać temat ;/ Chcę coś z rekreacją. myśałąm nad zumba-aktywność ruchowa kobiet. A może Wy macie jakieś propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Miluchova;43540350]Trening początkującej lady z sfd z małymi modyfikacjami
![]() ![]() robisz jakiś kurs masażu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=angelika9011;435468 48]
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Miluchova;43551602][QUOTE=angelika9011;435468 48]
Nie, ale mam fizjoterapię i masaż na studiach, a zajęć praktycznych mało, więc muszę ćwiczyć w domu, bo zaliczenie samo się nie zrobi AA jaki kończy sz kierunek? Ja jestem na turystyce i rekreacji i w tym toku tez będę mieć fiZJoterapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=angelika9011;435519 05][QUOTE=Miluchova;43551602]
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
10 godzin pracy dziennie u mnie robi swoje.W zasadzie nie wiem czy był to dobry pomysł z przyjęciem stanowiska.
Diete staramsię trzymać i w miarę dobrze mi to wychodzi ale z cwiczeniami już niestety gorzej. wracając do domu marzę tylko o kąpieli i łóżku. muszę się zmobilizować bo nic mi nie wyjdzie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.