![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc IX
Dziewczyny czy wy moze spisywalyscie wydatki na dzidzie? tzn wiecie ile juz wydalyscie na wyprawke? Ja ciagle cs kupuje skupuje a konca nie widac po prostu...Teraz znow musze dokupic brakujace ubranka a myslalam ze juz mam wszystko.W grudniu łóżeczko 760zl,laktator 100zl,dodatkowa posciel 140zl, w aptece 150zł,a w styczniu jeszcze wozek,plus to co sie okaze ze nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bede się bardziej stresować od przyszłej soboty bo wtedy kończe fenoterol a po odstawieniu akcja podobno się zaczyna bardzo szybko. Ja mam wizyte w poniedziałek mam nadzieje że gin małego zważy i sprawdzi łożysko. ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Iza a długo brałaś fenoterol i w jakiej dawce? Ja w sumie brałam przez miesiąc 4xpół tabletki, ale na ostatniej wizycie gin kazała mi go odstawić, bo ona jest kobietą, która dmucha na zimne, a że go wycofali to ona woli nie ryzykowac w razie jakiś powikłań przez jego branie.. Powiem Ci, że mi się nic nie dzieje, nie miałam dodatkowych skurczy ani nic, ale wiadomo, że każdy organizm inaczej reaguje.
Gianna, witamy się z Wami w 25 tygodniu ![]()
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Iza ja chcialam wizyty same podliczyc bez badan i juz wydalam na to ok 1400zl czerwiec-listopad...do tego mysle ze ok 800zl poszlo na badania jak nic...
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() A jak po odstawieniu dobrze wszystko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
trzymam kciuki, żeby Dominik jak najdłużej siedział u mamy w brzuszku
![]()
#97 |
Zakorzenienie
|
Ide robic obiad bo juz pozno i mala glodna sie dopomina
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
osobiście jak siedze w domu i sie nie przemęczam to jest dobrze, jutro mam wizyte kontrolną szyjki to zobaczymy czy się nic nie pogorszyło bo wiadomo, że ja tego nie czuję.
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-11-20 o 13:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
iza wszystko w swoim czasie. Maluszek wie kiedy wyjsc. Ewentualnie mozecie mu pomoc przez baraszkowanie
![]() Rossa na pewno bedzie dobrze. Nawet nie myśl inaczej. Gianna ty chudzinko. Nie masz sie czy przejmować. A zapomniałam Wam powiedziec ze jak byłam ostatnio w tesco to na wyprzedaży były body. Kupiłam 5pak za 20 zł. To jak za darmo i jak tu nie brać? Mniejszych rozmiarów było sporo, na mojego 2letniego smoka mało ale wybrałam. Ja uwielbiam body. I maluchowi wygodnie, nic sie nie podwija i nie gniecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Tasia ja ostatnio w Tesco kupila 5 par bodow za 11zl
![]() Tż poszedl na silke,czekam na niego i pojedziemy na zakupy mam zamiar oczywiscie obleciec dzial dzieciecy moze uda mi sie znow trafic na cos fajnego co mam na braku. |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Gianna to faktycznie taniocha. Ja wsumie to mało ubrań kupowałam bo mam po chrześniaku. Tak wiec tylko z wyprzedaży jak sie trafi to kupuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Kluska mam pytanie do ciebie bo wy pewno robiliscie szafy do siebie do mieszkania.Powiedz mi jesli mozesz skad zamawialiscie? jak duze ?i ile u was wycenili? Do mnie w czwartek maja przyjechac znow prywatny facet robi przyjezdza do znajomych bo bedzie im wiekszosc mebli robil i przy okazji nam wyceni.Ja juz sama nie wiem ile moze wyjsc za taka szafe.Ostatnio nam wycenili na 1870zl za wymiary 115*270*60cm i nie wiem juz ale chyba to bardzo drogo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
kurcze wyniki mi sie pogorszyły:-(
w moczu dalej flora bakteryjna liczna,i jakies szczawiany wapnia mi isę pojawiły?a nigdy tego nie miałam. hemoglobina spadła,hematorkty spadł,i limfocyt spadł, a ponad norme mam co s z płytkami krwi,choc same płytki krwi sa lekko w normie. ech a cieszyłam sie ze wyniki dobre.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Gianna, wszystko zależy od tego co chcesz mieć w takiej szafie, np ile szuflad (np w komandorze 1 szuflada to 200zł). No i przede wszystkim z czego chcesz drzwi, bo drzwi to może być i więcej niż połowa ceny
![]() Wiem, wydaje się, że to dużo ale w poprzednim mieszkaniu 5 lat temu robiłam szafę o podobnych parametrach i zapłaciłam wtedy 3000 mimo, że w tzw firmie krzak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- A robiliśmy łącznie 3 szafy i meble łazienkowe i mnie to zruinowało...
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Arletko a nie jestes przeziebiona? bo podwyzszone limf swiadcza o jakims stanie zapalnym w org.Ja mysle ze ty masz jakies zapalenie drog moczowych.Czy bralas cos na to wczesniej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
z tego co sie doczytałam mam ostry stan zapalny,byc moze kamice nerkowa, i niedokrwisosc:-(
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- no o zapaleniu mi mówił wczesniej ale wtedy tylko mocz mi sprawdzał i tylko ta flora była dosc liczna, i kazał ta zurawine no to brałam, ale widze ze jest gorzej, a przeziebiona nie jestem, choc opryszczke miałam to cos tam sie w organizmie działo.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
A spadek hemoglobiny normlany w ciazy z czasem bedzie spadal coraz bardziej a z nia hematokryt bo to powiazane. Nie martw sie da leki i bedzie dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć.Ja jutro ide na badania to już wiem czego się spodziewać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() agabi super, że z Jaśminką wszystko dobrze ![]() arletko nie wiem co z tymi Twoimi wynikami, nie znam się, musisz z lekarzem to skonsultować ![]() zophie ![]() Ruda ja też kocham Święta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny mam jakieś schizy odkąd dzidź zaczął kopać, ciągle z ręką na brzuchu, czy aby nie przestaje... Znów mój ból żołądka się odezwał, a miałam już kilka dni spokoju.... ![]() Wiecie ten Tż to mnie chyba wykończy, ciągle ma jakieś zachcianki kulinarne, a to przecież ja jestem w ciąży ![]() ![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
Hallo,kopyta Ci walą
![]() ![]() ![]() Basiu jako młoda mamuśka powiem Ci że na Twoim miejscu bym pojechała do mamy-nie ma co ryzykować ani z Wiki ani a Wanią. Gianna tłuscioszku ![]() ![]() Arletko muszę Ci powiedzieć że się wyspałam ![]() ![]() ![]() Mysiu a możesz brać Ketonal lub Nimesil? może ciepły termofor Ci pomoże ![]() Kluska mój Pablo też czasem nie może czegoś znaleźć i wtedy słyszę:"Ewciaaaaaa...." i już wiem o co chodzi ![]() ![]() Izka Ty już jesteś tak blisko-niedługo utulisz Dominisia ![]() Rossa ![]() ![]() Tasiu w tesco czasem są super promocje na ciuszki ![]() ![]() Aga ruskie ![]() Dziewczyny wiecie co? wiem że się powtarzam ale muszę znowu Wam to napisać UWIELBIAM KARMIĆ CYCEM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tego drugiego chce dużo dłużej karmic cyckiem, mam nadzieje że mi sie uda i starczy cierpliwości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nadrobilam wyprawke w Tesco dzis taka wyprzedaz byla ze szkoda bylo nie brac.Za wszystko wyszlo 153zl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Zajechalam tez do biedry i byly juz pampersy i wzielam jedna paczke 2 bo mama mi kupila tez dwie paczki wiec chyba wiecej nie bede na razie kupowac bo gdzie ja to wszystko pochowam.
Zmykam sie myc bo bedzie bitwa o dom a ostatnio sie wciagnelam,buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Gianna ale łowy cudne
![]() ![]()
#120 |
Zakorzenienie
|
Zophie, nie wiem czy już gratulowałam
![]() Gianna, wow ![]() ![]() ![]() dziś byliśmy w leroy i oglądaliśmy dziecięce dekoracje okien i mam zagwozdkę: gładkie firanki + zasłonki we wzór czy odwrotnie? Agabi, zostawiłaś mi trochę pierogów...? Ruskie to moje ulubione ![]() Ewciu, nie umiem sobie zupełnie wyobrazić jak to jest karmić ![]() ![]() ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.