Poszukiwany zapach: ch³odny, gorzki, industrialny, rze¶ki, bezosobowy unisex - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj siê z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-11-01, 13:29   #91
neska951
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 978
Dot.: Poszukiwany zapach: ch³odny, gorzki, industrialny, rze¶ki, bezosobowy unisex

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Poka¿ wiadomo¶æ
Ha ha
O dziwo nie! Znaczy trochê tak Ale niewiele mi siê podoba. Zw³aszcza bazy mnie irytuj± bo siê przewa¿nie wys³adzaj±, pi¿muj±, sanda³uj±, oblepiaj± itp. BTW zamówi³am po tanio¶ci próbkê Bang Jacobsa, to powinno byæ chamsko pieprzne od pocz±tku do koñca
No wiêc chyba nie ma takiego zapachu, który wymy¶li³am i by³by w moim gu¶cie. Te teoretycznie pasuj±ce klasyfikujê jako "od¶wie¿acz do powietrza", "le¶ne kadzide³ko, nuda", "zielsko", "krem", "za s³odki". Jeszcze nadzieja w Coal, Craft, Hinoki i Escentrykach - czekam na próbki. Ale obie wiemy, ¿e nic z tego nie bêdzie
Póki co chyba jednak Eau du Fier wygrywa ale mogê o nim zapomnieæ.
Mam podobnie.A mo¿e Silences Jacomo ? Co prawda to nie uniseks ale zero oblepiowato¶ci bazy
neska951 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-01, 14:22   #92
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 12 065
Dot.: Poszukiwany zapach: ch³odny, gorzki, industrialny, rze¶ki, bezosobowy unisex

Cytat:
Lucho, chyba bojê siê to w±chaæ, ile kosztuje, z 600 z³?
Niedajbosz mi siê spodoba...
W Quality 820 za 100 ml
Ale w UP jakie¶ 650 przy obecnym kursie USD

Bez obaw, na Tobie pewnie wyszed³by s³odki , choæ nie wiem jakim cudem, ten zapach nie ma prawa wyj¶æ s³odki
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-01, 14:52   #93
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Wiadomo¶ci: 26 400

Cytat:
Napisane przez neska951 Poka¿ wiadomo¶æ
Mam podobnie.A mo¿e Silences Jacomo ? Co prawda to nie uniseks ale zero oblepiowato¶ci bazy
Chyba go kiedy¶ w±cha³am (tak mi siê co¶ flakon kojarzy) i by³y faktycznie nies³odkie, zio³owe ale dla odmiany, jak to z szyprami bywa, wylaz³a na mnie opona

Cytat:
Napisane przez Lucho Poka¿ wiadomo¶æ
Bez obaw, na Tobie pewnie wyszed³by s³odki , choæ nie wiem jakim cudem, ten zapach nie ma prawa wyj¶æ s³odki
A Greyland znasz? Ludzie gadajo, ¿e taki wytrawny, guciowaty, ja wczoraj w±cham i "o, oran¿adka w proszku..." Tylko siê zabiæ

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Figarro Poka¿ wiadomo¶æ
tak, to olejki do rozrobienia, a wlasciwie juz sa rozrobione
jak chcesz poznac jako ciekawostke, dawaj adres na pw, podesle probki
Przegapi³am Twojego posta
W sumie nie nastawiam siê optymistycznie ale chêtnie poznam.
Zerknij czy mo¿e co¶ z moich próbek na wymianê wpadnie Ci w oko: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4705

Redhaired Witch jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-01, 14:55   #94
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba go kiedy¶ w±cha³am (tak mi siê co¶ flakon kojarzy) i by³y faktycznie nies³odkie, zio³owe ale dla odmiany, jak to z szyprami bywa, wylaz³a na mnie opona

Opona dobrze ¿e u mnie nie wy³azi...Z szyprów na mnie wy³a¿± siki i koñ pot
A mo¿e Dreamer Versace , niby mêski ,ale moim zdaniem spokojnie uniseks
Stary 2013-11-01, 15:25   #95
Konto usuniête

Cytat:
A Greyland znasz? Ludzie gadajo, ¿e taki wytrawny, guciowaty, ja wczoraj w±cham i "o, oran¿adka w proszku..." Tylko siê zabiæ
Pani, toæ Greyland jest jednym z moich ulubieñców, absolutnie
Wytrawny jest i owszem, ale ja w nim nic z Gustawa nie czujê

Oran¿adka w proszku powiadasz?
Cytat:
Idê o zak³ad, ¿e wyszed³by na niej kwieciuchowaty s³odziuch migrenogenny
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-01, 16:18   #96
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Opona dobrze ¿e u mnie nie wy³azi...Z szyprów na mnie wy³a¿± siki i koñ pot
Ty¿ ³adnie
O Dreamerze czyta³am sporo pozytywnych recenzji ale jako¶ nigdy nie testowa³am - to wreszcie przetestujê

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;43519834]Pani, toæ Greyland jest jednym z moich ulubieñców, absolutnie
Wytrawny jest i owszem, ale ja w nim nic z Gustawa nie czujê

Oran¿adka w proszku powiadasz? [/QUOTE]

Na pocz±tku wg mnie do¶æ gustawowy (a czasami oran¿adkowy) a pó¼niej jest jak Black Tourmaline (czyli spocony drwal) i przestaje mi siê podobaæ.

Stary 2013-11-01, 19:26   #97
Konto usuniête

Cytat:
Na pocz±tku wg mnie do¶æ gustawowy (a czasami oran¿adkowy) a pó¼niej jest jak Black Tourmaline (czyli spocony drwal) i przestaje mi siê podobaæ.
Zero Gustawa w Greylandzie na mnie, no jedynie wytrawno¶æ ³±czy te zapachy
Z Turmalinem, czyli ze spalonym kartoflem w ognisku, te¿ podobieñstw wiêkszych nie odczuwam
Stary 2013-11-02, 14:51   #98
neska951
Zakorzenienie

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;43519834]
Idê o zak³ad, ¿e wyszed³by na niej kwieciuchowaty s³odziuch migrenogenny [/QUOTE]

Bardzo mo¿liwe jest specyficzny raz go kocham raz nienawidzê

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Ty¿ ³adnie
O Dreamerze czyta³am sporo pozytywnych recenzji ale jako¶ nigdy nie testowa³am - to wreszcie przetestujê

Jest u mnie na sk³adzie jakby co
Stary 2013-11-02, 17:54   #99
Parabelka
Panaroja

Wiadomo¶ci: 8 694

Cytat:

1.opona w szyprze
2.to jak tak , to mo¿e potestuj jakie¶ s³odziaki i kfiatki , mo¿e siê oka¿± w³a¶nie takie jak trzeba

-Morza siê zagotuj± , krainy Dysku pêkn± , królowie run± w proch , a miasta bêd± niczym jeziora szk³a . Uciekam w góry.
-Czy to pomo¿e ?[...]
-Nie , ale stamt±d bêdzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-02, 18:13   #100
hey
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 097

Cytat:
Na pierwszy ogieñ poszed³ Black CdG - piêkne Chocia¿ w kategorii "cienistej" chyba za ciep³e. W ka¿dym razie pachnie cieplutkim popio³em z ogniska, pylistym pieprzem, odrobinê ko¶cielnym kadzid³em, niebezpiecznie kojarzy mi siê z czym¶ kulinarnym (przypalonym garnkiem? dobra ze mnie kucharka), rozgrzanym kamieniem i zapachem wydzielanym przez spalaj±ce siê zimne ognie. Zupe³nie jak smok wygrzewaj±cy siê na skale i czkaj±cy ogniem
EDIT: om nom nom, zaczyna pachnieæ jak porz±dnie zwêglone i dogasaj±ce drewno, taki s³odki aromat...
Testowa³a¶ ten nowy Black czy ten starszy z serii Play, bo mnie ten starszy jak byk pasuje do tego, czego szukasz, ino s³abowity jest?

Wogóle zapachy CdG wpisuj± sie w ten styl, seria sytetyczna, szczególnie Gara¿ albo Skaj, Artek - choæ widze, ¿e Ty go inaczej odbierasz, Klej itp

Poza tym Montalaki, szczególnie Dark Aoud - metaliczna pustka, zapach czarnej dziury w blaszanym lub aluminiowym pojemniku oraz Grayland - pieprzno-imbirowy, ch³odny, nieco metaliczny.

Jeszcze Nostalgia SMN troche pasuje, choæ mo¿liwe, ¿e jest bardziej w stylu Twojego dawnego gustu z czasów Fumidusa. Poza tym Mink Byredo czy Berlin Vibskova. Czyli niczego nowego nie doda³am

Aaa, jeszcze mi sie przypomnia³y dwa kadzid³a nieko¶cielne, za to ch³odne, rze¶kie i nieco metaliczne: Oliban Phaedon i Lava Rock Mad et Len, tyle ¿e ten drugi jest strasznie s³abowity i ma cytrusy otwarciu.

Kadzid³a (z paczulami, skórami, przyprawami, drzewami w tym oudami)

Edytowane przez hey
Czas edycji: 2013-11-02 o 18:44
hey jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-02, 18:47   #101
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Napisane przez Parabelka Poka¿ wiadomo¶æ
1.opona w szyprze
2.to jak tak , to mo¿e potestuj jakie¶ s³odziaki i kfiatki , mo¿e siê oka¿± w³a¶nie takie jak trzeba
1. u mnie normalka, w szyprach som opony
2. mo¿e to jest trop

Cytat:
Napisane przez hey Poka¿ wiadomo¶æ
Testowa³a¶ ten nowy Black czy ten starszy z serii Play, bo mnie ten starszy jak byk pasuje do tego, czego szukasz, ino s³abowity jest?

Wogóle zapachy CdG wpisuj± sie w ten styl, seria sytetyczna, szczególnie Gara¿ albo Skaj, Artek - choæ widze, ¿e Ty go inaczej odbierasz, Klej itp

Poza tym Montalaki, szczególnie Dark Aoud - metaliczna pustka, zapach czarnej dziury w blaszanym lub aluminiowym pojemniku oraz Grayland - pieprzno-imbirowy, ch³odny, nieco metaliczny.

Jeszcze Nostalgia SMN troche pasuje, choæ mo¿liwe, ¿e jest bardziej w stylu Twojego dawnego gustu z czasów Fumidusa. Poza tym Mink Byredo czy Berlin Vibskova. Czyli niczego nowego nie doda³am
Testowa³am nowy, Play Black w ogóle nie znam. Opisy s± do¶æ intryguj±ce ale w³a¶nie czyta³am o jego s³abowito¶ci i siê zniechêci³am.
Skaj nie znam, Gara¿ to by³a wg mnie typowa benzyna i no, gara¿, a¿ do przesady, Klej jak wspomnia³am ta¶ma klej±ca + krem + baba
Dark Aoud muszê poznaæ, Greyland zacz±³ mnie irytowaæ - spocony drwal, Nostalgiê chyba kiedy¶ w±cha³am ale by³a za bardzo w klimatach smaru i szyn kolejowych, podobnie Berlin, M/Mink nie znam i chcê poznaæ chocia¿ przera¿aj± mnie porównania do spermy czy potu
A¿ mam wyrzuty sumienia, ¿e tak wybrzydzam
W ka¿dym razie czekam na jeszcze kilka próbek, mo¿e co¶ siê trafi.

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Aaa, jeszcze mi sie przypomnia³y dwa kadzid³a nieko¶cielne, za to ch³odne, rze¶kie i nieco metaliczne: Oliban Phaedon i Lava Rock Mad et Len, tyle ¿e ten drugi jest strasznie s³abowity i ma cytrusy otwarciu.
O tym pierwszym nigdy nie s³ysza³am, jaka¶ niszowa nisza?

Stary 2013-11-02, 19:17   #102
hey
Wtajemniczenie

Cytat:
M/Mink nie znam i chcê poznaæ chocia¿ przera¿aj± mnie porównania do spermy czy potu
A¿ mam wyrzuty sumienia, ¿e tak wybrzydzam
³ojesu
Dla mnie jest on zupe³nie anty-fizjologiczny, taki sterylny, nieludzki. Chyba musze sie wybrac i przetestowaæ ponownie.

Cytat:
O tym pierwszym nigdy nie s³ysza³am, jaka¶ niszowa nisza?
Jest w Galilu, stoi z t± mark± ten sam go¶æ, co za PG czy Huitieme Art Parfums

Stary 2013-11-02, 22:07   #103
Parabelka
Panaroja

Wiadomo¶ci: 8 694

Cytat:
1. u mnie normalka, w szyprach som opony
przeczyta³am w szprychach som opony w sumie pasuje chocia¿ niby powinno byæ odwrotnie

-Morza siê zagotuj± , krainy Dysku pêkn± , królowie run± w proch , a miasta bêd± niczym jeziora szk³a . Uciekam w góry.
-Czy to pomo¿e ?[...]
-Nie , ale stamt±d bêdzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-03, 10:14   #104
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Mia³am okazjê w±chaæ Loewe 7 - wow, to pachnie tak jak powinny wg mnie pachnieæ antyperfumy! Faktycznie para z ¿elazka, jaki¶ metaliczny akcent, kadzide³ko i niestety duuu¿o jab³kowego kompotu.

Stary 2013-11-03, 10:56   #105
melkmeisje
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 10 643
GG do melkmeisje

Cytat:
Mia³am okazjê w±chaæ Loewe 7 - wow, to pachnie tak jak powinny wg mnie pachnieæ antyperfumy! Faktycznie para z ¿elazka, jaki¶ metaliczny akcent, kadzide³ko i niestety duuu¿o jab³kowego kompotu.
Serio?
A go¼dziki gdzie?!
W sumie zgadzam siê ze wszystkim poza pogrubionym - jak dla mnie s± bardzo noszalne
melkmeisje jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-03, 11:29   #106
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Poka¿ wiadomo¶æ
Serio?
A go¼dziki gdzie?!
W sumie zgadzam siê ze wszystkim poza pogrubionym - jak dla mnie s± bardzo noszalne
Mo¿e to i go¼dziki... go¼dziki w jab³kowym kompocie.
Noszalne s± ale chyba ¼le interpretujê pojêcie antyperfum - nie to, ¿e maj± byæ nienoszalne (taki to jest bardziej np. Fumidus wg mnie) tylko nie kojarz± siê z zapachem perfum. Loewe to dla mnie taki... ob³ok, owocowa para
Do poszukiwanego zapachu pasuj± jak ula³ ale co z tego skoro ogólnie niezbyt mi siê podobaj±, zbyt md³e

Stary 2013-11-03, 12:10   #107
justynaneyman
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 776

Czytam to wszystko i my¶lê sobie, ¿e spróbuj porz±dnie przetestowaæ (ponosiæ) Amor Amor - dla poszerzenia perspektywy.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-03, 12:21   #108
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Poka¿ wiadomo¶æ
Czytam to wszystko i my¶lê sobie, ¿e spróbuj porz±dnie przetestowaæ (ponosiæ) Amor Amor - dla poszerzenia perspektywy.
Ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-amor-edt.html ? Kwiatowo-owocowy, to naprawdê dobry pomys³?

Stary 2013-11-03, 12:53   #109
hey
Wtajemniczenie

Gdzie¶ w tu, w w±tku by³y sugerowane zapachy Nu_Be i ja sie pod tym podpisuje, od biedy Carbon móg³by Ci sie spodobaæ, przynajmniej pocz±tek, bo co prawda nie jest szczególnie ch³odny czy metaliczny, ale bardzo pikantno-przyprawowy, ze szczególnym akcentem na imbir, kardamon i pieprz, choæ z drugiej strony jest tu i miêkki sanda³, na który, zdaje sie, fuja³a¶

Z kadzidlaków, Blue Encens CdG podchodzi pod kryteria. Dla mnie móg³by byæ to szósty brat kadzidlaków z serii Incense albo nawet wykopaæ z tej serii Avignon, bo bardziej pasuje do pozosta³ych czterech. W skrócie: jest ch³odne, nieko¶cielne kadzid³o i jest pieprz (ma³o kulinarny), reszta robi za t³o.

Stary 2013-11-03, 18:58   #110
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Gdzie¶ w tu, w w±tku by³y sugerowane zapachy Nu_Be i ja sie pod tym podpisuje, od biedy Carbon móg³by Ci sie spodobaæ, przynajmniej pocz±tek, bo co prawda nie jest szczególnie ch³odny czy metaliczny, ale bardzo pikantno-przyprawowy, ze szczególnym akcentem na imbir, kardamon i pieprz, choæ z drugiej strony jest tu i miêkki sanda³, na który, zdaje sie, fuja³a¶

Z kadzidlaków, Blue Encens CdG podchodzi pod kryteria. Dla mnie móg³by byæ to szósty brat kadzidlaków z serii Incense albo nawet wykopaæ z tej serii Avignon, bo bardziej pasuje do pozosta³ych czterech. W skrócie: jest ch³odne, nieko¶cielne kadzid³o i jest pieprz (ma³o kulinarny), reszta robi za t³o.
Tylko Carbon? Chcia³abym go pow±chaæ, ewentualnie Oxy i Hydro ale czujê, ¿e te dwa mi nie podejd±.
Blue Encens zupe³nie nie znam. Pieprz jest w nim faktycznie wyczuwalny?

Stary 2013-11-03, 19:20   #111
hey
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko Carbon? Chcia³abym go pow±chaæ, ewentualnie Oxy i Hydro ale czujê, ¿e te dwa mi nie podejd±.
Napisa³am tylko o C, bo albo nie testowa³am O i H, albo po prostu nie pamiêtam
Tak, czuje pieprz w BE, ale nie taki kulinarny i nie tak wyra¼ny jak np. w Black.

Stary 2013-11-03, 19:47   #112
justynaneyman
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 776

Cytat:
Ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-amor-edt.html ? Kwiatowo-owocowy, to naprawdê dobry pomys³?
Pomy¶la³am, ¿e taka krótkotrwa³a zmiana mo¿e byæ wzbogacaj±ca spojrzenie - jak ¶mieræ kliniczna czy co¶

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Tak, ale dla mnie jest w klimacie gara¿owym - przez skórê

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-03, 20:13   #113
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Tak, czuje pieprz w BE, ale nie taki kulinarny i nie tak wyra¼ny jak np. w Black.
Jak w Black-Black czy Black Play?

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Poka¿ wiadomo¶æ
Pomy¶la³am, ¿e taka krótkotrwa³a zmiana mo¿e byæ wzbogacaj±ca spojrzenie - jak ¶mieræ kliniczna czy co¶
Masz racjê, jutro zapodam sobie ¶mierteln± dawkê resztki próbki Dolce Vity.

Stary 2013-11-03, 22:03   #114
hey
Wtajemniczenie

Jak w nowym Black, w Play Black jest bardziej pikantno-soczysty, bo jest tez ten czerwony i papryczka chili... czy co¶ w tym stylu

Stary 2013-11-04, 10:54   #115
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Ci±g dalszy testów:

Hinoki - jako¶ inaczej go zapamiêta³am, fajna terpentyna (lub pasta do butów) ale wiêkszego sza³u nie ma. Tak czy siak zu¿yjê odlewkê z przyjemno¶ci±.
Blood Concept Zero - wow, ciekawe, skóra na s³odko z malinami. Niestety skórzane zapachy niezbyt mnie krêc±.
Jacobs Bang - to ma byæ pieprz? Go³y facet w folii? Muahaha. Tumulte z cytrusami. Nawet spoko na lato ale nudne. Da³am do pow±chania swojej matce, my¶la³a, ¿e to jaki¶ damski zapach typu Herbatka Adler.
CdG 888 - hm, nie mam zdania... Raz kadzidlany, raz mydlany i to myd³o mnie odrzuca.
Escentric 02 - nic nie czujê
Carbone Balmain - podobne do Autoportrait, z zatêch³ym pieprzem zupe³nie nie w moim gu¶cie.

Tia... Jeszcze czekam na Coal, Craft, Escentrica 01 i spoza konkursu Om. A potem koniec testów bom sp³ukana

Stary 2013-11-04, 11:29   #116
rachell111
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 23 793

Cytat:
Ci±g dalszy testów:

Hinoki - jako¶ inaczej go zapamiêta³am, fajna terpentyna (lub pasta do butów) ale wiêkszego sza³u nie ma. Tak czy siak zu¿yjê odlewkê z przyjemno¶ci±.
Blood Concept Zero - wow, ciekawe, skóra na s³odko z malinami. Niestety skórzane zapachy niezbyt mnie krêc±.
Jacobs Bang - to ma byæ pieprz? Go³y facet w folii? Muahaha. Tumulte z cytrusami. Nawet spoko na lato ale nudne. Da³am do pow±chania swojej matce, my¶la³a, ¿e to jaki¶ damski zapach typu Herbatka Adler.
CdG 888 - hm, nie mam zdania... Raz kadzidlany, raz mydlany i to myd³o mnie odrzuca.
Escentric 02 - nic nie czujê
Carbone Balmain - podobne do Autoportrait, z zatêch³ym pieprzem zupe³nie nie w moim gu¶cie.

Tia... Jeszcze czekam na Coal, Craft, Escentrica 01 i spoza konkursu Om. A potem koniec testów bom sp³ukana
czyli mamy to ? zaapch cieñ ?

¿artujê, powa¿nie to
rachell111 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-04, 11:48   #117
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Poka¿ wiadomo¶æ
czyli mamy to ? zaapch cieñ ?

¿artujê, powa¿nie to
Tia Co¶ tam czasami doleci (od Ekscentryka) ale bardzo, bardzo delikatnie.

Stary 2013-11-04, 12:04   #118
Polly_
grozi wypollizowaniem

Wiadomo¶ci: 24 147

jesli to ma isc w strone pieprzu to mam
Isos Famacia SS Annunziata
Polly_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-04, 12:16   #119
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Napisane przez Polly_ Poka¿ wiadomo¶æ
jesli to ma isc w strone pieprzu to mam
Isos Famacia SS Annunziata
Poczyta³am opinie - ho ho. Znowu siê napalam w ciemno.
Nie masz próbki na wymianê?

Stary 2013-11-04, 13:05   #120
Polly_
grozi wypollizowaniem

Wiadomo¶ci: 24 147

Cytat:
Poczyta³am opinie - ho ho. Znowu siê napalam w ciemno.
Nie masz próbki na wymianê?
ni ,
mialam kiedys odlew jak by³ sza³...ale zwymiankow±³am
Polly_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Perfumy

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.