![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podoba mi się kurier jak się z nim skontaktować
Mąż jest kurierem i powiem szczerze ,ze nie spotkałam się z tak bogatą firma kurierską , która dawałaby swoim podwykonawcom służbowe komórki
![]() Przypuszczam,że prędzej "Twój" kurier ma dwa telefony i jeden mu służy tylko do służbowych spraw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie do domu prywatnie jak zamawiam przesyłki to kurier z reguły dzwoni - kilka razy nie było mnie w domu i zawsze dzwoni się zapowiedzieć, że będzie za tyle i tyle i czy jestem, a jak nie to kiedy. Baaa, raz zapomniałam skserować dowód (przesyłka tel. kom.) i na domiar złego popsuł mi się skaner ![]() ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() mnie ciekawi, czemu ona zaklada, że koleś ma konto na fejsie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- [QUOTE=Shira Yuki;43817062]A ja znam tego kuriera i mogę przysiac , że wart grzechu.bardzo miły i kokieciarz .autorko powiem mu, ze ma wielbicielke, a ty zrób resztę a skąd Ty jesteś? i skąd wiesz że akurat chodzi mi o tego kuriera? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego wątpię,żeby nr telefonu autorka dostała z centrali firmy. Raczej sam zainteresowany (lub nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Bejb, mam dla Ciebie proposal: odbierz ,,paczkę za rozebraniem"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
no tak ja też
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
Chociaż chyba by Ci się to przydało, może wtedy byś nie rozglądała się za innymi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jego telefon możesz dostać od niego,lub jesli jesteś sprzedawcą i nadajesz przesyłki ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-11-21 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wystarczy,że powiesz mu,czy może dać ci numer służbowy.powiedz,że czesto zamawiasz towar i możesz miec plilne wyjście, chcesz rano zapytać się o której przyjedzie do ciebie tak,aby zastał ciebie w domu. powinien ci dać,bo jemu zależy na doręczeniu przesyłki jest bardzo miły,zawsze wita się z moimi psami
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-11-21 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Otworz mu drzwi tylko w reczniku albo przeswitujacej koszulce nocnej a bedzie twoj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
To wyjdź po kuriera przed dom/do bramy/na korytarz w bloku czy gdziekolwiek, w zależności gdzie mieszkasz
![]() Mi się zdarzyło raz odebrać paczkę od kuriera w ręczniku i jeszcze z cieknącymi włosami i całym ciałem z kąpieli ![]() ![]() Po prostu nie spodziewałam się go tak szybko, a byłam sama w domu, w dodatku pod prysznicem i jakimś cudem usłyszałam kolejny dzwonek do drzwi, wiec aby nie uciekł z paczką, wyskoczyłam z łazienki, dobrze że na kafelkach nie fiknęłam bo by miał ubaw ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do tego ręcznika to nieźle hehe, szłoby to wykorzystać ale niestety nie mam takiej możliwości ehh ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapytam się ,czy mogę dac numer napalonej mężatce.powinien być koło 11 rano po przesyłkę ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-11-22 o 09:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby mąż zdradzał cię z innymi,lub pisał erotyczne sms-ki to nie martwiłabys się reakcją męża,tym bardziej ,że prosisz o numer służbowy. a może twój mąż jest strasznie zazdrosny,co ![]() nie zależy ci na poważnej relacji,ale na zabawie w pisanie. boisz się o rozpoznanie,przypisanie osoby do numeru telefonu zwyczajnie chcesz się zabawić jego kosztem anonimowo. trzeba wziąć pod uwagę fakt ,że facet może być zajęty i nagle jakaś baba pisze do niego sms-ki. bralas pod uwagę taki scenariusz?jak będzie się czuła jego ewentualna kobieta,czytając wpis-"jesteś moim bogiem seksu,marzę o tym,abyś mnie przeleciał" jeśli chcesz podnieść sobie emocje, to wejdź na czat erotyczny i tam pisz z ludźmi,którzy jak ty sa znudzeni w związkach i potrzebują dowartościowania się.tam jest pełno ludzi,którzy anonimowo chcą grać napaleńców.
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-11-22 o 11:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wierzę w to co czytam.
![]() ![]()
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Ja to samo!
![]() I proszenie innej Wizażanki o wzięcie nr do tego kuriera ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() A rada z czatem jest najlepsza, skoro się wstydzisz wziąć nr od kolesia, a masz mus popisania sobie z kimś
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
ja pracowałam jako kurier w niewielkiej firmie (w porównaniu do UPS itp) i wszyscy mieliśmy służbowe komórki, z których normalnie mogliśmy korzystać do osobistych spraw
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Ja się zupełnie nie dziwie, bo mam w pobliżu taki przykład z życia wzięty.
Ten typ tak już ma, ze posiada oficjalnego chłopaka, narzeczonego, męża ale do szczęście potrzeba także czasoumilaczy. Tu puści oczko, tam się uśmiechnie, tu sobie popisze smski, tam się na kawkę umówi. I nie ma to nic wspólnego z mężem czy nieudanym związkiem. Taka krew. Nawet stado przykładnych matek i żon nie przetłumaczy, ze tak się nie robi, bo to nieuczciwe. A jak się przycisnie taką panią do ściany to będzie się bronić, ze nie ona jedna, mąż tez nie jest święty a w końcu nic złego nie robi bo tylko się koleguje. Jak nie kurier to będzie jakiś inny kelner albo taksówkarz, przecież trzeba sobie urozmaicić przystojniakami szare życie. ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
ja zawsze wychodzę do kuriera w piżamie
![]() ![]() Kiedyś nawet zaprosił mnie do swojej fury , żebym mu pomogła poszukać paczki. Teraz już wiem , że to na pewno był podryw ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.