|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo kosmetycznie z kiiicik
niestety nic nie znalazłam
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie jedynie pędzel Maestro 180.
Może być za Puder Kryolan anti shine [odsypka w strunie] 1/4 kostki mydła aleppo z olejem z czarnuszki [nowe, nie używane] Buska maska siarczkowa [w zastępczym opakowaniu 50g] Tusz wydłużający Grashka [ użyty kilka razy] Delia korektor do brwi w kolorze brązowym [zużycie ok 20-30%] ? |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jedynie pędzel Maestro 180 (do pudru, tak?), nie masz już żadnego do różu?
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
jakiś firmowy czy no name (pędzel do różu)?
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop, przypominam się
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
ok, to jak robimy? ja raczej wszystkiego co u mnie wybrałaś nie chce oddać za pędzel [ produkty były kupowane stacjonarnie nie internetowo[ z wyjątkiem różu -to był prezent ], więc trochę cenowo wymianka mi nie odpowiada]
|
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Rimmel - data produkcji 2012-07-20
Revlon - data produkcji 2012-09-18 Oba kosmetyki były kupione w zeszłym roku [po wakacjach, wtedy tez był otwarty rimmel] |
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
nie znalazłam nic dla siebie. pozdr
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że się nie załapałam na ten Hakuro. Podoba mi się zatem tylko Maestro, ale nie wiem czy chciałabyś go wymienić i za co..
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
masz moze poza wątkiem jakies pedzle ktore moglabys wymienic? szukam pędzla do pudru, widze ze masz jakis w watku, ale czy cos poza? pozdrawiam
ps. kiedys cos u mnie wpadlo Ci w oko
|
|
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
Podobają mi się :
RIMMEL Match Perfection GEL, KLIK Wycofany już ze sprzedaży, nówka, nieotwierany, kolor 200 soft beige Kod 1192 REVLON COLORSTAY cera miesz./tł. kolor 220 natural beige zostało 40 % w buteleczce oraz LOREAL podkład True Match the foundation, kolor N2 vanilla zużycie max 20% kupiony w listopadzie |
|
|
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
dokladnie to :Podklad mineralny kryjący Annabelle Minerals odcień Golden Fair
Podkład mineralny kryjący Annabelle Minerals : zmieszane odcienie golden fair, golden medium i odrobina natural fair Próbkę korektora Annabelle Minerals odcień medium praktycznie nowy korektor Amilie Minerals odcień medium Dodatkowo mam sporą ilość różu, to jest nick nack z EDM , |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.