![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XIX
Cytat:
Ładny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Rozeznanie
|
Dziś się dowiedziałam, że Dżesika Mer-sedes ma 17 lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nieprawda, Jessica ma 20 lat. https://www.facebook.com/jemerced/posts/573275629391647 U Kuby Wojewódzkiego mówiła, że od tak wczesnego wieku dorabia jako kelnerka, przy pilnowaniu dzieci, itd. ![]() Szusz pracuje na YT. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Ona się tak chwali pracą od 12roku życia, a gdzieś czytałam, że jej mama miała restaurację i tam jej pomagała na zmywaku i jako kelnerka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
-ist
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oczywiście, że pomagała mamie, bo niby jak ona mogła pracować w wieku 12 lat, jak legalnie zatrudnić można osoby od 16 roku życia. No, chyba że pilnowała dzieci sąsiadki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/60429/...zytac_ksiazki/ "...Jessica Mercedes. 20-latka urodzona w Niemczech..." |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że to też praca. Ale u Wojewódzkiego wypowiadała się o tym tak jakby na budowie pracowała. Poza tym ciężko było powiedzieć, że pomagała mamie w restauracji? Przecież lepiej brzmi "charowałam od 12 r życia"
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Bloopersy u Karoliny
![]() Czy kogoś tego typu filmiki śmieszą prócz autorek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cycaty: Może to głupi status, ale przestańcie wszędzie pisać o moim ojcu, czy bogatym ojcu. Nie mam ojca. Pracuję od zera i nie potrzebowałam i nie potrzebuję do tego nazwiska rodziców, czy nie swoich pieniędzy. Kochani to nie PRL! Zacznijmy pracować i wierzyć w siebie, a nie narzekać, że wszyscy są ustawieni Kto czyta mojego bloga od 2010 roku, nigdy by mi czegoś takiego nie napisał, bo pamięta moje wpisy o pracy w Niemczech na magazynie w wakacje, czy w trakcie roku szkolnego w Poznaniu w weekendy jako kelnerka, aby mieć na swoje przyjemności Pracuję od 12 roku życia. Nikt mnie ot tak nie ustawił. Każdy jest kowalem swojego losu... Po prostu czasami mi przykro jak czytam głupoty... Mówiłam sobie, że oleję, nigdy nie sprostuję, ale właściwie, coraz więcej Was jest tutaj i coraz mniej pamięta początki i zarzuca mi coś... Czas przypomnieć prawdę w tych dniach 2013 roku ![]() ![]() ![]() Jessica Mercedes JEMERCED.blogspot Napisałam już, jak sie ma 12 lat pracuje się jako niania, kosi się sasiadom trawę, sprzata domy, roznosi ulotki. Nikt Cię nie zatrudnia w tym wieku. Mydlenie oczu? Do roboty... Lubię to! · Odpowiedz · 28 · 2 stycznia o 23:33 Jessikę zdenerwowały coraz częstsze komentarze, że jej kariera była pełna dróg na skróty dzięki bogatej rodzinie. Sama na wszystko pracuję, chodziłam do pracy jako kelnerka, niania, czy pomywaczka naczyń od 13 roku życia! Na wakacje nigdy nie jeździłam, tylko zawsze pracowałam. Pierwsze wpisy na blogu w pierwsze wakacje... Spędziłam je na pracy na magazynie Netto w Niemczech - tłumaczy Jessica. Wkurza mnie to, że cały czas piszecie, że miałam nadzianą rodzinę i łatwiejszy start. Mama mnie sama wychowywała, taty nie mam i sama do wszystkiego dochodzę, sama na to ciężko pracowałam, kiedy moi znajomi imprezowali... Kieszonkowego nie miałam, a na kino, czy bluzkę sama pracowałam w weekendy, od gimnazjum, aż do końca liceum... (...) Jak będziecie tyle pracować, to też będziecie sobie kupować, bo z nieba nic za darmo nie spada! - dodaje. Swój post zakończyła pozdrowieniami dla wszystkich zaangażowanych i pozytywnych miłośników swojej twórczości. Wygląda na to, że tak osobisty wpis pomógł blogerce. Ulżyło! No, bo ile można milczeć - napisała w komentarzu pod blogiem. http://www.glamki.pl/life/z-zycia-gw...y,67_4724.html mi w to jakoś ciężko uwierzyć, ale co ja się znam ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
Bloopersy? Czy rozmawianie przez telefon/poprawianie wlosow i poduszek? to nie sa bloopersy! ale 12latki sie uciesza i tak.
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Co to Bogusi.... Nie chce zagladac jej do portfela, ale weszlam na kanal jej kolezanki, a tam oczywiscie haul z zakupow kosmetycznych, choc ma mase kosmetykow i pedzli to kupuje wiecej i wiecej, a gdy przychodzi do przeprowadzki nie ma 200 zl na transport ? cos nie halo. Na sam zestaw pedzli dala 5 dych i powiedziala, ze to nie duzo. A haul nagrany 23 pazdziernika. Lepiej wydac na kosmetyki, a potem prosic obcych o przysluge, bo przeciez konkursy dla widzow robi... no nie moge. musialam to z siebie wyrzucic
![]() http://www.youtube.com/watch?v=LOB1lI0dXRA |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4370705 6]dramat może nie, ale śmieszne zachowanie a i owszem
![]() no ale ja wiem, że niektórzy lubią się zaręczać, żeby poszpanować przed znajomymi ![]() przykro mi, ale innego powodu takich zaręczyn-nie-planujemy-ślubu nie widzę ![]() bo żyć można i bez zaręczyn, więc niech mi ktoś wytłumaczy po co się zaręczać nie planując ślubu? strasznie niedojrzałe zachowanie, bardzo popularne zresztą byle tylko status na FB zmienić ![]() Ja to jestem lepsza od was wszystkich, bo jeszcze zaręczyn nie było, a już ślub planuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
no raczej ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardziej mnie rozwalilo proszenie widzow o DARMOWA przeprowadzke. I wypominanie, ze ona dla NAS bezinteresownie filmiki kreci. To, ze akurat tak wypadlo, ze ktos ich wystawil i kasy na to nie ma przygotowanej, to rozumiem nieco. Czlowiek przeciez nie zawsze sie zabezpiecza finansowo - czasami nas cos zaskakuje. Ale jak oni zyja skoro 100 zl aktualnie nie maja? Przeciez mozna pozyczyc od rodziny, znajomych. To tylko 100. A ona z tego 1000 zł robi i się na brak empatii skarży. Dziwne to troche dla mnie. Czuję się zażenowana tą sytuacją.
![]() |
#108 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
" Anioł Na Resorach Barbara Pakula nie skomentuję tego... sorry ale nie znasz mojej obecnej sytuacji a mnie oceniasz i szufladkujesz. Pokaż mi kiedy nagrałam haul zakupowy czy cokolwiek innego? To że mam kosmetyki nie oznacza że je kupuję. Sorry ale czy my zawsze musimy wszystkich oceniać? ... dzięki 19 godz. temu · Lubię to! · 2" UPS! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w ten sposób nie oceniam: jak kupiła kosmetyki to znaczy że stać ją na wszystko, ale.... Zdziwiłam się, że planując przeprowadzkę i urządzając nowe mieszkanie, ktoś nie ma 200 zł na taksówkę. Sama wielokrotnie się przeprowadzałam i wiem, że pewną sumę trzeba mieć w zanadrzu. Nie można dopuścić do sytuacji, że ma się o zł na koncie, bo różne rzeczy mogą się wydarzyć i jakieś zabezpieczenia musi być. No i znajomemu za pomoc też wypadałoby jakiś prezencik dać;-) Tym bardziej że jak twierdzi Bogusia, ma tyle rzezy, że na jeden raz by się nie zmieściły. Przeczytałam dyskusję na facebooku i o ile lubię Bogusię z filmików, to sposób w jaki odpowiadała wcale mi się nie spodobał. Ale to oczywiście moje zdanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Tez nie oceniam pod katem jezeli stac ja na kosmetyki to na wszystko inne tez, ale kurcze nie przeprowadza sie z dnia na dzien, prawda? mogla darowac sobie te zakupy i cos odlozyc na konto, nie wyobrazam sobie sytuacji kupowac kosmetyki i pedzle (choc ma tego mnóstwo ) wiedzac, ze z kasa cienko, bo czeka mnie przeprowadzka i kazdy grosz sie liczy. no ludzie, bez jaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
No tak, chyba właśnie jej wypominano, że wózek dostała od fundacji czy z jakiejś kościelnej organizacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
-ist
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- W końcu po to te organizacje są, zwłaszcza że Bogusia jest bardzo wierząca |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Life is a drink ...
|
Cytat:
![]()
![]() |
#117 | |
-ist
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuję, że Bogusia nas nawiedzi. Oby nie.
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja słyszałam, że mieszkać razem też nie wolno, bo sugeruje się sąsiadom i otoczeniu, że się ten seks uprawia (źródło - audycja radiowa na temat papieża Franciszka). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | ||
Life is a drink ...
|
Cytat:
![]() Cytat:
Religia obowiązuje wszystkich tak samo. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.