|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mądre, piękne, young i fit. Nowy wątek będzie git ! Young PM & Wifes, cz.7
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej, no i wczoraj wieczorem przywieźli nam kanapę.. zaczęliśmy ją rozpakowywać i ... okazało się, że sama kanapa i szezlong są brązowe (takie jak chcieliśmy) a wszystkie oparcia szare :/ dali nam 4 części w innym kolorze. No i dzisiaj od rana trwa akcja - reklamacja. Wszystko ma potrwać do 30 dni ![]() mam nadzieję, że po złożeniu nie będzie to aż tak przeszkadzało |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mądre, piękne, young i fit. Nowy wątek będzie git ! Young PM & Wifes, cz.7
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
a najlepsze jest to, że napisałam do babki czy jeśli w ciągu tych 30 dni coś się stanie, nie wiem, pobrudzi się, podrze (mamy psa więc różnie bywa), to czy nam i tak wymienią, to powiedziała, że nie! hahah to co mamy sobie ją folią owinąć i na owiniętej spać? no masakra :/ wkurzyliśmy się strasznie i TŻ zadzwonił do dyrekcji i tam zastępca mu powiedziała, że spokojnie mamy używać i jeśli się coś stanie to nic, bo składamy reklamację teraz ze względu na kolor a nie jakiś tam defekt. Ale nie mamy tego na piśmie więc nie wiem czy rzeczywiście uznają jeśli coś by się stało... Teraz jak jest rozłożona to tak nie widać, bo poduszki zakrywają szary tył i tylko boki są siwe ale i tak strasznie to wygląda. Kurde, człowiek kupuje kanapę i tylko same problemy :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie kupowaliscie? Moi rodzice raz mieli taką sytuację ze kupili meble bo sypialni i to była taka mebloscianka ktora na końcu miała łuk więc musiała być w odpowiednią strone wyprofilowana zależnie gdzie miała stać i rodsice dostali to w częściach i połowa była od dobrego zestawu połowa nie . I my jako klienci musielismy szukać na magazynie reszty od kompletu po to zeby się okazalo ze witryna od tego poprawnego jest rozbita,. I 2 msc czekalismy na meble chyba dali cos zastepczego z tego co pamietam Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Monnilp ale historia, koszmar
![]() ![]() p.s. może myśleli, że nie zauważycie? ![]() Kicia też niedługo będziesz się takimi chwalić, zobaczysz ![]() ![]()
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Monni - ja pierdykam! Normalnie udusiłabym za taką akcję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Aga jejuuu nie chce sobie nawet wyobrażać Waszego strachu
![]() W każdym razie super, że wszystko dobrze się skończyło. śliczny maluszek ![]() Moni cholerka można się wkurzyć :/ byleby Wam nie robili później problemów w razie ew. plam czy uszkodzeń ![]() Dopadła mnie @ i dosłownie dogorywam :/ męczy mnie jak nigdy dotąd chyba.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okruszek cudowny ![]() Cytat:
![]() U prywatnego lekarza też niestety zdarzają się takie przypadki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Hello!
Monni, super z tym niemieckim ![]() ![]() ![]() Aga, współczuję przeżyć :/. Całe szczęście, że wszystko ok! Jak najwięcej zdrówka dla Was ![]() ![]() Sytuacja z kanapą jak z czeskiego filmu, masakra, no! Aniqa, jak można zjeść maksymalnie dwie kostki czekolady :P?! Ja minimalnie to pół ![]() ![]() Mam dziś wyjątkowo kiepski humor. Moje wku.wienie momentami sięga zenitu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Dalenka co się dzieje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Hejo!
Aga śliczny okruszek <3 współczuję przeżyć, dobrze że jednak wszystko dobrze, oby tak dalej ![]() Dal ![]() Ja po pierwszym dniu targów, jestem kompletnie wymęczona, ale pozytywnie nakręcona. ![]() buziaki ![]()
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A brzuszek już coś widac ? Cytat:
![]() Moni niezła akcja z tą kanapa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dalenka biznes na pewno się rozkręci, trzeba trochę czasu ![]() ![]() ![]() A ogólnie jak idzie biznes?
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Dal przykre to.. ale z takim podejściem dasz radę! Kto jak nie TY ?!
![]() Bry Szaro, buro i ponuro czyli jesień zawitała na dobre ![]() A i zimową kurtkę też już wygrzebałam z szafy ![]() Po południu wybieramy się na wystawę adwentową moich siostrzenic czyt. gofry, grzaniec, kakao ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kupowaliśmy w Agacie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj przeżyliśmy szok. Otóż kilka godzin temu zadzwonił pan ze sklepu i powiedział, że już mają dla nas brązowe części i że dzisiaj nam je przywiozą!! aż nie mogę uwierzyć, ale póki co czekamy ![]() i tak oto mamy już dobrą kanapkę ![]() Edytowane przez monnilp Czas edycji: 2013-11-17 o 16:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całe szczęście, że tak szybko rozwiązali problem, przynajmniej będziesz spokojna ![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj miałam wielkiego stresa. Pierwszy raz od 7 lat widziałam się z moją matką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A biznes powoli... Ja jestem w gorącej wodzie kąpana, i mimo, że wiem, że to potrzebuje czasu, to chciałabym, żeby JUŻ NATYCHMIAST było wielki ruch. No, ale działam, nie siedzę z założonymi rękami, więc musi być dobrze. Inaczej umrę z głodu :p. Cytat:
![]() ![]() Ummmm, gofry, grzaniec i kakao. BIERA wszystko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Sieć mi wariuje, jestem odłączona od telefonu i czuję się jak bez ręki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na fajną lekarkę trafiłaś, naprawdę, też bym taką chciała ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#112 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę, że cały czas działasz i Twój fp non stop udostępnia cenne informacje i artykuły ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2013-11-18 o 15:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Udało się tak szybko, bo okazało się, że to u nich na sklepie nowy pracownik źle zapakował, a na początku mówili, że to producent się pomylił i to by tyle trwało. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Hej, właśnie wróciliśmy do domu, do 14:30 byłam w pracy, potem pojechaliśmy na zakupy i fundnęłam sobie manicure, bo otworzyli u nas niedawno w centrum handlowym manicure express, nie wiem czy u Was w miastach też są, ale fajna sprawa i widzę, że duży bardzo ruch mają ![]() Mój sąsiad już przyozdobił światełkami dom i świerki przed domem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak było? można wiedzieć dlaczego nie miałyście kontaktu ? jak nie chcesz o tym mówić, to oczywiście pomiń to pytanie. ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Nie miałyśmy ze sobą kontaktu, ponieważ według jej wersji ojciec stwierdził, że u jego rodziców będzie mi lepiej. Poza tym nie długo po urodzeniu mnie zachorowała na stwardnienie rozsiane i też mogłaby nie dać rady się mną opiekować. Co jakiś czas dzwoniła do mnie, mówiłam jej, że ją odwiedzę, ale nigdy się tak nie stało, ponieważ ojciec mnie nie zawoził. Niestety ja byłam za mała, by móc wsiąść w busa i pojechać. Od dnia matki zbierałam się by do niej pojechać. W czwartek moja szefowa miała klientkę z miejscowości, w której mieszka moja matka. Podpytałam się o nią. Powiedziała, że po wyjściu ze szpitala jest z nią gorzej, bo leży przykuta do łóżka. Postanowiłam dłużej nie czekać i pojechać.
Jak mnie zobaczyła była bardzo zdziwiona i się popłakała. Zresztą ja też. Dziwnie się czułam, bo sama nie wiedziałam o czym z nią rozmawiać. Zadałam jej jakieś pytanie, uzyskałam odpowiedzieć i przez jakiś czas była cisza. Jeszcze ją odwiedzę. Ma do mnie zadzwonić jak wróci mój brat przyrodni, żeby też się z nim spotkać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale nie dziwie sie ze się stresowalas Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Siacha, ależ historia... Mam nadzieję, że będziesz miała szansę się teraz widywać częściej z mamą i że Wasze stosunki się polepszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Siacha ciężki i trudny temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
może Wasze relacje teraz się poprawią i w jakiś sposób, w małej namiastce uda Wam się odbudować relacje i nadrobić czas.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.