![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysł na upominek świąteczny 2013
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
A ja mam dylemat, nie wiem co kupić chłopakowi... Jestem z nim od ponad pół roku, ale to jest jak najbardziej na poważnie i chcę mu kupić coś wyjątkowego. Macie jakieś pomysły?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Pomożecie?
Z chłopakiem dajemy sobie prezenty na Mikołajki, na Gwiazdkę już nie. Podpowiedzcie mi, co mogę mu kupić? Widziałam kiedyś w necie fajny obrazek, że dziewczyna dała chłopakowi pudełko słodyczy. W ukrytym dnie znajdowała się jeszcze gra. Chciałabym zrobić coś takiego. Słodycze już prawie mam, pudełko mam ![]() Chłopak ma fioła na punkcie motocykli. Widziałam ostatnio w Auchan kalendarz z motocyklami sportowymi. Dla mnie fajny, ale nie wiem, czy jemu się spodoba. No i na pewno nie zmieści się na dno mojego pudełka ![]() Kiedyś widział u kolegi kominek z olejkami zapachowymi. Z tego co opowiadał, bardzo mu się podobało. Może coś takiego? Zwłaszcza, że często pali w pokoju i zapomni wywietrzyć, a mnie to wkurza ![]() A może coś pomagającego rzucić palenie? Ale takie rzeczy podobno nie pomagją... Pomocy ![]() edit. Myślałam też, żeby zrobić to pudełko słodyczy i na dno włożyć bransoletę pancerkę. Podobają mi się takie u mężczyzn i fajnie by było, żeby mój taką miał. Ale w necie trochę boję się kupować,a w Warszawie nie znam sklepu, gdzie mogłabym takie kupić (i nie wydać majątku) Edytowane przez qazse123 Czas edycji: 2013-11-21 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z kalendarzem fajny pomysł, o ile ma go gdzie zawiesi. Odpuściłabym sobie rzeczy do rzucania palenia, szczególnie jeśli Ty bardziej tego chcesz niż on. Najlepszy plan z tą bransoletą, jeśli mu się podobają ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kalendarza używa? Bo jeżeli nie, to zakup bez sensu. Wymieniłaś kilka rzeczy, co do których ciężko zgadnąć, że mu się spodobają i jedną, która mu się podoba - kominek zapachowy. Dlaczego zatem nie kupisz tego, co chciałby dostać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;43817279]To, że tobie podobają się bransoletki u facetów, to nie znaczy, że twój chciałby taką nosić.
Kalendarza używa? Bo jeżeli nie, to zakup bez sensu. Wymieniłaś kilka rzeczy, co do których ciężko zgadnąć, że mu się spodobają i jedną, która mu się podoba - kominek zapachowy. Dlaczego zatem nie kupisz tego, co chciałby dostać? ![]() Mój błąd, zrozumiałam, że MU się podobają takie bransoletki. Kalendarz ścienny może być jako ozdoba jeśli ma ładne zdjęcia, więc jeśli facet lubi np motory, to może się ucieszyć ![]()
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Tak się zastanawiam i zastanawiam, i kominek chyba jednak nie. Pewnie postawi na półce i będzie się kurzyć. Kalendarz ma super zdjęcia, takie maszyny mu się właśnie podobają. Ale kalendarz to za mało. Jeśli go kupię to może dorzucę jakieś fajne perfumy.
Kiedyś pytałam go, czy chciałby nosić taką bransoletę, powiedział, że czemu nie. Ale nie wiem gdzie takich szukać w okolicy. W dodatku TŻ ma spore łapki i nie chciałybym kupić za małej. Dzięki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój TŻ zdecydowanie nie chciałby dostac kominka, spytałam go rpzed chwilą to prawie padł ze śmiechu ![]() ![]()
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Prezent dla dziewczyny na święta
Witam,
założyłem tutaj konto, aby spytać o opinie dotyczącą bielizny. Chcę kupić swojej dziewczynie ładny komplet bielizny. Z tego co się dowiedziałem, bardzo chciałaby coś w kolorach czarno-czerwonym, biustonosz musi być push up. Więc prosiłbym o pomoc w tej sprawie, cena to maks 200-250zł , ale to już maksymalnie. Tu podam dwa moje typy, prosiłbym o opinie i o przesyłanie swoich propozycji, z góry dziękuje. 1. http://ekskluzywna.pl/p/31/572/gracy...na-damska.html 2. http://www.dlazmyslow.pl/Konrad-Oxan...,rodzaj-7.html Mam nadzieje, że uda mi się z waszą pomocą kupić niesamowity prezent. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Pierwsza gwiazdka ;-)
Cześć! Jako że spotykam się, z pewną dziewczyną a zbliżają się święta, pomyślałem, że "fajnie byłoby coś dostać"
![]() Może któraś z was ma jakieś takie subtelne ![]() Myślałem o szaliku, ale... w sumie nie znam jej stylu ubierania się aż tak, by wtrącać się w jej garderobę ;-) Może to istotne, wiek 23l. P.S. Kapcie też odpadają ;-) Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Mother of Cat
|
Dot.: Prezent dla dziewczyny na święta
opcja nr 1 jest zdecydowanie ładniejsza
![]()
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Dzięki, prosiłbym też o jakieś własne propozycje albo chociaż strony, marki bielizny z której mógłbym wybierać. Chciałbym też wiedzieć czy któryś z nich jest naprawdę ładny, taki, że będzie zachwycona, czy jednak oba są raczej zwykłe i niczym się nie wyróżniają.
Edytowane przez Kickapon Czas edycji: 2013-11-21 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Mother of Cat
|
Bardzo podoba mi się opcja nr 1, nr 2 się niczym nie wyróżnia, średniaczek
![]() ![]()
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
http://www.tiffanie.pl/product-pol-4...-czerwony.html
http://www.e-lady.pl/produkt/16865/b...1-push-up.html ma tej stronie jest dużo biustonoszy bardzo ładnych i seksownych, ale nie czarno-czerwonych i są bardzo fajne ceny promocyjne. Od 30zł bodajże http://www.gorteks.com.pl/pol_m_Bius...FcJe3god-TEARA ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Mi osobiście żaden z tych Twoich dwóch się nie podoba. Jakbym musiała wybierać to pierwszy.
#105 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsza gwiazdka ;-)
Może coś uniwersalnego ? Książka, płyta ? Albo kolczyki jeśli nosi ?
#106 |
Raczkowanie
|
Rozumiem , że Twoje propozycje bardziej Ci się podobają niż te moje? Jednak musi to być w kolorach czarno-czerwonym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria zawsze się sprawdza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
To są bezpieczne prezenty
![]() ![]()
#109 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Perfum jak na mój gust to jest strzał w 10. nie musi być drogi, z tego co widzę można przed Świętami znaleźć w promocji coś naprawdę w fajnego w dobrej cenie. Ps. domyślam się że możesz nie znać jej ,,perfumowego gustu" ale jak powiesz, że ten zapach kojarzy Ci się z nią i nie mogłeś się oprzeć to jest
![]() ![]()
#111 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiadomo, że prezent kupuje się dla konkretnej osoby wedle jej zainteresowań, potrzeb i upodobań. Jak ja bym dostała wejściówkę na weekend w SPA to byłabym głęboko niezadowolona, a wydaje mi się, że większość dziewczyn by się ucieszyło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
A ja już dzisiaj zapakowałam część prezentów
![]() ![]() Póki co książka dla Tżta, suszarka do włosów dla jego mamy i kubek-termos z Tchibo dla mojej siostry kawoszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Też od razu pomyślałam o książce i do tego jakiś kubek albo dobra herbatka. A jeśli coś bardziej w kierunku szalika, to rękawiczki są chyba łatwiejsze, teraz jest pełno najróżniejszych, od eleganckich po takie w kształcie zwierzątek (ja bym chciała
![]() A jeśli chcesz dać jej naprawdę jakiś drobiazg to może być ładne pudełko pełne ulubionych cukierków i też fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Książka, dobre czekoladki, ładny kubek + herbata, perfumy
![]()
#116 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że perfumy to osobisty prezent, czasem ciężko trafić w gust obdarowywanego, może poczekaj jeszcze z takimi prezentami
![]() Nie wiem, czy jest sens dorabiać do takiego prezentu ideologię w stylu "kojarzy mi się z Tobą", bo jeśli zapach komuś nie podchodzi, to tylko stawia się obdarowanego w niezręcznej sytuacji, wystarczy jeden składnik i już może "coś" nie pasować. ![]() Postawiłabym właśnie jak większość poprzedniczek - na biżuterię (delikatną, taką "uniwersalną"), kubek, może jakieś fajne, "lepsze" słodycze ( o ile nie jest na diecie ![]() ![]() Rozwiązań jest wiele.. problem pojawia się potem, gdy nadchodzi zaawansowany etap związku i trzeba wymyślać coś oryginalnego ![]()
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, święta prawda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.