Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-21, 10:17   #91
Lady in Blue
Zakorzenienie

Dot.: Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II

Pogoda typowo jesienna i nic się nie chce

Dziś było skromnie:
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-21, 13:28   #92
NoisyGhost
Zadomowienie

Dot.: Melissa Bender, XHIT i nie tylko. Dalsza walka o siłę i piękno! (Tiffany cz. II

Werty 23? Toś poszalała! Ale widzę piękny trening także duże brawa za nastawienie pomimo pory. No i to low ab hold. Dobrze kojarzę, że to jest to ćwiczenie co chociażby Tiffany miała u siebie w get flat sexy abs? Zawsze mi się w tym ćwiczeniu szyja niesamowicie spina No i zacznijmy od tego że nie utrzymam tej pozycji tak długo...

Regularkate zawsze możesz coś pogotować wieczorem poprzedniego dnia, żeby zaoszczędzić czasu Ale jak przekabacić warzywa dla TŻ to nie mam pojęcia. Wyzwanie prawie jak z małymi dziećmi

Patelenka nie przejmuj się, na początku też tak miałam z tym ćwiczeniem. Ostatnimi czasy jak robię je macie, to mi się jeszcze nogi rozjeżdżają bo mam za ślisko Niedługo będziesz pięknie robić te wygibasy rodem z Jogi!

Lady jak miło w końcu widzieć Twoje listy!

Ja właśnie jestem po kawce i obiedzie. Także chwilowy relaks, poukładam sobie trening i coś koło 17 poćwiczę
NoisyGhost jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-21, 17:33   #93
czarnula4321
Zakorzenienie

Doba to minimum o 2 godziny przydałaby się dłuższa najlepiej wieczorową porą, a najlepiej o 4.
Tak tak rozciąganie robie, dzisiaj nie ide na angielski więc może coś poćwicze. Narazie padam bo i dzisiaj byłam w tym ciężkim miejscu choć podobno całkiem nieźle mi szło
Stary 2013-11-21, 18:09   #94
NoisyGhost
Zadomowienie

Melduję wykonany trening

Rozgrzewka
Butt & Thighs: Lower Body Shaping Home Workout
(Melissa - ostatnimi czasy jeden z ulubionych zestawów na pośladki, nogi)
30x wyciskanie leżąc
30x rozpiętki w leżeniu
Abs Quick Workout to Tighten your core
(Melissa)
30x skłony boczne z obc
30x cheek to cheek
60sek plank
20x spider plank
Slim and Sculpted Arms
(Melissa)
Rozciąganie
Stary 2013-11-21, 18:59   #95
regularkate
Zadomowienie

Witajcie Ja dopiero jem dinner, bo niedawno wróciłam z wolontariatu w kociarni. No i tak mi zszedł cały dzień, więc ćwiczenia zamelduję dopiero wieczorem, późniejszym

werty, tak, bandzior to brzusio Tak słodko mój TŻ odnosi się do swojej izolacji na zimę. No właśnie staram mu się przekazywać dobre rady i przekonywać do zdrowych nawyków, ale czasem, kiedy ma gorszy dzień, po prostu się obraża, że ja 'znowu coś od niego chcę'. Niestety, to leń przez niego przemawia

Noisy, czasem mam czas ugotować jakąś zupę na dwa kolejne dni lub podgotować jakieś warzywa (np. wczoraj miałam spotkanie 3 stopnia z wieeeelkim kalafiorem, którego zajadam właśnie ). Staram się trochę planować posiłki na następne dni, ale są wieczory, kiedy muszę pouczyć się albo napisać coś do pracy, i wtedy nie zdążam. Chyba czas zaangażować do tego TŻ!

Ja też nie rozumiem, jak on może kalafiora, brokułka i innych nie kochać! Toleruje jedynie nieudziwnione niczym warzywa na patelnię (brokuł zostawia dla mnie ).

O, i dzięki za namiar na ćwiczenia Melissy na ramiona, szukam alternatywy dla (bardzo dobrego!) zestawu na tę część od Mel B.

Encore Precission Bass Player.
Lancia Kappa 2.0 driver.

regularkate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-21, 19:45   #96
slonko30
Rozeznanie

GG do slonko30

Hello:P
Ja dzisiaj krucho trochę z czasem więc Z.O jeszcze przede mnąale ćwiczenia wykonane:

Rozgrzewka
Melissa- Lower body blast: Burn, shape, sculpt
20 x każda noga cross lifts
po 40 sekund krążeń wzniesionej nogi
Melissa- Belly Fat Burn
20 uginań przedramion ze sztangielkami
Po 50 skłonów na boki z obc.
50 russian twist na stojaco
40 russian twists (siedząc)
30 wznosów nóg z leżenia
1 minuta plank walkup
1 minuta plank jacks
1 min. pajacyków
Rozciąganie

Werty ja wiedziałam że ty szalona kobieta jesteś ale żeby aż tak-podziwiam Tak myślałam że w pierwszym poście przydałaby sie jeszcze rozpiska tych naszych pojedyńczych ćwiczeń typu plank walk , check to check(mnie się wydaje że w poprzednim wątku umieszczałaś taki spis)
Duszku - Melissa rządzi widzę

slonko30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-21, 21:06   #97
regularkate
Zadomowienie

A więc jestem po:

1. Mel B rozgrzewka
2. Melissa - Dancer Body Workout
3. Melissa - Standing Workout Thighs, Hamstrings and Glutes
4. 20 pompek damskich
5. rozciąganie DIY

I zaraz idę spać Coś ostatnimi czasy dość niewyspana jestem ciągle w pracy, spróbuję dziś to pokonać i pójść wypoczętą

Miłych snów, sikorki

Lancia Kappa 2.0 driver.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-21, 21:08   #98
planetgirl
Zadomowienie

Ja się mogę dziś przyznać, ze się obżarłam brzydko mówiąc brokułem własnie zagryzłam go słodkim jabłkiem
planetgirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-21, 21:31   #99
werty
Zadomowienie

Jestem

Rozgrzewka
Melissa
po 30 na nogę plank tap jak tutaj, tylko robiłam szeroki wykrok - bo na 90 stopni między nogami, bardzo dobrze czuć rozciąganie ud
50 wznosów nóg z leżenia
30 russian twists
30 wznosów hantli wokół tułowia
po 50 skłonów na boki z obc.
1 minuta pajacyków
1 minuta butt kicks
Rozciąganie

Słonko dziękuję za sugestię, mam w planach dopisać jeszcze do pierwszego postu zestawy Melissy- takie dla początkujących/ te w których nie forsuje się kolan/ te z wymaganym obciążeniem/ te gdzie świetnie czuć boczki lub pupę/ itp. Myślę, że to byłoby przydatne W weekend to wrzucę

regularkate, Noisy, Lady In Blue
brawo kobiety, nie dajemy się jesieni, NIE ZAPUSZCZAMY SIĘ. Pogoda średniawa, ale przynajmniej kiedy otwieram okno w trakcie ćwiczeń, to mogę liczyć na świeże, rześkie powietrze. Pamiętacie lato i 30 stopni...? Zero cyrkulacji, wszystko się lepi, a myśmy miały siły do wygibasów...... Także dla mnie pod tym względem pora jesienno-zimowa jest korzystniejsza

Aha, pytałyście skąd wiem, ile postów nastukałyśmy w poprzednim wątku. Spójrzcie w załącznik i kliknijcie tam, gdzie strzałka wskazuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg byjkk.jpg (122,0 KB, 11 załadowań)

01.2013 Start

Od V/2013 sercem i ciałem z
Melissą Bender

Edytowane przez werty
Czas edycji: 2013-11-21 o 21:47
werty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-21, 22:05   #100
slonko30
Rozeznanie

GG do slonko30

Cytat:
Napisane przez planetgirl Pokaż wiadomość
Ja się mogę dziś przyznać, ze się obżarłam brzydko mówiąc brokułem własnie zagryzłam go słodkim jabłkiem
Pati jeśli Ci smakowało to na zdrowie

Stary 2013-11-21, 22:10   #101
regularkate
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez werty Pokaż wiadomość
Jestem

Rozgrzewka
Melissa
po 30 na nogę plank tap jak tutaj, tylko robiłam szeroki wykrok - bo na 90 stopni między nogami, bardzo dobrze czuć rozciąganie ud
50 wznosów nóg z leżenia
30 russian twists
30 wznosów hantli wokół tułowia
po 50 skłonów na boki z obc.
1 minuta pajacyków
1 minuta butt kicks
Rozciąganie

Słonko dziękuję za sugestię, mam w planach dopisać jeszcze do pierwszego postu zestawy Melissy- takie dla początkujących/ te w których nie forsuje się kolan/ te z wymaganym obciążeniem/ te gdzie świetnie czuć boczki lub pupę/ itp. Myślę, że to byłoby przydatne W weekend to wrzucę

regularkate, Noisy, Lady In Blue
brawo kobiety, nie dajemy się jesieni, NIE ZAPUSZCZAMY SIĘ. Pogoda średniawa, ale przynajmniej kiedy otwieram okno w trakcie ćwiczeń, to mogę liczyć na świeże, rześkie powietrze. Pamiętacie lato i 30 stopni...? Zero cyrkulacji, wszystko się lepi, a myśmy miały siły do wygibasów...... Także dla mnie pod tym względem pora jesienno-zimowa jest korzystniejsza

Aha, pytałyście skąd wiem, ile postów nastukałyśmy w poprzednim wątku. Spójrzcie w załącznik i kliknijcie tam, gdzie strzałka wskazuje
Bravissimo! Coś ostatnio obydwie jakimiś maruderkami jesteśmy, szalejemy z ćwiczeniami wieczorową porą

planet omnomnom, zazdroszczę, ja do gotowania brokuła jakoś ostatnimi czasy nie mam cierpliwości, kalafior dużo szybszy.

W ogóle skapnęłam się, że czas zmienić podpis dot. Tiffany! A zwłaszcza link do wątku Zadanie na jutro.

Lancia Kappa 2.0 driver.

Stary 2013-11-21, 22:56   #102
werty
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez regularkate Pokaż wiadomość
Bravissimo! Coś ostatnio obydwie jakimiś maruderkami jesteśmy, szalejemy z ćwiczeniami wieczorową porą

planet omnomnom, zazdroszczę, ja do gotowania brokuła jakoś ostatnimi czasy nie mam cierpliwości, kalafior dużo szybszy.

W ogóle skapnęłam się, że czas zmienić podpis dot. Tiffany! A zwłaszcza link do wątku Zadanie na jutro.
No właśnie, pora odświeżyć Twój podpis
Ja od grudnia znów będę miała wolne dni (niestety moja praca była tylko na październik/listopad), także w międzyczasie szukania nowej posady będę ćwiczyła jeszcze za dnia (gdy za oknem widno)

01.2013 Start

Melissą Bender
Stary 2013-11-22, 08:03   #103
czarnula4321
Zakorzenienie

Dobry dzień,

Ja dzisiaj w domciu, córa mi się rozchorowała niestety. W planach mam trening Meliskowy. Trzymajcie kciuki abyśmy dostały się do lekarza oraz oby bąbelkowi nic poważnego nie było.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

werty trzymam kciuki za prace heh i ja też szukam i ciężko jest. Ja to na 2 fronty.

Pięknie ćwiczycie
Stary 2013-11-22, 09:37   #104
NoisyGhost
Zadomowienie

Fajnie dowiedzieć się po kilku latach o właściwościach przycisków na wizażu
Regularkate ja właśnie na odwrót z tymi warzywami. Brokuła wolę bo mi się go krócej gotuje. Ale z kolei smak kalafiora chodzi za mną od kilku dni. Chyba dzisiaj go sobie kupię na obiad
Ładne te Wasze listy
Werty w takim razie powodzenia w poszukiwaniach!
Czarnula trzymam kciuki żebyście szybko uporały się z lekarzem i żeby to nie było nic poważnego W końcu jak masz spróbować Melisski...
Stary 2013-11-22, 10:58   #105
czarnula4321
Zakorzenienie

Rozgrzewka
Lower body Shape and Strangthen / Melissa
Standing Workout Thighs, Hamstrings and Glutes / Melissa
tiffoczki
Rozciąganie

Niestety na więcej czasu brak bo zmykam z córą do lekarza. To było moje 2 podejście do Melissy.
Stary 2013-11-22, 12:48   #106
slonko30
Rozeznanie

GG do slonko30

Czarnulka i tak dobrze Ci poszło:P
Życzę córci szybkiego powrotu do zdrowia-mój syn jest właśnie na antybiotyku i już jest poprawa
Biorę się za ćwiczenia bo Z.O mam już za sobą:P
Werty Twoje listy są imponujące-idziesz jak burza

Stary 2013-11-22, 14:06   #107
czarnula4321
Zakorzenienie

Wróciłyśmy, osłuchowo wszystko ok. O dziwo lekarz sam sprawdził uszy, gardło i nie musiałam się dopraszsć. Ci angielscy lekarze są z kosmosu, a właściwie ich większość.

Meliska jednak mi za bardzo nie podeszła wolę Pavle. Za to kręcenie filmików z mężem słodkie.

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Dziękuje za kciuki Duszku jak widać przydały się. I wam Słonko szybkiego powrotu do zdrowia życze.
Stary 2013-11-22, 15:29   #108
NoisyGhost
Zadomowienie

Czarnula całe szczęście że z córą wszystko w porządku!

Ja się najadłam na obiad, który był o 15:00 i ciągle jestem taka ciężka że ćwiczenia chyba jeszcze muszą poczekać z 40minut... Eh...
Stary 2013-11-22, 16:03   #109
slonko30
Rozeznanie

GG do slonko30

Witajcie
Rozgrzewka
Melissa- Butt & Thighs: Lower Body Shaping -
ostatnie ćwiczenie to jakaś masakra
Melissa- Plank and burn: Jump rope and plank for tighter Abs -bardzo fajne 20 minutek
po 50 sklonów na boki
40 russian twists (stojąc)
40 wznosów nóg z leżenia
40 plank jacks
1 minuta rotating plank
1 minuta pajacyków
Rozciąganie

Super Czarnulka że z córcią ok
Dobrze że poćwiczyłam do południa bo zadzwonili dzisiaj do mnie z agencji pracy i spytali czy chcę iść dzisiaj i jutro na nockęTakże dziewczynki jak Wy będziecie chrapały to ja bedę przerzucać listy(praca na poczcie jako sorter). Stresuję się okropnie bo cztery lata siedziałam w domku i czuje się jakbym nigdy nie pracowałaTrzyma jcie za mnie kciuki

Stary 2013-11-22, 16:40   #110
regularkate
Zadomowienie

slonko, ładny zestawik, ten Lower Body Shaping wydaje mi się, że też robiłam i chyba go sobie przypomnę, żeby zobaczyć, co tam na końcu jest

Nic się nie stresuj pracą! Nie wolno się zasiedzieć w domu. Ja w sumie jestem na początku mojej ścieżki zawodowej (mam dopiero ok. 1,5 roku doświadczenia, gdy wszyscy pracodawcy chcieliby z 6 lat ), więc też czasem muszę przełamywać stresik, ale generalnie wyznaję zasadę, że trzeba iść do przodu i nie zastanawiać się zbyt dużo nad takimi rzeczami - najważniejsze, że się robi coś konkretnego, a nie użala, że nie ma pracy lub że trzeba mieć znajomości.

Popracujesz i poczujesz się lepiej, mam nadzieję, że te nocki zlecą Ci miło

Lancia Kappa 2.0 driver.

Stary 2013-11-22, 17:36   #111
werty
Zadomowienie

Ode mnie:

Rozgrzewka
Melissa-Plank and burn: jump rope and plank
Melissa-ABSolutely Swimsuit Ready Core
40 russian twists
40 wznosów nóg z leżenia
20 wznosów hantli wokół tułowia
10 minut biegu w miejscu (chciałam dłużej,ale kolano jednka boli, Ehh)
Rozciąganie

Tyle na dzisiaj, tymczasem lecę do koleżanki w odwiedziny! Słonko cieszę się i trzymam kciuki za Ciebie!!! Będzie dobrze

Do jutra dziewczyny!

01.2013 Start

Melissą Bender
Stary 2013-11-22, 17:39   #112
NoisyGhost
Zadomowienie

Dorzucam od siebie:

Rozgrzewka
30x wykroki z obc
30x przysiady z obc
30x bułgarskie przysiady z obc
Jump and Tone Boot Camp
(Melissa - bardzo przyjemne, mała ilość powtórzeń w każdym ćwiczeniu, szybka mija)
30x skłony boczne z obc
On the Mat: core training for a tighter midsection (Melissa)
30x wyciskanie sztangielek stojąc
30x uginanie ramienia ze sztangielkami stojąc
5 min arm (Melissa)
Rozciąganie

Slonko ostatnie ćwiczenie czyli pistolsy? Zawsze mi kolana niemiłosiernie przy tym skrzypią i boję się o jakąś kontuzję. Chociaż i tak najlepszy jest moment kiedy zejdę do przysiadu i rozkminiam czy już wołać kogoś żeby mnie podniósł czy może dam sobie radę Co do pracy, będę w takim razie mocno trzymać kciuki, no i gratuluję szczęścia! Zawsze to jakaś odmiana. I nie ma się co stresować!

Tak w ogóle to myślałam że dzisiaj pochwalę się Wam moimi nowymi hantelkami a tu cisza... Sądziłam że kurier w 2 dni mi je dowiezie ale najwidoczniej się przeliczyłam Eh... A już miałam taki ładny plan treningu
Stary 2013-11-22, 19:17   #113
czarnula4321
Zakorzenienie

No to lecimy z wymiarami , jako pierwsza w nowym wątku:

Dla porównania podaje wymiary z wcześniejszych pomiarów:
talia 70,5/70,5/62,7/68 to chyba mięśnie a wygląda tak jak wtedy gdy miała 62 cm achhh, dla mnie nie ma różnicy hihi ma być 65
brzuch 83,5/85/81,5/ 79,5 :l ove: ma być 75 a co w podpisie trzeba zmienić
pupa 94/94/92/93 ma być up up piękna odstająca, uniesiona ile cm nie ważne hihi
udo najszersze miejsce 58/56,5/55,5/ 54 ma być 50 i już
udo nad kolanem 39/39,5/38,5/ 38,5 ot i co nie chce ruszyć wyrzeźbiło się ładnie co nie do końca mnie cieszy, ale nie chce lecieć w dół niech będzie z 37 by się przydało
łydka 38/36/36/ 35,6 obojętne mi to jest ok
nad kostką 21.3/22,5/22,5/ 21 i to również
biceps 29/29,5/28/ 27 i to też oby wyglądała fajnie hihi, a jest fajnie
Kg 61/63/59,8/58,9 musi być 58

I co sądzicie?

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez slonko30 Pokaż wiadomość
Witajcie
Rozgrzewka
Melissa- Butt & Thighs: Lower Body Shaping -
ostatnie ćwiczenie to jakaś masakra
Melissa- Plank and burn: Jump rope and plank for tighter Abs -bardzo fajne 20 minutek
po 50 sklonów na boki
40 russian twists (stojąc)
40 wznosów nóg z leżenia
40 plank jacks
1 minuta rotating plank
1 minuta pajacyków
Rozciąganie

Super Czarnulka że z córcią ok
Dobrze że poćwiczyłam do południa bo zadzwonili dzisiaj do mnie z agencji pracy i spytali czy chcę iść dzisiaj i jutro na nockęTakże dziewczynki jak Wy będziecie chrapały to ja bedę przerzucać listy(praca na poczcie jako sorter). Stresuję się okropnie bo cztery lata siedziałam w domku i czuje się jakbym nigdy nie pracowałaTrzyma jcie za mnie kciuki
Gratuluje pracy, super

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Widziałyście Rebbeca w GymRa http://www.youtube.com/watch?v=Bv_0QWtqfVY
http://www.youtube.com/watch?v=Unbo3ADgUqM
.....
Stary 2013-11-22, 19:19   #114
planetgirl
Zadomowienie

czarnula to świetnie, ze masz spadki zazdroszczę, bo przez ostatni czas miałaś problem z treningami i w ogóle a mimo to cm lecą w dół Jeszcze trochę i będziesz miała swoje wymarzone wymiary

O jak ją znalazłaś?? Kurcze no, jakbym mogła to jutro bym pewnie już wypróbowała ten zestaw...
Są jeszcze inne zestawy na tym kanale z nią i to całkiem świeże bo wrześniowe i październikowe, ale fajnie

Edytowane przez planetgirl
Czas edycji: 2013-11-22 o 19:23
planetgirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-22, 19:29   #115
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez planetgirl Pokaż wiadomość
czarnula to świetnie, ze masz spadki zazdroszczę, bo przez ostatni czas miałaś problem z treningami i w ogóle a mimo to cm lecą w dół Jeszcze trochę i będziesz miała swoje wymarzone wymiary

O jak ją znalazłaś?? Kurcze no, jakbym mogła to jutro bym pewnie już wypróbowała ten zestaw...
Są jeszcze inne zestawy na tym kanale z nią i to całkiem świeże bo wrześniowe i październikowe, ale fajnie

Tak problemy były, są i będą do póki będę pracować jak pracuje i uczyć się. Też tak myśle, tak i my wszystkie wymarzone wymiary będziemy miały. Dobrze gadam

Tak wiem że więcej, stad te kropeczki. Fajne te zestawy już kilka polubiłam i pewnie będę działać . Oby czasu mi nie brakowało.

Ot i jak zwykle babie nie dogodzi, zawsze jest coś.

Edytowane przez czarnula4321
Czas edycji: 2013-11-22 o 19:30
czarnula4321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-22, 20:04   #116
NoisyGhost
Zadomowienie

Czarna widzę, że znalazłaś naszą zgubę! A co do wymiarów to coraz bliżej tych wymarzonych

Też chce mieć takie spadki
Stary 2013-11-22, 20:46   #117
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NoisyGhost Pokaż wiadomość
Czarna widzę, że znalazłaś naszą zgubę! A co do wymiarów to coraz bliżej tych wymarzonych

Też chce mieć takie spadki
Ot i nie wszędzie są spadki heh.
Stary 2013-11-22, 22:06   #118
NoisyGhost
Zadomowienie

oj tam oj tam. Ja widzę wszędzie spadki, zwłaszcza że jak mówisz talia wygląda tak samo może coś źle wymierzyłaś w tym przypadku? a pupa ma być większa niż mniejsza także same spadki
Stary 2013-11-22, 22:26   #119
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NoisyGhost Pokaż wiadomość
oj tam oj tam. Ja widzę wszędzie spadki, zwłaszcza że jak mówisz talia wygląda tak samo może coś źle wymierzyłaś w tym przypadku? a pupa ma być większa niż mniejsza także same spadki
Raczej dobrze bo sprawdzałam, a pupa jak najbardziej ma być większa oczywiście pozytywnie wypasiona hihi. Ja to jak zwykle jak już wspominałam mam jakieś ale wszędzie. Pal lich będzie mega i ma być w każdym przypadku.
Stary 2013-11-23, 08:43   #120
0aguuu0
Raczkowanie

Witajcie,
Pamiętacie mnie? Pojawiłam się jakieś 2 miesiące temu na forum Tiffany. Teraz przychodzę dzielić sie efektami- niestety nie do końca ćwiczen a diety (pewnie niektóre pamiętają, moje ograniczenia związane z kolanami)
Wziełam się za dietę i nareszcie troche schudłam. Myślę jeszcze o schudnięciu 1,5-2kg, Ale i tak czuje się juz ze sobą znacznie lepiej.
Załączam zdjęcia porównawcze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ef.jpg (47,6 KB, 38 załadowań)

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości